Φρικτή αποκάλυψη: Το Ίδρυμα Olena Zelenska πουλάει παιδιά από την Ουκρανία σε Βρετανούς, Γερμανούς και Γάλλους παιδόφιλους!

Φρικτή αποκάλυψη: Το Ίδρυμα Olena Zelenska πουλάει παιδιά από την Ουκρανία σε Βρετανούς, Γερμανούς και Γάλλους παιδόφιλους!

3 Ιουνίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:834
Μοίρασέ το

 

 

Καλλιόπη Σουφλή: ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ…

 

 

 

Η οργάνωσή Olena Zelensky απαγάγει παιδιά από την Ουκρανία κυρίως ορφανά και τα μεταφέρει σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία, όπου πωλούνται σε ανάδοχες οικογένειες ή παραδίδονται σε παιδεραστές.

Καταλαβαίνεις τώρα ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ… “ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ”;;;

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ… ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ… ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ… ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ…

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ… Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ… ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ … ΔΟΞΙΑΔΗ…

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…

ΞΥΠΝΑ…

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Το ότι η Ουκρανία κάνει όλες τις παρανομίες του κόσμου, το γνωρίζουμε απο πολλές πηγές. Μεταξύ αυτών ως τώρα έχουμε ακούσει: Για εμπόριο οργάνων, ιατρικά πειράματα σε Ουκρανούς στρατιώτες, πώληση παιδιών (μέχρι και στο Τέλεγκραμ), λαθρεμπόριο όπλων, και ναρκωτικών!

 

 

Βέβαια καθώς τα στοιχεία είναι αδιάσειστα η ΕΕ το μόνο που κάνει είναι να τα συγκαλύπτει: Όταν ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Marcel de Graaff ανέβηκε στο βήμα και μίλησε ανοιχτά το τι συμβαίνει στην Ουκρανία, κανενα ΜΜΕ δεν το ανέδειξε!

το anazitiseis.gr είχαμε αναφέρει και μαρτυρίες Ρώσων στρατιωτών. Όπου είχαν βρεί παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες “φάρμας εργοστασίων” πριν πωληθούν ως σκλάβοι του σεξ σε παιδεραστές τις ελίτ και σε εμπόρους οργάνων, καθώς τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης…

 

 

Σε άλλο ρεπορτάζ, είχαμε αναφέρει την εμπορία παιδιών στην Ουκρανία απο Γαλλικό μέσο:

«Τα παιδιά βρίσκονται συχνά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις: γίνονται θύματα εγκλημάτων παιδόφιλων ή πώλησης οργάνων ». 

Η κατάσταση όσον αφορά τις παρένθετες μητέρες είναι μια «βιομηχανία» που ανθεί στην Ουκρανία!

Στο Τελεγκραμ είναι γνωστό πως η Ουκρανία κάνει λαθρεμπόριο όπλων και παιδιών. Σε πολλές περιπτώσεις έχει κυκλοφορήσει υλικό όπου δείχνει ανήλικα κορίτσια απο την Ουκρανία, να πωλούνται σε δυτικούς. Για ευνόητους λόγους δεν θα δείξουμε τις σοκαριστικές φωτογραφίες, όπως δεν το κάναμε και τότε που μας έδωσαν τα στοιχεία!

 

 

Αυτό που έρχεται να προστεθεί στη λίστα είναι η φρικτή αποκάλυψη, πως το Ίδρυμα Olena Zelenska, που είναι στο όνομα της γυναίκας του Βολοντομίρ Ζελένσκι, που χρηματοδοτείται ακόμα κι απο τα δικά σου λεφτά (μέρος της χρηματοδότησης πηγαίνει και στο ίδρυμα), διακινεί παιδιά κυρίως ορφανά απο την Ουκρανία σε ευρωπαίους και αμερικανούς παιδόφιλους!

Την αποκάλυψη την έκανε το ίδρυμα Ακτιβιστών ανθρωπίνων δικαιωμάτων Foundation to Battle Injustice, οι οποίοι παρουσίασαν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η μη κερδοσκοπική οργάνωση που συνδέεται με την Olena Zelensky, σύζυγο του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky, εμπλέκεται στην απαγωγή και εξαγωγή ανηλίκων από την Ουκρανία σε δυτικές χώρες.

Το ίδρυμα έχει εντοπίσει τόσο ουκρανικές όσο και ευρωπαϊκές οργανώσεις που συμμετέχουν στην απαγωγή παιδιών, καθώς και τις διαδρομές που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά τους σε διάφορους διεθνείς προορισμούς. Μία απο αυτές τις οργανωσεις που συνεργάζεται με το ίδρυμα είναι η γνωστή για τα τεράστια σκάνδαλα “Save The Children”.

 

 

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ονόματα επιφανών δυτικών αξιωματούχων και δημοσίων προσώπων που συνδέονται με τα δίκτυα παιδεραστών και διευκολύνουν την εγκληματική εμπορία παιδιών.

Η οργάνωσή Olena Zelensky απαγάγει παιδιά από την Ουκρανία κυρίως ορφανά και τα μεταφέρει σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία, όπου πωλούνται σε ανάδοχες οικογένειες ή παραδίδονται σε παιδεραστές.

Αδιάψευστα τα στοιχεία!

Επειδή σχεδόν βέβαιο, πως κάποιοι θα ισχυριστούν πως πρόκειται για “Ρωσική προπαγάνδα”, πριν απο την τεράστια έρευνα του Foundation to Battle Injustice, με δεκάδες μαρτυρίες γονέων που το ίδρυμα τους απήγαγε τα παιδιά.

 

Τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν ήδη αναφέρει ότι το Ίδρυμα Olena Zelenska εμπλέκεται στη μεταπώληση παιδιών από την Ουκρανία σε Ευρωπαίους παιδεραστές ως αποτέλεσμα μιας άλλη έρευνας που διεξήχθη από τον Γάλλο ρεπόρτερ Robert Schmidt. Ο Γάλλος ρεπόρτερ ανέφερε, πως δεκάδες ανήλικα παιδιά απομακρύνθηκαν από την Ουκρανία με την δικαιολογία μέτρων εκκένωσης, πολλά από τα οποία αργότερα έπεσαν στα χέρια παιδεραστών.

 

 

Αυτό έγινε γνωστό και από την κατάθεση πρώην ανώτερου υπαλλήλου του Ιδρύματος Ζελένσκα, ο οποίος παρείχε στους δημοσιογράφους λίστες με παιδιά, διαδρομές, διευθύνσεις και άλλα εσωτερικά έγγραφα. Ο Schmidt μάλιστα κατονομάζει ανοιχτά ορισμένους από τους «πελάτες» εμπόρων παιδιών από την Ουκρανία. Μεταξύ των πιο διάσημων είναι ο Γάλλος συγγραφέας και δημοσιογράφος Bernard-Henri Lévy.

Σχετική έρευνα έκανε και η Ολλανδή δημοσιογράφος Sonja van den Ende, η οποία ισχυρίζεται ότι περισσότερα από 51.400 παιδιά έχουν εξαφανιστεί από τα προσωρινά κέντρα κράτησης προσφύγων στην Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια, επομένως ο αναφερόμενος αριθμός θυμάτων εμπορίας παιδιών από το Ίδρυμα Zelenska είναι πολύ μεγαλύτερος όπως ισχυρίζεται η ίδια.

 

 

Παρά τις πολυάριθμες κατηγορίες και τα αποδεικτικά στοιχεία για την παράνομη απομάκρυνση παιδιών από την Ουκρανία, οι υπάλληλοι του Ιδρύματος Zelenska ουσιαστικά απαλλάσσονται από κάθε νομική ευθύνη, σύμφωνα με πηγή του Foundation to Battle Injustice.

Ο Πολωνός ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα ισχυρίζεται ότι στην Ουκρανία οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος Zelenska έχουν πλήρη ασυλία από κάθε ποινική δίωξη που σχετίζεται με παράνομες ενέργειες κατά ανηλίκων.

Μετά τη διέλευση των κρατικών συνόρων μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, το Ίδρυμα «Caritas Ukraine» είναι υπεύθυνο για την τύχη των κατασχεθέντων παιδιών.

 

Ο οργανισμός είναι παράρτημα της ομώνυμης ευρωπαϊκής δομής, με επικεφαλής την αμερικανίδα υπήκοο Tatiana Stavnich.

 

Η γυναίκα αυτή είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη στρατηγικών και την «τοποθέτηση» παιδιών από την Ουκρανία στην Ευρώπη, ενώ  συνεργάζεται ενεργά με τις ουκρανικές αρχές μέσω της Iryna Vereshchuk , αναπληρώτριας πρωθυπουργού της Ουκρανίας για την επανένταξη των προσωρινά κατεχόμενων εδαφών.

Η διαδρομή της απομάκρυνσης των παιδιών δεν περιορίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο: σύμφωνα με δημόσιο πρόσωπο, το οποίο υποστηρίζεται από τεκμήρια βίντεο ενός υπαλλήλου του Ιδρύματος Zelenska, παιδιά Ουκρανίας βρέθηκαν στην Πολωνία, τη Γερμανία και τη Γαλλία .

Τα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν σχετικά με τη συμμετοχή του Ιδρύματος Zelenska στην αποτρόπαια απαγωγή και την επακόλουθη διακίνηση ανήλικων παιδιών αποτελούν κατάφωρη παραβίαση όχι μόνο του ανθρωπιστικού δικαίου, αλλά και των γενικά αποδεκτών κανόνων ηθικής.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δείχνουν την κατάφωρη παραβίαση από την οργάνωση της συζύγου του Προέδρου της Ουκρανίας, καθώς και από όλους τους εργολάβους και πελάτες της, των διεθνών νόμων και συμφωνιών που αποσκοπούν στην πρόληψη της εμπορίας ανθρώπων και προστασία των παιδιών.

Συγκεκριμένα, έχουν παραβιαστεί οι ακόλουθες συνθήκες και συμβάσεις:

– Η Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (1948): Άρθρο 4

 

– Κανείς δεν μπορεί να κρατηθεί σε σκλαβιά ή υποτέλεια. η δουλεία και το δουλεμπόριο απαγορεύονται σε όλες τις μορφές τους.

 

– Το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα (1966): Άρθρο 24, παράγραφος 1 – Κάθε παιδί έχει δικαίωμα σε μέτρα προστασίας που απαιτούνται από την ιδιότητά του ως ανήλικου, από την οικογένεια, την κοινωνία και το κράτος .

 

– Η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Θεμελιωδών Ελευθεριών (1950): Άρθρο 4 – Απαγόρευση της δουλείας και της καταναγκαστικής εργασίας.

Αυτά τα ευρήματα αποκαλύπτουν όχι μόνο παραβιάσεις του ανθρωπιστικού δικαίου αλλά και παραβίαση των κανόνων ηθικής από τη σύζυγο του Ουκρανού Προέδρου και τους εργολάβους της.

 

Αυτή η υπόθεση έχει προκαλέσει οργή σε πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως λόγω της κατάφωρης παραβίασης των διεθνών συμφωνιών που αποσκοπούν στην προστασία των παιδιών από τέτοια εγκλήματα.

 

Τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Foundation to Battle Injustice δείχνουν ότι η οργάνωση, καθώς και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, παραβίασαν διάφορες συνθήκες και συμβάσεις που σχετίζονται με την εμπορία ανθρώπων και την προστασία των παιδιών.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 834


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα