Πόσα κόμματα μπορεί να διαλύσει ο Μητσοτάκης;

Πόσα κόμματα μπορεί να διαλύσει ο Μητσοτάκης;

26 Απριλίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:697
Μοίρασέ το

Το χούι, όταν μάλιστα είναι και οικογενειακό, δεν κόβεται.

Τα παλαιότερα τα έχει καταγράψει η Ιστορία, με μελανά χρώματα.

 

 

 

 

 

Μπορεί κάποιος να μου δώσει έστω και ένα θετικό στοιχείο αυτής της ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ;;;
Ένα… μου αρκεί… αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα…

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ…;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο πατέρας Μητσοτάκης σε συνεργασία με το Παλάτι των Γκλίξμπουργκ και άλλους παράγοντες , εσωτερικούς και ξένους, διέλυσαν την Ένωση Κέντρου και ανέτρεψαν τον λαοπρόβλητο Πρωθυπουργό του 53%.

Ο γιος και σ αυτό κάτω από τη μηλιά έπεσε. Προκειμένου να επιβιώσει δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει αθέμιτες μεθόδους εναντίον άλλων κομμάτων.

Πρώτος στόχος ήταν το ΠΑΣΟΚ. Από τις πρώτες μέρες της εκλογής του έριξε δίχτυα στους «εκσυγχρονιστές» του Σημίτη, και άλλους αριβίστες.

Ο σχηματισμός της πρώτης κυβέρνησής του, είχε και τις πρώτες κηλίδες βρόμικης πολιτικής.

Τι άλλο ήταν η υπουργοποίηση του Χρυσοχοΐδη που ως την ημέρα των εκλογών ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ;

Τι άλλο ήταν ότι έχει κανονίσει την υπουργοποίηση της Μένδώνη, η οποία το βράδυ της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ήταν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δίπλα στη Φώφη Γεννηματά;

Τι ήταν η υπουργοποίηση Πιερρακάκη, που ως τότε ακολουθούσε τον Βενιζέλο για να γίνει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ;

Τι ήταν ότι περιμάζεψε τη Διαμαντοπούλου, διόρισε συνεργάτη της δίπλα του, αλλά δεν τόλμησε να προχωρήσει από την εσωκομματική κατακραυγή- όπως και με τον Φλωρίδη;

Στη συνέχεια προσπάθησε θα θέσει υπό τον έλεγχο του ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, πως με την ενίσχυση του Λοβέρδου για να πάρει την ηγεσία του – από τη Φώφη-και εν συνεχεία με την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

Αυτό το κεφάλαιο μένει ανοικτό…

Μετά διέλυσε κυριολεκτικά το «Ποτάμι», επειδή ο Θεοδωράκης αρνήθηκε την …εντολή του να καταψηφίσει τις Πρέσπες. Ενας μετά τον άλλον βουλευτές και στελέχη του, βρέθηκαν στον Νεομητσοτακισμό- ακόμη και ο Ψαριανός με τις δημόσιες αθλιότητες.

Τώρα ο Βελόπουλος καταγγέλλει ότι ο Μητσοτάκης προσπαθεί να διαλύσει το κόμμα του. Με τον τρόπο που πρώτα ο Σαμαράς και στη συνέχεια ο ίδιος διέλυσαν τον ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, παίρνοντας τα «καλύτερα παιδιά του».

Ηδη είχε δίπλα του τον παντός καιρού και κόμματος Θεοδωρικάκο , του…Καλογρίτσα.

Μετά τις εκλογές είναι προφανές ότι θα επανέλθει στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Ολοι γνωρίζουν με ποιο τρόπο και με τη βοήθεια ποιων.

Το χούι, όταν μάλιστα είναι και οικογενειακό, δεν κόβεται. Αλλωστε δεν έχει ηθικό τρόπο να κάνει πολιτική.

 

Γ.Λ.

 

Πηγή

Προβολές : 697


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα