Της... εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα, στον ΣΥΡΙΖΑ...

Της... εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα, στον ΣΥΡΙΖΑ...

5 Ιουνίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:727
Μοίρασέ το

 

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ 

Ο Οικονόμου καρφώνει πρώην συντρόφους για «συναλλαγές» στους ελέγχους του πόθεν έσχες Μητσοτάκη

Νικήτας Κακλαμάνης: “Δηλαδή λέτε ότι ο κ. Βαρεμένος και η κ. Χριστοδουλοπούλου τα “έπιασαν”, για να βγάλουνε λάδι τον κ. Μητσοτάκη;”.

Άρχισε επιτέλους να αποδεικνύεται και στην πράξη, πόσο τακιμιασμένα είναι τα κόμματα μεταξύ τους…
Στείλτε τους όλους στο διάολο… μικρούς και μεγάλους…
Ακόμα δεν καταλάβατε πως τα κομματα είναι για να διαιρούν τους λαούς;;;
Μακρια από όλα τα κομματικά μαντριά…
Λίγο αυτοσεβασμό μωρέ, δεν έχετε;;; Θέλετε να σας θεωρούν ΖΩΑ… ;;;
ΑΥΤΟΙ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Ο Θανάσης Οικονόμου άφησε πρωτοφανείς αιχμές εναντίον πρώην συντρόφων του
Χάος επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, μετά τις δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου για “σκιές και συνδιαλλαγές” στελεχών του κόμματος, σχετικά με τον έλεγχο Πόθεν Εσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Καλεσμένος στην εκπομπή “Επόμενη Ημέρα” του Action24, το στέλεχος και πρώην βουλευτής Θανάσης Οικονόμου προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο Νικήτας Κακλαμάνης από τη ΝΔ, αναφέρθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής: “Ο κ. Βαρεμένος ήταν, με πρόεδρο την κ. Χριστοδουλοπούλου. Μπορείτε λοιπόν να τους ερωτήσετε αν έκαναν έλεγχο και τι βρήκαν στον έλεγχο και κλείνω το θέμα αυτό. Σας λέω και ονόματα, ο κ. Βαρεμένος και η κ. Χριστοδουλοπούλου”.
 Ο Θανάσης Οικονόμου άφησε πρωτοφανείς αιχμές εναντίον πρώην συντρόφων του:
“Μα, η κυρία που λέτε, απολογείται γιατί διόρισε την κόρη της. Τι ακριβώς μου λέτε; Αυτό έγινε. Την κόρη της και για αυτό δεν έβαλε την επόμενη φορά υποψήφια”. 

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου συνέχισε λέγοντας πως “υπάρχουν σκιές σε αυτούς τους ελέγχους. Ακούστε κ. Κακλαμάνη. Προφανώς υπάρχουν σκιές σε αυτές τις Επιτροπές”.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σεραφείμ Κοτρώτσος, ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να διευκρινίσει αν “υπάρχουν σκιές στους ελέγχους που έγιναν τότε από την κυβερνητική πλειοψηφία και τα πρόσωπα που εκπροσωπούσαν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην συγκεκριμένη επιτροπή” με τον κ. Οικονόμου να απαντά: “Σας το λέω με σαφήνεια, γιατί υπήρξανε κάποιες, ας το πω, εντός εισαγωγικών συναλλαγές”.

 

Έκπληκτος ο Νικήτας Κακλαμάνης ρώτησε: “Δηλαδή λέτε ότι ο κ. Βαρεμένος και η κ. Χριστοδουλοπούλου τα “έπιασαν”, για να βγάλουνε λάδι τον κ. Μητσοτάκη;”.

 

Άδειασμα από Κεχαγιά

Η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά, «άδειασε» τον κ. Οικονόμου από την τηλεόραση του Kontra, με τη φράση «δεν εγείρουμε ζήτημα για τα τελευταία Πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη».

 

Ζητούν απαντήσεις

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Μαρία Κανελλοπούλου σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα πως «Νίκος Βούτσης, Τασία Χριστοδουλοπούλου και φυσικά Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να απαντήσουν αν πράγματι με δικό τους νόμο «ξέπλυναν» φορολογικές αμαρτίες της οικογένειας Μητσοτάκη.

 

Σε απάντησή της, υπήρξε μια μακροσκελής απάντηση του Νίκου Βούτση, στην οποία τονίζει πως «δεν άκουσα και δεν με ενδιαφέρει να ακούσω διαβολές που από τότε συστηματικά εκτόξευαν όσοι μας κατηγορούσαν για το ότι δεν βάζαμε στις φυλακές πολιτικούς αντιπάλους».

Έξαλλος ο Βαρεμένος

«Δεν τον αναγνωρίζω ως πρώην σύντροφο τον κ. Οικονόμου. Προφανώς είναι πολύ διπρόσωπος. Όσα είπε είναι αθλιότητες και θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει να δώσει».

 

Την απάντηση αυτή έδωσε αρχικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος.

 

«Ο κ. Οικονόμου να πει συγκεκριμένα τι εννοεί. Εγώ βάδισα θεσμικά, αντιμετώπισα δύσκολες υποθέσεις. Στην πολιτική δεν παίζουν όλα, εδώ φτάσαμε σε αδιανόητο στάδιο, να μας πει τι εννοεί με τον όρο συναλλαγή;

 

Ο ίδιος μπορεί να ξέρει, να έχει πείρα από αυτά. Εγώ αποτιμώντας τον όρο βλέπω ότι έχει βαρύ φορτίο νομικό και αν υπάρχει δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση. Ο κ. Κασσελάκης να μας πει, εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα με τον κ. Οικονόμου, να μας πει τι εννοεί ο κ. Οικονόμου», συνέχισε.

 

Μίλησε επίσης για «ένα βρώμικο σύστημα που πέντε μέρες πριν τις εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε χυδαίες επιθέσεις απέναντι σε μια γυναίκα, την Έφη Αχτσιόγλου, που ενορχηστρώνει ο μετεωρίτης Κασσελάκης πατώντας πάνω σε μια βάρκα μισογυνισμού».

 

 

«Έχουμε μια αντιπαράθεση αυτές τις ημέρες με έναν επιδειξία αρχηγό, έναν μετεωρίτη που καλεί τα κανάλια να δείξει πόσο ωραία σπίτια έχει στο Κολωνάκι, στις Σπέτσες, στη Νέα Υόρκη. Όλα πίστευα ότι θα ακούσω, όχι και αυτά που άκουσα. Τη μια πάει στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την άλλη στο μουσείο για τον Νίκο Μπελογιάνη» κατέληξε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Γιώργος Βαρεμένος.

 

 

Πηγή

 

Πολιτική σύγκρουση Κακλαμάνη, Οικονόμου & Γλαβίνα για το πόθεν έσχες Κασσελάκη | ACTION 24

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 727


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα