ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...

2 Απριλίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:420
Μοίρασέ το

 

Ένας… μυθιστοριογράφος για τα Τέμπη

O υπεύθυνος διερεύνησης του δυστυχήματος στα Τέμπη έχει γράψει αστυνομικά μυθιστορήματα και έχει πει για τη Ντόρα Μπακογιάννη ότι «είναι η πολιτικός που λάτρευα από μικρός».

Λέτε να ισχύσει και στην περίπτωση του ως άνω, η παρακάτω φωτό;;;
Προσωπικά, θα κρατήσω την άποψη φίλου προχθές, που έχει τεράστια γνώση της ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ: “Όπως θα παραγραφει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, έτσι θα παραγραφεί και ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ… Θα την πληρώσουν τα χαμηλά πιόνια…”
Και η δική μου απάντηση ήταν … αυτά που έγραψε σε άρθρο του ο έγκριτος δημοσιογράφος και συγγραφέας, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ…:
Αν η θεϊκή και η συμπαντική Νέμεση, έχουν πάει για ούζα, και η δικαιοσύνη ούσα ανύπαρκτη, τότε με το καλό να υποδεχθούμε την αυτοδικία…
Καλλιόπη Σουφλή

Έχει, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον το background του επικεφαλής της διερεύνησης του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και αναπληρωτή προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, Χρήστου Παπαδημητρίου.

Η κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών γνωστοποίησε πρόσφατα – με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορώνότι, εκ του νόμου, υπεύθυνος για την έρευνα σχετικά με τα Τέμπη είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος, δηλαδή ο κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει «ειδίκευση στα σιδηροδρομικά ζητήματα».

Η μόνη του, όμως, σχέση με το σιδηρόδρομο είναι ότι διετέλεσε απλά νομικός σύμβουλος στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ).

Ήταν αυτό από μονό του αρκετό για να είναι ο δεύτερο τη τάξει επικεφαλής του φορέα για τα αεροπορικά και σιδηροδρομικά ατυχήματα, ο οποίος υπενθυμίζουμε συστάθηκε μία μέρα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη;

Δεν υπήρχαν άλλοι καταλληλότεροι γι’ αυτή τη θέση;

Είναι ο πιο ειδικός στην Ελλάδα για τη διερεύνηση σιδηροδρομικών ατυχημάτων;

Αυτό υποστηρίζει, ουσιαστικά, η κυβέρνηση, διορίζοντάς τον στη θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, με αποδοχές ύψους 4.631 ευρώ.

Ο κ. Παπαδημητρίου είναι, επίσης, συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων και… «φίλος και συνεργάτης» της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία είχε δώσει το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου του, «Αντίστροφη Μέτρηση». Η βουλευτής Χανίων τον είχε προλογίσει για 5 λεπτά και ο συγγραφέας, αργότερα, ανταπέδωσε τα κολακευτικά λόγια, λέγοντας, όπως η «Δημοκρατία» αναφέρει, πως «η Ντόρα Μπακογιάννη είναι η πολιτικός που λάτρευα από μικρός».

 


«Στις 15 Μαρτίου ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ αποφάσισε τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής διερεύνησης του δυστυχήματος στα Τέμπη. Την απόφαση υπέγραψε ο Χρήστος Παπαδημητρίου. Η «πολιτικός που λάτρευε από μικρός» σίγουρα θα είναι υπερήφανη για τον «φίλο και συνεργάτη» της και την αναρρίχησή του στη θέση του αναπληρωτή προέδρου του Οργανισμού. Η κοινωνία όμως που περιμένει ακόμα το πρώτο επίσημο κρατικό πόρισμα για τα Τέμπη;», αναφέρει με νόημα η εφημερίδα.

Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ. by Newsroom on Scribd

Α.Ο.

 

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 420


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα