Το τέλος του διεφθαρμένου ”καθεστώτος Μητσοτάκη”

Το τέλος του διεφθαρμένου ”καθεστώτος Μητσοτάκη”

2 Απριλίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:750
Μοίρασέ το

 

Πάντα τα συμφέροντα της διεφθαρμένης οικογένειας Μητσοτάκη, ήταν υπεράνω αυτών της πατρίδας.

 

Ο πρωθυπουργός υποτιμά βάναυσα ακόμα και την στοιχειώδη νοημοσύνη των Ελλήνων.

 

Πέντε χρόνια στην…”εξουσία”, αδιαφορώντας για δημοκρατικούς κανόνες, διαφάνεια, χρησιμοποίησε το κράτος γιά το ”εγώ” του και τα οικονομικά και μόνο συμφέροντας της ευρύτερης οικογένειας, που έχει παράδοση σε ”αρπακτές”.

 

Ηδη ”κατασκευάζεται” η διάδοχη κατάσταση (συνασπισμός), αλλά χωρίς Κασσελάκη ή Ανδρουλάκη ως επικεφαλή, επειδή θεωρούνται μικρομέτριοι. 

Παρασάπισε και βρώμισε ο ψυχοπαθής και η εγκληματική συμμορία του, σε όλα τα μετερίζια…

Μέχρι και οι αδελφοί του οι εβραιοσιωνιστές του βαθέως παρακράτους τον σιχάθηκαν και θα τον αποσύρουν…

Και ίσως αυτή η απόσυρση να έρθει πολύ γρηγορότερα, καθ’ όσον όλο και πιο βέβαιο θεωρείται πως δεν θα γίνουν ευρωεκλογές…

 

Προσδεθείτε, γιατί η πτώση του ψυχοπαθή ναζιστή και της συμμορίας του,  δεν θα είναι χωρίς δυνατούς κραδασμούς…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Διαφημίστηκε πολύ η δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Γ. Τσούνη (13 Μαρτίου, στο Φόρουμ East Macedonia & Thrace), με την οποίαν προανάγγειλε -με ”βεβαιότητα”- ότι θα γίνει επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον, 4 Απριλίου ’24, γιά να είναι (πάλι) στην καθιερωμένη τελετή στον Λευκό Οίκο, γιά την επέτειο έναρξης της Επανάστασης 1821.

Αλλά, τελικά, η πρόσκληση ουδέποτε στάλθηκε από τον πρόεδρο Μπάιντεν, στον πλέον υποτακτικό -στις ΗΠΑ- πρωθυπουργό, σε παγκόσμιο επίπεδο. Και σταμάτησαν οι ”θριαμβολογίες” των εξευτελισμένων ΜΜΕ, που στηρίζουν -έναντι αμοιβής- το ”καθεστώς”.

Μετά, ”κατασκευάστηκε” η θεωρία ότι την επόμενη ημέρα -5 Απρ.- θα αρχίσει το συνέδριο της ΝΔ. Ενώ και οι… ”κότες” γνωρίζουν ότι ο Μητσοτάκης δεν θα έχανε την φωτογραφία στον Λευκό Οίκο, γιά λίγες ώρες καθυστέρηση στο τριήμερο συνέδριο.

(Σημ.: Πρόσκληση στάλθηκε στον… Ερντογάν, γιά επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, 9 Μαίου ’24).

Περίεργη εξέλιξη, που συνοδεύτηκε με την ”σφαλιάρα” Μαρινάκη, που ζάλισε τον πρωθυπουργικό περίγυρο και το ”υπηρετικό προσωπικό Μητσοτάκη” (ΜΜΕ).

Κι ενώ ο πρωθυπουργός ”παραιτούσε” (επειδή μαθεύτηκε) δύο υπουργούς που έστειλε να συναντήσουν τον εφοπλιστή και διαχρονικό υποστηρικτή της ”οκογένειας”, την μεθεπόμενη ημέρα δεχόταν στο ”Μαξίμου”, έναν άλλον ολιγάρχη, με το ”τριφύλι” στο πέτο., που η οικογένειά του ”βόλευε” για δεκαετίες, την οικογένεια Μητσοτάκη.

Πρωθυπουργική θεατρική πράξη, που πιστοποιεί ότι ο πρωθυπουργός υποτιμά βάναυσα ακόμα και την στοιχειώδη νοημοσύνη των Ελλήνων. Σε συνδυασμό με την έλλειψη σεβασμού στα θύματα και συγγενείς τους, ευθυνόφοβη συμπεριφορά (πρωθυπουργού και της κοινοβουλευτικής ομάδας ”λαδιάρικης ΝΔ”) στην συζήτηση Βουλή, περί τραγωδίας Τεμπών, πιστοποιήθηκε το χαμηλό τυχοδιωκτικό επίπεδο του Κυρ. Μητσοτάκη.

Το ερώτημα: ‘Ενα δημοσίευμα στην παραπαίουσα εφημερίδα ”Το ΒΗΜΑ”, γιά τα ”μπάζα”, στην τραγωδία Τεμπών, με αναμασήματα παρελθόντων αναφορών, δημιούργησε τόση ”φασαρία”, τόσο θόρυβο, τόση ανησυχία στην διεφθαρμένη ”κυβέρνηση γιά τα μπάζα”;;;

Ναι, επειδή η εφημερίδα ανήκει στον ”φίλο, υποστηρικτή της οικογένειας” και κουμπάρο Ντόρας, εφοπλιστή Ευ. Μαρινάκη.

Κι επειδή οι ΗΠΑ απαφάσισαν να τελειώνουν με τον Μητσοτάκη, γιατί χρησιμοποιήθηκε ολικά, ως υπερβολικά δουλικός-υποτακτικός. Τώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να πάρουν από αυτόν, άρα είναι πρόβλημα και πρέπει να πεταχτεί, ως ”άχρηστη, στυμμένη λεμονόκουπα”, πριν ”βγουν στην φόρα” ”ανώμαλες καταστάσεις”, που εμπλέκουν και τις ΗΠΑ.

‘Οπως έγινε και με την υπόθεση ”Πρεσπών”, συμφωνίες π.χ. με Τουρκία, χρειάζονται ”προοδευτική, κεντροαριστερή φρασεολογία” γιά να γίνουν αποδεκτές από τον (αποβλακωμένο) λαό.

( ”Προφητικό” το δημοσίευμα του ”ΚΑΛΑΜΙ”, 11 Νοε. ’23 ).

Οι ΗΠΑ ελέγχουν απόλυτα τον -αλαζόνα- Κυρ. Μητσοτάκη, ως υποτακτικό, επειδή βασικά, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ άριστα γιά τις ”μίζες” (Pfizer κλπ). Και μπορούν άνετα -όποτε θελήσουν χρονικά- να τον ”πετάξουν”.

Αλλά γνωρίζουν και γιά τον… Μαρινάκη, που τον χρησιμοποίησαν έμμεσα, γιά την… ”προειδοποιητική βολή”.

Το άγριο ταρακούνημα στο ”καθεστώς Μητσοτάκη” την τελευταία εβδομάδα Μαρτίου ’24, ήταν η πρόγευση των όσων έρχονται.

(Σημ.: Το ζήτημα, η ουσία, ΔΕΝ είναι αν ο εφοπλιστής αντάλλαξε sms μηνύματα με την σύζυγο του πρωθυπουργού, 25 Μαρτίου. Aλλά δεν μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιείται η σύζυγος από τον πρωθυπουργό, ως… ”ασπίδα”, γιά… άμυνά του).

‘Ηδη ”κατασκευάζεται” η διάδοχη κατάσταση (συνασπισμός), αλλά χωρίς Κασσελάκη ή Ανδρουλάκη ως επικεφαλή, επειδή θεωρούνται μικρομέτριοι.

Σύντομα θα δούμε ακόμα και στροφή των εξαγορασμέων ΜΜΕ, που τώρα ”θεοποιούν” τον Μητσοτάκη.

Είναι εντυπωσιακό και το γεγονός ότι, ενώ δαπανούνται δισεκατ. ευρώ γιά εξοπλιστικά (πάνω από 10 δισ.), ούτε κουβέντα (από κόμματα ή ΜΜΕ) γιά ”μίζες” που παραδοσιακά υπάρχουν γιά τέτοια ζητήματα στην Ελλάδα. Και μάλιστα με κυβέρνηση τώρα, που έχει αρχηγό τον γόνο της οικογένειας μιζοληπτών-αρπακτικών.

Η αιτία, απλή: Το ΠΑΣΟΚ ”βρωμάει” άσχημα (μίζες), αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ ”βρωμάει” (λιγότερο).

……….

Τον Δεκέμβριο ’23 το ”Κ”, είχε κάνει μία εκτίμηση: «Ο Κυρ. Μητσοτάκης ή θα αυτοεξοριστεί εκτός Ελλάδας ή θα καταλήξει στην φυλακή”. Ναι, ακούγεται ”αστεία”.

 

Και αυτό εξαιτίας της εξευτελισμένης και εξαγοράσιμης, ελεγχόμενης ”δικαιοσύνης”, είναι δύσκολο να πάει φυλακή. Η πολιτική-κομματική Ελλάδα, με το σάπιο κράτος, φημίζεται γιά την ”ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία”, μέσω της θεατρικής Βουλής.

Πέντε χρόνια στην…”εξουσία”, αδιαφορώντας για δημοκρατικούς κανόνες, διαφάνεια, χρησιμοποίησε το κράτος γιά το ”εγώ” του και τα οικονομικά και μόνο συμφέροντας της ευρύτερης οικογένειας, που έχει παράδοση σε ”αρπακτές”.

Βόλεμα ημέτερων-υποστηρικτών, υποκλοπές, παρακολουθήσεις, παραχωρήσεις, Τέμπη, ψευτιές, εντυπωσιακή, πρωτοφανής δουλοπρέπεια και ικανοποίηση όλων των αιτημάτων -αδιαμαρτύρητα- από ΗΠΑ (όπλα σε Ουκρανία κλπ), αδιαφορώντας γιά το συμφέρον της Ελλάδας ή τον αφοπλισμό των νησιών.

Πάντα τα συμφέροντα της διεφθαρμένης οικογένειας Μητσοτάκη, ήταν υπεράνω αυτών της πατρίδας.

Ο -αλαζόνας- πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, του Κων/νου και της Μαρίκας, κυβερνά με στρατιές ”υπηρετικού προσωπικού”, δηλ. εξαγορασμένα ΜΜΕ, κατηγορίας ”107-πάτος”.

Αδιαφορεί γιά την φτωχοποίηση του λαού. Ψευτιές (γιά δήθεν οικονομική πρόοδο) και ατιμίες, χαραχτηρίζουν το βρώμικο ”καθεστώς”.

Ουδέποτε στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας υπήρξε τόσο δουλοπρεπής-υποτακτικός πρωθυπουργός, που εθεσε τα δικά του συμφέροντα υπεράνω της πατρίδας.

Τα ωραία έρχονται… Η ”στυμμένη λεμονόκουπα” μιάς χρήσης, θα πεταχτεί…

”Κ” – 2 Απρ. ’24

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 750


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα