Στο Ισραήλ αποδεικνύεται πως δεν δουλεύουν τα εμβόλια. Το 80% είναι εμβολιασμένοι.

Στο Ισραήλ αποδεικνύεται πως δεν δουλεύουν τα εμβόλια. Το 80% είναι εμβολιασμένοι.

14 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:186
Μοίρασέ το

 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ” ΤΗΣ PFIZER

 

Εμβολιασμένο το 80%…. σε ποιούς όμως;

Σίγουρα όχι στους ασκενάζι, στους χάζαρους και στους σεφραδίτες…

Στους απλούς εβραίους… σαν αυτούς που οι ίδιοι οι ραβίνοι τους κατέδιδαν στον ΝΑΖΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Image: Israel proves vaccines don’t work: 80% of serious cases are fully vaccinated

 

Μετάφραση blümlifee

Περίπου το 80 % των σοβαρών κρουσμάτων του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19) στο Ισραήλ αφορά τους πλήρως m-volιασμένους. Σχεδόν τέσσερις στις πέντε από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις COVID στο Ιατρικό Κέντρο του Τελ Αβίβ Sourasky είναι άνθρωποι που έχουν κάνει “τουλάχιστον τρεις ενέσεις”, δήλωσε ο Jacob Giris, διευθυντής της μονάδας.

“Το m-volιο δεν έχει καμία σημασία για σοβαρές ασθένειες, γι’ αυτό μόνο το 20% των ασθενών μας είναι αν-m-volίαστοι”, είπε.

Το Ισραήλ έχει πλέον προχωρήσει στην τέταρτη δόση m-volίων για ορισμένους πολίτες παρά τις ενδείξεις ότι αυτά είναι αναποτελεσματικά έναντι της παραλλαγής Όμικρον.

Ο Giris είπε ότι υπάρχει και κάποια σύγχυση στην αναφορά των περιπτώσεων. “Ο ορισμός ενός σοβαρού περιστατικού είναι προβληματικός. Για παράδειγμα, ένας ασθενής με χρόνια πνευμονοπάθεια είχε πάντα χαμηλό επίπεδο οξυγόνου, αλλά τώρα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού που τεχνικά τον καθιστά “σοβαρό περιστατικό με κορωνοϊό”, αλλά αυτό δεν είναι ακριβές”, είπε. “Ο ασθενής είναι μόνο σε δύσκολη κατάσταση επειδή έχει μια σοβαρή υποκείμενη ασθένεια”.

 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ” ΤΗΣ PFIZER

 

Λόγω της κρίσιμης φύσης του COVID-19, οι κυβερνήσεις επέτρεψαν συμφωνίες προμήθειας m-volίων χωρίς να ανησυχούν πάρα πολύ για τις ρυθμίσεις τιμολόγησης ή κοινής χρήσης δεδομένων. Με την έναρξη της διανομής m-volιών, το Ισραήλ χρησιμοποιούσε μόνο την Pfizer για να m-volιάσει ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού του, λειτουργώντας ως “παγκόσμιο εργαστήριο” για την εταιρεία.

“Γνωρίζαμε ότι είναι πολύ κατάλληλο για την ανθρωπότητα να μπορεί να επιλέξει μια χώρα, ώστε να μπορούμε να δείξουμε τί μπορεί να κάνει ο m-volιασμός των ανθρώπων στον δείκτη υγείας, στην υγεία των ανθρώπων”, είπε ο Μπουρλά για τους m-volιασμούς.

Μέχρι τον Μάρτιο του 2021, η Pfizer αποκάλυψε τα σχέδιά της να επιτρέψει σε εφήβους ηλικίας 12 έως 15 ετών να αρχίσουν να λαμβάνουν τα m-volια τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες, με τα μικρότερα παιδιά ηλικίας πέντε έως 11 ετών να λαμβάνουν τις δικές τους δόσεις μέχρι το τέλος του έτους. (Σχετικά:  Τα δεδομένα δείχνουν ότι τα m-volια για τον COVID είναι μια “θεαματική αποτυχία”. )

Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα των m-volίων της Pfizer αμφισβητήθηκε μόλις τέσσερεις μήνες αργότερα λόγω μιας άλλης εστίας στο Ισραήλ, η οποία αφορούσε τη μετάδοση της λοίμωξης από έναν πλήρως m-volιασμένο ασθενή με COVID σε 16 εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, 23 εκτεθειμένους ασθενείς και δύο μέλη της οικογένειας.

Το ποσοστό m-volιασμού μεταξύ των ατόμων που εκτέθηκαν ήταν 96,2 %, με 151 εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και 97 ασθενείς, 14 από τους οποίους αρρώστησαν βαριά ή πέθαναν. Μόνο δύο μη m-volιασμένοι ασθενείς ανέπτυξαν μια ηπιότερη εκδοχή της νόσου.

Αυτό το πρόβλημα λέγεται ότι προκλήθηκε από τη μείωση της αποτελεσματικότητας του m-volίου λίγους μήνες μετά τη χορήγησή του. 

Οι αναφορές για πρωτοφανείς λοιμώξεις αυξήθηκαν επίσης, αμφισβητώντας την υπόθεση ότι τα υψηλά ποσοστά καθολικού m-volιασμού θα οδηγούσαν τελικά σε ανοσία της αγέλης.

Στη μελέτη του Ισραήλ, όλες οι μεταδόσεις μεταξύ ασθενών και προσωπικού έγιναν μεταξύ m-volιασμένων και ατόμων που φορούσαν μάσκα. 

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και τον Ιούλιο του 2021, υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθουμε για το πρόγραμμα m-volιασμού του Ισραήλ, και αυτό είναι ότι ο m-volιασμός δεν απέτρεψε τα κρούσματα του COVID-19. 

Παρά το γεγονός ότι το 96,2% του εκτεθειμένου πληθυσμού m-volιάστηκε, δεν εμπόδισε τη λοίμωξη από το να εξελιχθεί γρήγορα με υψηλά ιικά φορτία. (Σχετικό:  Η πλειονότητα των νοσηλευόμενων ασθενών με COVID είναι πλήρως m-volιασμένοι, αποκαλύπτει έκθεση.)

ΤA M-VOLIAΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ COVID ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Οι αριθμοί δεν είναι μοναδικοί για το Ισραήλ. Η βρετανική κυβέρνηση ισχυρίστηκε επίσης ότι τα παιδιά έχουν 52 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μετά τον m-volιασμό κατά του COVID και τα ποσοστά θνησιμότητας ήταν μεγαλύτερα σε νεότερες ηλικιακές ομάδες που έλαβαν δύο δόσεις του m-volίου.

Η Νέα Νότια Ουαλία, η οποία έχει ποσοστό m-volιασμού 91,5%, διαπίστωσε ότι δεν απέτρεψε τα κρούσματα από την εκτόξευση σε πρωτοφανή επίπεδα από τις προηγούμενες κορυφές της τον Σεπτέμβριο του 2021.

Για τους μη m-volιασμένους, τα κρούσματα COVID παραμένουν θεραπεύσιμα, με το 99,4% των μη m-volιασμένων ατόμων άνω των 12 ετών να είναι σε θέση να αναρρώσουν από τη νόσο. Επιπλέον, τα μη m-volιασμένα παιδιά κάτω των 18 ετών έχουν επίσης μικρό ποσοστό θνησιμότητας μόνο 0,1%.

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:
Τα πλήρως m-volιασμένα άτομα αποτελούν την πλειονότητα των περιπτώσεων COVID και των νοσηλειών στη Νέα Νότιο Ουαλία.

Βρετανία – οι αριθμοί δεν λένε ψέματα: Τα παιδιά έχουν 52 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πεθάνουν μετά από το m-volιο για τον COVID.

Ανώτατο Δικαστήριο της Τσεχικής Δημοκρατίας: Οι απαιτήσεις  m-volιασμού που ορίζονται από την κυβέρνηση δεν είναι έγκυρες.

Ο επικεφαλής υγείας του Καναδά προτείνει τα m-volια και η χρήση μάσκας να γίνονται εθελοντικά.

Υπερβολικές περιπτώσεις θανάτων παγκοσμίως που συνδέονται με τα m-volια για τον COVID.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα m-volιασμένα άτομα κολλούν τον COVID.

(βίντεο 1:46)

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι OnlyTruth4Me στο Brighteon.com

Ακολουθήστε το Pandemic.news για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

DailyExpose.uk

RiotTimesOnline.com

LifeSiteNews.com

Brighteon.com

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 186


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα