Σαν χιονοστιβάδα ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ η ΚΙΝΗΣΗ για ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ. “Ευρεία εμφύλια αναταραχή” στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της κρίσης κόστους ζωής

8 Αυγούστου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

!! 75,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ!!

Εάν 1 εκατομμύριο άνθρωποι δεσμευτούν να απεργήσουν, τότε θα παρακρατήσουμε πληρωμή από τις εταιρείες ενέργειας!

Χτίζουμε ένα κίνημα που στηρίζεται στους ανθρώπους για να τερματίσουμε την ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑΣ

 

Εμείς, ως λαός, τι κάνουμε για να αντισταθούμε στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ;;;

ΤΙΠΟΤΑ…. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ απλώς διαμαρτυρόμενοι…

ΚΟΡΟΪΔΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

Η πιθανότητα να συμβεί “εκτεταμένη εμφύλια αναταραχή” στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αποτέλεσμα της αδυναμίας του κόσμου να πληρώσει τους λογαριασμούς του λόγω της κρίσης του κόστους ζωής είναι “αναπόφευκτη”, σύμφωνα με έναν ακτιβιστή.

Καθώς οι τιμές της ενέργειας αναμένεται να εκτοξευθούν ακόμη υψηλότερα τον Οκτώβριο ως αποτέλεσμα των κυρώσεων στη Ρωσία, ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ως μέρος μιας αυξανόμενης αντίδρασης που ορισμένοι συγκρίνουν με τις ταραχές για τον εκλογικό φόρο.

Το Λονδίνο χτυπήθηκε με βίαιες ταραχές το 1990 ως απάντηση στις προσπάθειες της κυβέρνησης να εισαγάγει τον εκλογικό φόρο και η νέα εισφορά τελικά καταργήθηκε μετά από μια συμμαχία ομάδων συμφερόντων τόσο της εργατικής τάξης όσο και της μεσαίας τάξης που ενώθηκαν για να τον καταργήσουν.

Ένα παρόμοιο κίνημα υπό την ομπρέλα της οργάνωσης “Don’t Pay” καλεί τώρα τους πολίτες να ακυρώσουν τις άμεσες χρεώσεις τους τον Οκτώβριο, εάν οι τιμές της ενέργειας συνεχίσουν να αυξάνονται.

Οι μέσοι λογαριασμοί ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο για διπλά καύσιμα αναμένεται να αυξηθούν στις 3.615 £ έως τον Ιανουάριο του 2023, σημειώνοντας αύξηση 283% σε σχέση με τα επίπεδα του Μαρτίου.

“Εκατομμύρια από εμάς δεν θα μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά τρόφιμα και λογαριασμούς αυτόν τον χειμώνα”, υποστηρίζει το μανιφέστο Don’t Pay. “Δεν έχουμε την πολυτέλεια να το αφήσουμε να συμβεί. Απαιτούμε μείωση των λογαριασμών σε προσιτό επίπεδο. Θα ακυρώσουμε τις άμεσες χρεώσεις μας από την 1η Οκτωβρίου εάν μας αγνοήσουν”.

 

(Tweet:. Don’t Pay.
@dontpayuk

!! 75,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ!!

Εάν 1 εκατομμύριο άνθρωποι δεσμευτούν να απεργήσουν, τότε θα παρακρατήσουμε πληρωμή από τις εταιρείες ενέργειας!

Χτίζουμε ένα κίνημα που στηρίζεται στους ανθρώπους για να τερματίσουμε την ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑΣ
#CostOfGreedCrisis

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΜΥΜΑ + ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ:
http:// DONTPAY.UK)

Ωστόσο, άλλοι έχουν προειδοποιήσει ότι μια μαζική άρνηση πληρωμής λογαριασμών θα οδηγήσει μόνο σε μια ακόμη υψηλότερη άνοδο των τιμών της ενέργειας, επειδή περισσότερες εταιρείες θα εγκαταλείψουν την αγορά, επιτρέποντας σε λιγότερες εταιρείες να δημιουργήσουν μονοπώλια τιμολόγησης.

Ο πληθωρισμός αναμένεται επίσης να αγγίξει το 15% το επόμενο έτος, καθώς ο ανεμοστρόβιλος των οικονομικά καταστροφικών lockdowns και η υποστήριξη της Ευρώπης στο “τρέχον γεγονός”- την παράταση του πολέμου στην Ουκρανία – πλήττει σκληρά τους ανθρώπους.

Εν τω μεταξύ, ο ενεργειακός κολοσσός BP ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο επικεφαλής της εκστρατείας Tom Scott είπε ότι δεν ζητά ταραχές, αλλά ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβούν εάν τα πράγματα δεν αλλάξουν.

“Υπήρξε μια μεγάλη εξέγερση στο Λονδίνο [το 1990]”, είπε ο Scott ​​στην Telegraph. “Αυτό δεν είναι κάτι που θα ήθελα να δω, αλλά νομίζω ότι είναι σχεδόν αναπόφευκτο, εάν η κυβέρνηση δεν λάβει πολύ πιο αποτελεσματικά μέτρα για να βοηθήσει τους ανθρώπους, θα υπάρξει εκτεταμένη πολιτική αναταραχή”.

Μια νέα δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι μια μικρή πλειοψηφία των Βρετανών – το 51% – πιστεύει ότι θα υπάρξουν εξεγέρσεις για το κόστος ζωής αργότερα φέτος.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζει να προσφέρει πλουσιοπάροχα δωρεάν διαμονή, φαγητό και χρήματα σε αριθμούς ρεκόρ παράνομων μεταναστών με iPhone που φτάνουν με βάρκες από τη Γαλλία.

 

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να δείτε το βίντεο. Λειτουργεί κανονικά.

Cost of Living Riots

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 355


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα