Το καθεστώς Μπάιντεν προσπαθεί να λιμοκτονήσει τα παιδιά στα σχολεία για να τα αναγκάσει στην ΛΟΑΤ προπαγάνδα. “ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΡΑΝΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ”. Αυτή είναι η κατάσταση της αμερικανικής πολιτικής το 2022.

Το καθεστώς Μπάιντεν προσπαθεί να λιμοκτονήσει τα παιδιά στα σχολεία για να τα αναγκάσει στην ΛΟΑΤ προπαγάνδα. “ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΡΑΝΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ”. Αυτή είναι η κατάσταση της αμερικανικής πολιτικής το 2022.

8 Αυγούστου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:432
Μοίρασέ το

 

“ΘΑ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ”, πρόσθεσε ο Pollack.

“ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. Πώς είναι αυτό έστω καν ανθρώπινο;”

 

 

 

Ως εβραίος σιωνιστής και καμπαλιστής ο Μπάιντεν, και με “ιδιαίτερη αδυναμία” στα παιδιά, (η παιδοφιλία είναι οικογενειακό τους κουσούρι), θέλει να βλέπει μόνον διαστροφή…

Η αντίδραση στις ΗΠΑ, είναι σημαντική… στην Ελλάδα των αριστερών και των κουμμουνιών φαίνεται πως οι ελληνόφωνοι “γονείς” και “εκπαιδευτικοί”, δεν έχουν πρόβλημα διαστρέβλωσης της παιδικής ψυχής και διαστροφής των παιδιών τους, που προωθούν με λύσσα ΤΣΙΠΡΑΣ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Image: Biden regime trying to STARVE school children to force them into LGBT grooming

 

Μετάφραση blümlifee

Εκτός και αν οι περιφέρειες των δημόσιων σχολείων συμφωνήσουν να προσηλυτίσουν τους μαθητές στον τρανσέξουαλ τρόπο ζωής, το Τμήμα Γεωργίας (USDA) του Τζο Μπάιντεν σχεδιάζει να παρακρατήσει τη χρηματοδότηση για προγράμματα σχολικού γεύματος, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ουσιαστικά τα ΦΤΩΧΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.

Σύμφωνα με τον Manny Diaz, επίτροπο εκπαίδευσης της Φλόριντα, το USDA απειλεί ήδη να διακόψει τη χρηματοδότηση του σχολικού μεσημεριανού προγράμματος λόγω του νόμου για τα γονικά δικαιώματα στην εκπαίδευση, ο οποίος υπογράφηκε από τον κυβερνήτη Ron DeSantis για να εμποδίσει τα παιδιά να εντάσσονται στη λατρεία του LGBT.

“Είδαμε την τελευταία προσπάθεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης –της κυβέρνησης Μπάιντεν– να προσπαθεί να επιβάλει τη ριζοσπαστική της ατζέντα εδώ στα σχολεία της Φλόριντα με την οδηγία του USDA της 23ης Ιουνίου που εξέδωσε, προτείνοντας αλλαγές στους κανονισμούς στον Τίτλο IX και προσθέτοντας “σεξουαλικό προσανατολισμό” και “ταυτότητα φύλου” ως προστατευόμενες τάξεις υπό αυτό – ο οποίος [Τίτλος IX] δεν σχεδιάστηκε για αυτό”, είπε η Diaz στο Breitbart News Sunday του SiriusXM με παρουσιαστή τον Joel Pollak.

“Βασικά ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ με το πρόγραμμα διατροφής, για να εφαρμόσουν αυτή τη ριζοσπαστική ατζέντα”, πρόσθεσε. (Σχετικά: Η Rachel Levine, επικεφαλής του HHS, που διορίστηκε από τον Μπάιντεν, θέλει τα μωρά να αλλάζουν φύλο χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. ΕΔΩ: https://naturalnews.com/2021-03-02-transgender-hhs-rachel-levine-babies-changes.html. )

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ

Όταν υπέγραψε τον νόμο για τα Γονικά Δικαιώματα στην Εκπαίδευση, ο DeSantis παρατήρησε ότι ήταν απαραίτητο για να σταματήσουν οι Δημοκρατικοί και άλλοι ακροαριστεροί εξτρεμιστές από το να επιβάλλουν τη “ριζοσπαστική αριστερή ατζέντα” τους για να “σεξουαλικοποιήσουν” παιδιά με καθοδήγηση στα πρώτα επίπεδα” της εκπαίδευσης.

Πολυεθνικές εταιρείες, αριστεροί πολιτικοί και άλλοι απέκρουσαν το νομοσχέδιο, κατηγορώντας το ως προσπάθεια των συντηρητικών να εμποδίσουν τα παιδιά να γίνουν ο “αληθινός εαυτός” τους.

Και με τον συνήθη τρόπο τους, αυτοί οι ίδιοι αριστεροί προσπαθούν τώρα να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ το ΦΑΓΗΤΟ και την ΑΠΕΙΛΗ της ΠΕΙΝΑΣ ως ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Η νέα “καθοδήγηση” του USDA του Μπάιντεν εξηγεί ότι θα πρέπει να πληρούνται ορισμένες ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ.

Ένα από αυτά είναι ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο “ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ” ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΑ “ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ” ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Ο Diaz εξήγησε αυθόρμητα ότι η εφαρμογή αυτού ως απαίτηση του USDA του Μπάιντεν “θα κατέληγε να επιτρέψει σε βιολογικά αρσενικά που ταυτίζονται ως θηλυκά να έχουν πρόσβαση σε γυναικεία λουτρά και αποδυτήρια, να τοποθετούν βιολογικά αρσενικά που ταυτίζονται ως γυναίκες σε γυναικεία δωμάτια σε σχολικές εκδρομές”.

“Δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε αυτό στη Φλόριντα”, πρόσθεσε. “Θα προστατέψουμε τα παιδιά μας”.

“Έχουμε νόμο και θα τον υποστηρίξουμε και θα τον προστατεύσουμε”, συνέχισε ο Ντίαζ.

“Ο Κυβερνήτης DeSantis πρωτοστατεί σε αυτό και αυτές οι ομοσπονδιακές οδηγίες και κανονισμοί δεν είναι νόμοι. Μάλιστα, εκκρεμούν υποθέσεις για αυτό. Έτσι, θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτό και θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας εδώ στην πολιτεία μας”.

Ο Pollack απάντησε ότι η ατζέντα του καθεστώτος Μπάιντεν είναι βασικά ένα από τα εξής: ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΡΑΝΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. Αυτή είναι η κατάσταση της αμερικανικής πολιτικής το 2022.

“ΘΑ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ”, πρόσθεσε ο Pollack.

“ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. Πώς είναι αυτό έστω καν ανθρώπινο;”

Ήταν η Επίτροπος Γεωργίας και Καταναλωτικών Υπηρεσιών της Φλόριντα, Nicki Fried, Δημοκρατική, που φέρεται να έστειλε μια “λανθασμένη ειδοποίηση”, για να αναφέρει τον Diaz, σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στο USDA του Μπάιντεν.

Ο Diaz λέει ότι ανεξάρτητα από το τι προσπαθεί να κάνει ο Μπάιντεν με αυτήν την αλλαγή καθοδήγησης, δεν είναι νόμος και επομένως δεν μπορεί να επιβληθεί.

“Τίποτα δεν υποχρεώνει νομικά [τα σχολεία] να επιτρέπουν σε βιολογικά αρσενικά που ταυτίζονται ως γυναίκες να αγωνίζονται σε γυναικείες αθλητικές ομάδες ή σε οποιοδήποτε άλλο από αυτά τα πράγματα”, πρόσθεσε.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις για τον Μπάιντεν και την τρανς μαφία του μπορείτε να βρείτε στο Transhumanism.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Breitbart.com

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 432


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα