Τελικά, όλα ήταν στημένα ανάμεσα στον Πούτιν και τον Πριγκόζιν... Παγίδα ο ρόλος του Πριγκόζιν, για να τελειώνει ο Πούτιν τους εσωτερικούς του αντιπάλους...

Τελικά, όλα ήταν στημένα ανάμεσα στον Πούτιν και τον Πριγκόζιν... Παγίδα ο ρόλος του Πριγκόζιν, για να τελειώνει ο Πούτιν τους εσωτερικούς του αντιπάλους...

10 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:489
Μοίρασέ το

 

Συνάντηση Πούτιν-Πριγκόζιν μετά από την ανταρσία της Βάγκνερ, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο

 

Όταν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ αναρτούσαν το θέμα, δέκα πέντε μέρες πριν, διατυπώσαμε την άποψη πως όλα ήταν στημένα ανάμεσα στον Πούτιν και στον Πριγκόζιν της WAGNER… (εδώ)

Στην ουσία ο Πριγκόζιν, ήταν ο λαγός του Πούτιν, που θα έφερνε στη λαγοφωλιά του προέδρου της Ρωσίας, όσους στρατιωτικούς ήταν αντίθετοι με την συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία ενάμισυ χρόνο μετά, και στην λήψη δραστικών πολεμικών συγκρούσεων για να τελειώσει ο πόλεμος…

Λέτε να είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Πουτιν καρατόμησε ανώτατους στρατιωτικούς;;;

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΜΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ… ΚΑΙ Τ’ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Συνάντηση Πούτιν-Πριγκόζιν μετά από την ανταρσία της Βάγκνερ, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε με τον επικεφαλής της οργάνωσης μισθοφόρων Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν στις 29 Ιουνίου, πέντε ημέρες αφού οι μαχητές της προήλασαν προς τη Μόσχα σε μια σύντομη ανταρσία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ο Πούτιν προσκάλεσε 35 πρόσωπα στη συνάντηση, συμπεριλαμβανομένων διοικητών μονάδων, και ότι διήρκησε τρεις ώρες. Οι διοικητές της Wagner δήλωσαν στον Πούτιν ότι είναι δικοί του στρατιώτες και πως θα συνεχίσουν να πολεμούν γι’ αυτόν, δήλωσε ο Πεσκόφ.

Η σύντομη ανταρσία υπό τον Πριγκόζιν, κατά την οποία οι μαχητές της Wagner πήραν υπό τον έλεγχό τους την πόλη Ροστόφ στο νότιο τμήμα της χώρας, έφερε τον Πούτιν αντιμέτωπο με τη σοβαρότερη πρόκληση από τότε που ανέλαβε την εξουσία στη Ρωσία.

Η ανταρσία τους έληξε με συμφωνία στην οποία μεσολάβησε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο. Ο Πούτιν ευχαρίστησε έκτοτε τον στρατό του και τις δυνάμεις ασφαλείας του για την αποτροπή χάους και εμφύλιου πολέμου.

 

Πηγή

 

Ουκρανικό μέτωπο: Τέλος ο «στρατηγός-όλεθρος» Σ.Σουροβίκιν! – Ο Β.Πούτιν τον «αποκεφάλισε» λόγω ανταρσίας της Wagner – Ανέλαβε ο Μ.Τεπλίνσκι

Ανεξάρτητη η διοίκηση του ουκρανικού μετώπου

Ουκρανικό μέτωπο: Τέλος ο «στρατηγός-όλεθρος» Σ.Σουροβίκιν! – Ο Β.Πούτιν τον «αποκεφάλισε» λόγω ανταρσίας της Wagner – Ανέλαβε ο Μ.Τεπλίνσκι

 

Ο Σεργκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν, διοικητής του ουκρανικού μετώπου, (επονομαζόμενος και «στρατηγός-όλεθρος» λόγω της καριέρας του στην Συρία) «αποκεφαλίστηκε» από την θέση που κατείχε μέχρι και σήμερα (έστω τυπικά γιατί ουσιαστικά η καριέρα του τελείωσε όταν ξέσπασε η ανταρσία της Wagner), με απόφαση του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν.

Την θέση του ανέλαβε ο διοικητής των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων, στρατηγός Μιχαήλ Τεπλίνσκι.

Η τύχη του Σεργκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν, δεν είναι γνωστή.

Είχε προσαχθεί από την ρωσική Αστυνομία για ανάκριση μετά την ανταρσία της Wagner ως ύποπτος για συμμετοχή σε αυτήν, αλλά μετά δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τύχη του.

Με καταγωγή από την περιοχή του Ντόνετσκ, ο Μιχαήλ Τεπλίνσκι θεωρείται ένας από τους πιο ικανούς Ρώσους στρατιωτικούς ηγέτες.

Ο Μ.Τεπλίνσκι από την αρχή χαρακτήρισε την εξέγερση του Γιεβγκένι Πριγκόζιν «προδοτική» και κάλεσε τους μαχητές του Wagner που δεν τον υποστήριξαν να πάει να υπηρετήσει στις ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις.

Τα έγγραφα που προέρχονται από ρωσικό ερευνητικό κέντρο Dossier Center, απέδειξαν ότι ο στρατηγός Σουροβίκιν είχε προσωπικό αριθμό μητρώου στη μισθοφορική οργάνωση.

Ο Σεργκέι Σουροβίκιν περιλαμβάνεται στον κατάλογο μαζί με τουλάχιστον 30 άλλους ανώτερους Ρώσους αξιωματούχους του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι, σύμφωνα με το Dossier Center, είναι επίσης VIP μέλη της Wagner.

Δεν είναι σαφές τι συνεπάγεται η ιδιότητα του μέλους VIP της Wagner, συμπεριλαμβανομένου του αν υπάρχει οικονομικό όφελος.

 

Πηγή

Προβολές : 489


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα