Τι μας έκρυψαν για τα εμβόλια της Covid

Τι μας έκρυψαν για τα εμβόλια της Covid

15 Μαΐου, 2024 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,662
Μοίρασέ το

Συγκλονιστική μαρτυρία του μοριακού βιολόγου – γενετιστή Αθανάσιου Καλογερίδη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
– Οι συνέπειες, οι ευάλωτες ηλικιακές ομάδες παιδιά-ηλικιωμένοι

– Oι πολιτικές και επιστημονικές ευθύνες

Μην περιμένετε απόδοση δικαιοσύνης… το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαστών και εισαγγελέων, φέρεται να έχει κάνει το μπόλι…

Αυτό βέβαια, είναι λιαν ευχάριστο, γιατί η πλειοψηφία τους θα ψοφήσει… βουτηγμένοι στα πολιτικά – ιατρικά και δημοσιογραφικά σκατά που υπερασπίστηκαν τέσσερα χρόνια ενώ κυνηγούσαν αυτούς που αντιστέκονταν…

ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ…

ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ…

Κάποιοι το γνωρίζαμε σχεδόν από την πρώτη στιγμή, τι θα προκαλέσουν τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ…

ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ… “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ…

ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ…

ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;;;

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;

ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;;;

ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΠΟΣΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ;;;

ΕΣΥ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Σ’ ΕΠΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;

ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ;;;

 

 

ΠΟΣΟΙ ΙΕΡΑΡΤΧΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ;;;

ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…

ΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;

ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ… ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ…

Τσιόρδα, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ;;;

Να μην ξεχάσουμε και τον οβριό με το… “χαρέμι του των HOAXES…”…

 

 

 

 

Mε μια συγκλονιστική συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο μοριακός βιολόγος και γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης αποκαλύπτει με αποδείξεις τι μας έκρυψαν για τα εμβόλια κατά της Covid-19. Kαι όχι μόνο αυτό. Ο κ. Καλογερίδης εξηγεί τις συνέπειες των σκευασμάτων στον οργανισμό των ανθρώπων, αλλά και τις παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν μετά τον εμβολιασμό, ακόμη και μετά την πάροδο ικανού χρονικού διαστήματος.

Όπως αναφέρει, τα πρωτοεμφανιζόμενα αυτά εμβόλια χρειάζονταν να υποβληθούν σε δοκιμασίες οι οποίες κρατούν κανονικά 12 χρόνια και όταν ολοκληρώνονταν οι κλινικές μελέτες θα είχαν πιθανότητα μόνο 2% να διατεθούν στον γενικό πληθυσμό.

 

«Μέσα σε 7 μήνες έβγαλαν ένα τέτοιο σκεύασμα το οποίo δεν είχε ελεγχθεί ως προς τις παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει, ενώ υπήρχαν μελέτες που αποδείκνυαν ότι υπάρχει πρόβλημα», εξηγεί ο ίδιος.

«Ξέραμε για τα εμβόλια, αλλά δεν σας το λέγαμε»

Κριτήριο για τα εμβόλια φαίνεται πως δεν ήταν η προστασία των πολιτών, αλλά η προστασία των κερδών των φαρμακευτικών εταιρειών, καθώς πολιτικοί δήλωσαν δημόσια, έπειτα από την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca, ότι γνώριζαν για τις παρενέργειες γι’ αυτό και προτίμησαν να δώσουν τα συγκεκριμένα σκευάσματα σε άτομα μεγάλης ηλικίας: «Ήταν σαν αυτό που είπε ο κ. Γεωργιάδης: “Ξέραμε για τα τρένα, αλλά δεν σας το λέγαμε γιατί δεν θα μπαίνατε. Δηλαδή, “ξέραμε για τα εμβόλια, αλλά δεν σας το λέγαμε γιατί δεν θα τα κάνατε. Και μετά εμείς τι θα κάναμε”», συμπλήρωσε ο κ. Καλογερίδης.

Με άλλα λόγια, εκ των υστέρων, και μετά από την παραδοχή της AstraZeneca, ότι αποσύρει τα εμβόλιά της, καλείται η Δικαιοσύνη να βγάλει το «φίδι από την τρύπα», όταν οι πολίτες στραφούν εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών. Και όχι μόνο αυτό! Τι θα γίνει από εδώ και εμπρός όταν μετά την ΑstraZeneca, ακολουθήσει η απόσυρση εμβολίων και των άλλων φαρμακοβιομηχανιών; Και μπορεί να αποσυρθούν τα εμβόλια, αλλά δεν θα αποσυρθούν οι βαρύτατες συνέπειες από τα «τρυπήματα» που έγινα κατά κόρον στον πληθυσμό. Και, επίσης, δεν μπορούν να πουν «τώρα, ό,τι έγινε, έγινε!». Δεν είναι έτσι! Δεν μπορούν να παίζουν με την υγεία των πολιτών.

Αυτό που έχουν να κάνουν, λοιπόν, όλοι αυτοί που έσπρωξαν τον κόσμο σε μαζικούς εμβολιασμούς είναι να βρουν λύση. Τώρα, άμεσα, όχι στο μέλλον, γιατί από κάποια στιγμή και μετά μπορεί να είναι αργά! Δηλαδή, πέρασε ο εκβιασμός τους για την επικινδυνότητα της Covid, μας… έριξαν στο κεφάλι τα lockdowns και τις απομονώσεις και μας οδήγησαν, όχι μόνο να καταφύγουμε στα ψυχοφάρμακα, αλλά και να τρέμουμε, πλέον, για την υγεία μας, που υποτίθεται θα προστάτευαν.

Ύποπτη η αλλαγή του ορισμού της πανδημίας

Παράλληλα, ο μοριακός βιολόγος και γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης, στάθηκε και στην ύποπτη, όπως λέει, αλλαγή του ορισμού της πανδημίας: «Μετά το 2020 άλλαξαν τον ορισμό και είπαν ότι όταν ένας ιός εμφανίζεται σε μια περιοχή, εξαπλώνεται και υπάρχει ένα ορισμένο ποσοστό θνησιμότητας, τότε έχουμε πανδημία. Φαινόταν στημένο».

Και μετά από όλα αυτά μπορεί κάποιος να πει με βεβαιότητα ότι υπάρχουν και πολιτικές και επιστημονικές ευθύνες για ό,τι συμβεί στον πληθυσμό και ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους!

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη του κ. Αθανάσιου Καλογερίδη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Τι μας έκρυψαν για τα εμβόλια της Covid

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,662


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα