Το ζεύγος Κυριάκου Μητσοτάκη  και της συζύγου του Γκραμπόφσκι «Μαρέβα» Μαρία-Εύα-Βιργινία, καταγγέλλεται πως κάνει ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΤΕ κύριε Πιτσιλή της Α.Α.Δ.Ε.;;;

Το ζεύγος Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Γκραμπόφσκι «Μαρέβα» Μαρία-Εύα-Βιργινία, καταγγέλλεται πως κάνει ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΤΕ κύριε Πιτσιλή της Α.Α.Δ.Ε.;;;

29 Ιανουαρίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:659
Μοίρασέ το

 

Με βάση το νόμο, αυτές θα ήτανε οι κατηγορίες για έναν θνητό Έλλην εφόσον οι διωκτικές αρχές είχαν σε βάρος του όμοια αποδεικτικά στοιχεία τεκμηρίωσης των κακουργηματικών πράξεων του. Οι ποινικές ευθύνες θα οδηγούσαν σε πολυετείς καθείρξεις. Φυσικά αυτό θα γινόταν μόνο στην περίπτωση που δεν ήλεγχαν και δεν ασκούσαν εξουσία στους Εισαγγελείς και Δικαστές.

Ο πρ. πράκτορας της ΕΥΠ, Μανώλης Χατζησάββας, σύμφωνα με ισχυρισμούς του, που στηρίζονται σε αδιάψευστα στοιχεία, αποκαλύπτει πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Γκραμπόφσκι «Μαρέβα» Μαρία-Εύα-Βιργινία, υπέβαλαν ΑΝΑΛΗΘΗ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Τις δυο τελευταίες μέρες, έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες, ειδησεογραφικές σελίδες και ιστολόγια, το ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ του … “άλλου ανθρώπου” Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, το οποίο αποκάλυψε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ)…(εδώ)

Με δεδομένο το άρθρο 4 περί ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η ΑΑΔΕ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Θα ήθελα να μην πιστέψω πως ο πρωθυπουργός της χώρας μας, είναι… “φοροφυγάς” και “ξεπλένει μαύρο χρήμα”, αλλά δυστυχώς, υπάρχουν κι άλλες αναφορές στο ίδιο θέμα, εδώ και χρόνια…(το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό για τα περίεργα οικονομικά του πρωθυπουργικού ζεύγους, στο τέλος της ανάρτησης)

ΕΡΩΤΗΜΑ: Η ΑΑΔΕ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ, ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Ή ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟΥ;;;

Βέβαια, γνωρίζουμε πως δεν δίνει σε κανέναν λογαριασμό η Α.Α.Δ.Ε. η οποία δεν λειτουργεί καν νόμιμα,  και πως η δικαιοσύνη είναι επικίνδυνα απούσα, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γράφονται και να λέγονται…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Τον Χίο, πήγαν να τον σκοτώσουν κι όπως έχει γράψει, με εντολή της Μαρέβας… και γλύτωσε… 

Ο  Χατζησάββας κι εγώ, μήπως πρέπει να φοβόμαστε  για την ζωή μας;;;

 

Αναληθής η κοινή Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης αριθμ.: Δ1138-6035-0920-4104-1703-7 του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Γκραμπόφσκι «Μαρέβα» Μαρία-Εύα-Βιργινία.

 

 

ΣΗΜ.: Η μη υποβολή δήλωσης ή η αναληθής δήλωση «πόθεν έσχες» αποτελεί ποινικό αδίκημα και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων των υπόχρεων με βάση την τροποποίηση του Ν.3213/2003

 

H Υπόθεση

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη κυρία Γκραμπόφσκι “Μαρέβα”-Μαρία-Εύα-Βιργινία δηλώνει στην Ειδική Υπηρεσία Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής των Ελλήνων, ότι είναι Μέτοχος με ποσοστό συμμετοχής 83.33% στην ελληνική εταιρεία MGPG INVESTMENT CONSULTING ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθμό ΓΕΜΗ: 157578601000 με Διακριτικοί Τίτλο MGPG INVESTMENT CONSULTING (Σχετ. 1. – Βλέπε σελίδα 15)

Η MGPG INVESTMENT CONSULTING συστάθηκε στις 18/12/2020 πρόκειται για μια εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, με Μετοχικό Κεφάλαιο €15.000 που εδρεύει στη οδό Πλουτάρχου αρ.21, Τ.Κ 10672 Αθήνα, Ελλάδα. Με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας MGPG INVESTMENT CONSULTING στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) δεν εμφανίζεται πουθενά στα Χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία της καμία Συμμετοχή σε θυγατρικές εταιρείες ημεδαπές ή αλλοδαπές. (Σχετ. 2.)

Σε αντίθεση, τα επίσημα στοιχεία των Γαλλικών Αρχών η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Πρωθυπουργού της Ελλάδος “Μαρέβα” Μαρία-Εύα-Βιρτζίνια Γκραμπόφσκι, εμφανίζεται να είναι Έμμεση Δικαιούχος κατά 83,33% των μετοχών και ψήφων της Γαλλικής εταιρείας SCI PERSONAL VENTURES. (Σχετ. 3.)

ΣΗΜ.: Πραγματικός δικαιούχος (beneficial owner) θεωρείται (νοείται) κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο πραγματικά κατέχει η ελέγχει έμμεσα εν τέλει μία επιχείρηση ή άλλο νομικό πρόσωπο ή οντότητα.

Η εταιρεία SCI PERSONAL VENTURES είναι Γαλλική με έδρα το Παρίσι στην διεύθυνση 1 RUE DE BEAUNE 75007 PARIS έχει συσταθεί 15/06/2006 και το μετοχικό κεφάλαιο είναι €10,000.00. Μέτοχοι της εμφανίζονται, η ελληνική εταιρία MGPG INVESTMENT CONSULTING κατά 99% και 1% κατέχει ο Γεώργιος «Τζώρτζης» Παπαζήσης. (Σχετ. 4.)

ΣΗΜ.: Ο Γεώργιος «Τζώρτζης» Παπαζήσης είναι ετεροθαλής αδελφός της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη Πρωθυπουργού της Ελλάδος “Μαρέβα” Μαρία-Εύα-Βιρτζίνια Γκραμπόφσκι

Στην ίδια διεύθυνση στην Γαλλία 1 RUE DE BEAUNE 75007 PARIS βρίσκεται και το αδήλωτο ακίνητο “Βολταίρου” με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες να είναι το ζεύγος Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκη.

Με βάση όλα τα παραπάνω στοιχεία, το Πρωθυπουργικό ζεύγος Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκης από κοινού και κατ’ επάγγελμα κατέθεσαν αναληθή Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης στην Βουλή των Ελλήνων, απέκρυψαν φορολογητέα ύλη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, παρουσίασαν ψεύτικα -εικονικά φορολογικά στοιχεία με δόλο και ως αποτέλεσμα όλων αυτών έχουν προβεί σε Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.-

 

ΣΗΜ.: Με βάση το νόμο, αυτές θα ήτανε οι κατηγορίες για έναν θνητό Έλλην εφόσον οι διωκτικές αρχές είχαν σε βάρος του όμοια αποδεικτικά στοιχεία τεκμηρίωσης των κακουργηματικών πράξεων του. Οι ποινικές ευθύνες θα οδηγούσαν σε πολυετείς καθείρξεις. Φυσικά αυτό θα γινόταν μόνο στην περίπτωση που δεν ήλεγχαν και δεν ασκούσαν εξουσία στους Εισαγγελείς και Δικαστές.

Σχετ. 1.
1_MITSOTAKIS_KYRIAKOS_w

Σχετ. 2.
2_w

Σχετ. 3.
3_SCI PERSONAL VENTURES_w (1)

Σχετ. 4.
4_SCI PERSONAL VENTURES 18-03-2021_w

 

Πηγή

 

Δημοσιεύματα για τα…οικονομικά της φαμίλιας Μητσοτάκη…

Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας, δίνει παραδειγματα ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, τότε ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 659


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα