Σήμερα η ανθρωπότητα ζει την ολοκλήρωση του ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΑΖΑΡΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ILLUMINATI και μπάσταρδος γιός του Ρότσιλντ!!! (από τα αρχεία της ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ)

Σήμερα η ανθρωπότητα ζει την ολοκλήρωση του ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΑΖΑΡΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ILLUMINATI και μπάσταρδος γιός του Ρότσιλντ!!! (από τα αρχεία της ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ)

6 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:641
Μοίρασέ το

 

 

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ πολλών ανθρώπων ότι μια μέρα τα ΕΘΝΗ θα μπορούσαν να ΚΥΡΙΑΡΧΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, έγινε σχεδόν ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ του Χίτλερ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Στη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ αυτό μου φαίνεται ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.

 

Πρόκειται για μια κατάθεση ΝΑΖΙΣΤΗ, στη Δίκη της Νυρεμβέργης, αλλά αφορά άμεσα και την δική μας εποχή και όσα συμβαίνουν στην ανθρωπότητα και την οδηγούν στην άβυσσο.

Θα προτείνω να την μελετήσετε προσεκτικά, γιατί πρόκειται για το προοίμιο όσων σήμερα ζούμε.

Και να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας κάποια σημαντικά στοιχεία…

1. Ο Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, όπως και ο Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ήταν δημιουργήματα των ΕΒΡΑΙΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ILLUMINATI ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

2. Ο ίδιος ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΗΤΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

3. Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…

 

4. Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ…

Ο Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ.

5. Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΛΦΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ. (προσέξτε την χειρονομία που κάνουν όλοι αυτοί… και μην ξεχνάτε πως και ο Μητσοτάκης είναι ΧΑΖΑΡΟΣ).

 

7. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΥΓΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

(Ο Χίτλερ βασίστηκε στους Τεχνοκράτες για να διώξει την πολεμική του μηχανή που κατέκτησε έθνη και εκτέλεσε την “τελική λύση” για να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Ο απώτερος στόχος του ήταν να δημιουργήσει μια κύρια φυλή υπερανθρώπων για να ζήσουν σε μια περιβαλλοντικά επαναρυθμισμένη οικολογία.

Ο Albert Speer καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κατά την δίκη της Νυρεμβέργης για τον ρόλο του στη ναζιστική Γερμανία.)

 

Τελική δήλωση στην Δίκη της Νυρεμβέργης του Ναζί Albert Speer για την Τεχνοκρατία

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλώ τον κατηγορούμενο Albert Speer.

ALBERT SPEER (Κατηγορούμενος): Κύριε Πρόεδρε, ας ευαρεστήσει το Δικαστήριο: ο Χίτλερ και η κατάρρευση του συστήματός του έφεραν μια περίοδο τρομερών ταλαιπωριών στον γερμανικό λαό.

Η άχρηστη συνέχιση αυτού του πολέμου και οι αχρείαστες καταστροφές δυσκολεύουν το έργο της ανοικοδόμησης.

Η ιδιωτικότητα και η δυστυχία έχουν έρθει στον γερμανικό λαό. Μετά από αυτή τη Δίκη, ο γερμανικός λαός θα περιφρονήσει και θα καταδικάσει τον Χίτλερ ως τον αποδεδειγμένο δημιουργό της ατυχίας του. Αλλά ο κόσμος θα μάθει από αυτά τα γεγονότα όχι μόνο να μισεί τη δικτατορία ως μορφή διακυβέρνησης, αλλά να τη φοβάται.
Η δικτατορία του Χίτλερ διέφερε σε ένα θεμελιώδες σημείο από όλους τους προκατόχους της στην ιστορία. Ήταν η πρώτη δικτατορία στη σημερινή περίοδο της σύγχρονης τεχνικής ανάπτυξης, μια δικτατορία που ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ.

ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ όπως το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ και το ΜΕΓΑΦΩΝΟ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΕΨΗ.

Έτσι ήταν ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Το ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ο ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ και το ραδιόφωνο κατέστησαν δυνατή, για παράδειγμα, τις εντολές από τις υψηλότερες πηγές να μεταδίδονται απευθείας στις χαμηλότερες μονάδες, όπου, λόγω της υψηλής εξουσίας, εκτελούνταν χωρίς κριτική.

Ένα άλλο αποτέλεσμα ήταν ότι πολλά γραφεία και κεντρικά γραφεία ήταν άμεσα συνδεδεμένα με την ανώτατη ηγεσία, από την οποία λάμβαναν απευθείας τις απαίσιες εντολές τους.

Επίσης, ένα από τα αποτελέσματα ήταν η ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ του κράτους και η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Ίσως στον ξένο αυτός ο μηχανισμός του κράτους να φαίνεται σαν τις γραμμές ενός τηλεφωνικού κέντρου – προφανώς χωρίς σύστημα. Αλλά όπως και το τελευταίο, θα μπορούσε να υπηρετηθεί και να κυριαρχηθεί από μια και μόνο βούληση.

Οι προηγούμενοι δικτάτορες κατά τη διάρκεια της ηγεσίας τους χρειάζονταν βοηθούς υψηλής ειδίκευσης, ακόμη και στο χαμηλότερο επίπεδο, άνδρες που θα μπορούσαν να σκέφτονται και να ενεργούν ανεξάρτητα.

Το ολοκληρωτικό σύστημα στην περίοδο της σύγχρονης τεχνικής ανάπτυξης μπορεί να τα παρατήσει.

Τα μέσα επικοινωνίας από μόνα τους καθιστούν δυνατή τη μηχανοποίηση της υφιστάμενης ηγεσίας.

Ως αποτέλεσμα αυτού, προκύπτει ένας νέος τύπος: ο ΑΚΡΙΤΟΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ των ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ.

Είχαμε μόλις φτάσει στην αρχή της ανάπτυξης.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ πολλών ανθρώπων ότι μια μέρα τα ΕΘΝΗ θα μπορούσαν να ΚΥΡΙΑΡΧΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, έγινε σχεδόν ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ του Χίτλερ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Στη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ αυτό μου φαίνεται ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.

Επομένως, όσο πιο τεχνικός γίνεται ο κόσμος, τόσο πιο απαραίτητη είναι η προώθηση της ατομικής ελευθερίας και η επίγνωση του ατόμου για τον εαυτό του ως αντίβαρο.

Ο Χίτλερ όχι μόνο εκμεταλλεύτηκε τις τεχνικές εξελίξεις για να κυριαρχήσει στους δικούς του ανθρώπους, αλλά σχεδόν κατόρθωσε, μέσω αυτού του τεχνικού του προβαδίσματος, να υποτάξει ολόκληρη την Ευρώπη.

Οφείλονταν απλώς σε μερικές θεμελιώδεις ελλείψεις οργάνωσης, όπως είναι τυπικές σε μια δικτατορία λόγω της απουσίας κριτικής, ότι δεν είχε διπλάσια άρματα μάχης, αεροσκάφη και υποβρύχια πριν από το 1942.

Αλλά, εάν ένα σύγχρονο βιομηχανικό κράτος χρησιμοποιήσει τη νοημοσύνη του, την επιστήμη του, τις τεχνικές του εξελίξεις και την παραγωγή του για πολλά χρόνια για να κερδίσει το προβάδισμα στον τομέα του εξοπλισμού, τότε ακόμη και με φειδωλή χρήση του ανθρώπινου δυναμικού του μπορεί, λόγω της τεχνικής υπεροχής του, να προσπεράσει και να κατακτήσει πλήρως τον κόσμο, εάν άλλα έθνη χρησιμοποιήσουν τις τεχνικές τους ικανότητες κατά την ίδια περίοδο για λογαριασμό της πολιτιστικής προόδου της ανθρωπότητας.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ και τόσο πιο σοβαρό θα είναι ένα καθιερωμένο προβάδισμα στα τεχνικά μέσα πολέμου.

Αυτός ο πόλεμος τελείωσε με τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους, αεροσκάφη που ταξίδευαν με την ταχύτητα του ήχου, νέους τύπους υποβρυχίων, τορπίλες που βρίσκουν τον δικό τους στόχο, με ατομικές βόμβες και με την προοπτική ενός φρικτού είδους χημικού πολέμου.

Αναγκαστικά ο επόμενος πόλεμος θα επισκιαστεί από αυτές τις νέες καταστροφικές εφευρέσεις του ανθρώπινου μυαλού.

Σε 5 ή 10 χρόνια η τεχνική του πολέμου θα καταστήσει δυνατή την εκτόξευση ρουκετών από ήπειρο σε ήπειρο με απίστευτη ακρίβεια.

Με την ατομική δύναμη θα μπορεί να καταστρέψει ένα εκατομμύριο ανθρώπους στο κέντρο της Νέας Υόρκης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με έναν μόνο πύραυλο, τον οποίο θα χειρίζονται ίσως μόνο 10 άνδρες, αόρατα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, πιο γρήγορα από τον ήχο, τη μέρα και τη νύχτα.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΕΙ ΛΟΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Η Χημεία έχει αναπτύξει τρομερά όπλα με τα οποία μπορεί να προκαλέσει ΑΝΕΠΩΤΟ ΠΟΝΟ ΣΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Θα υπάρξει ποτέ ξανά ένα έθνος που θα χρησιμοποιήσει τις τεχνικές ανακαλύψεις αυτού του πολέμου για την προετοιμασία ενός νέου πολέμου, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος χρησιμοποιεί την τεχνική πρόοδο αυτού του πολέμου προς όφελος της ανθρωπότητας, επιχειρώντας έτσι να δημιουργήσει μια μικρή αποζημίωση για τη φρίκη του;

Ως πρώην υπουργός ενός εξαιρετικά ανεπτυγμένου εξοπλιστικού συστήματος, είναι τελευταίο μου καθήκον να πω τα εξής:

Ένας νέος πόλεμος μεγάλης κλίμακας θα τελειώσει με την καταστροφή της ανθρώπινης κουλτούρας και πολιτισμού.

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, που ξεκίνησε με τόσο φρικτό τρόπο σε αυτόν τον πόλεμο.

Επομένως, αυτή η Δίκη πρέπει να συμβάλει στην αποτροπή τέτοιων εκφυλιστικών πολέμων στο μέλλον και στη θέσπιση κανόνων βάσει των οποίων τα ανθρώπινα όντα μπορούν να ζουν μαζί.

Τί σημασία έχει η δική μου μοίρα, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, σε σύγκριση με αυτόν τον υψηλό στόχο;

Κατά τους περασμένους αιώνες ο γερμανικός λαός συνέβαλε πολύ στη δημιουργία του ανθρώπινου πολιτισμού. Συχνά έχει κάνει αυτές τις συνεισφορές σε εποχές που ήταν εξίσου ανίσχυρος και αβοήθητος όπως είναι σήμερα.

Τα αξιόλογα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

Θα δημιουργήσουν ΝΕΕΣ και ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ που ασκείται σήμερα σε όλους, αυτά τα νέα έργα θα έχουν ιδιαίτερο μεγαλείο.

Αλλά αν ο γερμανικός λαός δημιουργήσει νέες πολιτιστικές παραμέτρους μέσα στους αναπόφευκτους καιρούς της φτώχειας και της αδυναμίας του και ταυτόχρονα στην περίοδο της ανοικοδόμησής του, τότε κάλλιστα θα έχει συμβάλει με αυτόν τον τρόπο στην πιο πολύτιμη συμβολή στα παγκόσμια γεγονότα που θα μπορούσε να κάνει στην θέση που βρίσκεται.

Δεν είναι μόνο οι μάχες του πολέμου που ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ αλλά επίσης, με μια ανώτερη έννοια, τα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ που μια μέρα θα γίνουν κοινή ιδιοκτησία όλης της ανθρωπότητας.

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ.

Ο Θεός να προστατεύει τη Γερμανία και τον πολιτισμό της Δύσης.

Δείτε επίσης την απόφαση του Δικαστηρίου για τον Speer ΕΔΩ: https://www.tracesofwar.com/articles/4574/Verdict-Albert-Speer.htm

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 641


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα