Τα πρωτοσέλιδα και η συνέντευξη μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας;;;

Τα πρωτοσέλιδα και η συνέντευξη μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας;;;

7 Ιουνίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,072
Μοίρασέ το

 

ΣΟΚ!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ… παραθέτω τα πρωτοσέλιδα και τις σχετικές αναρτήσεις στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ… εδώεδώεδώ… κι εδώ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τα νέα δεν είναι καλά. Είναι εξαιρετικά άσχημα. Και για όλους εμάς εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αλλά και για μία ελληνική χριστιανική οικογένεια πατριωτών που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασαν το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, πυροβολημένος εντοπίστηκε προς τις βραδυνές ώρες έξω από τη Θήβα, ο μονάκριβος γιος του πρώην σωματοφύλακα των Μητσοτάκηδων, Δ.Ν.

im_teaser_25-04-2023-1

Πρόκειται για την είδηση που βγάλαμε ενωρίτερα. 

Σοκ για διερχόμενους οδηγούς στον επαρχιακό δρόμο Καναβαρίου – Θίσβης, καθώς σταμάτησαν να βοηθήσουν σταματημένο αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι ο οδηγός ήταν πυροβολημένος στο κεφάλι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, πρόκειται για 38χρονο από την ευρύτερη περιοχή, δίπλα στον οποίο βρέθηκε όπλο, που πιθανότατα είναι κι αυτό που του έκοψε το νήμα της ζωής. 

Αστυνομικοί από την Ασφάλεια και το Τμήμα βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να συγκεντρώσουν όλα τα πιθανά στοιχεία, που σε πρώτη φάση παραπέμπουν σε αυτοχειρία, ωστόσο προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το άψυχο σώμα του άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Θηβών και από την Αστυνομία παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Θα επανέλθουμε, χωρίς προς το παρόν να πούμε τίποτε περισσότερο.

Από την Ασφάλεια Θηβών, δεν δίνεται καμία πληροφορία και κάνουν τα ‘παγώνια”.

Επίσης την “κότα” κάνει και ο Διοικητής Ασφαλείας, Γιάννης Σκούρας.

Αναμένουμε την επίσημη πληροφόρηση.

 

Πηγή

Προβολές : 3,072


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα