ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ... “ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ”

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ... “ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ”

9 Ιουνίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:694
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και λυπάμαι…

Καταδικάστηκαν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Δύο, όμως, αφήνονται ελεύθεροι

ΗΛΙΘΙΟΙ!!!
ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!
ΓΡΑΦΙΚΟΙ!!!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Και εξηγούμαι:
Τον Παναγιώτη Αποστολόπουλο, τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ… (εδώ)… 
Όταν έρθει η ώρα, θα ξαναμιλήσω για τον Παύλου και με στοιχεία… 
ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ, ΕΠΕΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ…
Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;;;
ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;
Ο λαός που κάποτε ήταν σοφός, έλεγε:
ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ…
Δες τε λοιπόν τα … παιντιά και η απάντηση δική σας…
Τα είχαν γράψει ιδιαίτερα εμπεριστατωμένα, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, για ΙΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ “ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ”…
Τα είχαν γράψει σε άρθρα τους ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης και άλλοι …
Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώεδώεδώεδώεδώ… κι εδώ
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για κακούργημα, έπρεπε να κάθεται ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, και οι ανεγκέφαλοι, για πλημέλλημμα…
Κατάφεραν να αμαυρώσουν το ποινικό τους μητρώο, γιατί έψαχναν για “σωτήρες” και νόμιζαν πως τους βρήκαν στο πρόσωπο του Αποστολόπουλου…
ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΜΟΝΙΜΩΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ… 
ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο … ΣΩΤΗΡΑΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Καταδικάστηκαν τελικά με ποινές φυλάκισης από 4,5 έτη έως 5 έτη και 7 μήνες τα 11 μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που τον Δεκέμβριο του 2021 είχαν απαγάγει γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο Πιερίας και τον μετέφεραν με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα, επειδή εφάρμοζε πιστά τα μέτρα κατά του κορωνοϊού μετα οποία εκείνοι διαφωνούσαν!

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τους έκρινε ένοχους για παράνομη κατακράτηση από κοινού (πλημμέλημα), κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου από αρπαγή (κακούργημα), όπως επίσης για τα πλημμελήματα της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και της παραβίασης των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Επίσης, δύο εξ αυτών κρίθηκαν, επιπλέον, ένοχοι για όλως ελαφρά σωματική βλάβη και μία κατηγορούμενη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων (λόγω βιντεοσκόπησης, με κινητό τηλέφωνο, της πράξης).

Ωστόσο, στη συντριπτική τους πλειονότητα έλαβαν το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, ενώ αποφασίστηκε η έφεσή τους να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Η απόφαση οδηγεί εκτός φυλακής τους δύο από τους τρεις προσωρινά κρατούμενους. Σε καθεστώς κράτησης παραμένει ο κατηγορούμενος που καταδικάστηκε με την ποινή των 5 ετών και 7 μηνών επειδή εκτίει ποινή για άλλη υπόθεση (ο μοναδικός που δεν πήρε ελαφρυντικό).

Την ενοχή τους είχε ζητήσει και ο εισαγγελέας της έδρας που -μεταξύ άλλων- στην πρότασή του ανέφερε ότι «εκτός από γραφικοί είναι και επικίνδυνοι».

Ο γυμνασιάρχης υπέστη «εξευτελισμό», ήταν «όμηρος» στο αυτοκίνητο, καθώς βρέθηκε «υπό την αυθαίρετη εξουσία των κατηγορουμένων», ανέφερε ο εισαγγελέας κάνοντας λόγο για «παράνοια» και «γραφικότητα».

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους είχαν αποδεχθεί πως ήταν παρόντες στο περιστατικό αλλά αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται, δίνοντας τη δική τους εκδοχή για τον λόγο της παρουσίας τους στο σχολείο.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 694


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα