Το Χαζαρικό Σχέδιο για το Μέλλον (Μέρος ΙΙ)

Το Χαζαρικό Σχέδιο για το Μέλλον (Μέρος ΙΙ)

10 Νοεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:700
Μοίρασέ το

 

Ο Jacques Attali πιστεύει ότι κάθε αντίθεση στην επερχόμενη παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα είναι μάταιη γιατί δεν θα προτείνει άλλο σύστημα.

Ο Attali μας λέει τον απώτερο στόχο του NWO: να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Ο Attali λέει ότι η υπερδημοκρατία θα είναι μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση που θα διοικείται από τον ΟΗΕ και θα επιβάλλει υποχρεώσεις σε κάθε πολίτη απέναντι στο περιβάλλον και στους άλλους ανθρώπους.

 

Είναι το 2ο μέρος των σημαντικότερων στιγμιότυπων από το “A Brief History Of The Future” του Jacques Attali. Το πρώτο μέρος μπορείτε να το  βρείτε εδώ.

Το « A Brief History Of The Future»  είναι ένας αποκαλυπτικός τίτλος γιατί στο βιβλίο ο Attali ορίζει την ιστορία ως  «ποτέ τίποτα άλλο παρά τη σκέψη του ισχυρότερου».

Είναι μια προγνωστική περιγραφή του 21ου αιώνα υπό το πρίσμα της ατζέντας της Ελίτ.

 

 

Μελλοντικοί Πόλεμοι

 

Γύρω στο 2030, ο Attali βλέπει να ξεκινά η «υπερσύγκρουση», μια περίοδος τεράστιας βίας και ανατροπών, από τις οποίες η «υπερδημοκρατία».

Μια παγκόσμια κοινοτική κυβέρνηση, θα αναδυθεί γύρω στο 2060.

Η υπερσύγκρουση θα αποτελείται από «καταστροφικούς πολέμους, αντιπαραθέσεις εθνών, θρησκευτικών ομάδων, τρομοκρατικών οντοτήτων και πειρατών ελεύθερης αγοράς».

Οι μελλοντικοί πόλεμοι θα γίνονται με «χημικά, βιολογικά, βακτηριολογικά, ηλεκτρονικά και νανοτεχνολογικά» όπλα.

«Τα χημικά όπλα θα είναι ικανά να αναζητούν και να σκοτώνουν ηγέτες χωρίς να ανιχνεύονται.

Οι πανδημίες θα πρέπει να είναι έτοιμες για απελευθέρωση κατά βούληση.

Σύνθετοι γενετικοί βραχίονες μπορεί μια μέρα να κατευθυνθούν ειδικά εναντίον ορισμένων εθνοτικών ομάδων.

Τα νανορομπότ τόσο μικρά όσο ένας κόκκος σκόνης, γνωστά ως γκρι ζελέ, μπορούσαν να εκτελέσουν αποστολές stealth επιτήρησης και να επιτεθούν στα κύτταρα των εχθρικών σωμάτων. ‘

Ακόμη και οι αγελάδες θα χρησιμοποιηθούν από στρατιωτικούς πρωτοπόρους, «κλωνοποιημένα ζώα θα μπορούσαν κάλλιστα να εκτελέσουν αποστολές-ζωντανές βόμβες ζώων, τέρατα από εφιάλτη».

 

 

Αυτά τα όπλα θα είναι ευρέως διαθέσιμα.

 

«Τα περισσότερα από αυτά τα όπλα θα είναι προσβάσιμα σε μικρά έθνη, σε μη κράτη, σε κουρσάρους, σε πειρατές, μισθοφόρους, μακιζάρδες, μαφίες, τρομοκράτες και κάθε είδους διακινητές… Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, θα είναι δυνατό να γίνει μια ηλεκτρονική βόμβα για $400 από έναν συμπυκνωτή, ένα καρούλι από σύρμα χαλκού και ένα εκρηκτικό.

Πόλεμοι θα ξεσπάσουν σε όλο τον κόσμο, μερικοί θα διεξαχθούν για τους πόρους, όπως πόλεμοι για το νερό, άλλοι πόλεμοι επιρροής ή μεταξύ εθνοτικών ομάδων που συναγωνίζονται για αυτονομία.

Θα οδηγήσει σε διάσπαση χωρών και στην εμφάνιση νέων εθνών σε όλο τον κόσμο, ενώ πιθανά έθνη συγκρούσεων περιλαμβάνουν τη Νιγηρία, την Τουρκία, το Ιράν και τις Φιλιππίνες.

«Ακόμα και οι πόλεις θα διακηρύξουν την απόσχιση. οι εθνικές ή γλωσσικές μειονότητες θα απαιτήσουν ανεξαρτησία. Η κατάτμηση των εδαφών θα πάει άσχημα ».

Ο Attali πιστεύει ότι πολλές συγκρούσεις θα είναι άγριες.

«Γενοκτονίες θα διαπραχθούν τότε με τα πιο ακατέργαστα όπλα. Τουλάχιστον τρεις από αυτές τις σφαγές – κατά των Αρμενίων, των Εβραίων και των Τούτσι – διαπράχθηκαν τον εικοστό αιώνα. Και όσοι δεν το πιστεύουν πρέπει μόνο να θυμούνται ότι το 1938 κανείς δεν πίστευε ότι το Shoah θα ήταν δυνατό ».

Τα δυτικά έθνη θα μπορούσαν να προκληθούν σε μεγάλους πολέμους, με τη Βόρεια Κορέα να θεωρείται πιθανός καταλύτης.

«Τώρα στραμμένα προς την Ιαπωνία, οι πύραυλοι της Βόρειας Κορέας θα στοχεύουν μια μέρα τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα.

Οι πύραυλοι ενός Πακιστάν που έπεσαν στα χέρια φονταμενταλιστών θα απειλήσουν πρώτα την Ινδία και μετά την Ευρώπη.

Εκείνοι της Χεζμπολάχ – με άλλα λόγια του Ιράν – που τώρα στοχεύουν το Ισραήλ θα κατευθυνθούν κάποτε (από τη Βηρυτό ή την Τεχεράνη) στο Κάιρο, το Ριάντ, το Αλγέρι, την Τύνιδα, την Καζαμπλάνκα, την Κωνσταντινούπολη και μετά στη Ρώμη, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο και το Παρίσι».

 

Νομιμοποίηση Ναρκωτικών

 

Ο Attali προβλέπει έναν μελλοντικό κόσμο όπου οι μάζες πνίγονται από τη διασκέδαση για να ξεφύγουν από την ανασφαλή και ανούσια ζωή τους.

Θα διεκδικήσουμε (διεκδικούμε) το δικαίωμα να ριζώνουμε.

«Θα χάσουν τις μέρες που έκλεισαν τα σύνορα και η ισόβια απασχόληση ήταν εγγυημένη, τα αντικείμενα ήταν μακροχρόνια, οι γάμοι σφραγίστηκαν και παρέμεναν σφραγισμένοι, οι νόμοι απαράβατος».

 

Η διασκέδαση θα είναι η κύρια απόδρασή μας.

 

«Μερικοί θα εγκλωβιστούν στον αυτισμό μιας επιμελούς χρήσης νομαδικών αντικειμένων. Θα έχουν ναρκισσιστική εμμονή από τους αυτοελέγχους, όπως οι Ιάπωνες otaku – εκείνοι οι φανατικοί του εικονικού νομαδισμού, της αυτιστικής ακρόασης μουσικής και της αυτοπαρακολούθησης του σώματος».

Σε συνεννόηση με την ψυχαγωγία, τα ναρκωτικά θα νομιμοποιηθούν για να μας μουδιάσουν στην αυξανόμενη παραφροσύνη γύρω μας.

«Οινόπνευμα, κάνναβη, όπιο, μορφίνη, ηρωίνη, κοκαΐνη, συνθετικά προϊόντα (αμφεταμίνες, μεθαμφεταμίνες, έκσταση). Τα χημικά, βιολογικά ή ηλεκτρονικά φάρμακα, που διανέμονται από «αυτοεπισκευαστές», θα γίνουν καταναλωτικά προϊόντα σε έναν κόσμο χωρίς νόμο της αστυνομίας, του οποίου τα κύρια θύματα θα είναι οι infranomads.

(Infranomads= οι φτωχοί του κόσμου)

 

 

Ο φεμινισμός είναι απαραίτητος για το σοσιαλισμό

 

Ο Jacques Attali είναι πρωτοπόρος στη μικροχρηματοδότηση, ιδρύοντας την PlaNet Finance, τον τρίτο μεγαλύτερο οργανισμό του είδους του.

Η μικροχρηματοδότηση συνίσταται στη χορήγηση δανείων σε φτωχούς ανθρώπους και κοινοτικές ομάδες σε όλο τον κόσμο για να ξεκινήσουν επιχειρήσεις.

Όταν ρωτήθηκε σε μια συνέντευξη με τον Charlie Rose γιατί το 80% των μικροδανείων δίνονται σε γυναίκες, ο Attali περιγράφει το φαινόμενο ως «περίεργο πράγμα», αλλά στο βιβλίο δίνει τον πραγματικό λόγο.

 

Οι γυναίκες θα αναβληθούν στον κρατικό συλλογισμό.

 

Μέχρι το 2060 ο Attali βλέπει την Υπερδημοκρατία (μονοκοσμική κολεκτιβιστική κυβέρνηση) να γίνεται πραγματικότητα και οι πρωτοπόροι αυτού του συστήματος είναι αυτό που αποκαλεί «υπεράνθρωποι».

Οι υπεράνθρωποι θα βρουν ευχαρίστηση να υπηρετούν τους άλλους στις κοινότητές τους. Θα «ξεκινήσουν μια οικονομία αλτρουισμού, δωρεάν διαθεσιμότητας, αμοιβαίας προσφοράς, δημόσιας υπηρεσίας, γενικού συμφέροντος».

«Οι γυναίκες θα γίνουν υπεράνθρωποι πιο εύκολα από τους άνδρες: το να βρίσκουν ευχαρίστηση δίνοντας ευχαρίστηση είναι χαρακτηριστικό της μητρότητας».

«Η προοδευτική άνοδος των γυναικών σε κάθε διάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας -ιδιαίτερα μέσω της μικροχρηματοδότησης- θα προσθέσει πάρα πολύ τον αριθμό των υπερανθρωπιστών. ‘

 

Brainchips

 

Ο μελλοντικός άνθρωπος θα περπατήσει στους δρόμους τρομοκρατημένος από τις δικές του σκέψεις. Θα του εμφυτευτεί ένα εγκεφαλικό τσιπ.

«Οι βιονικές προθέσεις που συνδέονται άμεσα με τον εγκέφαλο θα μας βοηθήσουν να χτίσουμε γέφυρες μεταξύ σφαιρών γνώσης, να παράγουμε νοητικές εικόνες, να ταξιδέψουμε, να μάθουμε, να φαντασιωνόμαστε και να επικοινωνήσουμε με άλλα μυαλά».

Αυτή η τεχνολογία «ήδη επιτρέπει σε έναν τετραπληγικό να γράψει δεκαπέντε λέξεις το λεπτό μέσω μιας απλής μετάδοσης σκέψης και να τις στείλει μέσω email. Η τηλεπάθεια είναι επομένως (ήδη) πραγματικότητα».

Όλοι θα καρπωθούν τα «πλεονεκτήματα» αυτής της τεχνολογίας.

«Αύριο, αυτές οι διαδικασίες θα καταστήσουν δυνατή την εξεύρεση νέων μορφών άμεσης επικοινωνίας μέσω του μυαλού και τη βελτίωση της διαδικασίας μαθητείας και δημιουργίας δικτύου στην οθόνη».

Συνέπεια αυτής της εξέλιξης θα είναι η ασφυκτική επιτήρηση. Σήμερα, η Πολιτεία έχει πρόσβαση στο προφίλ μας στο Facebook. αύριο θα είναι κάθε μας σκέψη.

 

Μια μέρα η συνείδηση ​​θα αποθηκευτεί ψηφιακά και θα είναι δυνατό να ζεις σε πολλούς ξενιστές.

 

«Χάρη στην εκπληκτική πρόοδο που μπορούμε να περιμένουμε από τις νανοεπιστήμες, ο καθένας θα ελπίζει ακόμη και να μεταφέρει τη συνείδησή του για τον εαυτό του σε άλλο σώμα, να αποκτήσει το δικό του διπλό, αντίγραφα αγαπημένων ανθρώπων, ανδρών και γυναικών ονείρων, υβριδίων χτισμένα με ιδιόμορφα χαρακτηριστικά προεπιλεγμένα επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Κάποιοι θα επιδιώξουν ακόμη και να ξεπεράσουν το ανθρώπινο είδος με μια μορφή ζωής προικισμένη με διαφορετική και ανώτερη νοημοσύνη ».

Μερικοί θα ζήσουν για χιλιάδες χρόνια και θα μπουν σε μια ζώνη του λυκόφωτος μεταξύ ζωής και θανάτου.

«Τότε ο άνθρωπος, επιτέλους κατασκευασμένος σαν τεχνούργημα, δεν θα γνωρίζει πια τον θάνατο. Όπως όλα τα βιομηχανικά αντικείμενα, δεν θα μπορεί πλέον να πεθάνει, αφού δεν θα έχει γεννηθεί ποτέ ».

 

 

Παράνοια της Ατζέντας

 

Το βιβλίο είναι γεμάτο με άλλες παρόμοιες περιγραφές του μελλοντικού ανθρώπου ως βιομηχανικού αντικειμένου, απηχώντας το κομμουνιστικό όνειρο του «σοβιετικού ανθρώπου».

Σε ένα σημείο του βιβλίου ο Attali λέει ότι τα παιδιά θα μεγαλώνουν σε εργαστήρια σαν ένα «εμπορικό αντικείμενο».

Προβλέπει ότι πριν από το τέλος του αιώνα το φεγγάρι θα αποικιστεί, και είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί η ψυχολογική διαδικασία που περιγράφει ο άνθρωπος που βιώνει.

 

Τελικός στόχος του NWO

 

Κοντά στο τέλος του βιβλίου ο Attali μας λέει τον απώτερο στόχο του NWO: να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Ο Attali λέει ότι η υπερδημοκρατία θα είναι μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση που θα διοικείται από τον ΟΗΕ και θα επιβάλλει υποχρεώσεις σε κάθε πολίτη απέναντι στο περιβάλλον και στους άλλους ανθρώπους.

Η υπερδημοκρατία θα αναπτύξει ένα κοινό αγαθό που ορίζεται από μια συλλογική νοημοσύνη, η οποία «είναι μια νοημοσύνη ιδιόμορφη για τον εαυτό της, που σκέφτεται διαφορετικά από κάθε μέλος της ομάδας», με τον ίδιο τρόπο, «ένας υπολογιστής σκέφτεται διαφορετικά από κάθε επεξεργαστή». 

 

Στη συνέχεια θα διαγραφούμε σταδιακά με την τεχνολογική πρόοδο.

 

«Τέλος, στο τελικό στάδιο της εξέλιξης, μπορεί να γίνουμε μάρτυρες (μπορεί να είμαστε ήδη μάρτυρες) μιας υπερευφυΐας των ζωντανών, της οποίας η ανθρωπότητα δεν θα είναι παρά ένα απειροελάχιστο συστατικό».

 

Τότε η ανθρωπότητα θα πεθάνει.

«Η μοναδική ιστορία του Homo sapiens sapiens θα πετύχαινε την ολοκλήρωση». 

 

Ο κόσμος μας ή ο δικός τους 

 

Ο Attali πιστεύει ότι κάθε αντίθεση στην επερχόμενη παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα είναι μάταιη γιατί δεν θα προτείνει άλλο σύστημα.

«Οι περισσότεροι από αυτούς τους νέους διαγωνιζόμενους δεν θα προτείνουν κανένα σύστημα αντικατάστασης… Αναμένετε μια χούφτα που θα προτείνει επιστροφή στη θεοκρατία».

Η κριτική και η έκθεση δεν αρκεί, πρέπει να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, πριν μια τρελή λατρεία μας καταστρέψει για πάντα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 700


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα