Τα κόμματα ενδιαφέρονται για την υψηλότατη χρηματοδότηση πολλών εκατ. ευρώ, όλοι για αυτό αγωνίζονται απλά ο πολίτης πιστεύει ότι υπάρχει ευρωπαϊκό όραμα και άλλες τέτοιες μπούρδες

Τα κόμματα ενδιαφέρονται για την υψηλότατη χρηματοδότηση πολλών εκατ. ευρώ, όλοι για αυτό αγωνίζονται απλά ο πολίτης πιστεύει ότι υπάρχει ευρωπαϊκό όραμα και άλλες τέτοιες μπούρδες

6 Ιουνίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:465
Μοίρασέ το

 

 

Τα 4 συμπεράσματα από ευρωεκλογές – Η ΝΔ θα χάσει 800.000 ψήφους, λίγος ο Κασσελάκης, ο Βελόπουλος καθαρός νικητής

Πλέον φθάσαμε λίγο πριν τις ευρωεκλογές… και τα συμπεράσματα που εξάγονται είναι τα εξής…

Οι πολίτες δεν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον, η αποχή θα είναι συντριπτική σε σχέση με τις εθνικές εκλογές η αποχή θα σοκάρει…

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στέλνουμε εκπροσώπους σε ένα ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ….
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ…
Και πάντα μιλώ με στοιχεία και με τα δικά τους λόγια…
Λένε “ΟΧΙ” ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ… ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ!!!
Μου θυμίζουν τα κουμμούνια που φωνάζουν “ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ” και κατεβαίνουν στις εκλογές…
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ…
ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ…
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ…
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…
Καλλιόπη Σουφλή
Τα κόμματα ενδιαφέρονται για την υψηλότατη χρηματοδότηση πολλών εκατ. ευρώ, όλοι για αυτό αγωνίζονται απλά ο πολίτης πιστεύει ότι υπάρχει ευρωπαϊκό όραμα και άλλες τέτοιες μπούρδες
Πλέον φθάσαμε λίγο πριν τις ευρωεκλογές… και τα συμπεράσματα που εξάγονται είναι τα εξής…
Οι πολίτες δεν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον, η αποχή θα είναι συντριπτική σε σχέση με τις εθνικές εκλογές η αποχή θα σοκάρει…Η ΝΔ θα χάσει σχεδόν 800.000 ψήφους, πρώτη αλλά σε κάθε εκλογή χάνει ψηφοφόρουςΗ ΝΔ θα κινηθεί κοντά στο 32% με 33% και πολλοί θα πουν έπιασε τα ποσοστά των ευρωεκλογών του 2019… οπότε όλα καλάΛάθος μετάφραση.
Η ΝΔ ξεκίνησε με 2,4 εκατ ψηφοφόρους και θα βρεθεί με 1,6 ή 1,5 εκατ ψηφοφόρους.
Όχι δεν είναι το αντικίνητρο της χαλαρής ψήφου… η ΝΔ με την ακρίβεια, τα ΛΟΑΚΤΙ και άλλα λάθη στην εξωτερική πολιτική, τάχθηκε η κυβέρνηση με ένα διεφθαρμένο τον Zelensky και με ένα δολοφόνο τον Netanyahu…
Η ΝΔ δεν είναι παραδοσιακό δεξιό κόμμα, είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα που απομακρύνεται από την δεξιά και επιβιώνει πολιτικά επειδή εξαγοράζει αγάπες, βολεύει πολίτες και οι βολεμένοι ψηφίζουν ΝΔ… δεν είναι ιδεολόγοι δεξιοί όσοι ψηφίζουν ΝΔ, είναι βολεμένοι όσοι ψηφίζουν ΝΔ.Είτε Κασσελάκης, είτε Τσίπρας ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καταδικασμένος στην μετριότητα

Ο Τσίπρας απέτυχε, πολιτικά κάηκε και δεν θα επανέλθει.
Ο Κασσελάκης είναι λίγος πολιτικά και η ΛΟΑΚΤΙ ατζέντα αποτελεί μειονέκτημα του… δεν πείθει, δεν έχει πολιτικό λόγο, γενικώς είναι λίγος.
Ότι δεν είναι διεφθαρμένος επειδή έχει περιουσιακή κατάσταση δεν είναι επιχείρημα, προσπαθεί μεν να κατανοήσει την πολιτική αλλά δεν πείθει τις μάζες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει καθηλωμένος στο 20% αυτό θα είναι το ποσοστό του όχι στις ευρωεκλογές αλλά εάν εξελιχθεί ο Κασσελάκης στο μέλλον.

Το ΠΑΣΟΚ με ή χωρίς Ανδρουλάκη απλά δεν τραβάει

Δεν ευθύνεται ο Ανδρουλάκης για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ.
Στον μέσο πολίτη το ΠΑΣΟΚ είναι συνυφασμένο με την διαφθορά.
Έχει μια ικανή κοινοβουλευτική ομάδα αλλά δεν έχει καμία απήχηση στους νέους, το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα του παρελθόντος και είναι αλήθεια ότι ο Ανδρουλάκης δεν είναι ηγέτης, δεν έχει ικανότητα να προσελκύσει και να αλλάξει την μιαρή ιστορία αυτού του κόμματος.
Η 3η θέση και πολύ είναι….
Το να μνημονεύουν τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι απόδειξη έλλειψης ηγεσίας… απλά το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ηγέτη… έχει πρόεδρο αλλά τον νέο ηγέτη οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ δεν θα τον βρουν στο νεκροταφείο.
Συγνώμη κιόλας.

Ο μεγάλος κερδισμένος των ευρωεκλογών θα είναι ο Βελόπουλος

Είναι προφανές ότι τα πατριωτικά κόμματα, σε όλη την Ευρώπη θα είναι οι μεγάλοι νικητές.
Π.χ. η Le Pen θα κερδίσει με 17 μονάδες διαφορά το κόμμα Macron που θα συντριβεί…
Το κύμα της πατριωτικής δεξιάς είναι πολύ ισχυρό.
Ο Βελόπουλος ντιλαδόρος ή μη έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέρος αυτού του κοινού θα βρεθεί στο 9%… θα μπορούσε και καλύτερα αλλά θα υπάρξουν και άλλα κόμματα… η ΝΙΚΗ θα ανακάμψει οριακά, η Φωνή Λογικής είναι μετρήσιμη πλέον στις δημοσκοπήσεις και οι Πατριώτες του Εμφιετζόγλου…
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ψηφίζει πρόσωπο… που συμμετέχει στους Πατριώτες αλλά χωρίς ενεργή στήριξη οι Πατριώτες κινούνταιταξύ 2,2% με 2,5%… παίζεται η είσοδος αλλά δεν υπάρχει δυναμική.
Ο χώρος της πατριωτικής δεξιάς θα αθροίσει συνολικά 20% αλλά σχεδόν το 50% αυτής της δύναμης θα είναι η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου…

ΚΚΕ και άλλα αριστερά κόμματα

Το ΚΚΕ θα αυξήσει τα ποσοστά του αλλά οριακά, αυτό θα δείξει ότι παραμένει μονολιθικό, δεν έχει κυβερνητικό πρόγραμμα, δεν θέλει να κυβερνήσει, οπότε βολεύετε στον ρόλο της αντιπολίτευσης για να επιβιώνουν τα στελέχη…
Καλοβολεμένο είναι το ΚΚΕ αλλά χρησιμοποιεί τον μανδύα της ιδεολογίας και τα αστεία επιχειρήματα ότι είναι εναντίον της Ευρώπης αλλά ποντάρει στις ευρωεκλογές….ελέω και υψηλής χρηματοδότησης.
Το ΚΚΕ είναι ίσως το πιο καλοβολεμένο κόμμα.
Η Πλεύση Ελευθερίας θα τα καταφέρει, ερωτηματικά υπάρχουν για την Νέα Αριστερά που μετράται στις δημοσκοπήσεις και το κόμμα Λοβέρδου που απλά έκοψε από το ΠΑΣΟΚ.

Συμπέρασμα

Ο μόνος που θα αποδειχθεί καθαρός νικητής θα είναι ο Βελόπουλος ο οποίος όμως δεν κερδίζει λόγω αξίας αλλά λόγω απουσίας άλλης εναλλακτικής από τον πατριωτικό χώρο.
Ο Βελόπουλος είναι επικοινωνιακός αλλά όχι ηγέτης και αυτός παλεύει για την υψηλή χρηματοδότηση και με δύο ευρωβουλευτές η χρηματοδότηση θα είναι υψηλή.
Ωστόσο το 4,4% των εθνικών εκλογών θα το κάνει 9% και σίγουρα θα μπορεί να λέει ότι είναι ο μόνος με καθαρή αύξηση ποσοστών.
Μην σπεύσουν πολλοί να πουν όμως ότι θα ηγηθεί του πατριωτικού χώρου, δεν είναι ηγέτης και δεν θα ηγηθεί του πατριωτικού χώρου…
Ο Μητσοτάκης είναι καθαρά πρώτος αλλά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση η φθορά είναι σοκαριστική σε όρους ψηφοφόρων σε απόλυτους αριθμούς.
Η ΝΔ χάνει ξεκάθαρα προς τα δεξιά της…

Υποσημείωση

Οι συνολικές αποδοχές του ευρωβουλευτή είναι 21.000 ευρώ τον μήνα…
Αλλά τα κόμματα ενδιαφέρονται για την υψηλότατη χρηματοδότηση πολλών εκατ. ευρώ, όλοι για αυτό αγωνίζονται απλά ο πολίτης πιστεύει ότι υπάρχει ευρωπαϊκό όραμα και άλλες τέτοιες μπούρδες.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 465


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα