Προσωπική ασφάλεια και επιβίωση: 15 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά από μια επίθεση EMP (ΕΜΡ: ηλεκτρομαγνητικός παλμός)

2 Ιουλίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,136
Μοίρασέ το

 

Προετοιμαστείτε προτού να είναι πολύ αργά και θυμηθείτε αυτά τα 15 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά από μια επίθεση EMP.

 

 

 

Ας είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε είδους επίθεση κατά της ανθρωπότητας, από τους ψυχοπαθείς εβραιοχαζαροσιωνιστές.

Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα όπλα που διαθέτουν, προκειμένου να προκαλέσουν πανικό και … αφανισμό του ανθρωπίνου είδους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Image: Personal safety and survival: 15 Things to do after an EMP attack

Μετάφραση blümlifee

Πράγματα που πρέπει να κάνετε αμέσως μετά από μια επίθεση EMP

Προετοιμαστείτε προτού να είναι πολύ αργά και θυμηθείτε αυτά τα 15 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά από μια επίθεση EMP.

1) Επαληθεύστε τι συνέβη και τι προκάλεσε την επίθεση EMP.

2) Αναθέστε εργασίες για να μπορείτε να προετοιμάσετε γρήγορα πράγματα για όλη την οικογένεια.

3) Ελέγξτε εάν υπάρχουν ηλεκτρικές πυρκαγιές που προκαλούνται από το EMP και σβήστε τις γρήγορα.

4) Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σταθερή παροχή καθαρού νερού.

5) Προσπαθήστε να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας για να δείτε αν μπορείτε ακόμα να το οδηγείτε.

6) Μαζέψτε τα παιδιά σας. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο ανάλογα με τον τρόπο μεταφοράς σας και πόσα παιδιά έχετε.

7) Εάν βρίσκεστε κάπου αλλού κατά τη διάρκεια της επίθεσης EMP, επιστρέψτε στο σπίτι όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

8) Καθορίστε έναν αξιόπιστο τρόπο παρακολούθησης του χρόνου.

9) Αποθηκεύστε προμήθειες της τελευταίας στιγμής.

10) Συνεχίστε να αγοράζετε περισσότερα εφόδια.

11) Ελέγξτε τους στενούς φίλους και τα μέλη της οικογένειας εάν μένουν κοντά. Εναλλακτικά, εάν έχετε αυτοκίνητο και μπορείτε να κάνετε το ταξίδι γρήγορα, στείλτε κάποιον άλλο να τον ελέγξει. Εάν χρειάζονται βοήθεια, μπορείτε επίσης να τους φέρετε πίσω στο σπίτι σας.

12) Φάτε όλα τα τρόφιμα στο ψυγείο και στην κατάψυξη προτού χαλάσουν. Εάν υπάρχουν πάρα πολλά τρόφιμα, μπορείτε να προσπαθήσετε να τα διατηρήσετε για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους.

13) Ενημερώστε τους γείτονές σας για μια επίθεση EMP. (σ.τ.μ. μην πτοηθείτε αν σας περάσουν για τρελό)

14) Συλλέξτε ζωτικής σημασίας πληροφορίες, ειδικά εάν η επίθεση στο EMP οφείλεται σε τρομοκρατική πράξη.

15) Κάντε τις απαραίτητες προετοιμασίες για να επιβιώσετε την εποχή κατά την οποία συνέβη η επίθεση EMP.

 

14 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ EMP ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

 

Προτού χτυπήσει η καταστροφή, εφοδιαστείτε με αυτά τα 14 απαραίτητα στοιχεία επιβίωσης .

1) Κουβέρτες και ζεστά ρούχα
(προμηθευτείτε βαριές κουβέρτες, υπνόσακους και ζεστά χειμωνιάτικα ρούχα)

2) Βιβλία
(Τα βιβλία μπορεί να φαίνονται λιγότερο σημαντικά σε σύγκριση με τα άλλα στοιχεία αυτής της λίστας, αλλά θα χρειαστείτε βιβλία ως υλικό αναφοράς ή για ψυχαγωγία όταν το Διαδίκτυο σβήνει κατά τη διάρκεια ενός EMΡ)

3) Σφαίρες και πυροβόλα όπλα
(Οι σφαίρες και τα όπλα είναι αδιαπέραστα σε EMP, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν τα φυλάτε σε χρηματοκιβώτιο με ηλεκτρονικό μαξιλαράκι, καθώς δεν θα λειτουργήσει μετά από επίθεση EMP)

4) Κεριά

5) Μετρητά
(Όταν το δίκτυο πέσει, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες σας. Εάν έχετε μετρητά έκτακτης ανάγκης, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε προμήθειες.)

6) Φαγητό
(Δεδομένου ότι το ψυγείο και ο καταψύκτης σας θα επηρεαστούν από ένα EMP, είναι καλύτερο να αποθηκεύετε τρόφιμα με μεγάλη διάρκεια ζωής και είδη που δεν χρειάζονται κατάψυξη ή ψύξη. Αυτό περιλαμβάνει φασόλια , κονσέρβες κρέατος και λαχανικών, ενεργειακές μπάρες, αλεύρι, φυστικοβούτυρο και λευκό ρύζι .)

7) Αναπτήρες

8) Είδη προσωπικής υγιεινής
(Προμηθευτείτε τα απαραίτητα για την υγιεινή, όπως αποσμητικό, σαπούνι, σαμπουάν, ξυράφια, απολυμαντικό χεριών, οδοντόκρεμα, απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, σαπούνι πιάτων και μαγειρική σόδα.)

9) Ηλιακούς συλλέκτες
(Με τους ηλιακούς συλλέκτες, μπορείτε να τροφοδοτήσετε μικρότερα αντικείμενα ακόμα και μετά από επίθεση EMP.)

10) Σόμπα
(Με μια σόμπα, μπορείτε να μαγειρέψετε φαγητό και να παραμείνετε ζεστοί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης μια ξυλόσομπα και πολλά καυσόξυλα.)

11) Χαρτί υγείας

12) Εργαλεία
(Τα βασικά, μη ηλεκτρονικά εργαλεία θα εξακολουθούν να λειτουργούν και θα είναι πολύ χρήσιμα μετά από ένα EMP. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απαραίτητα εργαλεία όπως τσεκούρια, μαχαίρια, σφυριά, καρφιά, πριόνια, κατσαβίδια, βίδες και κλειδιά.)

13) Σακούλες σκουπιδιών
(Όταν SHTF, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σακούλες σκουπιδιών για κάτι περισσότερο από την υγιεινή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σακούλα σκουπιδιών ως αυτοσχέδιο πόντσο ή για αποθήκευση τροφίμων και νερού.)

14) Νερό
(Μπορεί να χάσετε την πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό μετά από επίθεση EMP. Αποθηκεύστε καθαρό νερό ώστε να έχετε αρκετό για να πιείτε, να μαγειρέψετε, να καθαρίσετε, να μαγειρέψετε και να κάνετε την υγιεινή σας.)

(περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο)

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 2,136


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα