Τσακίζει κόκκαλα το άρθρο του Παναγιώτη Λιάκου...

Τσακίζει κόκκαλα το άρθρο του Παναγιώτη Λιάκου...

28 Οκτωβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,551
Μοίρασέ το

 

Εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται. Καθολικά, δίχως διακρίσεις

 

 

Άντε κυρά Γιωργία Αδειλ-ΙΝΗ… τώρα που έκανες την αρχή και καλώς την έκανες με τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, συνέχισε με τον πολιτικό σου προϊστάμενο, και τις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Έχεις τ’ άντερα, ή…  “θα κλάσεις μέντες”;;;
Υ.Γ. Δεν έχω γνωρίσει ούτε μια ανώτατη δικαστή, και εννοώ στις ηγεσίες της Α-Δικαιοσύνης, που να μην έχει μούτρα ξυνά, και να μην είναι σκληρή και αδίστακτη…
Τις βλέπεις και τις τρεις και σιχαίνεσαι το γυναικείο φύλο…

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις των ημερών είναι η ακόλουθη: Με την ιδιότητα του υπόπτου καλούνται να καταθέσουν ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου 11 βουλευτές του κόμματος των «Σπαρτιατών» για το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων.

Δηλαδή, αυτοί οι βουλευτές κατηγορούνται ότι ξεγέλασαν τους ψηφοφόρους τους πως ψήφιζαν το κόμμα «Σπαρτιάτες», αρχηγός του οποίου είναι ο Βασίλης Στίγκας, αλλά στην πραγματικότητα επέλεγαν Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος έχει κώλυμα εκλογιμότητας, με βάση τον νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα. Κι αυτός ο νόμος μπορεί να θεωρήθηκε από πολλούς ως «φωτογραφικός» -και είναι φωτογραφικός-, αλλά, αν εφαρμοστεί καθολικά και συνδυαζόμενος με εκείνον περί της εξαπάτησης των εκλογέων, δύναται να αποδειχθεί σωτήριος για την Ελλάδα. Δηλαδή, να απαγορευτεί διά ροπάλου να ψηφίζεις άλλον και να βγαίνει άλλος, που δεν επιτρέπεται να εκλεγεί.

Ας πούμε, για παράδειγμα: Δεν επιτρέπεται να σου λένε να ψηφίσεις Μητσοτάκη για να κυβερνήσουν ο Μπάιντεν, ο Τζορτζ Σόρος, ο Ολαφ Σολτς της Γερμανίας, ο Ράμα της Αλβανίας και ο Ερντογάν.

 

Αν εφαρμοζόταν ο νόμος για την εξαπάτηση εκλογέων, δεν θα είχαμε φτάσει να χρωστάμε 400 δισ. ευρώ, να διορίζονται σόγια και λαμόγια, να είναι διαλυμένο απ’ άκρη σ’ άκρη το κράτος, να καίγεται όλη η Ελλάδα από τις πυρκαγιές, να καταστρέφονται περιφέρειες της χώρας από τις πλημμύρες και να εποικίζεται η πατρίδα μας από αφροασιατικούς πληθυσμούς, οι οποίοι μάλιστα επιδοτούνται από το υστέρημα των Ελλήνων μόλις κατορθώσουν να παραβιάσουν τα σύνορά μας.

Είναι ξεκάθαρη, από την πλευρά των κυρίαρχων πολιτικών δυνάμεων, η διάπραξη του αδικήματος της εξαπάτησης των εκλογέων.

Ουδείς τούς έδωσε την εντολή να καταστρέψουν την Ελλάδα.

Κι όμως, αυτό κάνουν.

Σαφώς και να ισχύσει ο νόμος για το κόμμα του Κασιδιάρη και να ισχύσει και για τα υπόλοιπα.

Ο Ηράκλειτος έλεγε: «Μάχεσθαι χρὴ τὸν δῆμον ὑπὲρ τοῦ νόμου ὅκωσπερ τείχεος». Ο λαός πρέπει να υπερασπίζεται τον νόμο όπως τα τείχη της πόλης. Είχε απόλυτο δίκιο ο αρχαίος ημών πρόγονος.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,551


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα