Όχι, αγαπητέ Νίκο Αντωνιάδη... δεν είναι έτσι τα πράγματα και ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ. Με ενοχλεί η αλαζονεία.

Όχι, αγαπητέ Νίκο Αντωνιάδη... δεν είναι έτσι τα πράγματα και ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ. Με ενοχλεί η αλαζονεία.

19 Απριλίου, 2021 133 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:6,546
Μοίρασέ το

Συνελήφθη για διέγερση σε ανυπακοή η μητέρα που μήνυσε τον διευθυντή του σχολείου για τα self test !!!

Συνεχίστε εσείς να παρασύρεστε από τους ανεγκέφαλους και τους επιτήδειους και μην ακούτε εμένα…

 

Όχι αγαπητέ Νίκο Αντωνιάδη…

ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, (αλλά κι Αυτός, με το μικρό δικό μας ανθρώπινο μυαλό, “κάνει λάθη”).

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ.

Γιατί μόνον ως αλαζονεία μπορώ να εκλάβω την στάση σου, κατά την δική σου νομική άποψη, να μην αντισταθούν οι γονείς στην επιβολή των τεστ.

Όπως θεωρώ λανθασμένη την άποψή σου, πως οι εκπαιδευτικοί εκτελούν εντολές.

Και οι ΜΕΝΓΕΛΕ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ.

Ο δημόσιος υπάλληλος, έχει χρέος να μένει πιστός στο Σύνταγμα και οι νόμοι που έχουν φτιαχτεί, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ο κάθε πολίτης, έχει δικαίωμα να αντιστέκεται κι εσύ, με αλαζονικό τρόπο, στην ουσία του αφαιρείς αυτό το δικαίωμα, δίνοντας αφορμές για σχόλια δυσμενή σε βάρος σου, όπως θα διαπιστώσεις κάτω από την ανάρτηση του κ. Ιάκωβου Τίγκα.(εδώ)

Κι αυτό με στεναχωρεί, γιατί δυστυχώς αποδεικνύεται πως άθελά μας ή ηθελημένα, παίζουμε το παιχνίδι του … ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ των σιωνιστών που μας κυβερνούν.

Όπως θα διαπιστώσεις και από την ανάρτηση του συναδέλφου σου δικηγόρου κ. Νίκου Αγαμέμνονος Καραβέλου, αλλά και από το σχόλιό μου, το μόνο που μας μένει είναι Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.(εδώ)

Εύχομαι να μην χρειαστεί η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, να πάρει άλλη μορφή.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Φιλική συμβουλή: Άλλαξε το “ΕΓΩ” με το ΕΜΕΙΣ… γιατί κανείς μας δεν είναι τέλειος, ούτε αλάνθαστος.

Και όπως σου είπα και τηλεφωνικά, είναι ιεροσυλία η φωτογραφία σου δίπλα σ’ αυτήν του Χριστού, ή του Ιωάννη Καποδίστρια, έστω κι αν κάνεις επεξηγήσεις… παραπέμπουν σε … άλλες σκέψεις…

 

 

Δεν το έγραψα ούτε το είπα μόνο μία φορά.

Οι διευθυντές των σχολείων εφαρμόζουν τις Κ.Υ.Α. και εκτελούν εντολές.

Μην στρέφεστε οι γονείς εναντίον τους.

Μην παρασύρεστε από τους ανεγκέφαλους και επιτήδειους που βγαίνουν στο facebook και κραυγάζουν εναντίον των σχολείων και των διευθυντών τους προτρέποντας τους γονείς να τους μηνύσουν.

Αυτή η συμπεριφορά είναι βούτυρο στο ψωμί του συστήματος.

Απομακρύνει τον προβολέα από τους πραγματικούς υπεύθυνους για τα self test στα παιδιά μας και βάζει να σκοτώνονται μεταξύ τους διευθυντές και γονείς, ενώ και οι δύο πλευρές είναι θύματα των ίδιων εγκλημάτων της κυβέρνησης. 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το facebook τους αφήνει ανενόχλητους όλους αυτούς και να έχουν και από ένα και από δύο προφίλ ο καθένας.

Τους γραφικούς τους αφήνει να κάνουν την δουλειά του συστήματος το οποίο υποτίθεται πολεμάνε.

Τέτοιους θέλει.

Τους επικίνδυνους τους μαζεύει ο εισαγγελέας.

Ενώ εγώ δέχθηκα τον απίστευτο πόλεμο από το facebook, χάκαραν την ιστοσελίδα που είχα δημιουργήσει, ενώ ο εισαγγελέας ούτε στα …εκατό χιλιόμετρα δεν με πλησιάζει.

Βγήκε αυτή η μητέρα στον Εύοσμο, η Σοφία Ρωμαίου, βγήκε και ένας άλλος στην Κρήτη, ο Κωνσταντίνος Βαμβουκάκης, κυκλοφόρησε και η ψευδής είδηση ότι εισαγγελέας στην Κέρκυρα δήθεν “έβαλε χέρι” σε διευθύντρια σχολείου που …εφάρμοσε την Κ.Υ.Α., και άρχισαν να πανηγυρίζουν οι αφελείς και βεβαίως ταυτόχρονα να αμφισβητούν εμένα.

Είναι άλλωστε ένας από τους σκοπούς των ανόητων αυτών ανθρώπων που μάταια αγωνίζονται να με αποδομήσουν γιατί έχουν λυσσάξει με την τεράστια απήχηση και αποδοχή που έχω εντός και εκτός συνόρων, την οποία παθιασμένα θα ήθελαν να έχουν οι ίδιοι. Για ιδιοτελείς σκοπούς.

Και έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου γιατί τις συνέπειες της έξαλλης αυτή συμπεριφοράς δεν τις υφίστανται μόνο οι ανεγκέφαλοι αλλά και όλοι αυτοί που κινδυνεύουν να παρασυρθούν από αυτούς και να ακολουθήσουν τις προτροπές τους.

Αυτές οι προτροπές λοιπόν στο facebook μπήκαν στο στόχαστρο της Εισαγγελίας, η οποία κατ’ αρχήν ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε όλες αυτές τις περιπτώσεις , στη συνέχεια δε προχώρησε στην πρώτη σύλληψη.

Συνελήφθη η μηνύτρια !!

Το καταλαβαίνετε;

Είναι αυτό που λέει ο λαός “πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”.

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/347776_self-tsts-synelifthi-i-mitera-mathiti-ston-eyosmo-gia-tis-anartiseis

Εγώ όμως έχω προειδοποιήσει για το κούρεμα αυτό. Και έπεσαν οι ίδιοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι να με φάνε.

Τώρα;

Θα πάνε οι θεματοφύλακες να …σώσουν την μητέρα αυτή που βρέθηκε με χειροπέδες για διέγερση σε ανυπακοή;

Γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην χθεσινή διαμαρτυρία της εναντίον του σχολείου η Σοφία Ρωμαίου υποστηρίχθηκε από “θεματοφύλακες του συντάγματος”.

Ή θα πάνε οι υπέρμαχοι των θεματοφυλάκων νομικοί να τους σώσουν όλους μαζί…;

Προφανώς ποινική διαδικασία θα κινηθεί και κατά του Κωνσταντίνου Βαμβουκάκη στην Κρήτη ο οποίος και αυτός κατέθεσε μήνυση κατά του διευθυντή του σχολείου του παιδιού του επειδή δεν το δέχθηκε χωρίς self test και μέσω των αναρτήσεών του επιχειρεί να παρασύρει και άλλους γονείς να πράξουν το ίδιο.

Και προφανώς κι άλλη σχετική ποινική διαδικασία θα κινηθεί και κατά όλων αυτών που διέδωσαν στο διαδίκτυο και στο facebook ότι εισαγγελέας στην Κέρκυρα θα έστελνε και έγγραφο στους διευθυντές όλων των σχολείων του νησιού να μην εφαρμόσουν την Κ.Υ.Α. για τα self test.

Είναι τραγικό ο βαθμός της διάδοσης της ψευδούς και επικίνδυνης για τους γονείς  “είδησης” αυτής στο facebook (“με την βούλα της Εισαγγελίας¨ – “φραγμός στην αυθαιρεσία” – “αυτές είναι οι σωστές νομικές ενέργειες που όλοι πρέπει να κάνουμε”, αναφερόμενοι στην μήνυση του γονέα στην Κέρκυρα, κ.λπ).

Να επισυνάψω πάλι τα link της δημοσίευσης του κειμένου που έχω προτείνει στους γονείς;

Το επισυνάπτω.

Ελπίζω επιτέλους να καταλάβατε οι περισσότεροι.

Οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν μηνύσεις στα σχολεία…

Μαθητές, γονείς & καθηγητές απευθύνονται στην πολιτική ηγεσία και στην επιτροπή εμπειρογνωμώνων και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!

 

Πηγή

Υ.Γ

ΠΕΡΙ Κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

https://attikanea.info/tag/νικοσ-αντωνιαδησ

======================
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Αθανάσιος Κολυβάς VS Νίκου Αντωνιάδη: “Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη, σούπερ ντούπερ δικηγόρε” (βίντεο)

https://attikanea.info/αθανάσιος-κολυβάς-vs-νίκο-αντωνιάδη-ξύ

Σ’ αυτή την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, κύριε Αντωνιάδη, μπορείτε να απαντήσετε δημόσια;

https://attikanea.info/σ-αυτή-την-ανοιχτη-επιστολη-κύριε-αντ

Κύριε Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε δημόσια, γι αυτή την αρνητική … αναφορά στο όνομά σας;;; “Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Δον Κιχώτης ή άλλος ένας λαγός του συστήματος;” ΜΕΡΟΣ 1ο

https://attikanea.info/κύριε-αντωνιάδη-έχετε-κάτι-να-πείτε-δη

Κύριε Νίκο Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε γι αυτό;;; ΜΕΡΟΣ 2ο

https://attikanea.info/κύριε-νίκο-αντωνιάδη-έχετε-κάτι-να-πεί

Κύριε Αντωνιάδη, το γκρεμίσατε ή όχι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ; Μπορείτε να απαντήσετε;;; ΜΕΡΟΣ 3ο

https://attikanea.info/κύριε-αντωνιάδη-το-γκρεμίσατε-ή-όχι-το

Θα απαντήσετε σ’ αυτά τα ερωτήματα, για τους ΑΜΕΑ, κύριε Αντωνιάδη; (ΜΕΡΟΣ 4ο)

https://attikanea.info/θα-απαντήσετε-σ-αυτά-τα-ερωτήματα-αμεα

Νίκο Αντωνιάδη, θα σύρεις έναν ΗΡΩΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ, στο… κακουργημάτων;;; Γιατί;

Προβολές : 6,546


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα