Το ντοκιμαντέρ που μπορεί να στείλει τον Φάουτσι στο εκτελεστικό απόσπασμα. «Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι» – Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (Ντοκιμαντέρ – 2ο Μέρος – Επεισόδιο 1/2)

Το ντοκιμαντέρ που μπορεί να στείλει τον Φάουτσι στο εκτελεστικό απόσπασμα. «Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι» – Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (Ντοκιμαντέρ – 2ο Μέρος – Επεισόδιο 1/2)

28 Νοεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:693
Μοίρασέ το

 

Η ταινία συνεχίζει την εκρηκτική αποκάλυψη του ντοκιμαντέρ για τις διαπλεκόμενες διασυνδέσεις μεταξύ των ομοσπονδιακών ρυθμιστικών αρχών, των φαρμακευτικών εταιρειών, της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών και του διαβόητου ευγονιστή Μπιλ Γκέιτς, που άρχισε στο πρώτο μέρος, και δείχνει πώς αυτή η ανίερη συμμαχία μετέτρεψε τον τομέα της δημόσιας υγείας σε μια θρησκευτική εγκληματική επιχείρηση στην οποία ο θεός είναι η εξουσία και το χρήμα και στην οποία κάθε “αίρεση” τιμωρείται αδίστακτα.

λένε οι γιατροί που πήραν συνέντευξη για την ταινία στο τέλος.

Αναμφίβολα, ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι έκανε τιτάνιο όγκο έρευνας σχετικά με τη μακρά ιστορία της ρυθμιστικής αιχμαλωσίας και της φαρμακευτικής απάτης.

Ας ελπίσουμε ότι, μια μέρα, τα ευρήματά του θα χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο εναντίον του Άντονι Φάουτσι και των άλλων παραφρόνων που έχουν στα χέρια τους μια ανυπολόγιστη ποσότητα αίματος.

Όταν πριν λίγες μέρες αναρτούσα το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο:

«Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι» ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Το βιβλίο του ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ που έγινε μπεστ σέλερ και viral ντοκιμαντέρ(βίντεο) (Το πολυτιμότερο ντοκουμέντο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ όλων των λαών, στις δίκες που θ’ ακολουθήσουν), το οποίο μετέφρασε ο NIOLAND.

δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος της παγκόσμιας καταστροφής που θα μπορούσε να προκαλέσει ένας μόνον “άνθρωπος”, ξεπερνώντας σε σύνολο τα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών που προκάλεσαν όλοι οι μεγάλοι σφαγείς της ανθρωπότητας, ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ -ΣΤΑΛΙΝ – ΧΙΤΛΕΡ – ΜΑΟ – ΤΖΕΚΙΝΣ ΧΑΝ και όσοι στο πέρασμα της παγκόσμιας ιστορίας “κέρδισαν” τον τίτλο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΦΑΓΕΑ…

Ένας “άνθρωπος”, πιόνι φυσικά της ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, που για λογαριασμό τους, δεσμεύτηκε να μειώσει την ανθρωπότητα…

Δεν παραγνωρίζω φυσικά τους Φαρμακοβιομήχανους, από την εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου…

Ο ΑΝΤΟΝΥ ΦΑΟΥΤΣΙ, θα μείνει στην εναπομείνασα ανθρωπότητα, ως ο μεγαλύτερος όλων…

Το ντοκιμαντέρ του Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ, ολοκληρώνεται στα δυο βίντεο που παρατίθενται, και μπορεί να αποτελέσει το πιο σημαντικό ίσως στοιχείο για την καταδίκη του σατανικού Φάουτσι, αλλά και όσων είτε κρύβονται πίσω απ’ αυτόν, είτε συνεργάστηκαν μαζί του με οποιαδήποτε ιδιότητα… πολιτικούς, ιατρούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους, εκκλησιαστικούς ταγούς, εκπαιδευτικούς, στρατιωτικούς κλπ…

ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ…

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

Πάνω από δυο δισεκατομμύρια θα μετρούν σε δυο τρία χρόνια, τα θύματα των εμβολίων του κορονοϊού… μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ, που κερδίζει επάξια την πρώτη θέση των ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ…

Γιατί πρόκειται για τον ΑΟΡΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: «Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι» – Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (Ντοκιμαντέρ – 2ο Μέρος – Επεισόδιο 1/2)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ – https://rumble.com/v1v19nu–2-12.html


ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: «Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι» – Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (Ντοκιμαντέρ – 1ο Μέρος – Επεισόδιο 1/3)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ – https://rumble.com/v1qz468–1-13.html

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: «Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι» – Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (Ντοκιμαντέρ – 1ο Μέρος – Επεισόδιο 2/3)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ –
https://rumble.com/v1rttli–1-23.html

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: «Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι» – Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (Ντοκιμαντέρ – 1ο Μέρος – Επεισόδιο 3/3)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ –
https://rumble.com/v1tf2c6–1-33.html


Μέρος 2ο του ντοκιμαντέρ “Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι”: Η ταινία συνεχίζει την εκρηκτική αποκάλυψη του ντοκιμαντέρ για τις διαπλεκόμενες διασυνδέσεις μεταξύ των ομοσπονδιακών ρυθμιστικών αρχών, των φαρμακευτικών εταιρειών, της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών και του διαβόητου ευγονιστή Μπιλ Γκέιτς, που άρχισε στο πρώτο μέρος, και δείχνει πώς αυτή η ανίερη συμμαχία μετέτρεψε τον τομέα της δημόσιας υγείας σε μια θρησκευτική εγκληματική επιχείρηση στην οποία ο θεός είναι η εξουσία και το χρήμα και στην οποία κάθε “αίρεση” τιμωρείται αδίστακτα.

Η προβολή του δεύτερου μέρους της σειράς του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ συνέπεσε με τη δημοσίευση ενός άρθρου που συζητήθηκε ευρέως στο περιοδικό The Atlantic και ζητούσε την “πανδημική αμνηστία” όσων προώθησαν τις τερατώδεις πολιτικές που “ακούσια” κατέστρεψαν τις ζωές των Αμερικανών. Η συγγραφέας, Έμιλι Όστερ, υποστήριξε ότι “οι δύσκολες αποφάσεις που οι άνθρωποι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πάρουν με ατελή γνώση” πρέπει να “συγχωρεθούν”. Η ταινία παρέχει, ωστόσο, συντριπτικά στοιχεία ότι οι αποφάσεις αυτές, καθώς και εκείνες που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια προηγούμενων μολυσματικών επιδημιών, ήταν σκόπιμες, σχεδιασμένες και υλοποιήθηκαν με διαβολική ακρίβεια και υπολογισμό.

Ακολουθώντας τις σκηνές από δημόσιους χώρους σε άλλοτε ζωντανές δυτικές πόλεις που μετατράπηκαν σε πόλεις-φαντάσματα κατά τους πρώτους μήνες της πανδημίας της Κόβιντ, ο Κένεντι καλεί τους θεατές να συνεχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι των αιτιών των καταστροφικών αποφάσεων. Λέει:

Αυτοί οι δύο, μαζί με τον Δρ. Φράνσις Κόλινς, διευθυντή των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH), έγιναν “αρχιερείς” του καρτέλ που επικεντρώθηκαν στα εμβόλια ως το βασικό εργαλείο αντιμετώπισης κάθε επιδημίας που αντιμετωπίζεται με το ίδιο εγχειρίδιο, είτε πρόκειται για AIDS, SARS, MERS, Άνθρακα, Γρίπη των χοίρων ή Γρίπη των πτηνών.

Τα συμφέροντα του εμμονικού με τα εμβόλια Γκέιτς συμπλήρωναν τα συμφέροντα του αμερικανικού στρατιωτικού κατεστημένου, το οποίο ανυπομονούσε να επαναλάβει το πρόγραμμα βιολογικών όπλων, υποστηρίζει ο Κένεντι, αναφέροντας πως οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στην Αμερική και οι επιθέσεις με άνθρακα που ακολούθησαν επιτάχυναν την προσπάθεια. Τότε ήταν που ο στρατός άρχισε να ρίχνει χρήματα στο NIH, το οποίο ουσιαστικά ελεγχόταν από τον Φάουτσι. Ήταν επίσης η εποχή που δημιουργήθηκε το νέο τμήμα του “ιατρικο-βιομηχανικού συμπλέγματος”, θυμήθηκε ο δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, ο οποίος συμμετείχε σε πολλά προγράμματα βιολογικής άμυνας.

Με το πρόσχημα της επείγουσας ανάγκης να προστατευθούν οι Αμερικανοί από τη βιοτρομοκρατία, ο Φάουτσι δημιούργησε μια σειρά από εργαστήρια βιοάμυνας σε όλη τη χώρα, πολλά από τα οποία συμμετείχαν σε έρευνες που αποσκοπούσαν στην ενίσχυση της ικανότητας των παθογόνων να μολύνουν και να σκοτώνουν. Το μορατόριουμ για τέτοιου είδους ριψοκίνδυνες έρευνες ίσχυε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Οκτώβριο του 2014, αλλά το NIH το ήρε στις 19 Δεκεμβρίου 2017.

Είναι σοκαριστικό ότι τα δείγματα άνθρακα από τις επιστολές που στάλθηκαν στα ΜΜΕ και σε μερικούς Δημοκρατικούς γερουσιαστές αποκάλυψαν ότι το παθογόνο ήταν εγχώριο και δεν θα μπορούσε να είχε σταλεί από το Ιράκ, όπως είχαν οδηγήσει τους Αμερικανούς να πιστεύουν, σημειώνει ο αφηγητής.

Ο Κένεντι αναρωτιέται αν ο άνθρακας θα μπορούσε να έχει προέλθει από ένα εργαστήριο που διευθύνεται από τις υπηρεσίες πληροφοριών και τον στρατό για να εξυπηρετήσει κάποια ευρύτερη ατζέντα, και ισχυρίζεται ότι, δεδομένης της ιστορίας των υπηρεσιών πληροφοριών και του στρατού που ενορχηστρώνουν επιχειρήσεις προβοκάτσιας, η πιθανότητα κάτι τέτοιο είναι μάλλον μεγάλη.

Πρώτα απ’ όλα, σημειώνει ότι οι επιθέσεις θεμελίωσαν τον νόμο-ορόσημο PATRIOT Act, ο οποίος διεύρυνε κατά πολύ τις εξουσίες των διωκτικών αρχών για τη διεξαγωγή ερευνών σε βάρος των Αμερικανών και άνοιξε το δρόμο για την εισβολή στο Ιράκ το 2003. Δεύτερον (όπως είναι πάρα πολύ γνωστό στους σύγχρονους Αμερικανούς), ο Κένεντι καταδεικνύει πως κορυφαίοι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι προωθούσαν την τακτική τους ενσταλάζοντας φόβο και πανικό στον πληθυσμό, ενώ προωθούσαν την ιδέα των μαζικών εμβολιασμών.

Παρόλο που καμία βιοτρομοκρατική επίθεση δεν συνέβη στην Αμερική για τα επόμενα δέκα χρόνια, ο Φάουτσι εξακολουθούσε να διατηρεί αριστοτεχνικά τον παχυλό ετήσιο προϋπολογισμό του ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενος ότι οι πιο επικίνδυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί προέρχονται από τη φύση και ότι η Αμερική έπρεπε να είναι προετοιμασμένη για “θανατηφόρα” κρούσματα όπως η γρίπη των πτηνών και η γρίπη των χοίρων. Και οι δύο αυτές επιδημίες αντιμετωπίστηκαν με εμβόλια που, όπως και τα εμβόλια Κόβιντ σήμερα, προκάλεσαν εκτεταμένες σοβαρές παρενέργειες. Και όπως και οι κατασκευαστές των εμβολίων Κόβιντ, οι κατασκευαστές των εν λόγω εμβολίων προστατεύονταν από τη νομική ευθύνη, επειδή τα εμβόλια χορηγήθηκαν με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA).

Μια άλλη εντυπωσιακή ομοιότητα μεταξύ των εμβολίων ήταν ότι και τα δύο διδάσκουν τον ανθρώπινο οργανισμό να παράγει μια πρωτεΐνη αιχμής, η οποία, όπως περιγράφει η Δρ Σέρι Τένπενι, μια άλλη επιστήμονας που έδωσε συνέντευξη για την ταινία, φαίνεται να είναι εργαστηριακά κατασκευασμένη.

Το πιο δυσάρεστο μέρος της ταινίας είναι αφιερωμένο σε θέματα εμβολιασμού των παιδιών, τα οποία αποτελούν κύριο πεδίο εξειδίκευσης της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Children’s Health Defense με επικεφαλής τον Κένεντι.

Στην ταινία, περιγράφει πως του δόθηκε το αντίγραφο μιας μυστικής συνάντησης μεταξύ της ηγεσίας των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και εκπροσώπων της φαρμακοβιομηχανίας, η οποία αποκάλυπτε την “έκρηξη” του αυτισμού και άλλων αυτοάνοσων και νευρολογικών ασθενειών μεταξύ των παιδιών της Αμερικής κατά τη δεκαετία που ακολούθησε την επέκταση του προγράμματος εμβολιασμού των παιδιών το 1989. Στη συνάντηση, οι συμμετέχοντες συζήτησαν πώς να αποκρύψουν μια μελέτη που έδειξε 1135% αυξημένο κίνδυνο αυτισμού στα εμβολιασμένα παιδιά. Αποσπάσματα της συνάντησης, τα οποία δημοσιεύθηκαν στο Salon και στο Rolling Stone το 2005, τελικά αφαιρέθηκαν από το διαδίκτυο και ο Κένεντι μετατράπηκε σε παρία. Ενώ αρνούνταν δημοσίως οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των εμβολίων και του αυτισμού, ωστόσο, ωστόσο, ο Φάουτσι δεν παρουσίασε ποτέ μελέτες που να αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχαν.

Προσθέτοντας στην θλιβερή εικόνα του εύρους και του βάθους της ρυθμιστικής αιχμαλωσίας, η ταινία συνεχίζει να δείχνει πως ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Κένεντι για να του ζητήσει να προεδρεύσει μιας επιτροπής για την ασφάλεια των εμβολίων, η οποία δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Ο Κένεντι υποδηλώνει ότι εκείνη την εποχή, ο Τραμπ δέχτηκε συνεισφορά 1 εκατομμυρίου δολαρίων από την Pfizer για το πάρτι της ορκωμοσίας του. Επίσης, τον Μάρτιο του 2021, ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος συμβούλευσε τον πρόεδρο να μην διερευνήσει τις παρενέργειες των εμβολίων.

Προηγουμένως, ο Τραμπ είχε εκφράσει πολλές φορές τις ανησυχίες του για τα εμβόλια, όπως έχει καταγράψει το People. Στις 28 Μαρτίου 2014, για παράδειγμα, έγραψε στο Twitter: “Υγιές μικρό παιδί πηγαίνει στο γιατρό, του κάνουν μια μαζική ένεση με πολλά εμβόλια, δεν αισθάνεται καλά και μεταβάλλεται – ΑΥΤΙΣΜΟΣ. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις!” Γι’ αυτό, δέχθηκε συχνά χτυπήματα από τα παραδοσιακά ΜΜΕ για την προώθηση μιας “θεωρίας συνωμοσίας”. Οι φόβοι των ΜΜΕ ότι ο Τραμπ θα γινόταν ένας “αντιεμβολιαστικός πρόεδρος” δεν συνέβη ποτέ.

Αντιθέτως, οι διορισμοί του Άλεξ Αζάρ και του Σκοτ Γκότλιμπ – και οι δύο στενά συνδεδεμένοι με την Pfizer – σε θέσεις-κλειδιά για τη δημόσια υγεία εξασφάλισαν ότι δεν θα διεξαχθούν κυβερνητικές έρευνες για το “αμφιλεγόμενο” θέμα.

Το δεύτερο μέρος της ταινίας καταδύεται σε βάθος στο καταστροφικό προφίλ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας των εμβολίων Κόβιντ της Pfizer-BioNTech, το οποίο ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προσπάθησε να κρατήσει κρυφό. Ίσως μία από τις πιο οδυνηρές αποκαλύψεις είναι ότι,

Ανεξάρτητα από αυτό, οι ρυθμιστικές αρχές προχώρησαν στην έγκριση των ενέσεων. Αυτό το ανησυχητικό γεγονός συζητήθηκε λεπτομερώς από τη Δρα Ναόμι Γουλφ, η οποία μελέτησε τα έγγραφα του FDA, σε συνέντευξή της τον Μάιο στο The New American.

Ο Κένεντι κλείνει την ταινία του με το μήνυμα ελπίδας από ανεξάρτητους γιατρούς και επιστήμονες, οι οποίοι καλούν τους θεατές να συμμετάσχουν σε αυτό που η Δρ Τες Λόρι του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία (WCH) αποκαλεί έναν “Καλύτερο Δρόμο”, ο οποίος ξεκινά με την ανάληψη της ευθύνης για την υγεία σας.

Την ανάγκη να σταματήσουμε να εμπιστευόμαστε τις απόλυτα διεφθαρμένες ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές και να απορρίψουμε τα διατάγματά τους υπογράμμισε στη συνέχεια ο Δρ. Πιερ Κορί της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC).

Αναλογιζόμενος την κατάσταση, ο Μαρκ Κρίσπιν Μίλερ, καθηγητής Σπουδών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το έθεσε ευθέως.

είπε, προσθέτοντας ότι η διολίσθηση στη θλίψη και την απαισιοδοξία δεν αποτελεί επιλογή.

λένε οι γιατροί που πήραν συνέντευξη για την ταινία στο τέλος.

Αναμφίβολα, ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι έκανε τιτάνιο όγκο έρευνας σχετικά με τη μακρά ιστορία της ρυθμιστικής αιχμαλωσίας και της φαρμακευτικής απάτης. Ας ελπίσουμε ότι, μια μέρα, τα ευρήματά του θα χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο εναντίον του Άντονι Φάουτσι και των άλλων παραφρόνων που έχουν στα χέρια τους μια ανυπολόγιστη ποσότητα αίματος.Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγές:

 

Δείτε το πρώτο και το δεύτερο μέρος από το δεύτερο μέρος του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ, με την μετάφραση του NIOLAND…

 

Μερικές προσωπικές σκέψεις

Επικροτώ το θάρρος και την ακεραιότητα του Κένεντι να γράψει αυτό το βιβλίο. Διακινδυνεύει πολλά κάνοντάς το, και για μένα είναι ήρωας.

Αυτό το βιβλίο και ταυτόχρονα και το ντοκιμαντέρ ήταν ένα ηράκλειο έργο και πιστεύω ότι ο επεξηγηματικός φακός αυτού του βιβλίου και ντοκιμαντέρ έχει κρίσιμη αξία και ότι είναι απολύτως απαραίτητο να διαδοθεί ευρέως.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μου έβγαζαν ποτέ νόημα πριν, τα οποία μόνο ο Κένεντι είναι σε θέση να εξηγήσει.

Για παράδειγμα, οι λόγοι για τους οποίους το εμβόλιο προωθείται τόσο πολύ στα παιδιά: αυτό δεν έχει κανένα ιατρικό νόημα για μια ασθένεια που πλήττει κυρίως τους ηλικιωμένους και η οποία δεν έχει σκοτώσει ποτέ ούτε ένα παιδί που δεν είχε σοβαρές προϋπάρχουσες συνθήκες υγείας. Αλλά έχει απόλυτο νόημα μόλις συνειδητοποιήσετε ότι μετατοπίζεται η ασπίδα ευθύνης από τον νόμο PREP στον νόμο του 1986, ώστε να μπορεί να κυκλοφορήσει η απομίμηση ιβερμεκτίνης των 700 δολαρίων ανά δόση.

Ένα πράγμα που με προβλημάτιζε τον τελευταίο χρόνο: πως όλος ο κόσμος ξαφνικά αγκάλιασε τις μάσκες σε μια στιγμή;

Αυτό γινόταν όλο και πιο αινιγματικό καθώς έμαθα ότι πριν από το COVID υπήρχαν εννέα τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές που έδειχναν ότι οι μάσκες δεν αποτρέπουν τη μετάδοση της γρίπης.

Όταν βγήκαν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Φάουτσι και τον έδειχναν να πιστεύει ότι οι μάσκες ήταν άχρηστες στην αρχή της πανδημίας, αυτό με έκανε να προβληματιστώ ακόμη περισσότερο. Πώς υιοθέτησε τόσο γρήγορα την αντίθετη άποψη όταν μόνο τα πιο αδύναμα στοιχεία εμφανίζονταν για να την υποστηρίξουν;

Τώρα έχω την απάντησή μου: υπήρχαν δύο δεκαετίες προσομοιώσεων σχεδιασμού σεναρίων που έγιναν από την Κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών και τους υποστηρικτές της βιοασφάλειας χρησιμοποιώντας την υποχρεωτική κάλυψη ως καθολικά μέρη της αντιμετώπισης της πανδημίας. Σχεδιάστηκε εδὠ και είκοσι χρόνια πριν.

Στην πραγματικότητα, αυτό το βιβλίο αναδεικνύει ακόμη πιο έντονα τη σχέση μεταξύ της αντιμετώπισης της KOBINT και της μιλιταριστικής επίθεσης στο φρέσκο γάλα και τα “ιδιωτικά τρόφιμα” που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα.

Ήξερα ότι αυτά συνδέονταν με κάποιον τρόπο, αλλά δεν είχα ιδέα πόσο συστηματικός ήταν ο σχεδιασμός σεναρίων του ανερχόμενου κράτους βιοασφάλειας. Το γεγονός ότι ο σχεδιασμός του σεναρίου κάλυψε τα χρόνια του Τζορτζ Μπους, του Ομπάμα και του Τραμπ με μια συνεκτική και συνεπή προσέγγιση στη χρήση του μιλιταριστικού αυταρχισμού ως γενική απάντηση στην απειλή των μικροβίων, ξαφνικά τα έκανε όλα να βγάλουν νόημα.

Αναμφίβολα, πολλοί δεν θα διαβάσουν αυτή την κριτική, επειδή ο Κένεντι είναι “αντιεμβολιαστής” και “συνωμοσιολόγος”.

Ενώ και οι δύο αυτές λέξεις έχουν γίνει πλέον υπερβολικά χρησιμοποιημένες λέξεις για την απόρριψη και επομένως δεν αποτελούν απαντήσεις, πιστεύω ότι το “αντιεμβολιαστής” θα πρέπει να είναι μια φράση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποιον που αντιτίθεται στα εμβόλια επί της αρχής.

Δεν μπορώ να δω αυτό το κίνητρο του Κένεντι.

Αντίθετα, βλέπω την υπεράσπιση του Κένεντι για την ασφάλεια και την ευθύνη των εμβολίων ως φυσική προέκταση της μακροχρόνιας αντίθεσής του στην άλωση των ρυθμιστικών οργανισμών από τις μεγάλες βιομηχανίες. Το εξηγεί ως εξής:

“Η 40ετής καριέρα μου ως συνήγορος του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας μου έδωσε μια μοναδική κατανόηση των διεφθαρμένων μηχανισμών της “νομοθετικής άλωσης”, της διαδικασίας με την οποία η ρυθμιστική αρχή καθίσταται υπόδουλη στη βιομηχανία την οποία καλείται να ρυθμίσει.”

“Πέρασα τέσσερις δεκαετίες μηνύοντας την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) και άλλες περιβαλλοντικές υπηρεσίες για να αποκαλύψω και να διορθώσω τη διεφθαρμένη σχέση που τόσο συχνά έβαζε τις ρυθμιστικές αρχές στο πλευρό των ρυπογόνων βιομηχανιών που ρύθμιζαν. Μεταξύ των εκατοντάδων αγωγών που κατέθεσα, ίσως το ένα τέταρτο ήταν εναντίον ρυθμιστικών υπαλλήλων που έκαναν παράνομες εκπτώσεις στη Μεγάλη Πετρελαιοβιομηχανία, τον Βασιλιά Άνθρακα και τους Χημικούς και Γεωργικούς ρυπαίνοντες που είχαν κερδίσει την υποταγή τους.”

“Νόμιζα ότι ήξερα τα πάντα για την αιχμαλωσία των ρυθμιστικών αρχών και ότι είχα θωρακιστεί με την κατάλληλη ασπίδα κυνισμού. Αλλά έκανα λάθος. Από τη στιγμή της διστακτικής μου εισόδου στη συζήτηση για τα εμβόλια το 2005, συνειδητοποίησα έκπληκτος ότι ο διάχυτος ιστός των βαθιών οικονομικών διασυνδέσεων μεταξύ της Φαρμακοβιομηχανίας και των κυβερνητικών οργανισμών υγείας είχε οδηγήσει την κανονιστική ρύθμιση σε παγίδευση.”

Αυτό μου φαίνεται ως μια απολύτως ειλικρινής περιγραφή των κινήτρων του.

Όσον αφορά τις θεωρίες συνωμοσίας, ο Κένεντι έχει τη σωστή προσέγγιση σε αυτές στο βιβλίο του. Αυτή η προσέγγιση είναι να τις εξετάζουμε όπως κάθε άλλη θεωρία: να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, αλλά σκεπτικιστές- να εξετάζουμε τα στοιχεία- να κρίνουμε την αληθοφάνεια και την πιθανότητα αλήθειας τους με βάση αυτά τα στοιχεία.

Για παράδειγμα, ο Κένεντι αναρωτιέται γιατί οι εκλεγμένοι Αφρικανοί ηγέτες πέθαναν από COVID σε ποσοστό επτά φορές μεγαλύτερο από αυτό που θα αναμενόταν με βάση τα δημογραφικά τους στοιχεία. “Δεν υποστηρίζω τη θεωρία ότι αυτοί οι άνδρες δολοφονήθηκαν”, γράφει, “ούτε απορρίπτω τέτοιες εικασίες εκ προοιμίου”. Λαμβάνει υπόψη του τη μακρά ιστορία των δυτικών μυστικών υπηρεσιών που δολοφονούσαν Αφρικανούς ηγέτες και την εκτεταμένη έρευνα που έκανε η CIA για τη δημιουργία δολοφονικών παραγόντων που θα μιμούνταν τους φυσικούς θανάτους. Αφήνει το ερώτημα ανοιχτό.

Δεδομένου ότι οι συνωμοσίες είναι πραγματικές και οι θεωρίες συνωμοσίας μπορεί να είναι αληθινές ή ψευδείς, η “θεωρία συνωμοσίας” δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο μιας ορθολογικής συζήτησης ως όρος απόρριψης.

Υποστηρίζω από καρδιάς την αμερόληπτη προσέγγιση του Κένεντι στις θεωρίες συνωμοσίας.

Συμφωνώ ολόψυχα με τον Κένεντι ότι βιώνουμε μια “πορεία προς ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος” και επικροτώ το θάρρος του να αφηγηθεί αυτή την ιστορία.

“Θα τα πούμε στα οδοφράγματα”, καταλήγει.

Και βέβαια θα με δει εκεί.

Θα σας δούμε;


 


Πηγή

Προβολές : 693


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα