Το Βατικανό εγκρίνει το “δολοφονικό m-volιο κυκλοφορώντας αναμνηστικά νομίσματα που προωθούν την “Ανάγκη m-volιασμού” κατά του COVID!!! H Ελβετική Φρουρά του Πάπα παραιτείται λόγω του υποχρεωτικού m-volιασμού κατά του COVID-19

5 Ιουλίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Τρεις άλλοι τέθηκαν σε αναστολή επειδή δεν έκαναν το τρύπημα.

Το γεγονός ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ Μ-VOLΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΠΑΣ, ένα ακόμα γρανάζι του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, δεν μπορεί παρά να υπηρετήσει τα αφεντικά του…

Άλλωστε, με τόσους βιασμούς παιδιών που έχει χρεωθεί και ο ίδιος και οι προκάτοχοί του, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα … ΕΡΠΕΤΟ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τρεις Ελβετοί φρουροί του Πάπα παραιτήθηκαν και άλλοι τρεις τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αφού αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με την εντολή του Βατικανού να m-volιαστούν για τον COVID-19.

Οι Ελβετοί Φρουροί, γνωστοί στην καθομιλουμένη ως σωματοφύλακες του Πάπα, είχαν προηγουμένως διαταχθεί “να προστατεύσουν την υγεία τους και των άλλων με τους οποίους έρχονται σε επαφή ως μέρος της υπηρεσίας τους” λαμβάνοντας το τρύπημα.

Η εντολή ήταν μέρος μιας ευρύτερης εντολής προς όλους τους υπαλλήλους του Βατικανού να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό ή να χάσουν τη δουλειά τους.

“Εκτός από τους τρεις φρουρούς που στάλθηκαν πίσω στην Ελβετία, τουλάχιστον άλλοι τρεις τέθηκαν σε αναστολή από την ενεργό υπηρεσία αφού συμφώνησαν μεν να m-volιαστούν αλλά δεν έχουν λάβει ακόμη τα τρυπήματα τους”, αναφέρει το RT.

Το γεγονός ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ Μ-VOLΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει επανειλημμένα ενισχύσει το αφήγημα υπέρ του m-volιασμού και αρνήθηκε να δείξει οποιαδήποτε κατανόηση στους Καθολικούς που διστάζουν να κάνουν το τρύπημα.

Η Ποντιφική Ακαδημία για τη Ζωή, η επίσημη ακαδημία βιοηθικής της Καθολικής Εκκλησίας, έχει επίσης επιμείνει ότι συνιστά “ηθική ευθύνη” για τους Καθολικούς να κάνουν το m-volιο.

“Το Βατικανό έχει πει ότι θεωρεί αποδεκτό για τους Καθολικούς να χρησιμοποιήσουν τα m-volια, ακόμη και εκείνα που χρησιμοποιούν στην έρευνά τους σειρές βλαστοκυττάρων από εκτρωμένα έμβρυα”, ανέφερε η Mail.

Η ιταλική κυβέρνηση εξέδωσε επίσης διάταγμα που εφαρμόζεται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, με το οποίο διατάσσει τις εταιρείες να παρακρατούν τους μισθούς των εργαζομένων που αρνούνται να κάνουν το m-volιο για τον COVID-19.

Όσοι βρεθούν να εργάζονται χωρίς το πάσο αντιμετωπίζουν πρόστιμα έως και 1.500 ευρώ μετά την παράτασή του ως προϋπόθεση εισόδου για μουσεία, στάδια, παμπ, εστιατόρια και σχολεία.

Όπως τονίζουμε στο παρακάτω βίντεο, επιβάλλοντας τις εντολές m-volίων, ο Πάπας επιβάλλει επίσης διαβατήρια m-volίων, τα οποία ορισμένοι Καθολικοί θα υποστήριζαν ότι αντιπροσωπεύουν κάτι που δεν διαφέρει διόλου από το Σφράγισμα του Θηρίου από το βιβλίο της Αποκάλυψης.

Ουάου, τόσο Χριστιανός!

The Work of the Devil

_ _ _ _ _

και πάνω στο τσακίρ κέφι, το Βατικανό εκδίδει και αναμνηστικά νομίσματα της γενοκτονίας.

Το Βατικανό εγκρίνει το “δολοφονικό m-volιο κυκλοφορώντας αναμνηστικά νομίσματα που προωθούν την “Ανάγκη m-volιασμού” κατά του COVID

Ένα σετ οκτώ τεμαχίων περιλαμβάνει ένα ασημένιο νόμισμα των 20 ευρώ που απεικονίζει ένα νεαρό άτομο να χτυπιέται με βελόνα.

Πλήρως τεκμηριωμένο, το m-volιο Covid-19 έχει προκαλέσει από την αρχή τον Δεκέμβριο του 2020 μια ανοδική τάση στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά.

Και τώρα το Βατικανό επιδίδεται σε μια απεχθή εκστρατεία προπαγάνδας.

Η ερώτησή μου προς το Βατικανό: Μ-VOLΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ;

ΕΧΕΙ κάνει ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ τον κόπο να ΔΙΑΒΑΣΕΙ την ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ της PFIZER, η οποία ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ του Μ-VOLΙΟΥ κατά του Covid.

Αυτή η Μυστική Έκθεση από την Pfizer, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ (δημοσιεύτηκε υπό την FOI).

Στις 29 Ιανουαρίου 2021, μια ΜΑΖΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ Μ-VOLΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER που πραγματοποιήθηκε στη ΓΕΝΕΥΗ της Ελβετίας. ( Bitchute Channel , και επίσης στο κανάλι μας στο Telegram )

Και τώρα ο Πάπας Φραγκίσκος , ο οποίος έζησε τα τραγικά γεγονότα του “Dirty War” (Βρώμικου Πολέμου) ( La Guerra Sucia ) στην Αργεντινή, προωθεί το m-volιο mRNA για λογαριασμό της Big Pharma.

 

(εικόνα με την μαζική κηδεία διαμαρτυρίας για τα παιδιά που πέθαναν εξαιτίας του m-volίου για τον covid στην Γενεύη)

Η Πόλη του Βατικανού εξέδωσε μια νέα σειρά κερμάτων, ένα από τα οποία δείχνει έναν νεαρό να m-volιάζεται, πιθανώς κατά του COVID-19.

 


(tweet)

Το νέο σετ κερμάτων αποτελείται από οκτώ νομίσματα που περιλαμβάνει ένα ασημένιο νόμισμα των 20 ευρώ που απεικονίζει έναν νεαρό να δέχεται μια βελόνα.

Το ίδιο το κέρμα δεν λέει εάν το τρύπημα που δόθηκε στον νεαρό είναι για τον COVID, αλλά η περιγραφή σε ιστότοπο του Βατικανού αναφέρει ότι “Το ασημένιο νόμισμα των 20 ευρώ, σχεδιασμένο από την Chiara Principe, είναι αφιερωμένο σε ένα τρέχον θέμα που είναι πολύ κοντά στην καρδιά του Πάπα Φραγκίσκου: οι θεραπείες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και η ανάγκη m-volιασμού. Το κέρμα απεικονίζει έναν γιατρό, μια νοσοκόμα και έναν νεαρό που είναι έτοιμος να λάβει το m-volιο”.

Επιπλέον, ο ιστότοπος αναφέρει ότι “Ο Άγιος (;;;;;;;;;;) Πατέρας έχει επανειλημμένα τονίσει τη σημασία του m-volιασμού, υπενθυμίζοντας ότι η υγειονομική περίθαλψη είναι “ηθική υποχρέωση” και είναι σημαντικό να “συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ανοσοποίηση ακόμη και των πιο φτωχών λαών”.

Συνολικά το σετ κοστίζει 180 ευρώ.

Ο Καθολικός σχολιαστής Δρ. Taylor Marshall αντέδρασε στην είδηση ​​με ένα tweet που θυμίζει ένα νόμισμα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης που απεικόνιζε μια εικόνα που θυμίζει το θέμα Pachamama από την Σύνοδο του Αμαζονίου το 2019.

 


(tweet)

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Diane Montagna έγραψε στο Twitter την περιγραφή του νομίσματος του 2020 που απεικόνιζε “μια μητέρα που κουβαλά τη γη στην κοιλιά της…”

 


(tweet)

Τα m-volια κατά του COVID έχουν συσχετιστεί με πολλές περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών που περιλαμβάνουν μόνιμο τραυματισμό και θάνατο.

Τον Μάρτιο, επιβεβαιώθηκε ότι μια 34χρονη Αγγλίδα πέθανε από “ξαφνική και καταστροφική” εγκεφαλική αιμορραγία μετά τη λήψη του m-volίου AstraZeneca για τον COVID.

Οι περισσότεροι μεγάλοι κατασκευαστές m-volίων, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson, δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας εμβρυϊκά κύτταρα κατά τα στάδια παραγωγής και δοκιμής.

Οι πιθανοί κίνδυνοι από τη λήψη των m-volίων για τον COVID και η σύνδεση με την άμβλωση οδήγησαν εξέχοντες Καθολικούς όπως η Abby Johnson να δηλώσουν την πρόθεσή τους να αποφύγουν τη συνεργασία με τα τρέχοντα m-volια για ηθικούς και θρησκευτικούς λόγους.

Η ώθηση του Πάπα Φραγκίσκου για m-volιασμό κατά του COVID με m-volια μολυσμένα από αμβλώσεις ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Μ-VOLΙΑΣΜΟ.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 532


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.