ΤΟ HAARP ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΤΟ HAARP ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ.

16 Αυγούστου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,678
Μοίρασέ το

 

Το HAARP θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγές στα καιρικά μοτίβα. Θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει ολόκληρα οικοσυστήματα,
Μια άλλη καταστροφική συνέπεια του HAARP είναι η εμφάνιση οπών στην ιονόσφαιρα που προκαλούνται από τις ισχυρές ραδιοδέσμες. Η ιονόσφαιρα μας προστατεύει από την εισερχόμενη κοσμική ακτινοβολία.
Η ελπίδα είναι ότι οι τρύπες θα γεμίσουν ξανά, αλλά η εμπειρία μας από την αλλαγή στο στρώμα του όζοντος δείχνει προς την άλλη κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει σημαντικές τρύπες στην ιονόσφαιρα που μας προστατεύουν.

Με τον εκτεταμένο αντίκτυπό του στο περιβάλλον, το HAARP αποτελεί θέμα παγκόσμιας ανησυχίας και πρέπει να αναρωτηθούμε εάν τα πλεονεκτήματά του υπερτερούν πραγματικά των κινδύνων.

“Tο H.A.A.R.P. όχι μόνο επηρεάζει τον καιρό, προκαλεί σεισμούς και βγάζει εκτός λειτουργίας τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, οι οποίες από μόνες τους θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει άμεσα τους ανθρώπους.
Το H.A.A.R.P. μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να νομίζουν ότι ακούνε φωνές, να επηρεάσει τη διάθεσή τους και μπορεί επίσης να καταστήσει αβλαβείς τους επιθετικούς πληθυσμούς.”
Μικρό απόσπασμα από εδώ
Για το τι είναι πραγματικά το HAARP, μια εφεύρεση του ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΕΛΣΑ, που θα βοηθούσε την ανθρωπότητα και  που έπεσε στα χέρια των Παγκοσμιοποιητών μετά την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ και μετατράπηκε σε τρομακτικό όπλο κατά της ανθρωπότητας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ
Πιστεύετε πως τυχαία γίνεται αναφορά στην… B’nai B’rith… ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,  το μάτι του διαβόλου των εβραίων σε παγκόσμιο επίπεδο;;;
Στα χέρια αυτής της φάρας του διαβόλου, βρίσκεται και το HAARP…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει η Rhoda Wilson
Το High Frequency Active Auroral Research Programme, ή HAARP, ξεκίνησε το 1993 όταν η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε την κατασκευή μιας εγκατάστασης στην Αλάσκα. 
Το έργο χρηματοδοτείται από κοινού από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, το Ναυτικό και το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας. Οργανισμός Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας («DARPA»).
Λίγο μετά το άνοιγμα των εγκαταστάσεων στην Αλάσκα, το κοινό άρχισε να αναφέρει περίεργα φαινόμενα – όχι μόνο στην περιοχή αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι ακτιβιστές αμφισβήτησαν τις δραστηριότητες του HAARP, αμφισβητώντας φωνητικά τι σχεδίαζε πραγματικά η οργάνωση.
Ενώ η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τις αλλαγές του καιρού, τις συχνότητες των σεισμών και τα χημικά ίχνη στους ουρανούς, έχει καταβάλει εσκεμμένες προσπάθειες να καταπνίξει τις υποψίες σχετικά με τη φύση των εργασιών της.
Μία από τις πιο εκτεταμένες κατηγορίες εναντίον του HAARP είναι ότι ο οργανισμός δημιουργεί σκόπιμα καταστροφές σε παγκόσμια κλίμακα, προκαλώντας σεισμούς, κυκλώνες, πλημμύρες, χιονοθύελλες και άλλες καταστροφές, σε όλο τον κόσμο.
Το ερευνητικό κέντρο HAARP της Αλάσκας διοικείται τώρα από το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας.
Διαβάστε περισσότερα: HAARP; A US Conspiracy Theory Magnet , Gaia, 11 Δεκεμβρίου 2020
Σύμφωνα με τη Wikipedia : «Το HAARP είναι στόχος θεωρητικών συνωμοσίας, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι ικανό να «οπλίσει» τον καιρό. Οι σχολιαστές και οι επιστήμονες λένε ότι οι υποστηρικτές αυτής και άλλων θεωριών συνωμοσίας είναι λάθος».
Η πηγή της Wikipedia για την παραπάνω δήλωση είναι ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από το Politifact του Ινστιτούτου Poynter , το οποίο προσπαθούσε να καταρρίψει έναν ισχυρισμό στο Facebook: « Ο σεισμός στην Τουρκία είναι μια «σεναρισμένη» χρήση της τροποποίησης καιρού γεωμηχανικής HAARP ». Το Ινστιτούτο Poynter και το διεθνές του δίκτυο «έλεγχος γεγονότων» κατατάσσονται στην 8η θέση στους 50 κορυφαίους οργανισμούς της Racket News στο παγκόσμιο καρτέλ λογοκρισίας – το Politifact δεν είναι καθόλου αξιόπιστη πηγή.
Λοιπόν, τι λένε οι άλλοι;
Ας μην χάσουμε την επαφή… Η κυβέρνησή σας και η Big Tech προσπαθούν ενεργά να λογοκρίνουν τις πληροφορίες που αναφέρονται από το TheΕκθέσειγια να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ανάγκες. Εγγραφείτε τώρα για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε τα τελευταία νέα χωρίς λογοκρισία στα εισερχόμενά σας…
Στις 16 Ιανουαρίου 1996, ο καναδικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός CBC News μετέδωσε ένα επεισόδιο της εκπομπής Undercurrents που εξερεύνησε το στρατιωτικό πρόγραμμα των καιρικών όπλων των ΗΠΑ. Για το ντοκιμαντέρ, η Wendy Mesley του CBC News πήρε συνέντευξη από τη δημοσιογράφο Jeane Manning, μεταξύ άλλων.
Υπόγεια ρεύματα, ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα περιοδικών ειδήσεων που επικεντρώθηκε στα μέσα ενημέρωσης, το μάρκετινγκ και την τεχνολογία , έκανε το ντεμπούτο του το 1995. Το 2001, αναδιπλώθηκε στη νέα σειρά CBC News: Disclosure , με συν-παρουσιαστές οι Mesley και Diana Swain. Η νέα εκπομπή δεν συνέχισε να συζητά τα μέσα ή την τεχνολογία. Αντίθετα, το θέμα της ανάλυσης μέσων χρησιμοποιήθηκε από μια διαφορετική νέα σειρά CBC, το MediaWatch .
Η Jeane Manning έλαβε πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο του Αϊντάχο και συμμετέχει στο κίνημα της Ελεύθερης Ενέργειας ως δημοσιογράφος από το 1981. Υπήρξε ομιλήτρια σε ενεργειακά συνέδρια για δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένων χώρων στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστρία, Ελβετία και Γερμανία. Η Manning είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων , συμπεριλαμβανομένων των « The Coming Energy Revolution », « Angels Don’t Play This HAARP », « Breakthrough Power » και του τελευταίου βιβλίου της « Hidden Energy ».
Στο παρακάτω βίντεο, το CBC News ξεκίνησε εξηγώντας πώς ο Manning σκόνταψε στο HAARP: Η Jeanne Manning είναι μια δημοσιογράφος που σκόνταψε σε έναν παράξενο κόσμο όταν άρχισε να κάνει ερωτήσεις σχετικά με εναλλακτικές πηγές ενέργειας και άκουσε την ιστορία ενός εφευρέτη των αρχών του 20ου αιώνα, ονόματι Nikola Tesla. Πήγε σε ένα συνέδριο για τον Tesla και είχε μια στενή συνάντηση με έναν μυστηριώδη ερευνητή που έγινε ο «βαθύς λαιμός» της, ο «Mr. Χ.” Της έστειλε ένα αρχείο με υλικά σχετικά με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Bernard Eastlund.
Το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ χορήγησε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε έναν επιστήμονα με έδρα το Χιούστον, τον Δρ Μπέρναρντ Ίστλουντ, για μια εφεύρεση που ο Δρ. Ιστλουντ είπε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αλλαγή του καιρού. Είπε επίσης ότι η εφεύρεση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να διαταράξει τις επικοινωνίες σε όλο τον κόσμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταστροφή ή την εκτροπή μιας πυραυλικής επίθεσης.
Ανεβάσαμε ένα αντίγραφο του παρακάτω βίντεο σε περίπτωση που αφαιρεθεί από το YouTube. Την ώρα που γραφόταν το βίντεο ήταν διαθέσιμο στο YouTube ΕΔΩ . Ένα αντίγραφο αρχειοθετείται στον ιστότοπο του Internet Archive ΕΔΩ .
Σωστό Gander: HAARP – Καναδικό Πρόγραμμα Ειδήσεων Αποκάλυψε αυτό το «Ερευνητικό Πρόγραμμα» το 1996 , 6 Αυγούστου 2017 (19 λεπτά)
Στην περιγραφή κάτω από το βίντεο στο YouTube, υπάρχουν αρκετοί σύνδεσμοι. Οι ιστοσελίδες για ορισμένες από αυτές δεν είναι πλέον διαθέσιμες, ωστόσο, παρακάτω τις έχουμε συμπεριλάβει όλες για να τις διατηρήσουμε για όσους επιθυμούν να ερευνήσουν περαιτέρω.HAARP wiki – https://en.wikipedia.org/wiki/High-frequency_Active_Auroral_Research_Program
The Military’s Pandora’s Box – http://www.haarp.net/
HAARP Geophysical Institute – http://www.gi.alaska.edu/haarp
Το HAARP ανοίγει τις πόρτες σε θεωρητικούς συνωμοσίας για να αποδείξουν ότι «Δεν είναι ικανό να ελέγχει το μυαλό» – https://www.iflscience.com/haarp-opens-doors-to-conspiracy-theorists-to-prove-it-is-not- capable-of-mind-control-37583
Η εγκατάσταση HAARP της Αλάσκας ξανά ανοιχτή για επιχειρήσεις – https://www.arrl.org/news/alaska-s-haarp-facility-once-again-open-for-business
Η UAF σχεδιάζει ερευνητική εκστρατεία HAARP – https://www.uaf.edu/news/archives/news-archives-2010-2021/haarp-research-campaign-planned.php
Earthpulse Press – https://earthpulse.com/haarp/
Νικόλα Τέσλα Εφευρέσεις – https://www.history.com/topics/inventions/nikola-tesla
Οι 10 εφευρέσεις του Νίκολα Τέσλα που άλλαξαν τον κόσμο – https://www.activistpost.com/2012/01/10-inventions-of-nikola-tesla-that.html
10 ηλεκτρικά γεγονότα για τον Νίκολα Τέσλα – https://www.mentalfloss.com/article/78127/10-electrifying-facts-about-nikola-tesla
Jeane Manning – http://changingpower.net/
Dr. Nick Begich – Mind Control – http://midnightinthedesert.com/nick-b… ;
Διπλώματα ευρεσιτεχνίας Chemtrail: Bernard Eastlund Patent 4.686.605 – http://yournewswire.com/chemtrail-pat… ;
New Weather Modification Research Papers By Dr. Bernard J. Eastlund – http://rense.com/general/neww.htm
Πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ
Στις 27 Απριλίου 1997, στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, William Cohen μίλησε για όπλα μαζικής καταστροφής κατά τη διάρκεια της « Διάσκεψης για την τρομοκρατία, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τη στρατηγική των ΗΠΑ ». Ακολουθεί απόσπασμα από το συνέδριο:
Ε: Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω συγκεκριμένα για τον τρόμο της περασμένης εβδομάδας εδώ στην Ουάσιγκτον, και τι μπορεί να έχουμε μάθει από το πόσο προετοιμασμένοι είμαστε να το αντιμετωπίσουμε (δεν ακούγεται), στο B’nai Brith.
Α [Γουίλιαμ Κοέν]: Λοιπόν, επισημαίνει τη φύση της απειλής. Αποδείχθηκε ότι ήταν μια ψευδής απειλή υπό τις συνθήκες. Αλλά όπως μάθαμε στην κοινότητα των πληροφοριών, είχαμε κάτι που λέγεται – και έχουμε τον James Woolsey εδώ για να απαντήσουμε ίσως ακόμη και σε αυτήν την ερώτηση σχετικά με τους κρεατοελιές. Ο μόνος φόβος ότι υπάρχει ένας τυφλοπόντικας μέσα σε ένα πρακτορείο μπορεί να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση και ένα κυνήγι για αυτόν τον συγκεκριμένο τυφλοπόντικα που μπορεί να παραλύσει το πρακτορείο για εβδομάδες και μήνες και χρόνια ακόμη και σε μια αναζήτηση.
Το ίδιο ισχύει και για τον ψευδή φόβο της απειλής χρήσης κάποιου είδους χημικού ή βιολογικού όπλου. Υπάρχουν ορισμένες αναφορές, για παράδειγμα, ότι ορισμένες χώρες προσπαθούν να κατασκευάσουν κάτι σαν τον ιό Έμπολα, και αυτό θα ήταν ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο, τουλάχιστον.
Ο Άλβιν Τόεφλερ έχει γράψει σχετικά με αυτό με την έννοια ότι ορισμένοι επιστήμονες στα εργαστήριά τους προσπαθούν να επινοήσουν ορισμένους τύπους παθογόνων παραγόντων που θα είναι εθνοτικοί, ώστε να μπορούν απλώς να εξαλείψουν ορισμένες εθνοτικές ομάδες και φυλές. και άλλοι σχεδιάζουν κάποιο είδος μηχανικής, κάποιου είδους έντομα που μπορούν να καταστρέψουν συγκεκριμένες καλλιέργειες.
Άλλοι εμπλέκονται ακόμη και σε έναν οικολογικό τύπο τρομοκρατίας όπου μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, να πυροδοτήσουν σεισμούς, ηφαίστεια εξ αποστάσεως μέσω της χρήσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. 
 [Δίνουμε έμφαση στη δική μας.]
Ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Δεν είναι μόνο οι «θεωρητικοί συνωμοσίας» που ανησυχούν για το HAARP. Τον Ιανουάριο του 1999, η Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτήρισε το έργο παγκόσμια ανησυχία και ενέκρινε ψήφισμα που ζητούσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία και το περιβάλλον.
HAARP – ένα οπλικό σύστημα που διαταράσσει το κλίμα
Στις 5 Φεβρουαρίου 1998, η Υποεπιτροπή του Κοινοβουλίου για την Ασφάλεια και τον Αφοπλισμό πραγματοποίησε ακρόαση με θέμα το HAARP. Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είχαν προσκληθεί να στείλουν εκπροσώπους, αλλά επέλεξαν να μην το κάνουν.
Η Επιτροπή εκφράζει τη λύπη της για την αποτυχία των ΗΠΑ να στείλουν εκπρόσωπο για να απαντήσει σε ερωτήσεις ή να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία να σχολιάσει το υλικό που υποβλήθηκε.
Το HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project) διευθύνεται από κοινού από την Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό των ΗΠΑ, σε συνεργασία με το Γεωφυσικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου της Αλάσκας, Fairbanks. Παρόμοια πειράματα διεξάγονται επίσης στη Νορβηγία, πιθανώς στην Ανταρκτική, καθώς και στην πρώην Σοβιετική Ένωση.
Το HAARP είναι ένα ερευνητικό έργο που χρησιμοποιεί μια επίγεια συσκευή, μια συστοιχία κεραιών που τροφοδοτείται η καθεμία από τον δικό της πομπό, για να θερμαίνει τμήματα της ιονόσφαιρας με ισχυρές ραδιοδέσμες. Η παραγόμενη ενέργεια θερμαίνει τμήματα της ιονόσφαιρας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τρύπες στην ιονόσφαιρα και παράγει τεχνητούς «φακούς».
Το HAARP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς. Τεράστιες ποσότητες ενέργειας μπορούν να ελεγχθούν με το χειρισμό των ηλεκτρικών χαρακτηριστικών της ατμόσφαιρας. Εάν χρησιμοποιηθεί ως στρατιωτικό όπλο, αυτό μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις σε έναν εχθρό.
 Το HAARP μπορεί να παραδώσει εκατομμύρια φορές περισσότερη ενέργεια σε μια δεδομένη περιοχή από οποιονδήποτε άλλο συμβατικό πομπό. Η ενέργεια μπορεί επίσης να στοχεύσει σε έναν κινούμενο στόχο που θα πρέπει να αποτελεί ένα δυνητικό αντιπυραυλικό σύστημα.
Το έργο θα επέτρεπε επίσης καλύτερες επικοινωνίες με υποβρύχια και χειρισμό των παγκόσμιων καιρικών προτύπων, αλλά είναι επίσης δυνατό να γίνει το αντίστροφο, για να διαταραχθούν οι επικοινωνίες. 
Με το χειρισμό της ιονόσφαιρας θα μπορούσε κανείς να μπλοκάρει τις παγκόσμιες επικοινωνίες ενώ μεταδίδει τις δικές του. Μια άλλη εφαρμογή είναι η διείσδυση στη γη, η τομογραφία, η ακτινογραφία της γης σε βάθος πολλών χιλιομέτρων, για την ανίχνευση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου ή υπόγειων στρατιωτικών εγκαταστάσεων. 
Το ραντάρ πάνω από τον ορίζοντα είναι μια άλλη εφαρμογή, που κοιτάζει γύρω από την καμπυλότητα της γης για εισερχόμενα αντικείμενα.
Από τη δεκαετία του 1950 οι ΗΠΑ διεξήγαγαν εκρήξεις πυρηνικού υλικού στις ζώνες Van Allen για να διερευνήσουν την επίδραση του ηλεκτρομαγνητικού παλμού που παράγεται από εκρήξεις πυρηνικών όπλων σε αυτά τα ύψη στις ραδιοεπικοινωνίες και τη λειτουργία του ραντάρ.
Αυτό δημιούργησε νέες ζώνες μαγνητικής ακτινοβολίας που κάλυψαν σχεδόν ολόκληρη τη γη. Τα ηλεκτρόνια ταξίδεψαν κατά μήκος μαγνητικών γραμμών δύναμης και δημιούργησαν ένα τεχνητό Aurora Borealis πάνω από τον Βόρειο Πόλο. 
Αυτές οι στρατιωτικές δοκιμές ενδέχεται να διαταράξουν τη ζώνη Van Allen για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μαγνητικό πεδίο της γης θα μπορούσε να διαταραχθεί σε μεγάλες περιοχές, γεγονός που θα εμπόδιζε τις ραδιοεπικοινωνίες. 
Σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες μπορεί να χρειαστούν εκατοντάδες χρόνια για να επιστρέψει η ζώνη Van Allen στο κανονικό. Το HAARP θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγές στα καιρικά μοτίβα. Θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει ολόκληρα οικοσυστήματα,
Μια άλλη καταστροφική συνέπεια του HAARP είναι η εμφάνιση οπών στην ιονόσφαιρα που προκαλούνται από τις ισχυρές ραδιοδέσμες. Η ιονόσφαιρα μας προστατεύει από την εισερχόμενη κοσμική ακτινοβολία. 
Η ελπίδα είναι ότι οι τρύπες θα γεμίσουν ξανά, αλλά η εμπειρία μας από την αλλαγή στο στρώμα του όζοντος δείχνει προς την άλλη κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει σημαντικές τρύπες στην ιονόσφαιρα που μας προστατεύουν.
Με τον εκτεταμένο αντίκτυπό του στο περιβάλλον, το HAARP αποτελεί θέμα παγκόσμιας ανησυχίας και πρέπει να αναρωτηθούμε εάν τα πλεονεκτήματά του υπερτερούν πραγματικά των κινδύνων. 
Ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος και η ηθική πτυχή πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά πριν από οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα και δοκιμή. Το HAARP είναι ένα έργο για το οποίο το κοινό αγνοεί σχεδόν εντελώς και αυτό πρέπει να διορθωθεί.
Το HAARP έχει δεσμούς με 50 χρόνια εντατικής διαστημικής έρευνας για στρατιωτικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του έργου Star Wars, για τον έλεγχο της ανώτερης ατμόσφαιρας και των επικοινωνιών. 
Αυτού του είδους η έρευνα πρέπει να θεωρηθεί ως σοβαρή απειλή για το περιβάλλον, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην ανθρώπινη ζωή. Ακόμη και τώρα κανείς δεν ξέρει τι αντίκτυπο μπορεί να έχει το HAARP. 
Πρέπει να γκρεμίσουμε το τείχος της μυστικότητας γύρω από τη στρατιωτική έρευνα, και να θεσπίσουμε το δικαίωμα στη διαφάνεια και τον δημοκρατικό έλεγχο των στρατιωτικών ερευνητικών έργων και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Μια σειρά διεθνών συνθηκών και συμβάσεων (η Σύμβαση για την απαγόρευση της στρατιωτικής ή οποιασδήποτε άλλης εχθρικής χρήσης τεχνικών τροποποίησης του περιβάλλοντος, η Συνθήκη της Ανταρκτικής, η Συνθήκη για τις αρχές που διέπουν τις δραστηριότητες των κρατών στην εξερεύνηση και χρήση του διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της σελήνης και άλλα ουράνια σώματα και η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας) θέτει σημαντικές αμφιβολίες για το HAARP για νομικούς, καθώς και ανθρωπιστικούς και πολιτικούς λόγους. 
Η Συνθήκη της Ανταρκτικής ορίζει ότι η Ανταρκτική μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για ειρηνικούς σκοπούς. Αυτό θα σήμαινε ότι το HAARP αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου. 
Όλες οι επιπτώσεις των νέων οπλικών συστημάτων θα πρέπει να εξεταστούν από ανεξάρτητους διεθνείς φορείς. Θα πρέπει να επιδιωχθούν περαιτέρω διεθνείς συμφωνίες για την προστασία του περιβάλλοντος από άσκοπη καταστροφή σε πόλεμο.
 Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – A4-0005/1999, 14 Ιανουαρίου 1999
Επιζήμια στοιχεία στον ιστότοπο της HAARP
Το 2011, ένα άρθρο σημείωσε ότι ο ιστότοπος του HAARP δεν ήταν διαθέσιμος για περίπου τρεις εβδομάδες τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέταξε την κατάργηση της ιστοσελίδας για «απόκρυψη της αλλαγής του καιρού στις ΗΠΑ και των σεισμών που προκαλούν πολεμικές δραστηριότητες εναντίον ξένων κρατών».
Το άρθρο συνέχισε:
Οι χάρτες καταρράκτη και οι χάρτες μαγνητομέτρου του HAARP έδωσαν στοιχεία για έναν συνεχιζόμενο καιρικό πόλεμο μεταξύ της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και ξένων κρατών. Το μαγνητόμετρο παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία ότι το HAARP προκάλεσε τον σεισμό στην Ιαπωνία και το τσουνάμι που ακολούθησε.
Ο σεισμός 9,0 στην Ιαπωνία προσέφερε τα πιο καταστροφικά στοιχεία ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιεί το HAARP για να προκαλέσει μεγάλες ζημιές και καταστροφές σε ξένο κράτος. 
Τα δεδομένα του μαγνητομέτρου του HAARP έδειξαν στον κόσμο ότι το HAARP (που διαχειρίζεται από κοινού η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και το Ναυτικό των ΗΠΑ) άρχισε να εκπέμπει τη συχνότητα που προκαλεί σεισμό των 2,5 Hz στις 8 Μαρτίου 2011 και συνέχισε να εκπέμπει τη συχνότητα για ολόκληρες τις ημέρες της 9ης Μαρτίου 2011 και 10 Μαρτίου 2011.
Το HAARP απενεργοποιήθηκε μόνο 10 ώρες μετά τον σεισμό 9,0 Ρίχτερ στην Ιαπωνία που προκλήθηκε την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011 στις 05:46:23 UTC.Η κυβέρνηση των ΗΠΑ καταργεί τον ιστότοπο HAARP για να κρύψει στοιχεία για την αλλαγή του καιρού στις ΗΠΑ και τον πόλεμο που προκαλεί σεισμό , 21 Απριλίου 2011
Ανταρκτική Whistle-blower
Πριν από δύο εβδομάδες, ο Shaun Ryan πήρε συνέντευξη από τον πληροφοριοδότη Eric Hecker , ο οποίος είχε εργαστεί στην Ανταρκτική το 2010 και το 2011. Πιστεύει ότι το κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο στην Ανταρκτική ήταν υπεύθυνο για τον σεισμό του 2011 στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας . «Τα οπλικά συστήματα κατευθυνόμενης ενέργειας είναι κάτι που οι άνθρωποι πρέπει να μπουν γρήγορα στο λεξιλόγιό τους», είπε.
«Ο ανιχνευτής IceCube Neutrino δεν είναι απλώς μια συσκευή παθητικής ακρόασης… έχει επίσης την ικανότητα να εκπέμπει… είναι το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο στον κόσμο και, τώρα επειδή έχουμε αποδείξει ότι μπορεί να εκπέμψει, είναι το μεγαλύτερο οπλικό σύστημα κατευθυνόμενης ενέργειας στον κόσμο».

 


Κατά τη διάρκεια της Πρωτοποριακής εκδήλωσης της Εθνικής Λέσχης Τύπου του Δρ. Greer στις 12 Ιουνίου, ο Hecker έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί το Παρατηρητήριο Νετρίνων IceCube στην Ανταρκτική ως όπλο.

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από την εκδήλωση.
Γαλαξιακή Καταιγίδα: Ο Whistleblower Eric Hecker αποκαλύπτει προηγμένη τεχνολογία ενεργειακών όπλων DEW στο Νότιο Πόλο ,
13 Ιουνίου 2023 (5 λεπτά)
Πιθανές εγκαταστάσεις HAARP παγκοσμίως
Οι ερευνητές προσπάθησαν να εντοπίσουν τους χώρους λειτουργίας του HAARP παγκοσμίως. Ένα άρθρο του 2011 που δημοσιεύτηκε στο Rense περιέχει τον παρακάτω χάρτη πιθανών τοποθεσιών HAARP. Υπάρχουν επίσης τοποθεσίες των λειτουργιών HAARP που υποδεικνύονται στους Χάρτες Google ΕΔΩ .
Πηγή: Possible HAARP Locations Around the World , Rense, 8 Ιανουαρίου 2011

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,678


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα