Σημαντικές ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ από την Φοίβη...

Σημαντικές ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ από την Φοίβη...

24 Νοεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,114
Μοίρασέ το

 

Εχουμε και λεμε…καταπολέμηση:

sars-cov2 ιός: απλα αντιβιοτικα ημισυνθετικες πενικιλλινες τυπου amoxil augmentin, fugentin γιατί ειπαμε…τους ιους δεν τους πιανουν τα αντιβιοτικα. Συνλοιμωξη εχουμε και το μικροβιο κανει την ζημια, οχι ο ιός.

 

Για να μην τα χάνετε και για να μην πέφτετε θύματα της ιατρικής κλίκας που πλουτίζει παρέχοντας φάρμακα που της επιβάλλει η φαρμακευτική μαφία, ακολουθήστε τις ιατρικές συμβουλές υγείας  της Φοίβης…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΦΟΙΒΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Η Φοίβη λέει:

…πρόσφατες τάσεις στην κυκλοφορία γνωστών παθογόνων παραγόντων, όπως η γρίπη, ο SARS-CoV-2, ο RSV και η πνευμονία από μυκόπλασμα, και η τρέχουσα επιβάρυνση…

Το παραπάνω ειναι το επίμαχο αποσπασμα της ανακοίνωσης του ΠΟΥ που αναρτησε η Καλλιόπη

Εχουμε και λεμε…καταπολέμηση:

sars-cov2 ιός: απλα αντιβιοτικα ημισυνθετικες πενικιλλινες τυπου amoxil augmentin, fugentin γιατί ειπαμε…τους ιους δεν τους πιανουν τα αντιβιοτικα. Συνλοιμωξη εχουμε και το μικροβιο κανει την ζημια, οχι ο ιός.

rsv ιός: μια απο τα ιδια οπως ανωτέρω

μυκόπλασμα: άτυπα μικρόβια ακούν αμεσως σε αντιβιοτικά μακρολίδες τύπου claricid, claripen

Θα προσθεσω απο μονη μου το κοξάκι που για να μολυνει υγιες παιδακι ειναι απιθανο.

Προσβαλλει μονο ανοσοκατασταλμενα παιδια. Οποτε δεν μας απασχολεί καθόλου στον γενικό πληθυσμό, εκτός αν…μπολιαστηκε η μητέρα εγκυος ή θηλασε μπολιασμενη οποτε τα γνωστα…

Θεραπευτικα δεν χρειαζεται αντιβίωση!!!! Χημειοπροφυλακτικά ενδέχεται να δωσουν ό,τι και στον κοβιντ!

Τιποτε απο τα ανωτερω δεν ειναι ικανο να βλαψει μαζικά τον γενικο παιδικό πληθυσμο. Χαλαρωστε και αφηστε τα παιδια να ζησουν ελεύθερα. Οι γιαγιαδες μας ελεγαν…το παιδι αν δεν αρρωστησει, δεν μεγαλώνει.
Αφηστε τα παιδια να παιξουν στο χωμα, στην αμμο, να χαϊδεψουν κατοικιδια ζώα. Είναι αποδεδειγμενο επιστημονικά ότι παιδια που μεγαλωνουν με σκυλιά δεν αναπτυσουν βρογχικό ασθμα!

ΥΓ: εγραψα σκευασματα μητρικά και γενόσημα για να γινει κατανοητο το ποσο παλια και απλα φαρμακα εχουμε στην φαρετρα μας που δουλευουν εξαιρετικα. Μην πεταχτει κανενας και μου πει οτι κανω διαφημιση ή προωθώ φαρμακα.
Γιατι αν έγραφα αμοξυκιλλινη με κλαβουλανικό οξυ κανενας σας δεν θα πηγαινε να το πληκτρολογησει και να δει οτι ειναι το augmentin για παραδειγμα.

 

ΥΓ 2: τωρα που το σκεφτηκα, γνωριζετε οτι οι σκυλοι και οι γατες οταν ασθενουν λαμβανουν τα ιδια φαρμακα και την ιδια αγωγη με μας;
Και το κερασακι…..γνωριζετε οτι τα σκυλια και τα γατια απαγορευεται να παρουν ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ και γι αυτο οι κτηνιατροι δινουν επι πόνου το ισχυροτερο φυσικο αντιφλεγμονωδες της φυσης. Ενα αντιφλεγμονωδες που παραγει και το σωμα μας!
ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.
Η ενδογενης κορτιζονη μας, οπως και στα ζώα ειναι η κορτιζολη. Επι πονου βεβαια κτηνιατρικα δινουν και παρακεταμολη ή οποιοειδη.

 

Γιατί άραγε εμεις παιρνουμε αντιφλεγμονωδη αβέρτα και ο σκύλος μας θα πεθάνει αν το πάρει, στην αναλογη παντα δοση για το βαρος του;
Για σκεφτειτε…

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,114


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα