Της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα με παρακολουθήσεις Μητσοτάκη, ΟΤΕ, Κόμματα και...η Euractiv!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ!!!

Της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα με παρακολουθήσεις Μητσοτάκη, ΟΤΕ, Κόμματα και...η Euractiv!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ!!!

16 Δεκεμβρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:837
Μοίρασέ το

 

«Τσιμουδιά» για τα θύματα παρακολούθησης η ΝΔ – Τι απαντάει η Cosmote

Θύελλα αντιδράσεων μετά την καταγγελία-«βόμβα» του Euractiv για παρεμπόδιση της έρευνας για τις παρακολουθήσεις από την ελληνική Δικαιοσύνη

Πρώτα πρώτα να ξεκαθαρίσουμε πως στα μπουρδέλα, υπάρχει οργάνωση και τάξη…

Αντιθέτως σ’ αυτή τη χώρα, όχι οργάνωση δεν υπάρχει, αλλά αντιθέτως τέτοιο διεφθαρμένο κράτος, δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο…

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ…

Μια διαφθορά, που η βάση της είναι ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ… δεν χρειάζεται να τα ξαναγράψω… τα γνωρίζετε όσοι διαβάζετε ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Δεν μας έφτανε η κυβέρνηση του μπάσταρδου ψυχοπαθούς, δεν μας αρκούσε το κωλοχανείο του Αρείου Πάγκου, δεν ήταν αρκετό το πορνείο της αντιπολίτευσης, ενέσκυψαν ο ΟΤΕ και η EURACTIV…

Κι εδώ είναι Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Ίσως οι παλιοί αναγνώστες του κατηργημένου ιστολογίου μου, να θυμούνται κάποιες εκατοντάδες αναρτήσεις που είχα κάνει για την ΕΥΠ του Ρουμπάτη και τον πρώην πράκτορα Μανώλη Χατζησάββα…

Σ΄εκείνες τις αναρτήσεις, ο κ. Χατζησάββας είχε αποκαλύψει πως EURACTIV και Ρουμπάτης, είναι ένα και το αυτό…

Ξέρετε ποιός Ρουμπάτης… αυτός που διόρισαν διοικητή της ΕΥΠ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ…

Παραθέτω σχετικές φωτογραφίες…

Αααα και να θυμίσω πως στους χορηγούς της EURACTIV ήταν και η NOVARTIS, εκτός της Τουρκίτσας…

Ε ρε γλέντια…

Αυτό, δεν είναι κράτος… της καρά-εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα είναι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πανικός και αμηχανία επικρατεί στο Μαξίμου μετά το δημοσίευμα-«βόμβα» του Euractiv σύμφωνα με το οποίο η ΑΔΑΕ επιβεβαίωσε μετά από έρευνα στην Cosmote τις παρακολουθήσεις των ΚύρτσουΤέλλογλου από την ΕΥΠ. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο κ. Ντογιάκος φέρεται να εμπόδισε την έρευνα της Ανεξάρτητης Αρχής.

Σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν αναφέρει λέξη για τα θύματα παρακολούθησης της ΕΥΠ και το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει λάσπη στην αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να… επέμβει στη δικαιοσύνη.

«Η σταθερή και καθαρή θέση μας είναι ότι η ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε, με την αμέριστη συνδρομή των δημοσίων αρχών, έχει αναλάβει ήδη τη διερεύνηση για τα λογισμικά παρακολούθησης και ζητημάτων που άπτονται της λειτουργίας της ΕΥΠ. Η χώρα έχει θεσμούς, νόμους και κανόνες. Η αλήθεια θα λάμψει και οι όποιες ευθύνες θα αποδοθούν δικαίως μόνο εάν τηρηθούν ευλαβικά οι νόμιμες διαδικασίες. Κι αυτό είναι ευθύνη όλων των θεσμικών οργάνων» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Οικονόμου και προσθέτει:

«Η λεγόμενη «πολιτική διαχείριση» θεμάτων της δικαιοσύνης και η καθ΄οιονδήποτε τρόπο προσπάθεια παρέμβασης στο έργο της, είναι το πρώτο βήμα της εκτροπής και της παραθεσμικότητας, στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλούσιο παρελθόν. Η Ελλάδα θα παραμείνει κράτος δικαίου, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των νοσταλγών του ολοκληρωτισμού».

 

Η ανακοίνωση της COSMOTE

 

Την ίδια ώρα, η COSMOTE, μετά το δημοσίευμα του Euractiv, το οποίο αναφέρει ότι «ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας, μετά από συνεννόηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο, επιχείρησε να σταματήσει τον έλεγχο αμφισβητώντας την αρμοδιότητα της αρχής», κατά τη διάρκεια ελέγχου της ΑΔΑΕ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι συνεργάζεται πάντα με τις Αρχές:

«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην COSMOTE και σε σχετικό έλεγχο της ΑΔΑΕ, η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι παρεμποδίστηκε το έργο της Αρχής, ούτε ότι αμφισβητήθηκε η αρμοδιότητά της. Η COSMOTE εξέφρασε προβληματισμό για την διαδικασία του ελέγχου, καθώς ο σχετικός νόμος έχει αλλάξει πρόσφατα. Σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος προχώρησε απρόσκοπτα και συνεχίζεται. Η COSMOTE συνεργάζεται πάντα με όλες τις αρμόδιες Αρχές σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους».

Η απάντηση του Ισίδωρου Ντογιάκου στις καταγγελίες του Euractiv

 

Επιβεβαίωσε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκοςότι δέχτηκε τηλεφωνική κλήση από τη νομική σύμβουλο του ΟΤΕ κ. Νικολαΐδου, η οποία τον ενημέρωσε ότι στην εταιρεία βρίσκεται κλιμάκιο της ΑΔΑΕ που πραγματοποιεί έρευνα για τις υποκλοπές και του ζήτησε να γνωμοδοτήσει για το εάν αυτό ήταν επιτρεπτό και νόμιμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του documentonews.gr, το οποίο αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον κ. Ντογιάκο, ο ίδιος στην επικοινωνία του με την κ. Νικολαΐδου εξέφρασε την γνώμη πως η έρευνα μπορούσε να γίνει, στη συνέχεια όμως και αφού διάβασε το νέο νόμο επικοινώνησε εκ νέου με την κ. Νικολαΐδου και απλώς της μετέφερε την άποψή του ότι η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι δε μπορεί να γίνει έρευνα, γιατί δεν είναι νόμιμη.

Μάλιστα, στο μεσοδιάστημα ο κ. Ντογιάκος μίλησε με τον κ. Ράμμο, πρόεδρο της ΑΔΑΕ που ήταν απολύτως κατηγορηματικός ότι η έρευνα ήταν νόμιμη, αλλά και με την ΕΥΠ πράγμα το οποίο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την στάση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ανταλλάσσει «νομικές απόψεις» με την ερευνώμενη ΕΥΠ.

Ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός ότι η άποψη που εξέφρασε δεν ήταν δεσμευτική, δηλαδή ήταν απλώς μια άποψη που μετέφερε και όχι γνωμοδότηση, ενώ υποστήριξε ότι δεν ήταν αυτός που είπε στους υπευθύνους της Cosmote να σταματήσουν την έρευνα και να διώξουν τα κλιμάκια. Σήμερα μάλιστα έλαβε και επίσημα έγγραφο αίτημα από την Cosmote για να γνωμοδοτήσει σχετικά.

Επιπλέον αποκάλυψε στο documento.gr ότι διαπληκτίστηκεμε την επικεφαλής του κλιμακίου της ΑΔΑΕ η οποία ζητούσε επιμόνως εγγράφως τη γνωμοδότησή του. Η τελευταία σύμφωνα με υπαλλήλους της Cosmote που ήταν παρόντες στην έρευνα, ζητούσε από τον Ι. Ντογιάκο να υπάρξει έγγραφη γνωμοδότηση.

ΣΥΡΙΖΑ: «Πώς είναι δυνατόν η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αντί να σπεύδει η ίδια για έρευνα, να την εμποδίζει;»

 

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το ρεπορτάζ-«βόμβα» του Euractiv

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «η δημοκρατική εκτροπή που επιχειρεί ο κος Μητσοτάκης δεν έχει τέλος. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του ευρωπαϊκού ιστοτόπου Euractiv, κλιμάκιο της ΑΔΑΕ σε έρευνά του στην Cosmote διαπίστωσε χθες ότι έχουν τεθεί σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ τα κινητά τηλέφωνα του κου Κύρτσου και του κου Τέλλογλου.

Μετά την επιβεβαιωμένη παρακολούθηση Χατζηδάκη, πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ της εκτροπής Μητσοτάκη, που οφείλει επιτέλους να απαντήσει στον ελληνικό λαό, χωρίς να το βάζει στα πόδια όπως τη περασμένη εβδομάδα στη Βουλή:

Ποιος ο λόγος εθνικής ασφάλειας για τον οποίο, διαπιστωμένα πλέον, παρακολουθούσε έναν ακόμη ευρωβουλευτή και έναν ακόμη δημοσιογράφο;».

Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «απαντήσεις ωστόσο οφείλουν και οι ταγοί της Δικαιοσύνης.

Γιατί και πόσες φορές η Εισαγγελέας της ΕΥΠ, κα Βλάχου υπέγραψε τις διατάξεις παρακολούθησης;

Πώς είναι δυνατόν η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αντί να σπεύδει η ίδια για έρευνα στους παρόχους, να φέρεται να εμποδίζει την έρευνα από την συνταγματικά αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή; Αναμένουμε απαντήσεις» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τους «αρμούς της εξουσίας» για να κρύψει την αλήθεια

 

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ εξαπολύει πυρά για την αντίδραση του Οικονόμου: «Είναι πράγματι φιλότιμη η προσπάθεια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης».

«Αντί να επαναλαμβάνει, όμως, τα ίδια πολιτικάντικα επιχειρήματα, τον καλούμε να πάρει θέση δημόσια για τη φερόμενη παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, στην έρευνα που διεξήγαγε η ΑΔΑΕ μετά τα αιτήματα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου», συνεχίζει και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης πιστός στα χνάρια του προκατόχου του χρησιμοποιεί τους «αρμούς της εξουσίας» για να κρύψει την αλήθεια».

 

 

Πηγή

Προβολές : 837


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα