ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Η αληθεια είναι ότι το Ισραήλ ελέγχεται από το σιωνισμό και οι χαζαροεβραίοι που το δημιούργησαν δεν εχουν καμία σχέση με τον αρχαίο εβραίκό λαό! Η αλήθεια είναι ότι ο σιωνισμός ειναι συνώνυμο του ναζισμού και του φασισμού και εχθρός του Ελληνισμού!”

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Η αληθεια είναι ότι το Ισραήλ ελέγχεται από το σιωνισμό και οι χαζαροεβραίοι που το δημιούργησαν δεν εχουν καμία σχέση με τον αρχαίο εβραίκό λαό! Η αλήθεια είναι ότι ο σιωνισμός ειναι συνώνυμο του ναζισμού και του φασισμού και εχθρός του Ελληνισμού!”

17 Οκτωβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:881
Μοίρασέ το

 

 

Η αληθεια είναι ότι δεν ειναι ολοι οι Εβραίοι σιωνιστές αλλά ο σιωνισμός πατάει πανω στην εβραϊκή θρησκεία, ισως και διαστρεβλώνοντάς την (σύμφωνα με εναν ραββίνο που βρίσκεται απέναντι στο κράτος του Ισραήλ και μιλάει για το δίκιο των Παλαιστινίων!)
Η αλήθεια είναι ότι οι σιωνιστές προσπαθούν επίμονα, ιδιως τον τελευταίο καιρό, να αναφλέξουν ολο τον πλανήτη… γι αυτό ό,τι γίνεται πλέον μας ΑΦΟΡΑ!

 

Η ανάρτηση της ισραηλινής σημαίας στο Ελληνικό κοινοβουλιοείναι μια πραξη προδοτική !
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ανάρτηση οποιασδήποτε σημαίας πλην της Ελληνικής!
Αυτή η κίνηση δείχνει ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Ελληνικού κοινοβουλίου από τους Ισραηλινούς!

 

 

Δεν έχω κάτι να προσθέσω σ’ αυτό το σχόλιο, που γραφει τα πράγματα με το όνομά τους και προειδοποιεί για όσα έρχονται στην Πατρίδα μας… εκτός μια μικρή επισήμανση:
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΠΛΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το “ελληνικό” κοινοβούλιο, είναι ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Τερμα το δούλεμα! λέει:

Και δεν ειναι μονο αυτή η μαρτυρία…
Και η είδηση περί αποκεφαλισμενων μωρών αποδείχθηκε ψεύτικη και μάλιστα στην αμερική δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη… και τα παιδάκια στα κλουβιά αποκαλύφθηκαν ως ψεύτικη ειδηση!

 

 

Το Ισραήλ θα χρησιμοποιήσει τα πάντα για να πείσει ότι είναι θύμα, ώστε να δικαιολογείται στην κοινή γνώμη η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Παλαιστινίων ως “δικαίωμα στην αυτοάμυνα!!!

 

Κάθε μέρα γίνεται ολο και πιο εξόφθαλμο πόσο ταυτιζεται το Ισραήλ με το ναζισμό και το απαρτχάιντ!
Έχει υιοθετήσει πλέον και τη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ορολογία!!!

 

 

Το σιωνιστικό και ακραία ρατσιστικό “κράτος” του Ισραήλ είναι ο θύτης και οχι το θύμα και ομολογώ ότι δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν μελλοντικά μάθουμε ότι και οι “μαχητές” της Χαμάς που έκαναν την επίθεση ηταν Ισραηλινοί πράκτορες ή στρατολογημένοι για να δημιουργηθεί η αφορμή για πλήρη αφανισμό των Παλαιστινίων με την ανοχή και κατ’απαίτηση της “κοινής γνώμης”.

 

Θα μου φαινόταν και πιο πιστευτό να έχει οργανωθεί όλο αυτό από τους εβραιοσιωνιστές των ΗΠΑ, της Βρετανίας και του Ισραήλ!!!

 

Το γελοίο και τραγικό συνάμα είναι ότι την ώρα που υπάρχουν φωνές ισραηλινών και ευρυτερα Εβραίων που δικαιώνουν τους Παλαιστίνιους, εξηγούν τι πραγματικά συμβαίνει στη Γάζα και αναφέρονται επικριτικά στο καθεστώς Νετανιάχου, οι προσκυνημένοι και ενεργούντες των σιωνιστών που βαφτίζονται “πολιτικές ηγεσίες” για να δείξουν πόσο πιστά σκυλακια είναι, όχι μόνο υιοθετούν την ψεύτικη προπαγάνδα αλλά προσπαθούν να μας επιβάλουν και τις θέσεις τους βαζοντάς μας στο πλευρό του Ισραήλ χωρίς να μας ρωτήσουν.

Προσπαθούν να μας φανατισουν εναντίον όλων όσων θεωρούνται εχθροί των σιωνιστικών σχεδίων τους… ακόμη και αν ποτέ δεν μας απειλησαν!

 

 

Είναι τραγικό το πόσο εύκολα υιοθετείται η σιωνιστική προπαγάνδα και το πόσο πολύ έχει διεισδύσει στα μυαλά κάποιων.
(Κατά κάποιο τρόπο, ειναι σαν να ξαναζούμε μέρες ψευτοπανδημίας και να χωριζει πάλι η ηρα από το στάρι…!)

 

 

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ μας ειναι το ιδιο το ξεπουλημενο πολιτικοδικαστικό σύστημα και μόνο αν απαλλαγούμε οριστικά από αυτό θα μπορέσει η Ελλάδα να ξαναγίνει κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος!

 

Δεν ξέρω πόσοι το καταλαβαίνουν, αλλά η Ελλάδα έχει ηδη μετατραπεί σε εναν συνδυασμό Λιβάνου και Παλαιστίνης… και αν συνεχίσουμε έτσι πολύ γρήγορα θα εξαφανιστουμε από το χάρτη!

 

 

Η ειρωνία είναι ότι γίνεται με την ίδια μέθοδο και από τους ίδιους που τα έκαναν και εκεί…!

 

Το δράμα είναι ότι, όχι μόνο το αποδεχόμαστε και παραμενουμε αδρανείς (πλην εξαιρεσεων φυσικά) αλλά θεωρούμε τους εχθρούς μας “στρατηγικούς συμμάχους”!!!

 

Τουλάχιστον οι Παλαιστίνιοι μάχονται για την αξιοπρέπειά τους και την ελευθερία τους!

 

Εμείς… ξεπουλάμε τα πάντα και ξεπουλιόμαστε χωρίς να ειμαστε ικανοί να αντιληφθούμε τι συντελείται κάτω από τη μύτη μας, ΤΩΡΑ όχι σε κάποιο κοντινό ή απώτερο μέλλον!

 

 

Σκεφτείτε την ιστορική ειρωνία να κληθούν οι Έλληνες που ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ την πατριδα τους, να πολεμήσουν για τα εβραιοσιωνιστικά συμφέροντα! Σκεφτείτε να σας αναγκάσουν να αφήσετε τους καναπέδες και τον φραπέ για να σκοτωθείτε για την ιδέα του “μεγάλου Ισραήλ”!!! Ε, ρε γλεντια…!

 

Ο στρατός ηδη το κάνει!!!
Πραγματοποιεί ασκήσεις με τους ισραηλινούς με στόχο το Ιράν, πηγαίνει στο Κόσσοβο να συνδραμει τις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις απέναντι στη Σερβία, προστατεύει την Aramco (!) , παραδιδει τον ελληνικό οπλισμό σε ξενες δυνάμεις, φροντιζει για την εξασφάλιση ασφαλούς και άνετης διαβίωσης σε λαθροεισβολείς… γενικά πραττει ό,τι διαταχθεί ΕΧΘΡΙΚΟ προς το Ελληνικό Έθνος που οφειλει να προστατεύει!

 

 

Επί τη ευκαιρία (μιλώντας για “ειρωνία”) στο παραπάνω βίντεο με τον Ρίγκαν, ο ρίγκαν καλοσωριζει τους μουτζαχεντίν αναγνωριζοντας τους το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αγωνίζονται και να πολεμήσουν εναντίον του κατακτητή για την απελευθέρωση της πατριδας τους!

 

Στους Παλαιστίνιους γιατί δεν αναγνωριζεται το ίδιο δικαίωμα;

Το ΔΙΚΑΙΩΜΑ για ελευθερία και πατριδα είναι αλα καρτ και ισχυει μόνο όταν βολεύει τα σχεδια της εβραιοκρατουμενης σιωνιστικής δύσης;

 

 

Δεν σιχαθήκατε την τοση υποκρισία;
Ούτε τώρα που έχει βγει στο προσκήνιο και προβάλεται με περισσό θράσος;

 

 

Δεν σιχαθήκατε να αντιμετωπιζεστε ως κατώτερης ευφυΐας ηλιθια όντα που μπορούν να σας βγαζουν γλώσσα και να σας παρουσιαζουν τα ΨΕΜΜΑΤΑ τους ως τη μόνη αληθεια που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και αντίθετης γνώμης;

 

Η αλήθεια ειναι οτι το Ισραήλ δημιουργήθηκε από τους αγγλοσαξωνες ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ την γη των Παλαιστινίων! Άρα οι Παλαιστίνιοι είναι τα θύματα και μάλιστα ακόμα και ο ΟΗΕ έχει αναγνωρίσει το δικαιωμά τους στην αντίσταση ενάντια στην κατοχή!!!

 

Η αληθεια είναι ότι το Ισραήλ ελέγχεται από το σιωνισμό και οι χαζαροεβραίοι που το δημιούργησαν δεν εχουν καμία σχέση με τον αρχαίο εβραίκό λαό!
Η αλήθεια είναι ότι ο σιωνισμός ειναι συνώνυμο του ναζισμού και του φασισμού και εχθρός του Ελληνισμού!

 

 

Η αληθεια είναι ότι δεν ειναι ολοι οι Εβραίοι σιωνιστές αλλά ο σιωνισμός πατάει πανω στην εβραϊκή θρησκεία, ισως και διαστρεβλώνοντάς την (σύμφωνα με εναν ραββίνο που βρίσκεται απέναντι στο κράτος του Ισραήλ και μιλάει για το δίκιο των Παλαιστινίων!)
Η αλήθεια είναι ότι οι σιωνιστές προσπαθούν επίμονα, ιδιως τον τελευταίο καιρό, να αναφλέξουν ολο τον πλανήτη… γι αυτό ό,τι γίνεται πλέον μας ΑΦΟΡΑ!

 

 

Κάθε θέση που παίρνουμε πιστεύοντας την προπαγάνδα τους, κάθε φορά που αδιαφορούμε για την εμπλοκή της πατριδας μας σε διαμάχες, για το τι πράττει το προδοτικό σύστημα, πολλές φορές πισω από την πλάτη μας αλλά πάντα στο όνομά μας…

 

 

Η ανάρτηση της ισραηλινής σημαίας στο Ελληνικό κοινοβουλιο (δεν ξέρω αν υπαρχει ακόμα αυτή η ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ γελοιότητα) είναι μια πραξη προδοτική !
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ανάρτηση οποιασδήποτε σημαίας πλην της Ελληνικής!
Αυτή η κίνηση δείχνει ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Ελληνικού κοινοβουλίου από τους Ισραηλινούς!

 

 

Λίγο καιρό πριν ο Τασούλας, κατά την πρώτη περίοδο της θητειας του και για τον οποίο ΚΑΝΕΙΣ δεν ειχε αντίρρηση να ξαναπάρει την ίδια θέση, είχε δηλωσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ μέσα στην βουλή οτι ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ την Ελλάδα στους Αμερικανούς!
Τώρα μας λένε οτι βρίσκεται υπό ισραηλινή κατοχή!!!
Αλήθεια, ακόμα ψάχνετε τον εχθρό;

 

 

Και επειδή το επόμενο μέρος του σχεδίου περιλαμβάνει σίγουρα και κάποια “τρομοκρατικά” χτυπήματα (μιλάω γενικότερα, δεν γνωριζω κάτι ειδικά για Ελλάδα) να θυμάστε οτι οι διοργανωτές τέτοιων σκηνικών ειναι η cia, η μοσαντ και η mi6 (εχει αποδειχθεί)!

 

Σίγουρα θα προσπαθήσουν να μας “πείσουν” χρησιμοποιώντας τέτοιες πρακτικές για τα “δίκαια” χτυπήματα κατά των αράβων…

 

Επίσης θα είναι και μια καλή τακτική για να επιχειρήσουν να μας κλειδώσουν μέσα ώστε να εξελιχθεί το σχέδιο τους…

 

Βέβαια εδώ έχουν πέσει σε μια παγίδα που αν οι λαοί αντιδρασουν σωστά θα ειναι καταδτροφική για το σχεδιο τους!
Αν ο κόσμος πιστέψει ότι κινδυνεύει πραγματικά από τους μουσουλμάνους θα απαιτήσει να τους στειλουν απο εκεί που ήρθαν!
Αυτόματα καταστρέφεται το σχέδιο της πληθυσμιακής αλλοίωσης και εξαφάνισης των Ευρωπαίων ιθαγενών…

 

Αν όμως οι λαοί δεν αντιδράσουν και απλά φοβηθούν και υπακούσουν τυφλά (α λα ψευτοπανδημία) τα χειρότερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

 

Και εδώ θα αναφέρω δύο μαρτυρίες που έπεσαν στην αντίληψη μου (δυο διαφορετικές από δύο κράτη, το ενα νομιζω ηταν απο Αγγλία) οτι κάποιοι λαθρομετανάστες είπαν συζητώντας ότι πληρώνονται από τον ΟΗΕ μεσω κάρτας και οτι ανήκουν στον στρατό του ΟΗΕ! (Οχι τους κυανοκρανους)!
Ο ΟΗΕ ξέρουμε οτι είναι μέρος του σχεδίου εφαρμογής της ατζέντας όμως, ομολογώ, περιμέναμε οτι θα χρησιμοποιηθεί το ΝΑΤΟ…

 

(Το μεταφέρω με καθε επιφυλαξη… μάλιστα μονο οταν ειδα την δευτερη μαρτυρία μου κινησε την περιέργεια και την συνδύασα με την πρώτη… θα προσπαθησω να τις ξαναβρώ και θα βαλω τον σύνδεσμο σε σχολιο απο κατω)

 

 

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η γνώση είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να αξιολογήσουμε την κατάσταση και να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία ό,τι μας στήσουν, επειδή ο πανικός μας είναι το όπλο τους…

 

Προτείνω να ακούσετε τα παρακάτω βίντεο:
https://m.youtube.com/watch?v=u0VBq2LkFhA
https://m.youtube.com/watch?v=7YnQliesd8c

 

 

Επίσης διαβάστε αυτό…
https://thepressproject.gr/agapitoi-mou-israilinoi-filoi-aftos-einai-o-logos-pou-ypostirizo-tous-palaistinious/#commento

 

 

Δείτε και αυτά…
https://m.youtube.com/watch?v=N6_GDDa4bmI
https://m.youtube.com/watch?v=U2H-F0HVKDY

 

 

Υ.Γ. Αν καί άσχετο με το θέμα, μόλις το ειδα και το βαζω εδώ
https://m.youtube.com/watch?v=BsJO1260LlA

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 881


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα