Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο Πούτιν και αυτών που βρίσκονται πίσω από αυτόν...

8 Σεπτεμβρίου, 2022 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

… δηλαδή ο μέντορας του Klaus Schwab ο «Kissi» βρίσκεται πίσω από αυτό, και «το σχέδιο» είναι πολύ παλαιότερο και πιο περίπλοκο…

 

Όσοι δεν θέλουν να δουν την αλήθεια, μπορούν να βαυκαλίζονται πως θα σώσουν την ανθρωπότητα ο Πούτιν και ο Τράμπ…

Θα πρότεινα να διαβάσουν εδώεδώεδώ… και εδώ… κάποιες από τις ορθές κρίσεις και για τους δυο…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Μα καλά… δεν σας κάνει εντύπωση πως επτά μήνες τώρα, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιείσει μεγαλύτερο αριθμό στρατιωτών κατά της Ουκρανίας, έχει στείλει στις πολεμικές επιχειρήσεις το μίνιμουμ των στρατιωτικών του δυνάμεων, και παρατείνεται ένας πόλεμος που θα μπορούσε να έχει λήξει το πολύ σε ένα μήνα;;;
Δεν αντιλαμβάνεστε πως αυτό στηρίζει την ενεργειακή και την επισιτιστική κρίση;;;
Δεν αντιλαμβάνεστε πως όλοι οι αρχηγοί κρατών της Ε.Ε. είναι στο κόλπο για να προκαλέσουν τον θάνατο και την πείνα σε εκατομμύρια ανθρώπους;;;
Δεν αντιλαμβάνεστε πως η σχέση με την Κίνα, είναι για να στηρίξει την άνοδό της σε κυρίαρχη δύναμη;;;
ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…
Υ.Γ.2. Περισσότερες αποδείξεις για τον πραγματικό ρόλο του Πούτιν, θα βρείτε εδώ

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ρωσία αγοράζει εκατομμύρια βλήματα πυροβολικού και ρουκέτες από τη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα αμερικανικά έγγραφα από μυστικές υπηρεσίες.

Θεωρώ ότι η παραπάνω έκθεση είναι καθαρά ψεύτικη προπαγάνδα, μέσω της οποίας η Ρωσία – για άλλη μια φορά – παρουσιάζεται ως ανίκανη να αμυνθεί. Και αυτό για να μεταδοθεί στον δυτικό πληθυσμό ότι ο πόλεμος θα τελείωνε σύντομα γιατί οι Ρώσοι δεν θα είχαν πλέον υλικό.

Είναι εντελώς απίστευτο ένα έθνος όπως η Ρωσία να μην έχει αρκετά από τα δικά του αποθέματα πυρομαχικών για να υποστηρίξει ακόμη και μια τόσο μικροσκοπική στρατιωτική επιχείρηση που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Καθώς η Ρωσία είναι έτοιμη να αμυνθεί ενάντια σε μια πολεμική επιθετική συμμαχία πολέμου όπως το ΝΑΤΟ, οι Ρώσοι σίγουρα δεν έχουν αγγίξει ούτε το 2 τοις εκατό των αποθεμάτων πυρομαχικών τους. 

Αυτό με τα drones είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο – πρόκειται για αμυντική τεχνολογία που οι Ρώσοι έχουν παραμελήσει μέχρι τώρα, αλλά τώρα αναγνωρίζουν τη χρησιμότητά της. Τώρα αγοράζουν ακόμα drones – σύντομα θα τα κατασκευάσουν μόνοι τους.Ας μας εξηγήσουν όμως οι Δυτικοί αναλυτές της κλωτσιάς ΠΩΣη Βόρεια Κορέα που ήταν πάντα υπό καθεστώς κυρώσεων….Πώς μπόρεσε λοιπόν η Βόρεια Κορέα να δημιουργήσει τα αποθέματά της πυρομαχικών όταν οι «κυρώσεις που επιβλήθηκαν» επηρεάζουν την ικανότητά της να «τροφοδοτεί» τον στρατό της;;;

Άρα κάτι δεν είναι σωστό εδώ. Κάτι είναι λάθος.Το ποιο είναι πιο πιθανό η Ρωσία να θέλει να διατηρήσει τα δικά της αποθέματα πυρομαχικών και ως εκ τούτου η Β.Κορέα να παρέχει πωλήσεις στους φίλους της. Αυτό βοηθά όλους τους εμπλεκόμενους. Οι Βορειοκορεάτες πούλησαν κάτι που τώρα μπορεί να αναπαραχθεί και η κατασκευή και η ανάπτυξη drones στο Ιράν παίρνει επίσης ώθηση. Επομένως, δεν είναι τίποτα από το οποίο το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να αποκομίσει ένα ευχάριστο μήνυμα…

Ταυτόχρονα  σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ, η ετοιμότητα των στρατευμάτων έχει παραμεληθεί .Η κατάσταση από το 2014 και τον πόλεμο στο Donbass έδειχνε που οδηγούσε. Η κατάσταση σήμερα είναι όπως πριν από 6-8 χρόνια και η μη εφαρμογή της Συμφωνίας του Μινσκ ήταν προβλέψιμη. Ο Μακρόν και η Μέρκελ ήταν εγγυητές – ήξεραν από την αρχή ότι η CIA Κιέβου δεν θα δεχόταν την ειρήνη. Έτσι, τουλάχιστον από το 2014, οι ηγέτες της Δύσης  είναι υπεύθυνοι διότι έχουν φέρει συνειδητά τον στρατό σε αυτή τη άθλια στρατιωτική κατάσταση. Εδώ να αναφέρουμε και την κατάργηση της στράτευσης από τον φίλο του Κίσινγκερ, Liar Baron zu Guttenberg,  μόλις πριν από 3 χρόνια .

Επίσης ένας άλλος φίλος του  «Kissi» από το 2014  πάρκαρε τα Leo’s (I και II), τα οποία τα έκανε ξεπερασμένα κατά χιλιάδες, σε εξωτερικούς χώρους – έτσι ώστε να σκουριάζουν όμορφα. Αποδυναμώνεται ο στρατός της Δύσης και ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ της Ευρασίας.

Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο  Πούτιν και αυτών που βρίσκονται πίσω από αυτόν δηλαδή  ο μέντορας του Klaus Schwab ο «Kissi» βρίσκεται πίσω από αυτό, και «το σχέδιο» είναι πολύ παλαιότερο και πιο περίπλοκο..

ΣχετικόΕΔΩ… 

 

Πηγή

Προβολές : 1,581


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα