Στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΣΕ!

Στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΣΕ!

22 Απριλίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:435
Μοίρασέ το

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη!

Τι ανέφερε ο Νίκος Πλακιάς

Η εγκληματική κυβερνητική συμμορία, σε συνεργασία με την “ανεξάρτητη”, θα προσπαθήσουν να ρίξουν στην πυρά τους χαμηλόβαθμους…

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΩΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΟΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΩΝ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη!

Σύμφωνα με τον πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, Νίκο Πλακιά, σήμερα το πρωί το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας περνούν υψηλόβαθμα και όχι μόνο στελέχη του ΟΣΕ και οδηγούνται σε ανακριτή και εισαγγελέα!

Μάλιστα, ο κ. Πλακιάς τόνισε απαντώντας σε σχετικό σχόλιο πως πρόκειται για νέα στελέχη και όχι για κατηγορούμενους για τους οποίους εκκρεμεί η εγγυοδοσία!

Ο χαροκαμένος πατέρας εύχεται κάποια από αυτά τα πρόσωπα να οδηγηθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καθώς μετά τους πολιτικούς είναι υπεύθυνα για την πρωτοφανή τραγωδία.

Η ανάρτηση του κ. Πλακιά:

Αναταραχη επικρατεί από το πρωί στον τέταρτο όροφο του δικαστικού μεγάρου Λάρισας . Από το πρωί περνάνε την πόρτα του ανακριτή και της εισαγγελέως μεγαλοστελέχη και γραμματείς της ΕΡΓΟΣΕ . Μαζί τους σχεδόν ο μισος δικηγορικός σύλλογος Αθηνών. Ευελπιστούμε κάποιος από αυτούς σήμερα να οδηγηθεί στην φυλακή . Μετα τα πολιτικά πρόσωπα είναι οι αμέσως επόμενοι υπεύθυνοι για το έγκλημα. Παρακολουθούμε και περιμένουμε δικαιοσύνη . Θα σας κρατώ ενήμερους .

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 435


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα