Όταν το παρελθόν, αποκαλύπτει το παρόν. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Όταν το παρελθόν, αποκαλύπτει το παρόν. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

27 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:846
Μοίρασέ το

 

Ήξεραν πολύ καλά, κι ήθελαν να προκαλέσουν την Ρωσία σε επέμβαση για να έχουν άλλοθι για έναν γενικευμένο πόλεμο που θα έφερνε και το ποθούμενο αποτέλεσμα της μείωσης του πληθυσμού…

 

 

 

Κρατάει χρόνια αυτή η … πολεμική κολώνια…και το σχέδιο από το βαθύ παρακράτος των ΗΠΑ…

Ένα άρθρο από το παρελθόν, με τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ’ αυτό το έγκλημα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Από την Σοφία

 

Oι Αμερικανοί γνώριζαν πολύ καλά τι θα προξενούσαν στην Ουκρανία, εάν προσπαθούσαν να την εντάξουν στο ΝΑΤΟ. Αυτό αποκαλύπτεται από τα Wikileaks. Στα απόρρητα έγγραφα που αποκάλυψαν τα wikileaks περιλαμβάνεται αναφορά του Αμερικανού πρέσβη στη Μόσχα, William Burns, με ημερομηνία 1 Φεβρουαρίου 2008, o oποίος έγραφε τα εξής προς τους ανωτέρους του:


«Κάνοντας μια ευρύτερη ανασκόπηση του θέματος της επέκτασης του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς, ο Αμερικανός πρεσβευτής γράφει:

«Οι φιλοδοξίες της Ουκρανίας και της Γεωργίας για το ΝΑΤΟ όχι μόνο εκνευρίζουν τη Ρωσία αλλά εγκυμονούν σοβαρές ανησυχίες για τις συνέπειες στη σταθερότητα στην περιοχή (…)

Οι ειδικοί μας λένε ότι η Ρωσία ανησυχεί ιδιαίτερα ότι η σοβαρότατη διάσταση απόψεων στην Ουκρανία για ένταξη στο ΝΑΤΟ, με την πλειονότητα της ρωσικής κοινότητας εναντίον της ένταξης, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη διάσπαση που θα οδηγούσε σε βιαιότητες και, ακόμη χειρότερα, σε εμφύλιο πόλεμο.

Σε μια τέτοια περίπτωση η Ρωσία θα κληθεί να αποφασίσει αν θα πρέπει να επέμβει, μια απόφαση που η Ρωσία δεν θα ήθελε να βρει μπροστά της».

Ήξεραν πολύ καλά, κι ήθελαν να προκαλέσουν την Ρωσία σε επέμβαση για να έχουν άλλοθι για έναν γενικευμένο πόλεμο που θα έφερνε και το ποθούμενο αποτέλεσμα της μείωσης του πληθυσμού…

“Διατηρείστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε αέναη ισορροπία με την φύση”

Γράφουν οι “κατευθυντήριες λίθοι της Τζώρτζια”
(Ποιοι είναι αυτοί το ζητούν; από ποιους το ζητούν; και πού ξέρουν ποια είναι η ισορροπία με την φύση;
Ανήκουν στην ανθρωπότητα ή την θεωρούν κτηνοτροφικό κοπάδι; Και αυτοί απο τους οποίους το ζητούν φαίνεται ότι σκέφτηκαν πως ένας παγκόσμιος πόλεμος θα ικανοποιήσει τα αφεντικά τους, και ξύνονται να τον προκαλέσουν μέσω της Ουκρανίας!)


Εξάλλου την σήμερον ημέρα είναι ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο παρά να το ελέγξεις.

Για αυτό να κρατούμε την Ανθρωπότητα σε “αέναη ισορροπία με την φύση” γιατί 500 εκάτ. μπορείς να τα κουτουπώσεις 3 ή 4 δις αν σε πάρουν χαμπάρι, πώς τα αντιμετωπίζεις;


Κι όταν οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ που είχαν προσφερθεί από τις ΗΠΑ για να “βοηθήσουν” στην αλλαγή καθεστώτος, σκότωναν πολίτες και αστυνομικούς για να διατηρήσουν και να αναζωπυρώσουν την ανάφλεξη, είχαν κάνει την δουλειά τους, έφτασε και η επίσημη έργω αμερικανική παρέμβαση στα εσωτερικά της Ουκρανίας με εν ενεργεία υψηλούς αξιωματούχους που παρέα με το τοπικό ΓΑΠαριό πήραν τις ρούγες και προπαγάνδιζαν εξόφθαλμα και ξετσίπωτα!

Και φυσικά το αποτέλεσμα που θα προκαλούσε την Ρωσία να κάνει ό,τι έκανε και στο Αφγανιστάν…

…..Δεν άργησε καθόλου να έρθει!


 

 

 

 

Σεπτεμβρίου 11, 2014

Πηγή

Προβολές : 846


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα