ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. Στη Γαλλία και σε ΗΠΑ σε δημόσιους χώρους διαφημίζουν την έλευση του ”Μεσσία” (Αντίχριστου)!

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. Στη Γαλλία και σε ΗΠΑ σε δημόσιους χώρους διαφημίζουν την έλευση του ”Μεσσία” (Αντίχριστου)!

2 Μαΐου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,046
Μοίρασέ το

 

 

Είναι ο Ραβίνος ”που δεν πέθανε” και αναμένεται να έρθει ως ”Μεσσίας” ηγέτης του μεσσιανικού κινήματος Hadad!!!

 

Βλέποντας τις παρακάτω εικόνες, από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αντιλαμβάνεστε ποιοί είναι οι διεστραμμένοι οπαδοί του αντιχρίστου τους…

Είναι η παράνοια που κτυπάει ταβάνι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Στη Γαλλία σε δημόσιους χώρους διαφημίζουν την έλευση του Μεσσία (Αντίχριστου)

 

Μεγάλες αφίσες σε ταμπλό δίκην διαφήμισης σε δημόσιες χώρους εξαπλώθηκαν φέτος σε όλη τη Γαλλία, ιδιαίτερα στο Παρίσι και το Drancy, και ανακοινώνουν την άφιξη του Mashiach (του Εβραίου μεσσία -Αντίχριστου σύμφωνα με χριστιανική εσχατολογία).

Ενώ στις ΗΠΑ ύψωσαν τη σημαία του Αντίχριστου ”Μεσσία”..

 

Aυτή η είδηση σε συνδυασμό με αυτήν..

 

Στη Γαλλία ανακοινώνουν έλευση Αντίχριστου σε δημόσιους χώρους και στα Ιεροσόλυμα: Θυσιάστηκε η κόκκινη δαμάλα στα Ιεροσόλυμα στις 23/4/24 άρχισαν οι προετοιμασίες ανέγερσης Τρίτου Ναού που σηματοδοτεί Έλευση ”Μεσσία” (Αντίχριστος). Αρχίζουν τα μεγάλα γεγονότα σε Μ Ανατολή και κόσμο πυρηνικός, γενικός πόλεμος! ΒΙΝΤΕΟ

Οι αφίσες παρουσιάζουν ένα ραβίνο και η λεζάντα γράφει με κεφαλαία γράμματα: ”ο Μεσσίας φθάνει να είμαστε έτοιμοι να τον δεχθούμε!” Ενώ με μικρά αναφέρεται: ”Nα προστεθούμε στην αγάπη του πλησίον”Οι αφίσες παριστάνουν έναν Ραβίνο που θεωρείται ότι δεν πέθανε και αναμένεται να επανεμφανιστεί και να έρθει ως Μεσσίας..

(Φωτογραφίες από το Παρίσι και από το Drancy)

Είναι μέρος της αυτοαποκαλούμενης ”Εκστρατείας για τη διάδοση των 7 νόμων του Νώε”
που πραγματοποιήθηκε φέτος το φθινόπωρο.

Με κομπασμό ανακοινώνουν οι διοργανωτές ότι  η τρίτη τέτοια αφίσα τοποθετήθηκε στο Drancy, 21 elloul – 7 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα των εγκαινίων του 770 της Νέας Υόρκης το 1940. αφού αυτή την ημερομηνία Εβραίοι εκτοπισμένοι από τη Γαλλία έφυγαν από το Drancy προς τα στρατόπεδα συγκέντρωσης , σήμερα η θρυλική καλοσύνη του Lubavitch Rebbe μεταδίδεται σε πάνελ 4m επί 3m Το φως θριαμβεύει πάνω στο σκοτάδι.

Να σημειωθεί :

  • Η πρώτη αφίσα τοποθετήθηκε στο Le Bourget τον Απρίλιο του 2023,
  • Η 2η στη ράμπα εισόδου στον περιφερειακό δρόμο Porte de la Villette τον Ιούνιο του 2023,
  • Η 3η στο Drancy τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο Ραβίνος που δεν πέθανε και αναμένεται να έρθει ως Μεσσίας..

Ο ραβίνος της δημόσιας αφίσας δεν είναι τυχαίος. Είναι ο Menachem Mendel Schneerson γνωστός ως Ραβίνος Rabbi του Loubavitch ηγέτης του εβραϊκού κινήματος Habad που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας.

Δηλ. εδώ υπάρχει ένα παράλληλο με τη δοξασία σιιτών περί 12ου κρυμμένου ιμάμη του Μαχντί που θα εμφανιστεί επίσης τους έσχατους καιρούς αλλά για σιιτισμό δεν είναι μεσσίας.

Ενώ ένα άλλο ανάλογο είναι με Άγιο Ιωάννη Θεολόγο (μετάσταση) ή και προφήτη Ηλία που δεν πέθανε κι αναμένονται σύμφωνα με χριστιανική εσχατολογία να επανέλθουν κατά τον καιρό της Αποκάλυψης.. αλλά και για χριστιανισμό και πάλι αυτοί δεν είναι ο Μεσσίας αφού ο Μεσσίας ήρθε και αναγνωρίστηκε μια για πάντα στο πρόσωπο Ιησού Χριστού και έτερον δεν προσδοκούμε

Ο ραβίνος της αφίσας ταυτοποιήθηκε ως ο Menachem Mendel Schneerson, γνωστός στους οπαδούς του κινήματος Chabad-Lubavitch ως Lubavitcher Rebbe ή απλά ο Rebbe, ήταν Ορθόδοξος ραβίνος και ο πιο πρόσφατος Rebbe της δυναστείας των Λούμπαβιτς των Χασιδών. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς Εβραίους ηγέτες του 20ου αιώνα.

O Μεσσιανισμός Habad

Η σκέψη που αναπτύχθηκε από τον ραβίνο Menahem Mendel Schneerson μεταξύ 1992 και 1993 είναι να επιτευχθεί η πλήρης λύτρωση όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η ανάπτυξη αυτού του μεσσιανισμού και ο αντίκτυπός της στον Ορθόδοξο Ιουδαϊσμό και τον Ιουδαϊσμό του Habad είναι το αντικείμενο πολυάριθμων συζητήσεων στον εβραϊκό Τύπο και σε εξειδικευμένα περιοδικά. Η πεποίθηση ότι ο νεκρός Menachem Mendel Schneerson είναι πράγματι ο Μεσσίας που θα μπορούσε να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή είναι εξαιρετικά διαδεδομένη στην κοινότητα του Habad.

Πολλοί θαυμαστές του πιστεύουν ότι η συνηθισμένη έννοια του θανάτου δεν ισχύει για έναν αληθινό τζαδίκ (άγιο, δίκαιο) όπως ο Lubavitcher Rebbe Menachem Mendel Schneerson, του οποίου η ψυχή είναι πιο κοντά στον Θεό από εκείνη ενός συνηθισμένου ανθρώπου. Θεωρούν λοιπόν ότι ο τελευταίος ραβίνος τους δεν πέθανε, αλλά παραμένει ζωντανός με τρόπο ανεπαίσθητο στους απλούς ανθρώπους και ότι θα εκδηλωθεί ξανά για να διακηρύξει τον μεσσιανισμό του. Πολλοί αρνούνται έτσι να συνοδεύσουν το όνομά του με το συνηθισμένο σημάδι σεβασμού προς τον αποθανόντα (zt”l για τον Zecher Tzaddik Livracha).

και στη Νέα Υόρκη τον ανακοινώνουν ” ο Μεσσίας είναι εδώ”..

 

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,046


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα