Το ΣΥΣΤΗΜΑ (εγχώριο και διεθνές) τελειώνει τον Κυριάκο

Το ΣΥΣΤΗΜΑ (εγχώριο και διεθνές) τελειώνει τον Κυριάκο

4 Απριλίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,460
Μοίρασέ το

 

 

Ο Μητσοτάκης πλέον έχει χάσει τον έλεγχο και επιχειρείται η αποτροπή των χειρότερων.

Με το έγκλημα των Τεμπών (όπου ξεγυμνώθηκε πλήρως ο… βασιλιάς στα μάτια του λαού) να λειτουργεί πια ως καταλύτης δείχνοντας στον Μητσοτάκη τον δρόμο για το σπίτι του.

Το ερώτημα είναι αν μετά την… ευρωσφαλιάρα του Ιουνίου θα του επιτραπεί να κάνει εκλογές ή αν θα φύγει νύχτα.

Του Όφι Ιοβόλου 

Δε χρειάζεται να έχει εντρυφήσει κάποιος στην πολιτική για να αντιληφθεί ότι τόσο οι ντόπιοι όσο και οι ξένοι κουμανταδόροι αδειάζουν τον Μητσοτάκη έχοντας το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα.

Τα γεγονότα μιλούν πλέον από μόνα τους.

Τα συστημικά ΜΜΕ αίφνης αναγνωρίζουν ότι έκαναν λάθος που λιβάνιζαν νυχθημερόν εδώ και πέντε χρόνια την κυβέρνηση και εξαπολύουν καθημερινά μύδρους εναντίον της.

Οι Αμερικανοί έριξαν πόρτα στον Κυριάκο και θα στρώσουν κόκκινο χαλί μόνο στον Ταγίπ.

Η Λαγκάρντ τράβηξε το αυτί του Κυριάκου λέγοντάς του επί της ουσίας ότι οδηγεί την Ελλάδα στα βράχια.

Οι αληθινοί ηγέτες της παράταξης (Καραμανλής – Σαμαράς) με κοινή ιδεολογική πλατφόρμα (ομιλία Σαμαρά στη Βουλή κατά γάμου ομοφυλόφιλων, ομιλία Καραμανλή στο Star Forum για δημογραφικό) του διαμηνύουν ξεκάθαρα ότι δε θα του επιτρέψουν να καταστρέψει την Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι… απλώς θα παραστούν στο Συνέδριο της ΝΔ. Ο νοών νοείτω.

Απεγνωσμένος ο Κυριάκος προσπαθεί να αμυνθεί αντιγράφοντας το know – how του πατέρα του (οικονομικά συμφέροντα που επιδιώκουν την πτώση της κυβέρνησης και άλλα τινά). Αφού είδε ότι το αφήγημα δεν τραβάει, αποφάσισε να υποδυθεί τον οργισμένο σύζυγο μήπως και τον λυπηθεί ο λαός και δεν τον μαυρίσει στις ευρωεκλογές.

Νόμιζε ο δόλιος ότι επειδή τον ξαναψήφισε για να μην επιστρέψει ο ολετήρας, του έδωσε και συγχωροχάρτι.

Η συνέχεια στις ευρωκάλπες.

Όπου θα σηματοδοτηθεί το τέλος ακόμη ενός… λαοπρόβλητου πρωθυπουργού.

Μην αυταπατάστε, τα πυρά των άλλοτε φίλιων ΜΜΕ, οι καρπαζιές από την Εσπερία και η σύμπνοια Καραμανλή – Σαμαρά δείχνουν ότι ο Μητσοτάκης πλέον έχει χάσει τον έλεγχο και επιχειρείται η αποτροπή των χειρότερων.

Με το έγκλημα των Τεμπών (όπου ξεγυμνώθηκε πλήρως ο… βασιλιάς στα μάτια του λαού) να λειτουργεί πια ως καταλύτης δείχνοντας στον Μητσοτάκη τον δρόμο για το σπίτι του.

Το ερώτημα είναι αν μετά την… ευρωσφαλιάρα του Ιουνίου θα του επιτραπεί να κάνει εκλογές ή αν θα φύγει νύχτα.

Ίδωμεν…

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,460


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα