Το βρώμικο σχέδιο αποσταθεροποίησης! Ξένα κέντρα, πρεσβείες, πράκτορες – δήθεν δημοσιογράφοι, εκτελεστές συμβολαίων, συμφέροντα, μεγαλοπαράγοντες, νταραβεριτζήδες και περιθώριο κινούν τα νήματα!

Το βρώμικο σχέδιο αποσταθεροποίησης! Ξένα κέντρα, πρεσβείες, πράκτορες – δήθεν δημοσιογράφοι, εκτελεστές συμβολαίων, συμφέροντα, μεγαλοπαράγοντες, νταραβεριτζήδες και περιθώριο κινούν τα νήματα!

13 Αυγούστου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:545
Μοίρασέ το

 

Η προφανής σκοπιμότητα να αποδομηθούν κέντρα εξουσίας (Μαξίμου – ΕΥΠ) που δεν ελέγχονταν, η νόμιμη επισύνδεση Ανδρουλάκη, οι σκοπιμότητες της Διαπλοκής και οι κυβερνήσεις συνεργασίας – μαριονέτες που προωθούν Βρυξέλλες, Βερολίνο και επιχειρηματικά…

 

Το βρώμικο σχέδιο αποσταθεροποίησης! Ξένα κέντρα, πρεσβείες, πράκτορες - δήθεν δημοσιογράφοι, εκτελεστές συμβολαίων, συμφέροντα, μεγαλοπαράγοντες, νταραβεριτζήδες και περιθώριο κινούν τα νήματα

Καθαρά φιλοκυβερνητικό το παρακάτω άρθρο, ΑΛΛΑ… σταθείτε λίγο και στα σημεία που βγάζουν στην σέντρα τους… “αντιπάλους” και τον ρόλο που επιτελούν… έχουν σημασία… τα γίδια, πρέπει να επιστρέψουν στο μαντρί, του… “βοσκού”…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Αυτό το “Με προφανή σκοπιμότητα να αποκαθηλώσουν κέντρα εξουσίας που δεν ήλεγχαν (πχ Γρηγόρης Δημητριάδης – Μαξίμου και Π. Κοντολέων – ΕΥΠ), δεν σας κρύβω πως μ’ έκανε να χτυπιέμαι στα γέλια… μέχρι δακρύων…

Μετά, μ’έπιασαν τα νεύρα μου… τελικά μας θεωρούν πολύ… μα πάρα πολύ χάπατα…

Πόσες ΕΥΠ είπες πως υπάρχουν, ΔΙΗΝΕΚΗ;;; Πόσες;;; (εδώ)

Και λίγες είπες…

 

Υ.Γ.2.  Η τελευταία παράγραφος για τον “Παναθηναϊκάκια” (εξ ου και η παρακάτω φωτό), μ’ έκανε ν’ αναζητώ τα χάπια της πίεσης…

Θα πρέπει να είναι αφελής όποιος δεν αντιλαμβάνεται ή δεν συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη το οποίο στηρίζεται σε συνωμοσίες και σκευωρίες που εξυφαίνουν και κατασκευάζουν ξένα και εγχώρια παράκεντρα και «εκτελούν» συμβολαιογράφοι – ερευνητές, δήθεν ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι δημοσιογράφοι, που εξυπηρετούν επιχειρηματικά, προσωπικά και διπλωματικά συμφέροντα!

 Με προφανή σκοπιμότητα να αποκαθηλώσουν κέντρα εξουσίας που δεν ήλεγχαν (πχ Γρηγόρης Δημητριάδης – Μαξίμου και Π. Κοντολέων – ΕΥΠ) και να αποκτήσουν επιρροή και παρέμβαση στις Μυστικές Υπηρεσίες και την νομή της εξουσίας, μέσα από ρόλους υπόγειους και αφανείς, ένα μωσαϊκό ετερόκλιτων συμφερόντων συνέκλινε με ίντριγκες και μηχανορραφίες στην κατασκευή και εκτόξευση λάσπης, μέσα από δήθεν αποκαλύψεις τις οποίες υπαγορεύουν συστήματα επιχειρηματικής – και όχι μόνο- εξουσίας!

 Ξένα κέντρα, τμήματα πρεσβειών, «πράκτορες» – δήθεν δημοσιογράφοι – ερευνητές, με αναφορές στο Βερολίνο, συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα με υπέρμετρες φιλοδοξίες του επικεφαλής του, περιθώριο και λαθρόβια έντυπα, καθώς και διάφοροι γνωστοί – άγνωστοι νταραβεριτζήδες που κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο για ίδιον όφελος, συγκροτούν έναν αχταρμά που σπεύδει να επωφεληθεί από το σχέδιο αποδόμησης του Μητσοτάκη και τη δημιουργία κυβερνήσεων συνεργασίας – μαριονέτες (κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους) τις οποίες θα καθοδηγούν εξωθεσμικά, εγχώρια και διεθνή, επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα!

 Με αιχμή του δόρατος «πράκτορες» ξένων μυστικών υπηρεσιών με αναφορές σε πρεσβείες αλλά και σε επιχειρηματικά κέντρα που εξυπηρετούν και ταυτοχρόνως «παρέχουν προστασία», δήθεν δημοσιογράφοι που στην πραγματικότητα «εκτελούν συμβόλαια» και οι οποίοι σχετίζονταν με το λεγόμενο «εκσυγχρονιστικό μπλοκ», στήνουν κατηγορίες, βαφτίζουν ως υποκλοπές τις νόμιμες συνακροάσεις και επιδιώκουν να εμπλέξουν ακόμη και τρίτα- άσχετα πρόσωπα με επιχειρηματική δράση στο εξωτερικό, μέσα από την εμμονή τους να αποδομήσουν το περιβάλλον Μητσοτάκη το οποίο εξαρχής στοχοποίησαν επειδή δεν μπορούσαν να ελέγξουν και να καθοδηγήσουν!

«Εφιάλτες» της δημοσιογραφικής ζωής, «βαθιά λαρύγγια» του πρωινού καφέ και των υψηλών πατωμάτων της εξουσίας, που θα ήθελαν να ελέγχουν την ΕΥΠ και την κεντρική εξουσία υπογείως και καθέτως, αλλά και υπάλληλοι των μυστικών υπηρεσιών ξένων χωρών που επιδιώκουν να καθοδηγήσουν τη χώρα και να εγκαθιδρύσουν κυβερνήσεις συνεργασίας με «τεχνοκράτες» των Βρυξελλών και κεντρικούς τραπεζίτες, κινούν τα νήματα του σχεδίου αποσταθεροποίησης από κοινού με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα με τα οποία συνδέονται!

Και όλοι μαζί «ποντάρουν», εδώ και καιρό, στον κατακερματισμό του πολιτικού συστήματος, στην διαμόρφωση κλίματος ακυβερνησίας όπου θα έχουν τον πρώτο ρόλο και τον πρώτο λόγο και «πατρονάρουν» τον Ν. Ανδρουλάκη (που βρισκόταν σε ελεύθερη πρώτη δημοσκοπικά πριν τις καταγγελίες για τη νόμιμη παρακολούθηση του) τον οποίο έχουν καταστήσει άνθρωπο τους, μολονότι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι οι εποχές του «Πηδάω και Δέρνω» δεν συνάδουν με τις ευαισθησίες της κοινωνίας του σήμερα, ούτε με την οπτική που αντιμετωπίζει τα ζητήματα η Δικαιοσύνη, ο ρόλος της οποίας καθίσταται μείζον και καθοριστικός την ώρα τούτη!

Και είναι ευχής έργον που την έρευνα καθοδηγεί και συντονίζει ένας άξιος και ικανός δικαστικός ο Ισίδωρος Ντογιάκος, που όπως έχει καταδείξει σε όλη την διαδρομή του «δεν μασάει» ούτε από συμφέροντα, ούτε από κάθε λογής παράκεντρα εξουσίας!

 

Πηγή

Προβολές : 545


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα