ΣΟΚ! Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την απαγόρευση όλων των κομμάτων που εναντιώνονται στην λαθρομετανάστευση!!! Η εμμονή Μητσοτάκη να απαγορεύσει στο κόμμα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές, άνοιξε τις πύλες της φασιστικής κολάσεως στην Ελλάδα.

ΣΟΚ! Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την απαγόρευση όλων των κομμάτων που εναντιώνονται στην λαθρομετανάστευση!!! Η εμμονή Μητσοτάκη να απαγορεύσει στο κόμμα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές, άνοιξε τις πύλες της φασιστικής κολάσεως στην Ελλάδα.

25 Ιανουαρίου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:987
Μοίρασέ το

 

Κάθε κόμμα, το οποίο βλέπει την Ισλαμοποίηση και την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από Ισλαμοεποίκους, θα βγαίνει αυτόματα εκτός νόμου!!!

 

 

Μήπως μετά και την προηγούμενη ανάρτηση (εδώ), αρχίσατε να αφυπνίζεστε για το που μας οδηγούν ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ;;;

Αν σ’ αυτούς προσθέσετε και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης που όλα είναι ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ (και μην μου πείτε πως το Βελό είναι μπατριώτης, γιατί θα φουντάρω στη θάλασσα… και είναι κρίμα γιατί είναι παγωμένη)… Αντιλαμβάνεστε που οδηγούν οι νόμοι που θέλουν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ να περάσουν;;;

ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ…

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ…

ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Απορώ με τους ΣΥΡΙΖΑίους και τους λοιπούς αναρχοπροεδυτικοαριστερούς, πως ταίριαξαν την ΑΘΕΪΑ τους, με τον Αλλάχ και τον ισλαμικό φονταμενταλισμό…

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

 

Κάτω από το πρόσχημα της ρητορικής μίσους και του ρατσισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να απαγορευθούν όλα τα παρόντα και μελλοντικά κόμματα που θα στρέφονται κατά της λαθρομετανάστευσης!

Η εμμονή Μητσοτάκη να απαγορεύσει στο κόμμα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές, άνοιξε τις πύλες της φασιστικής κολάσεως στην Ελλάδα.

Κάθε κόμμα, το οποίο βλέπει την Ισλαμοποίηση και την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από Ισλαμοεποίκους, θα βγαίνει αυτόματα εκτός νόμου!!!

Διαβάστε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τη δημοσιεύει η ΑΥΓΗ:

Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταθέτει τη δική του πρόταση νόμου για τον αποκλεισμό νεοναζί και χρυσαυγιτών από τις εκλογές.

Στην πρόταση με τίτλο «Για την προστασία της ελεύθερης λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος στις εκλογές» επισημαίνεται πως στο άρθρο 29 παρ. 1 του συντάγματος ορίζεται ότι η ίδρυση πολιτικών κομμάτων είναι ελεύθερη, όμως η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η συνταγματική διάταξη δεν προβλέπει τη δυνατότητα απαγόρευσης λειτουργίας πολιτικού κόμματος. Προς τον σκοπό προστασίας της ελεύθερης λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, ωστόσο, ο εκλογικός νόμος μπορεί να θέσει υπό όρους τη συμμετοχή του σε εκλογές με την κατάρτιση συνδυασμού υποψηφίων.

 

Ως εκ τούτου, η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβλέπει την εξής διατύπωση:

«Δεν έχουν δικαίωμα κατάρτισης συνδυασμών πολιτικά κόμματα, η οργάνωση και δράση των οποίων δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος κατά την έννοια του άρθρου 29 παρ. 1 του συντάγματος».

Όπως διευκρινίζεται, τέτοια είναι πολιτικά κόμματα των οποίων «οι καταστατικές διατάξεις ή ιδεολογικές διακηρύξεις ή η πολιτική δράση υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου, χαρακτηριστικά φύλου ή την αναπηρία, καθώς επίσης κόμματα των οποίων ο επικεφαλής ή μέλος οργάνου διοίκησης έχει καταδικαστεί, ακόμα και πρωτοδίκως, για τα εγκλήματα των άρθρων 187 και 187Α του Ποινικού Κώδικα».

Η δικλίδα ασφαλείας προκειμένου να μην επιχειρηθούν γενικεύσεις είναι η σαφής αναφορά στον ναζιστικό και ρατσιστικό χαρακτήρα του κόμματος: «Η περίπτωση αυτή συντρέχει ακόμα και για απλό μέλος, εάν έχει τελέσει εγκλήματα του προηγούμενου εδαφίου με ναζιστικό ή ρατσιστικό κίνητρο, στο πλαίσιο δράσης κόμματος ή στο όνομά του».

Ο έλεγχος προβλέπεται να γίνεται αυτεπαγγέλτως από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, ενώ αναφέρεται η δυνατότητα να παρέχονται επιπλέον στοιχεία τεκμηρίωσης προς υποβοήθηση της κρίσης του από πολιτικά κόμματα, ενώσεις προσώπων ή άλλες οργανώσεις της κοινωνίας της πολιτών, αλλά και κάθε εκλογέα.

Σύμφωνα και με την αιτιολογική έκθεση, η προτεινόμενη ρύθμιση τίθεται με πλήρη σεβασμό στις συνταγματικές επιταγές.

Αφενός, δεδομένου ότι δεν θεσπίζεται απαγόρευση πολιτικού κόμματος αλλά μόνο αναστολή του δικαιώματος κατάρτισης συνδυασμών για όσο χρόνο συντρέχουν οι περιπτώσεις αποκλεισμού του δικαιώματος αυτού, ένα κόμμα θα μπορέσει να συμμετάσχει στις εκλογές εάν είτε εμπράκτως και αποδεδειγμένα απαλείψει κάθε καταστατική διάταξη ή ιδεολογική διακήρυξη και εγκαταλείψει και αποκηρύξει κάθε πολιτική δράση που εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο είτε αποπέμψει καταδικασθέν για τα προβλεπόμενα αδικήματα μέλος του ή, αυτονοήτως, εάν ανατραπεί η καταδίκη του.

 

Αφετέρου, και δεδομένου ότι κατά το άρθρο 51 παρ. 3 του συντάγματος στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων μόνο ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης είναι επιτρεπτή, η στέρηση του δικαιώματος ορισμένου κόμματος να καταρτίσει συνδυασμούς λόγω συμμετοχής σε αυτό προσώπου που έχει καταδικαστεί για τα προβλεπόμενα αδικήματα δεν αποκλείει το δικαίωμα του συγκεκριμένου προσώπου, όσο η καταδίκη του δεν έχει καταστεί αμετάκλητη, να συμμετέχει στις εκλογές ως μεμονωμένος υποψήφιος.

Ακολουθεί ολόκληρη η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ:

Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ
Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ
Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ
Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ
Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ
Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή

Προβολές : 987


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα