ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ... Οι παγκοσμιοποιητές προωθούν πιεστικά το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής για να επιβάλλουν με βία μαζική πείνα και να ερημώσουν τον κόσμο, προειδοποιεί ο Mike Adams γνωστός και ως Health Ranger

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ... Οι παγκοσμιοποιητές προωθούν πιεστικά το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής για να επιβάλλουν με βία μαζική πείνα και να ερημώσουν τον κόσμο, προειδοποιεί ο Mike Adams γνωστός και ως Health Ranger

24 Ιουνίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:689
Μοίρασέ το

 

 

Mike Adams:  ” Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

“Καθώς πέφτουν τα επίπεδα οξυγόνου, τα ανθρώπινα όντα και όλα τα ζώα θα ασφυκτιούν σιγά-σιγά και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από την ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ”

Οι “ειδικοί” ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ επίσης το ΑΙΜΑ με ένα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ.

Υπάρχει κάτι άλλο σχετικά με τα m-volια που δημιουργούν αυτούς τους τρελούς θρόμβους ιστών που εμφανίζονται στα σώματα, ειδικά στις αρτηρίες. Αυτοί οι θρόμβοι εμποδίζουν τη ροή του αίματος που μεταφέρει το οξυγόνο στον εγκέφαλό σας”, είπε, αναφερόμενος στα m-volια κατά του κοροναϊού της Wuhan (COVID-19).”

Ο Health Ranger Mike Adams προειδοποίησε το κοινό ότι οι παγκοσμιοποιητές προωθούν πιεστικά το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής για να εξαναγκάσουν σε μαζική πείνα και τελικά να ερημώσουν τον κόσμο.

“Έχουν δημιουργήσει ένα ολόκληρο σύστημα συμμόρφωσης και υποστήριξης από τις ΜΑΖΕΣ που βρίσκονται σε πλήρη ΑΓΝΟΙΑ και δεν έχουν ιδέα ότι ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ [ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ] ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ”, είπε ο Adams στην ειδική έκθεσή του με τίτλο “TERRAFORMING: The Truth Revealed” (“ΓΑΙΟΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ”)

Σύμφωνα με τον Adams, αυτοί οι παγκοσμιοποιητές επιτίθενται στην προσφορά τροφίμων με τον λεγόμενο πόλεμο κατά του άνθρακα.

“Πρόκειται για ένα γεγονός σε πλανητική κλίμακα, σε επίπεδο εξαφάνισης. Αλλά όλα έχουν ενορχηστρωθεί ώστε να παρουσιάζονται ως ένας τρόπος να σωθεί ο πλανήτης. Και όποιος πιστεύει αυτό το αφήγημα έχει ξεγελαστεί σε ένα επίπεδο που πιθανότατα δεν θα καταλάβει ποτέ”, επεσήμανε ο Adams.

Το γεγονός ότι η Big Tech λογοκρίνει πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα δεν βοηθάει επίσης καθόλου.

“Όποιος αμφισβητεί το επίσημο αφήγημα της κλιματικής αλλαγής –επειδή δεν θέλουν να αφήσουν την ανθρωπότητα να ξυπνήσει και να συνειδητοποιήσει ότι εξοντώνεται– πρέπει να βεβαιωθεί ότι τα βοοειδή που οδηγούνται στην καταστροφή, και αυτή είναι η ανθρώπινη φυλή, θα παραμείνουν σε άγνοια, θα παραμείνουν τυφλά μπροστά στην πραγματικότητα της μεγάλης σφαγής που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη”, είπε ο Adams. (Σχετικά: Κλιματική αλλαγή, ποικιλομορφία και ισότητα: ΟΛΑ είναι απάτη.)

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

Οι παγκοσμιοποιητές πιέζουν ότι η απάντηση στην κλιματική αλλαγή είναι η δέσμευση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Αυτό θα αφαιρέσει το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και θα μειώσει την απόδοση των καλλιεργειών.

Ο Adams είπε ότι κάθε άτομο που προωθεί το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής απαιτεί κατά συνέπεια την μαζική πείνα – είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι.

Η μαζική πείνα θα μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

“Αν μειώσετε τα επίπεδα CO2, οι καλλιέργειες τροφίμων δεν μπορούν να γίνουν τόσο αποτελεσματικά. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να απομακρυνθούμε από τα ορυκτά καύσιμα και αυτός είναι ο λόγος που κλείνουν τη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων”, σημείωσε ο Adams.

Αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχει μια γιγάντια επιχείρηση που χρησιμοποιεί εξέχουσα περιοχή για την κατάληψη γεωργικών εκτάσεων σε μέρη όπως η Αϊόβα και το Ιλινόις. “Φτιάχνουν αυτές τις τεράστιες μηχανές που κατασκευάζονται από εμάς, τα ανθρώπινα όντα, για να αναρροφούν το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και να κρύβουν το CO2 υπόγεια σε μια μορφή δέσμευσης άνθρακα”.

Η κυβέρνηση κλείνει τα εργοστάσια διυλιστηρίων ορυκτών καυσίμων και ανακοίνωσαν ότι η ηλεκτρική ενέργεια στο Ιλινόις θα αυξηθεί κατά 54% από τον Ιούνιο και θα υπάρξουν συνεχόμενες διακοπές ρεύματος.

Ο Adams είπε ότι δεν θα ήταν δίκαιο ο κόσμος να πληρώσει περισσότερα και μετά να έχει μπλακ άουτ.

Αλλά ο πραγματικός λόγος πίσω από την κίνηση αυτή, είπε, είναι να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2.

Γιατί ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ.

Ο Adams, ο οποίος έχει και λειτουργεί ένα εργαστήριο αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, εξήγησε ότι η ΜΕΙΩΣΗ του CO2 ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ως συνέπεια, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.

“Καθώς πέφτουν τα επίπεδα οξυγόνου, τα ανθρώπινα όντα και όλα τα ζώα θα ασφυκτιούν σιγά-σιγά και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από την ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ”, είπε.

Ο Health Ranger συνέχισε αναφερόμενος σε περισσότερα στοιχεία σχετικά με την επίθεση πολλαπλών φορέων για μαζική πλανητική εξόντωση.

Είπε ότι οι “ειδικοί” ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ επίσης το ΑΙΜΑ με ένα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ.

Υπάρχει κάτι άλλο σχετικά με τα m-volια που δημιουργούν αυτούς τους τρελούς θρόμβους ιστών που εμφανίζονται στα σώματα, ειδικά στις αρτηρίες. Αυτοί οι θρόμβοι εμποδίζουν τη ροή του αίματος που μεταφέρει το οξυγόνο στον εγκέφαλό σας”, είπε, αναφερόμενος στα m-volια κατά του κοροναϊού της Wuhan (COVID-19).

Η άποψή του υποστηρίζεται από τον πιστοποιημένο ταριχευτή Richard Hirschman, ο οποίος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο podcast με τη Δρ. Betty Martini ότι είδε “αφύσικούς συνδυασμούς θρόμβων αίματος με περίεργα ινώδη υλικά” να φράζουν τις αρτηρίες και τις φλέβες του νεκρού.

Σύμφωνα με τον ταριχευτή, αυτό ξεκίνησε περίπου έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του m-volίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα από τα θύματα πέθαναν από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό.

Επισκεφτείτε το Climate.news για περισσότερες ιστορίες σχετικά με την φάρσα της κλιματικής αλλαγής.

Παρακολουθήστε την ειδική αναφορά του Health Ranger Mike Adams με τίτλο “TERRAFORMING: The Truth Revealed” παρακάτω.

 

(βίντεο)

Δείτε νέα επεισόδια του προγράμματος στο κανάλι Health Ranger Report στο Brighteon.com

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Globalists are pushing climate change narrative to force mass starvation and depopulate the world, the Health Ranger warns
06/22/2022 / By Belle Carter / Comments
Bypass censorship by sharing this link:

The Health Ranger Mike Adams warned the public that the globalists are pushing the climate change narrative to force mass starvation and ultimately depopulate the world.

“They have created an entire system of compliance and support from the oblivious masses who have no idea that they’re taking part in the extermination of the human race,” said Adams in his special report titled “TERRAFORMING: The Truth Revealed.”

According to Adams, these globalists are attacking the food supply with the so-called war on carbon.

 

More related stories:

Counterthink video: Mike Adams interviews Marc Morano on the greatest “science” hoax of our time: climate change.

Climate change HOAX has literally convinced a member of Congress that “the world is going to end in 12 years.”

Is ocean acidification another climate change HOAX? Scientists blow the whistle on massive, coordinated data manipulation and FRAUD.

Mike Adams: Learn resilient prepping to survive Great Reset.

Sources include:

Brighteon.com

TheCenterSquare.com

Rumble.com

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Brighteon.com

TheCenterSquare.com

Rumble.com

 

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 689


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα