Το Λαϊκό Δικαστήριο θα ασκήσει δίωξη στους παγκοσμιοποιητές που ελέγχονται από το WEF οι οποίοι χρησιμοποίησαν την πανδημία για να διαπράξουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Το Λαϊκό Δικαστήριο θα ασκήσει δίωξη στους παγκοσμιοποιητές που ελέγχονται από το WEF οι οποίοι χρησιμοποίησαν την πανδημία για να διαπράξουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

15 Φεβρουαρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:360
Μοίρασέ το

 

Ένας διεθνής συνασπισμός δικηγόρων, δικαστών και άλλων νομικών εμπειρογνωμόνων έχει συγκληθεί για να διώξει τις παγκοσμιοποιητικές κυβερνήσεις για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την πανδημία του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19).

Η ομάδα των διεθνών νομικών εμπειρογνωμόνων ονομάζεται Λαϊκό Δικαστήριο Δημόσιας Γνώμης.

Δυο χρόνια σχεδόν ο γερμανός δικηγόρος Δρ. Reiner Fuellmich, δηλωνει πως έχει συγκεντρώσει τεράστιο υλικό για να παραπέμψει τους εγκληματίες της ψευτοπανδημίας στο Διεθνές Δικαστήριο.

Αντ’ αυτού, δημιούργησε και με άλλους δικηγόρους και επιστήμονες διαφορετικών αλλά αρμόδιων με ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, το … “Λαϊκό Δικαστήριο Δημόσιας Γνώμης”…

Με συγχωρείτε, αλλά ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ…

Θεωρώ πως είναι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΤΗΣ, και μέρος της … εσωτερικής αντιπολίτευσης.

Τα … “λαϊκά δικαστήρια δημόσιας γνώμης”, είναι κάτι σαν το… “άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς”… κοινώς, “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Όταν τους διώξει, ξυπνήστε με να μην χάσω το show…

 

Υ.Γ.2. Βρε ποιόν μου θυμίζει… ποιόν μου θυμίζει… που όλο γκρεμίζει το ΣΥΣΤΗΜΑ και το ΣΥΣΤΗΜΑ είναι… ακμαιότατο;;;

Ένας διεθνής συνασπισμός δικηγόρων, δικαστών και άλλων νομικών εμπειρογνωμόνων έχει συγκληθεί για να διώξει τις παγκοσμιοποιητικές κυβερνήσεις για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την πανδημία του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19).

Η ομάδα των διεθνών νομικών εμπειρογνωμόνων ονομάζεται Λαϊκό Δικαστήριο Δημόσιας Γνώμης.

Το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, η ομάδα συγκεντρώθηκε στη Γερμανία και είχε μια συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν κορυφαίες κυβερνήσεις και οργανώσεις στον κόσμο υπό το πρόσχημα της προστασίας του από τον κορονοϊό.

“Αυτή η υπόθεση, που αφορά τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν υπό το πρόσχημα της πανδημίας του κορωνοϊού σε παγκόσμια κλίμακα, φαίνεται περίπλοκη μόνο με την πρώτη ματιά”, δήλωσε ο Δρ. Reiner Fuellmich, Γερμανός δικηγόρος και ένας από τους 12 κορυφαίους νομικούς εμπειρογνώμονες το Λαϊκό Δικαστήριο.

Ο Fuellmich πρόσθεσε ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, το Λαϊκό Δικαστήριο (Peoples’ Court of Public Opinion), με τη βοήθεια συνεργαζόμενων υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλων διάσημων εμπειρογνωμόνων, θα αποκαλύψει την έκταση των εγκλημάτων που έχουν διαπράξει οι παγκόσμιες κυβερνήσεις τα τελευταία δύο χρόνια. (Σχετικό: Ποινική καταγγελία που υποβλήθηκε στο Τέξας κατηγορεί τους κατασκευαστές m-volίων COVID-19 και τους προωθητές τους για “δολοφονία” και “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”.)

“Δεν υπάρχει πανδημία κορωνοϊού, αλλά μόνο μια πλανδημία δοκιμών PCR που τροφοδοτείται από μια περίτεχνη ψυχολογική επέμβαση που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια συνεχή κατάσταση πανικού στον παγκόσμιο πληθυσμό”, είπε ο Fuellmich. “Αυτή η ατζέντα έχει σχεδιαστεί από καιρό”.

“Ο ίδιος ο ιός μπορεί να αντιμετωπιστεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα με βιταμίνη C, D, ψευδάργυρο”, συνέχισε ο Fuellmich, ο οποίος επίσης ενέκρινε τη χρήση της ιβερμεκτίνης και της υδροξυχλωροκίνης. Είπε ότι αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί ως εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας του COVID-19, αλλά ως πραγματικές μέθοδοι θεραπείας που απαγορεύτηκαν υπό το πρόσχημα της λεγόμενης ιατρικής παραπληροφόρησης.

Οι απαγορεύσεις σε αυτές τις αποτελεσματικές θεραπείες κατά του κοροναϊού εξυπηρετούσαν έναν σκοπό που, όπως εξήγησε ο Fuellmich, ήταν να μην δοθεί στους ανθρώπους άλλη επιλογή παρά να λάβουν “όχι μόνο αναποτελεσματικές, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνες –ναι, θανατηφόρες– πειραματικές ενέσεις”.

 

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ WEF

 

Ο Fuellmich επεσήμανε επίσης ότι Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ από “μια ΟΜΑΔΑ υπερπλούσιων, ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ανθρώπων ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, δεν έχουν ενσυναίσθηση και οδηγούνται από την επιθυμία να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο όλων από εμάς.”

“ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ, για να μεταφέρουν την προπαγάνδα πανικού τους όλο το 24ωρο”, πρόσθεσε.

Ο Fuellmich πιστεύει ότι ένας από τους παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς που έχουν αναλάβει κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF). Η οργάνωση το έκανε αυτό για να πραγματοποιήσει την ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς.

“ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, μάλλον ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ”, είπε ο Fuellmich, φέρνοντας ως παράδειγμα το πρόγραμμα “Young Global Leaders” και στον τρόπο με τον οποίο το WEF παίρνει τους ανθρώπους και τους μετατρέπει σε ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Το πρόγραμμα “Young Global Leaders” είναι ένα πενταετές πρόγραμμα που καθοδηγεί ανθρώπους με τη δυνατότητα να είναι ηγέτες για τους παγκοσμιοποιητές. Ξεκίνησε από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του WEF Klaus Schwab το 1992 ως το πρόγραμμα “Global Leaders of Tomorrow”. ΠΟΛΛΟΙ από τους ανθρώπους ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ να είναι επιτυχημένοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΗΓΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (!!!) και ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. (!!!!!!!!!)

Μερικοί από τους πρώτους αποφοίτους του προγράμματος περιλαμβάνουν την πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, τον πρώην Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, τον σημερινό Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό και τους πολυδισεκατομμυριούχους Μπιλ Γκέιτς και Ρίτσαρντ Μπράνσον (μέγας παιδόφιλος).

Ο Fuellmich εξήγησε ότι αυτό που πρέπει να κάνουν αυτοί ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του WEF είναι να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ “ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΕΙΡΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ mRNA”.

“Απαιτείται επίσης η σκόπιμη καταστροφή της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και των συνταγμάτων μας μέσω του χάους, έτσι ώστε, ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ/ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ:

Dr. Robert Malone warns that Big Tech censorship and Big Pharma malfeasance has unleashed a “mass casualty event” qualifying as a CRIME AGAINST HUMANITY.

Top public health figures accused of GENOCIDE in historic complaint sent to the International Criminal Court.

After a history of medical ethics violations, Pfizer is using the COVID-19 pandemic to carry out yet more crimes against humanity (op-ed).

Crimes against humanity: Over 2.1 million vaccine injuries reported to WHO over just the last nine months.

Παρακολουθήστε αυτό το απόσπασμα από το “The Pete Santilli Show” καθώς ο παρουσιαστής Pete Santilli και ο συν-παρουσιαστής Deb Jordan συζητούν για το πώς οι νομικοί εμπειρογνώμονες κυνηγούν τους παγκοσμιοποιητές για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας.

(διάρκεια 18:48)

 

 

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι SBN News Clips στο Brighteon.com

Λάβετε τα τελευταία νέα σχετικά με την πανδημία COVID-19 διαβάζοντας τα τελευταία άρθρα στο Pandemic.news

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Brighteon.com

InfoWars.com

Grand-Jury.net [PDF]

TheLibertyBeacon.com

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 360


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα