ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ: Το παραμύθι της “κλιματικής αλλαγής” είναι απλώς μια δικαιολογία για να καταστρέψουν τη φυσική υποδομή που κρατά ζωντανό τον πολιτισμό

12 Μαΐου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η “ΠΡΑΣΙΝΗ” ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ, που για άλλη μια φορά γίνεται εμφανής όταν κανείς διαβάσει τα ψιλά γράμματα του τί συνεπάγεται η ατζέντα. Όσο ρυπογόνα κι αν είναι, τα ορυκτά καύσιμα είναι αυτά που εξουσιοδοτούν τον κόσμο. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ.

Και αυτός φαίνεται να είναι και ο στόχος στην πραγματικότητα: να σταματήσει ο κόσμος – τουλάχιστον ο κόσμος όπως τον ξέρουμε σήμερα. Καθώς προχωρούν στην έναρξη της νέας τους εποχής –ή τουλάχιστον προσπαθούν να το κάνουν– όλο και περισσότερα από αυτά που συνιστούν αυτή τη ζωή βιώσιμη θα εξαφανιστούν μέχρι να μείνει τίποτα.

 

 

Θα επιβιώσουν όσοι ζουν σε χωριά και έχουν από τώρα κάνει το… κουμάντο τους… έναν λαχανόκηπο, κάποια οικόσιτα ζώα, συλλογή τροφίμων, ξύλων για ζέστα τους βαρείς χειμώνες και … γνώση των θησαυρών της γης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Σχεδόν όλα όσα λέγονται σχετικά με την “κρίση της κλιματικής αλλαγής” είναι μια φάρσα που έχει σχεδιαστεί για να αποδομήσει την κοινωνία μέσω μιας “Μεγάλης επαναφοράς” και να εισαγάγει τη νέα εποχή που οραματίζονται οι “ελίτ”.

Εάν πραγματικά αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε τί συνεπάγεται κάθε στοιχείο της “πράσινης” ατζέντας, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι ΟΛΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Η εξάλειψη των ορυκτών καυσίμων, για παράδειγμα, θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει άλλο λίπασμα για την καλλιέργεια τροφίμων. Θα διασφαλίσει επίσης ότι τα τρόφιμα δεν θα μπορούν να περάσουν από το αγρόκτημα στο πιρούνι, καθώς ένα ηλεκτρικό ημι-φορτηγό δεν θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει σε όλη τη χώρα χωρίς συνεχή “ανεφοδιασμό” – συν, ότι δεν υπάρχουν και ούτε θα υπάρξουν ποτέ ηλεκτρικά ημιφορτηγά.

Έπειτα, υπάρχει το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), αυτό το “κακό” μόριο αερίου στον αέρα που τυχαίνει να ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ. Χωρίς αυτό, δεν θα υπήρχε πια ζωή στον πλανήτη. (Σχετικό: Το CO2 δεν έχει επίσης καμία σχέση με τα κλιματικά πρότυπα.)

Αποδεικνύεται ότι ένα μεταβαλλόμενο κλίμα είναι επίσης απολύτως φυσιολογικό, παρά κάθε προσπάθεια της κλιματικής ταξιαρχίας να το παρουσιάσει ως συνέπεια του … μετεωρισμού των αγελάδων και της ανθρώπινης ύπαρξης.

Εάν το κλίμα δεν άλλαζε ποτέ, δεν θα λειτουργούσε σωστά για να συντηρήσει τη ζωή. Έτσι, για άλλη μια φορά, η ατζέντα για το κλίμα αποκαλύπτεται ότι τάσσεται κατά της ζωής, συνεπώς, αποκαλύπτει αυτό που ανέκαθεν ήταν.

ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ

Η πλήρης και ολοκληρωτική πράσινη μετάβαση βρίσκεται ακόμη λίγο μακριά, αν και όχι τόσο μακριά όσο πολλοί πιστεύουν, ειδικά με μια επικείμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση στον ορίζοντα.

Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι η οικονομική κατάρρευση συμβαίνει ήδη, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα στο πλήρες αποκορύφωμά της. Πραγματικά άρχισε να επιταχύνεται όταν ξεκίνησε η επιχείρηση του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19), ακολουθούμενη από τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Ένα-ένα τα ντόμινο πέφτουν εξαιτίας αυτών και άλλων προγραμματισμένων γεγονότων, τα οποία συμβαίνουν όλα κατευθείαν για να μεγιστοποιήσουν τις συνέπειες αυτού που ήδη βρίσκεται σε κίνηση.

Σχετικά με τη μετάβαση στην “πράσινη” ενέργεια, παίζει και αυτή ρόλο σε αυτό το παγκόσμιο δράμα. Η Wall Street Journal μόλις ανέφερε ότι αναμένονται ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας όχι μόνο στην Καλιφόρνια και στο Τέξας φέτος αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Αποδεικνύεται ότι η απενεργοποίηση του άνθρακα, του πετρελαίου και της πυρηνικής ενέργειας και η αντικατάστασή τους με ηλιακούς συλλέκτες και μεγάλες, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΕΣ (ειρωνικό, έτσι δεν είναι;) ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ δεν παρέχει αρκετή ισχύ για να συνεχίσουν τα πράγματα.

Όπως συμβαίνει και με όλες τις άλλες πτυχές της “πράσινης” ατζέντας, υπάρχει πάντα κατά κάποιο τρόπο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ – ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.

Με άλλα λόγια η “ΠΡΑΣΙΝΗ” ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ, που για άλλη μια φορά γίνεται εμφανής όταν κανείς διαβάσει τα ψιλά γράμματα του τί συνεπάγεται η ατζέντα. Όσο ρυπογόνα κι αν είναι, τα ορυκτά καύσιμα είναι αυτά που εξουσιοδοτούν τον κόσμο. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ.

Και αυτός φαίνεται να είναι και ο στόχος στην πραγματικότητα: να σταματήσει ο κόσμος – τουλάχιστον ο κόσμος όπως τον ξέρουμε σήμερα. Καθώς προχωρούν στην έναρξη της νέας τους εποχής –ή τουλάχιστον προσπαθούν να το κάνουν– όλο και περισσότερα από αυτά που συνιστούν αυτή τη ζωή βιώσιμη θα εξαφανιστούν μέχρι να μείνει τίποτα.

“Το CO2 δεν είναι απλώς ένα υποπροϊόν της αναπνοής”, έγραψε κάποιος στο Natural News, προσφέροντας περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχεία κατά της ζωής της ατζέντας κατά του CO2.

“Το σώμα μας το χρησιμοποιεί σε νευρολογικές λειτουργίες. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να πεθάνει η ζωή των φυτών, θα πεθάνετε αμέσως χωρίς αυτό”.

Τα τελευταία νέα σχετικά με την παραφροσύνη της κλιματικής αλλαγής μπορείτε να βρείτε στο Climate.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ClimateDepot.com

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 976


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα