ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

18 Οκτωβρίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:620
Μοίρασέ το

 

Το ελληνικό πνεύμα και ο Σιωνισμός είναι δύο έννοιες αντίθετες και εχθρικές μεταξύ τους

Είναι η αιώνια πάλη μεταξύ του σκότους που υπηρετεί ο Σιωνισμός και του φωτός που υπηρετεί το ελληνικό πνεύμα και η Ορθοδοξία.

Αυτούς τους σατανιστές, υπηρετούν ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ…
Όσο παραμένουμε αδρανείς, τόσο θα μας αφανιζουν ως λαό και ως έθνος…
Καλλιόπη Σουφλή
Του Peter Minas
Η πραγματική θρησκεία των διεθνών Σιωνιστών δεν είναι ο Ιουδαϊσμός της Αγίας Γραφής, έτσι όπως και άκρως λαθεμένα νομίζουν, θεωρούν ή πιστεύουν οι περισσότεροι.
Θρησκεία τους είναι η παγανιστική, εωσφορική και Ιουδαϊκή Καμπάλα.
Είναι ο εβραϊκός αποκρυφισμός-σατανισμός.
Οι Σιωνιστές είναι ακραίοι ταλμουδιστές και φανατικοί ειδωλολάτρες.
Με θυσίες κάθε λογής προς τον εωσφόρο δείχνουν την λατρεία τους προς εκείνον και εργάζονται για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο του για την έλευση του Αντιχρίστου και το σφράγισμα των ανθρώπων.
Ο Ελληνισμός σαν Πνεύμα υπέστη μεγάλες διώξεις από τον Σιωνισμό σαν Ύλη για να τον εξαφανίσει ως κυρίαρχη φιλοσοφική στάση και πράξη ζωής.
Το ελληνικό πνεύμα και ο Σιωνισμός είναι δύο έννοιες αντίθετες και εχθρικές μεταξύ τους
Είναι η πάλη μεταξύ του σκότους που υπηρετεί ο Σιωνισμός και του φωτός που υπηρετεί το ελληνικό πνεύμα και η Ορθοδοξία.
Η προσπάθεια του Σιωνισμού είναι να σκλαβώσει τη ψυχή του ανθρώπου και να την παραδώσει στον Εωσφόρο ενώ η προσπάθεια του ελλάνιου πνεύματος και της Ορθοδοξίας είναι να την απελευθερώσει για να μεταβεί στους αιώνιους πνευματικούς κόσμους του Πατέρα Δημιουργού Θεού.
Χρηματοδοτούν ακραία δεξιά κινήματα για να παράγουν τον αντισημιτισμό για να τους λυπούνται οι υπόλοιποι πολίτες και με όχημα τον αντισημιτισμό να βαφτίζουν αντισημίτες όσοι αντιδρούν ενάντια στο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.
Ο Σιωνισμός χρηματοδότησε το ναζισμό του Χίτλερ για να δημιουργήσει το ολοκαύτωμα των Εβραίων για να τους αναγκάσουν να φύγουν από τις χώρες που ζούσαν και να πάνε να εγκατασταθούν στη γη των Παλαιστινίων και έτσι να γίνει εφικτή η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.
Τις θεωρητικές βάσεις για την παγκόσμια κυριαρχία ο Διεθνής Σιωνισμός τις έβαλε το 1896 με τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
Ο Διεθνής Σιωνισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ειρήνης, της προόδου, της ευημερίας και της ελευθερίας των λαών.
Στην 30ή σύνοδο του OHE (1975) ο σιωνισμός χαρακτηρίστηκε ως μορφή φυλετισμού και κοινωνικών διακρίσεων, ενώ το Iσραήλ καταδικάστηκε από τη σύνοδο της Oυνέσκο (2001) ως σιωνιστικό και ρατσιστικό κράτος.
Μέσω του χρήματος που κατέχουν οι ηγέτες του Σιωνισμού εξαγοράζουν τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν σε κάθε χώρα και τους στρατολογούν μέσω μυστικών αδελφοτήτων για να εξαπλώνουν τα πλοκάμια της εξουσίας τους και να υπηρετούν το θέλημα του Εωσφόρου.
Η νέα τάξη πραγμάτων είναι το άρμα του Σιωνισμού.
Ο στόχος της είναι η δουλοποίηση του ανθρώπου και η παράδοση του στον Αντίχριστο.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "STOP STARVING The PALESTINIANS www.nkuk.org ZIONISM AND JUDAISM ARE EXTREME OPPOSITES www.nkuk.org"

 

 

Πηγή

Προβολές : 620


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα