Πως τα ελληνικά ΜΜΕ κατέβασαν την έρευνα της “Telegraph” που συνδέει τα εμβόλια Covid με την υπερβολική θνησιμότητα – Μέσα σε λίγες ώρες!

Πως τα ελληνικά ΜΜΕ κατέβασαν την έρευνα της “Telegraph” που συνδέει τα εμβόλια Covid με την υπερβολική θνησιμότητα – Μέσα σε λίγες ώρες!

7 Ιουνίου, 2024 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,264
Μοίρασέ το

 

Ωστόσο, με την συγκεκριμένη έρευνα έγινε κάτι πρωτοφανές: Την παρουσίασαν συστημικά ΜΜΕ στην Ελλάδα! βέβαια… μόνο για μερικές ώρες. Είναι πασιφανές πως έπεσε εντολή να “κατέβει” και μάλιστα γρήγορα όπως θα δούμε στο βίντεο παρακάτω!

 

Αν και είναι απο τις εξαιρετικά σπάνιες φορές, που μια συστημική μεγάλη εφημερίδα όπως η Telegraph, παρουσιάζει μελέτη που συνδέει τα εμβόλια με τους υπερβολικούς θανάτους.

Δεν θεώρησα πως ήταν αναγκαίο να την παρουσιάσω στο anazitiseis.gr. Καθώς απο τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια έχουμε παρουσιάσει δεκάδες τέτοιες έρευνες και είναι κάτι που θεωρείται αδιαμφισβήτητο!

 

 

Ωστόσο, με την συγκεκριμένη έρευνα έγινε κάτι πρωτοφανές: Την παρουσίασαν συστημικά ΜΜΕ στην Ελλάδα! βέβαια… μόνο για μερικές ώρες. Είναι πασιφανές πως έπεσε εντολή να “κατέβει” και μάλιστα γρήγορα όπως θα δούμε στο βίντεο παρακάτω!

 

Το ότι οι Έλληνες προτιμούν να ενημερώνονται απο τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ, είναι γεγονός. Πιθανόν το κάνουν επειδή τα θεωρούν πιο αξιόπιστα, αλλά γιατί; Απλά επειδή είναι μεγάλα ( ; ) η επειδή παίρνουν τεράστια ποσά κρατικών διαφημίσεων ( ; ) ή επειδή είναι ελεγχόμενα απο την κυβέρνηση ( ; ). Αναρωτηθείτε μόνοι σας γιατί το κάνουν, εγώ δεν μπορώ να βρω καμμιά δικαιολογία!

 

 

Τι αναφέρει η έρευνα που παρουσίασε η Telegraph

Η βρετανική Telegraph, παρουσίασε μια έρευνα από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, όπου οι ερευνητές ανέλυσαν τα δεδομένα από 47 δυτικές χώρες και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού (εν μέρει), ευθύνονται για τον υπερβολικό αριθμό θανάτων μετά την πανδημία.

Τα «άνευ προηγουμένου» στοιχεία «έγιναν σοβαρές ανησυχίες» για τους επιστήμονες και γι’ αυτό κάλεσαν τις κυβερνήσεις να διερευνήσουν πλήρως τις υποκείμενες αιτίες, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών βλαβών από τα εμβόλια.

 

 

«Τόσο οι επαγγελματίες υγείας όσο και οι πολίτες έχουν αναφέρει σοβαρούς τραυματισμούς και θανάτους μετά τον εμβολιασμό σε διάφορες επίσημες βάσεις δεδομένων στον Δυτικό Κόσμο».

Η μελέτη διαπίστωσε ότι σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία υπήρχαν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο θάνατοι το 2020, στο απόγειο της πανδημίας, αλλά και 1,2 εκατομμύρια το 2021 και 800.000 το 2022 μετά την εφαρμογή των μέτρων.

Οι ερευνητές είπαν ότι ο αριθμός περιλαμβάνει μεν θανάτους από τον κορωνοϊό, αλλά και τις «έμμεσες επιπτώσεις των στρατηγικών υγείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού και της μόλυνσης».

 

 

Προειδοποίησαν ότι οι παρενέργειες που συνδέονται με το εμβόλιο περιλαμβάνουν ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και αιμορραγία στον εγκέφαλο, καρδιαγγειακά νοσήματα, πήξη, αιμορραγίες, γαστρεντερικά προβλήματα και πήξη του αίματος.

Οι Γερμανοί ερευνητές επισημάναν ότι η εμφάνιση της υπερβολικής θνησιμότητας στις αρχές του 2021, συνέπεσε με την κυκλοφορία των εμβολίων, για τα οποία η ομάδα είπε ότι «χρειάζεται περαιτέρω έρευνα».

Ωστόσο, πιο πρόσφατα δεδομένα σχετικά με τις παρενέργειες δεν έχουν γίνει διαθέσιμα στο κοινό, με τις χώρες να διατηρούν τις δικές τους βάσεις δεδομένων, οι οποίες βασίζονται στην αυτοαναφορά από το κοινό και τους γιατρούς, προειδοποίησαν οι ειδικοί.

 

 

Ο επικεφαλής ιατρός του Check4Cancer και καθηγητής χειρουργικής καρκίνου στο Πανεπιστήμιο Άνγκλια Ράσκιν, Γκόρντον Γουίσαρτ είπε:

«Οι συγγραφείς έχουν δίκιο να επισημαίνουν ότι πολλές σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο μπορεί να μην έχουν αναφερθεί και το γεγονός ότι η ταυτόχρονη εμφάνιση υπερβολικής θνησιμότητας και εμβολιασμού κατά του κορονοϊού στη Γερμανία αξίζει περαιτέρω έρευνας από μόνη της.

Η έρευνα παρέχει περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, αλλά είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με το συμπέρασμά τους ότι απαιτείται περαιτέρω ανάλυση για την κατανόηση των υποκείμενων αιτιών της υπερβολικής θνησιμότητας για την καλύτερη προετοιμασία για τη μελλοντική διαχείριση των κρίσεων πανδημίας».

 

 

Συμπέρασμα: Πρόκειται για μια χλιαρή έρευνα, απο αυτές που παρουσιάζαμε απο την αρχή της κυκλοφορίας των “εμβολίων”, και που δεν αναφέρει καν, πως οι θάνατοι πριν απο τα εμβόλια βασίζονταν σε λανθασμένα ιατρικά πρωτόκολλα, όπως είναι σήμερα γνωστό. Ωστόσο ακόμα κι ετσι, εσύ, ως κάτοικος μπανανίας, απαγορεύεται να δεις αυτή την μετριοπαθέστατη έρευνα στη χώρα σου!

Όπως απαγορεύεται να δεις και τις δηλώσεις της Μαρίας Καρυστανου, γιατί ο Μητσοτάκης έθεσε “Απαγορευτικό” στα ΜΜΕ για τους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη, με ποινή αποκλεισμού από διαφημιστική καμπάνια!

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,264


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα