Το “Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ” του Klaus Schwab διακόπτει “όλες τις σχέσεις” με τη Ρωσσία, και αφαιρεί τον Πούτιν από την ιστοσελίδα του WEF

Το “Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ” του Klaus Schwab διακόπτει “όλες τις σχέσεις” με τη Ρωσσία, και αφαιρεί τον Πούτιν από την ιστοσελίδα του WEF

11 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:403
Μοίρασέ το

 

Ωστόσο, η δημόσια αποσύνδεση από το WEF προκαλεί κάπως έκπληξη λόγω της στενής σχέσης που διατηρούσε με την Ρωσσία στο παρελθόν.

Όχι μόνο υπήρξε ο Πούτιν κεντρικός ομιλητής του οργανισμού υπό την ηγεσία του Schwab αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά είναι επίσης απόφοιτος του προγράμματος Young Global Leaders του WEF, το οποίο έχει επίσης δημιουργήσει άλλες αξιοσημείωτες μαριονέτες της παγκοσμιοποίησης, όπως ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau, ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Pete Buttigieg, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern και η Γερμανίδα Καγκελάριος Angela Merkel.

Με άλλα λόγια, μερικά από τα χειρότερα και πιο ξεπεσμένα δείγματα μεταξύ των εκλεγμένων αξιωματούχων της Δύσης.

 

 

 

Ή που όλον αυτόν τον καιρό τους δούλευε όλους ο Πούτιν, ή που μας δουλεύουν όλοι μαζί…

Εύχομαι να είναι το πρώτο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Η παγκοσμιοποιητική Καμπάλ του Klaus Schwab, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), ανακοίνωσε ότι διέκοψε “όλες τις σχέσεις” με την ρωσσική κυβέρνηση και τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν λόγω της συνεχιζόμενης εισβολής στην Ουκρανία.

“Δεν συνεργαζόμαστε με κανένα άτομο που του έχουν επιβληθεί κυρώσεις και έχουμε παγώσει όλες τις σχέσεις με ρωσσικές οντότητες”, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Amanda Russo στο Politico αυτή την εβδομάδα.

Ο Πούτιν απομακρύνθηκε επίσης πλήρως από την ιστοσελίδα του WEF νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πριν από την ανακοίνωση της Russo.

Η απόφαση του WEF λαμβάνει χώρα καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Καναδάς και αρκετές άλλες χώρες έχουν θέσει καταστροφικές κυρώσεις στην οικονομία και τον τραπεζικό τομέα της Ρωσσίας, καθώς και σε Ρώσσους πολιτικούς, ολιγάρχες αλλά και τον ίδιο τον Πούτιν. Υπάρχουν επίσης δεκάδες μεγάλες εταιρείες που έχουν ακολουθήσει το παράδειγμά τους, διακόπτοντας εντελώς τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στη χώρα.

Ωστόσο, η δημόσια αποσύνδεση από το WEF προκαλεί κάπως έκπληξη λόγω της στενής σχέσης που διατηρούσε με την Ρωσσία στο παρελθόν. Όχι μόνο υπήρξε ο Πούτιν κεντρικός ομιλητής του οργανισμού υπό την ηγεσία του Schwab αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά είναι επίσης απόφοιτος του προγράμματος Young Global Leaders του WEF, το οποίο έχει επίσης δημιουργήσει άλλες αξιοσημείωτες μαριονέτες της παγκοσμιοποίησης, όπως ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau, ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Pete Buttigieg, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern και η Γερμανίδα Καγκελάριος Angela Merkel.

Με άλλα λόγια, μερικά από τα χειρότερα και πιο ξεπεσμένα δείγματα μεταξύ των εκλεγμένων αξιωματούχων της Δύσης.

Το WEF χρησιμοποιεί αυτούς τους πιστούς πτυχιούχους των προγραμμάτων του για να διεισδύσει σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προκειμένου να προωθήσει την ουτοπική παγκοσμιοποιητική ατζέντα τους, και αυτό δεν πρόκειται για μια άγρια θεωρία συνωμοσίας που προέκυψε από τις σκοτεινές αναζητήσεις στο διαδίκτυο ενός ακροδεξιού – ο Schwab συχνά και απροκάλυπτα καυχιέται για το πώς το WEF διαφθείρει εκ των έσω τις κυβερνήσεις διεισδύοντας σε αυτές.

Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κλιπ από μια ομιλία το 2017:

 

(διάρκεια: 1:06)

Με τον Πούτιν να είναι απόφοιτος του προγράμματος του WEF, σηματοδοτούνται άραγε με αυτή την δημόσια αποσύνδεση προβλήματα στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα;

Εξάλλου, η Ουκρανία είναι το πιο κακώς κρυμμένο μυστικό των δυτικών ελίτ.

Η χώρα χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό από την οικογένεια του εγκλήματος Μπάϊντεν, τον Ομπάμα, τον Σόρος, τους Κλίντον και το WEF, μεταξύ πολλών άλλων για να διευθύνουν τις διεφθαρμένες συναλλαγές τους.

Και τώρα, με την καταιγίδα που ξεσπά με τα εργαστήρια δοκιμών βιολογικού πολέμου που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και συνδέονται με την EcoHealth και τα οποία φέρεται να στοχεύει ο Πούτιν, τα πράγματα αρχίζουν και φαίνονται πολύ ύποπτα για την εγκληματική συμμορία.

Επιπλέον, η ουκρανική κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσης ότι σχεδιάζει να εκκενώσει όλα τα ευαίσθητα δεδομένα και τους διακομιστές σε άλλες χώρες στο εξωτερικό εάν οι ρωσσικές δυνάμεις συνεχίσουν να αποκτούν τον έλεγχο της χώρας.

Αν και το WEF έχει αποφασίσει να αποκόψει τον Πούτιν, έχουν αφήσει το ενδεχόμενο επιστροφής στο τραπέζι εάν αποφασίσει να έρθει και να ξαναπαίξει μπάλα.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ο Πούτιν και ο Schwab ήταν κάποια στιγμή το 2021.

Ο Schwab είπε στον Ρώσσο ηγέτη ότι η χώρα του έχει “ιδιαίτερη σημασία” στα παγκόσμια γεγονότα, οπότε σίγουρα ενδιαφέρεται για τη διατήρηση μιας σχέσης.

Ο ιδρυτής του WEF έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι η φωνή του Πούτιν ήταν “απαραίτητη” στις παγκόσμιες υποθέσεις.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 403


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα