ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: Την ώρα που έχουμε υγειονομική βόμβα στη Θεσσαλία οι ειδικές μονάδες του στρατού πηγαίνουν να προσφέρουν στην Λιβύη, μια φιλοτουρκική χώρα που λαμβανει ΔΙΕΘΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: Την ώρα που έχουμε υγειονομική βόμβα στη Θεσσαλία οι ειδικές μονάδες του στρατού πηγαίνουν να προσφέρουν στην Λιβύη, μια φιλοτουρκική χώρα που λαμβανει ΔΙΕΘΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!

19 Σεπτεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:822
Μοίρασέ το

 

Η “κυβερνηση” των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ να δωσει εξηγησεις ΓΙΑΤΙ έστειλε τόνους βοηθειας και ειδικευμένο στρατιωτικό προσωπικό στην Λιβύη και οχι στην Θεσσαλία!

Αυτο λέγεται ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

 

Τερμα το δούλεμα! λέει:

 

 

Η “κυβερνηση” των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ να δωσει εξηγησεις ΓΙΑΤΙ έστειλε τόνους βοηθειας και ειδικευμένο στρατιωτικό προσωπικό στην Λιβύη και οχι στην Θεσσαλία!

Αυτο λέγεται ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

 

Ο στρατός να μας εξηγήσει γιατί δεν πράττει την ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ αποστολή του που είναι η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και του ΕΘΝΟΥΣ!

 

Πρέπει να μας απαντήσει ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ τις εντολες της ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!

 

Ναι! Πιστεύω ακράδαντα ότι στάλθηκαν σε αποστολή αυτοκτονίας με προσυννενόηση Κουλη- Φλώρου – Δένδια – Ερντογάν !

 

Πολλά τα οφελη για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ συν το χτυπημα στο ηθικό του στρατεύματος…

 

Αν το καλοσκεφθειτε ο Ελληνικός στρατός τρώει το ενα χαστούκι πίσω από το άλλο μεσω της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ “ηγεσιας” του, οπως ο Ελληνικός λαός μεσω της μαφιας που “κυβερνα”!

 

Καντε την σύγκριση, συνειδητοποιείστε τι παίζεται και πού αποσκοπούν…

 

Πηγή σχολίου

 

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Επιτέλους ας κάνουμε την σωστή ερώτηση:
Τι δουλειά είχε ο Ελληνικός στρατός στη Λιβύη;
Με τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας(!);
Τρόφιμα, φάρμακα, ρουχισμό, όπως αναφέρει…
Την ώρα που έχουμε τη Θεσσαλια ΑΒΟΗΘΗΤΗ (εκτός των εθελοντών και των προσφορων των πολιτών)

Για θυμήστε μου πόσους τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας παρέδωσε ο στρατός στη Θεσσαλία…;

 

Θυμήστε μου τη δράση του υγειονομικού του στρατού στη Θεσσαλία …;
Αυτές οι ειδικές δυνάμεις που στάλθηκαν στην Λιβύη!

Την ώρα που έχουμε υγειονομική βόμβα στη Θεσσαλία οι ειδικές μονάδες του στρατού πηγαίνουν να προσφέρουν στην Λιβύη, μια φιλοτουρκική χώρα που λαμβανει ΔΙΕΘΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!

 

Θυμήστε μου, η Ελλάδα λαμβάνει διεθνή βοηθεια…;

 

Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες πληγέντες, για επικίνδυνη κατάσταση υγειονομικά, για χιλιαδες άστεγους, για απόλυτη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

 

Την ιδια ώρα, την ιδια χρονική περίοδο… ο Ελληνικός στρατός φορτώνει ενα c 130 με τόνους βοήθειας (πληρωμένη από εμάς) και δεν την πηγαίνει στην Θεσσαλία (όπως ΔΕΝ πήγε και καμία βοήθεια στους πυρόπληκτους που προηγήθηκαν των πλημμυροπαθών!), αλλά την πηγαίνει στην ΕΧΘΡΙΚΗ και ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΒΎΗ!!!

 

Την ίδια μέρα εχουμε μια επιστολή διαμαρτυρίας από χαμηλοβαθμους αξιωματικούς (την ραχοκοκαλιά του στρατεύματος) που διαμαρτύρεται ΟΧΙ για την βοήθεια στην Λιβύη…ΟΧΙ για τη φύλαξη της ΑRAMCO στη Σαουδική Αραβία (!)…ΟΧΙ για τον αφοπλισμό των νησιών και της Ελλάδας γενικότερα…, όχι επειδη ο Ελληνικός στρατός έχει γίνει φιλιππινέζα των λαθροεισβολέων… ΟΧΙ για τη γενικότερη εικόνα ξεχαρβαλώματος του στρατού ΑΛΛΑ επειδή κληθηκε να βοηθήσει (εκ των υστερων και με ΣΚΟΠΙΜΗ μεγαλη καθυστέρηση); στην περισυλλογή των νεκρών ζώων που αποτελούν κίνδυνο για ολόκληρη την περιοχή!
Διαμαρτυρήθηκαν οτι αυτή δεν ειναι η δουλειά τους!!!

 

Βέβαια αν πέσει το μπαγιόκο τα προβλήματα λύνονται σύμφωνα με την επιστολή τους!

https://www.pronews.gr/pronews-tv/orgismeni-epistoli-ton-stratiotikon-pros-tin-kyvernisi-gia-tin-xrisi-tous-os-syllektes-nekron-zoon/

 

Αλήθεια;
Ο στρατός και το υγειονομικό του στρατού είναι οι πλέον αρμόδιοι για τέτοιου ειδους καταστάσεις και γνωρίζουν απόλυτα και τις συνέπειες…

 

Άλλωστε, όπως είδαμε με την αποστολή στη Λιβύη, υπάρχει η κατάλληλη μονάδα για να αντιμετωπιστεί μια τέτοια κατάσταση και σταλθηκε σε μια τρίτη χώρα, ενώ αντιμετωπίζουμε την ΙΔΙΑ και χειρότερη κατάσταση ΕΔΩ!

 

Για όσους εχουν καταλάβει τι συμβαίνει και ότι στη διοίκηση της χώρας βρίσκεται μια ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ θα αναφέρω ενα σενάριο (;)

 

Η “κυβέρνηση” μέσω του Φλώρου και σε συνεννόηση με την Τουρκία στέλνει στρατιωτική αποστολή με την πρόφαση της “βοηθειας” σε εχθρικό εδαφος ελεγχόμενο απο την Τουρκία.

Τους στέλνει ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ σε αποστολή αυτοκτονίας!
Η διαχείριση είναι ακριβώς ιδια με της Θεσσαλίας…
Αρνείται την ύπαρξη νεκρών (όπως και στη Θεσσαλία!

 

Εδώ όμως δεν διαχειριζεται η ιδια την κατάσταση (όπως στη Θεσσαλία) και έτσι το ότι υπάρχουν νεκροί βγαίνει από πηγες που δεν μπορεί να ελέγξει (Λιβύη -ξενος τύπος)

 

Οφέλη για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Τα φώτα στρέφονται μακρυά απο τη Θεσσαλία!

 

Οι νεκροί και αγνοουμενοι της Θεσσαλίας έχουν βγει από το καδρο και τα ΜΜΕξαπάτησης ήδη και έχει δοθεί η εντολή για ομερτά και σταμάτημα στους 17!

 

Η Θεσσαλία βγαίνει απο το προσκήνιο και δεκάδες άρθρα και συζητήσεις πλεον αφορούν στη Λιβύη!

 

Φυσικά δεν περιμενουμε από τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ να παραδεχτούν εμπλοκή της Τουρκίας σε όλο αυτό… Θα χαλούσε την ψεύτικη εικόνα του “καλού κλιματος”…!

 

Τι άλλο κυριαρχεί;
Ο πουστρελάκης που από το πουθενά (δηλαδή τα αφεντικά του Κούλη, του Τσίπρα και όλου του σάπιου συστήματος) έγινε το πουλέν που φιγουράρει για πρωθυπουργός!!!
Η Θεσσαλία πρέπει να βγει από το προσκήνιο…

 

Λυπάμαι, αλλα δεν στεναχωριέμαι για τους στρατιωτικούς που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ στην Λιβύη…

Δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ θέση εκεί ειδικά τώρα που η πατριδα μας δέχεται πολυεπίπεδη ΕΠΙΘΕΣΗ!

Λυπάμαι που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στρατιωτικοί που να συντάσσονται στο πλευρό του Ελληνικού λαού ενάντια στους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ του ΕΘΝΟΥΣ!
Αυτοί που βλεπουμε ως τώρα είναι κακής ποιότητας δημόσιοι υπαλληλοι παλαιοκομματικής νοοτροπίας!

 

Οπως είναι και οι “πεζοναύτες” που βουτάνε στη λάσπη ως ηλιθιες μαριονέτες στην προπαγάνδα του Φλώρου που θα έπρεπε να περνάει στρατοδικείο!

 

Οπως είναι οι ουκάδες που (σύμφωνα με πληροφορίες) βουτάγανε νύχτα και μάζευαν τα πτώματα των συμπατριωτών μας, για να μπορέσει ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ να κρύψει την ΑΛΗΘΕΙΑ!

 

Ισως με καμιά εκατοστή γιαγιάδες σαν κι αυτήν να είχαμε ήδη απελευθερώσει την πατριδα μας και να μην είχαμε τοσες ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ συμπατριωτών μας…
https://www.pronews.gr/koinonia/giagia-104-eton-apo-ti-thessalia-na-valei-myalo-o-kosmos-pou-psifizei-den-thelo-na-vlepo-tin-ellada-na-katastrefetai/

Μιά γιαγια 104 ετων(!) που βάζει τα γυαλιά σε ΟλΟΥΣ του ραγιάδες νεοέλληνες !!!

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 822


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα