1914 Χριστουγεννιάτικη Εκεχειρία – μία υπενθύμιση τώρα που οι @α@α@ιστές μας κρατούν δέσμιους

1914 Χριστουγεννιάτικη Εκεχειρία – μία υπενθύμιση τώρα που οι @α@α@ιστές μας κρατούν δέσμιους

27 Δεκεμβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:277
Μοίρασέ το

 

 

Ίσως μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες πολέμου – μην την προσπεράσετε

1914 Christmas Truce — Reminder Satanists Hold Us Prisoner

ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ. (!!!!!!!!!!!!!!)

 

 

 

 

Συγκλονιστικό… κι ακόμη συγκλονιστικότερο το γεγονός πως και τους δυο Παγκοσμίους Πολέμους, τους έκανε η σατανική χαζαρομαφία των Ρότσιλντ…

Το αίμα, τους δυναμώνει…

Και τώρα, ετοιμάζουν τον ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, αλλά προς το παρόν, χωρίς όπλα… σιωπηλός πόλεμος, με βιολογικά όπλα ένα από τα οποία είναι και το εμβόλιο του κορονοϊού…

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Μόνον η Θεία Παρέμβαση θα μπορούσε να σώσει την ανθρωπότητα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

christmastruce11.jpg

Μετάφραση blümlifee

 

1914 Χριστουγεννιάτικη Εκεχειρία – μία υπενθύμιση τώρα που οι @α@α@ιστές μας κρατούν δέσμιους

Τα Χριστούγεννα του 1914, Βρετανοί και Γερμανοί στρατιώτες συμφιλιώθηκαν και αρνήθηκαν να σκοτωθούν μεταξύ τους. τα Χριστούγεννα έφεραν στην μνήμη τους, ότι είχαν περισσότερα κοινά στον Ιησού Χριστό και το Ευαγγέλιο της Αγάπης παρά με τους καμπαλιστές (σατανιστές) τραπεζίτες που είχαν επινοήσει αυτόν τον πόλεμο για να τους σκοτώσουν.

Η  άρνησή τους να συμμορφωθούν, είναι μια υπενθύμιση ότι αυτός ο πόλεμος ενάντια στον πολιτισμό έχει υποκινηθεί. 

Ο Covid δεν είναι παρά η νέα επωνυμία της γρίπης.

Ωστόσο, η υστερία που δημιουργήθηκε από αυτή την ψυχολογική επιχείρηση, είναι μια επίθεση στην ανθρωπότητα όπως και ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Οι πόλεμοι επινοούνται όπως οι πανδημίες. τα “m-volια” είναι τόσο θανατηφόρα όσο και οι σφαίρες ενός τουφεκιού.

“Προς έκπληξη των αρχηγών πεδίου και στις δύο πλευρές, μερικά από τα στρατεύματα ήταν απρόθυμα να επιστρέψουν στη μάχη.

Σε αρκετές περιοχές,μάλιστα, αναγκάστηκαν να διατάξουν τους άνδρες να ξαναρχίσουν τις εχθροπραξίες με την απειλή της ποινής του στρατοδικείου.”

ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ‘Η ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ “M-VOLΙΩΝ”. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ;

“Ο συνολικός αριθμός των απωλειών στρατιωτών και αμάχων στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν πάνω από 37 εκατομμύρια: Πάνω από 16 εκατομμύρια θάνατοι και 20 εκατομμύρια τραυματίες, κατατάσσοντάς τον στις πιο θανατηφόρες συγκρούσεις στην ανθρώπινη ιστορία”. —Wikipedia

“Οι κυβερνήσεις των δυτικών εθνών, είτε μοναρχικών είτε ρεπουμπλικανών, είχαν περάσει στα αόρατα χέρια μιας διεθνούς σε ισχύ και κατοχή πλουτοκρατίας.

Μάλιστα, θα τολμούσα να υπαινιχθώ, ότι επρόκειτο για μια ημι-απόκρυφη δύναμη που … έσπρωξε τη μάζα του αμερικανικού λαού στο καζάνι του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου”.

Υποστράτηγος JFC Fuller (1878-1966) Decisive Battles of the USA, 1776-1918, (1942) σελ.396 από 25 Δεκεμβρίου 2019 από τον Kieran Dunn (henrymakow.com)

25 Δεκ. 2019
του Kieran Dunn
(henrymakow.com)

Πρόκειται για μια ιστορία που αξίζει να διηγηθεί κανείς ξανά. λίγοι συνειδητοποιούν ότι μόλις πριν από έναν αιώνα, τα Χριστιανικά Έθνη βρέθηκαν σε πόλεμο μεταξύ τους.

Καθολικοί, Προτεστάντες, Ορθόδοξοι και Κόπτες, είχαν πάρει τα όπλα ο ένας εναντίον του άλλου. είχαν εγκαταλείψει τις διδασκαλίες του Ιησού, ο οποίος είπε “αγαπάτε τον εχθρό σας” και τώρα είχαν εμπλακεί σε έναν καταστροφικό πόλεμο.

Μέχρι τα Χριστούγεννα, ήταν προφανές ότι αυτός ο “σύντομος πόλεμος” δεν θα τερματιζόταν σύντομα, όπως είχαν υποσχεθεί οι πολιτικοί.

Ο Πάπας Βενέδικτος XV, (αριστερά στη φωτογραφία), είχε προτείνει την παύση των εχθροπραξιών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά η πρότασή του απορρίφθηκε ως “αδύνατη” και από τις δύο πλευρές.

Ο Άλφρεντ Άντερσον του Βρετανικού Εκστρατευτικού Σώματος ήταν μόλις 18 ετών και ήταν στο μέτωπο την παραμονή των Χριστουγέννων του 1914, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. σύντομα έγινε ανακωχή μεταξύ των μαχητών και ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΔΩΡΑ.

Σε άλλα τμήματα κατά μήκος του μετώπου, τα γερμανικά στρατεύματα έστησαν μικρά δέντρα στο στηθαίο των χαρακωμάτων τους, τα στόλισαν με αναμμένα κεριά και άρχισαν να τραγουδούν τα κάλαντα.

Σύντομα πολλά βρετανικά στρατεύματα κατά μήκος του μετώπου σε αυτήν την περιοχή άρχισαν να τραγουδούν μαζί.

Τα βρετανικά και τα γαλλικά στρατεύματα άρχισαν να βλέπουν Γερμανούς να αναρτούν πινακίδες που έγραφαν: “ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ”.

Μερικές βρετανικές μονάδες αυτοσχεδίασαν πανό που έγραφαν “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” και περίμεναν απάντηση.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν οι κυβερνήσεις των μαχητών, θύλακες γερμανικών, γαλλικών και βρετανικών στρατευμάτων κανόνισαν μια αυθόρμητη εκεχειρία και οι στρατιώτες εγκατέλειψαν τα χαρακώματα τους. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Από τη μία ως την άλλη άκρη της γραμμής, άνδρες που λίγες ώρες νωρίτερα είχαν προσπαθήσει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, συναντήθηκαν στο πουθενά για να σφίξουν τα χέρια, να μοιραστούν μερίδες, κέϊκ σοκολάτας, κονιάκ, καρτ ποστάλ, εφημερίδες, καπνό, και να θάψουν με κάποια επισημότητα τους νεκρούς τους.

Ο Kurt Zehmisch, ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας της BEF έγραψε στο ημερολόγιό του: “οι Άγγλοι έφεραν μια μπάλα ποδοσφαίρου από τα χαρακώματα και πολύ σύντομα ακολούθησε ένα ζωντανό παιχνίδι. πόσο υπέροχα, αλλά και πόσο περίεργα ήταν! Χριστούγεννα, η γιορτή της αγάπης, που κατάφερε να φέρει κοντά – έστω για λίγο – θανάσιμους εχθρούς ως φίλους”.

Αυτή η άτυπη εκεχειρία, η οποία περιελάμβανε επίσης μερικά γαλλικά και βελγικά στρατεύματα, έληξε σε μεγάλο βαθμό την Πρωτοχρονιά.

Γερμανοί και Βρετανοί στρατιώτες χώρισαν απρόθυμα, σύμφωνα με τα λόγια του στρατιώτη Percy Jones της Ταξιαρχίας του Γουέστμινστερ, “με ζωηρή χειραψία και αμοιβαία καλή θέληση”.

Την 1η Ιανουαρίου 1915 οι Times του Λονδίνου δημοσίευσαν μια επιστολή ενός Ταγματάρχη του Ιατρικού Σώματος που ανέφερε ότι στον τομέα του, οι Βρετανοί έπαιξαν ένα παιχνίδι εναντίον των Γερμανών και ηττήθηκαν με 3-2.

Οι άνδρες είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους δώρα και κουμπιά.

Οι στρατιώτες που ήταν κουρείς έκαναν δωρεάν κούρεμα.

Κάποιος Γερμανός στρατιώτης, ταχυδακτυλουργός, έκανε μια αυτοσχέδια παράσταση της θεατρικής του ρουτίνας στο μέσο του πουθενά.

Γερμανοί και συμμαχικοί διοικητές προσπάθησαν να καλύψουν την αυτοσχέδια κατάπαυση του πυρός.

Οι Γάλλοι στρατηγοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί οι στρατιώτες τους δεν υπάκουσαν στις εντολές και προσχώρησαν στην απαγορευμένη εκεχειρία των Χριστουγέννων.

Προς έκπληξη των διοικητών πεδίου και στις δύο πλευρές, μερικά από τα στρατεύματα ήταν απρόθυμα να επιστρέψουν στη μάχη. Σε πολλά τμήματα, αναγκάστηκαν να διατάξουν τους στρατιώτες να ξαναρχίσουν τις εχθροπραξίες απειλώντας τους με την ποινή του στρατοδικείου.

στη Γερμανία, δεν δόθηκε ευρεία δημοσιότητα, και αθόρυβα η Ανώτατη Διοίκηση αντικατέστησε τις περισσότερες μονάδες πρώτης γραμμής που συμμετείχαν στην κατάπαυση του πυρός.

Ντροπιασμένοι από την αυθόρμητη εκεχειρία, καθώς είχαν πιαστεί στον ύπνο, οι συμμαχικοί διοικητές φρόντισαν να μην επαναληφθεί η Χριστουγεννιάτικη εκεχειρία του 1914, και κατά τη διάρκεια των επόμενων Χριστουγέννων τα στρατεύματά τους ενεπλάκησαν σε εχθροπραξίες κατά τη διάρκεια των εορτών. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

(η ταινία)

Η Χριστουγεννιάτικη Εκεχειρία του 1914 καταδεικνύει πώς η κοινή πεποίθηση ενός Σωτήρα που γεννήθηκε στη Βηθλεέμ και αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς μεταξύ εχθρών μπορεί να κάνει φίλους ακόμη και τους πιο ορκισμένους εχθρούς.

Όταν οι Βρετανοί άκουσαν τους Γερμανούς να τραγουδούν ένα τραγούδι για ένα μικρό μωρό που γεννήθηκε σε έναν στάβλο, ενώθηκαν στο τραγούδι “Silent Night” (“Άγια Νύχτα”).

ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ. (!!!!!!!!!!!!!!)

Όταν και οι δύο πλευρές των χαρακωμάτων συνειδητοποίησαν ότι ο Χριστός που ήξεραν ήταν επίσης ο Χριστός που ήξερε και ο αντίπαλός τους, ποια άλλη απάντηση θα μπορούσε να υπάρξει από το να εδραιωθεί η ειρήνη μεταξύ των αδελφών; (!!!!)

Γι’ αυτό αξίζει να λέγεται αυτή η ιστορία κάθε Χριστούγεννα.

Ο Χριστός ήρθε για να φέρει ειρήνη και άφεση αμαρτιών σε έναν ταραγμένο κόσμο. Η γνώση για τον Χριστό εξακολουθεί να φέρνει την ελευθερία και την ειρήνη σε όλους όσοι Τον συναντούν.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
———-
δείτε σχετικά άρθρα για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο – ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
– Illuminati Bankers Instigated World War One (Οι τραπεζίτες των Illuminati υποκίνησαν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο)
– Murder on Somme 100 Years Ago ( Μαζική δολοφονία πριν περίπου 100 χρόνια)
– British and German troops in Afghanistan Commemorate 1914 Truce (Obviously they missed the point)
Βρετανικά και γερμανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν εορτάζουν την εκεχειρία του 1914 (ωστόσο, προφανώς έχασαν το νόημα)

ο Dan Butler (1955-2018) έγραψε:

πριν από κάποια χρόνια κάποιος Dr Thomas Weber έκανε έρευνα σε πολεμικά ημερολόγια και έγγραφα της εποχής για να ανακατασκευάσει την Χριστουγεννιάτικη Εκεχειρία του 1914.

Ανακάλυψε στοιχεία ότι πολλοί στρατιώτες προσπάθησαν να ξεκινήσουν επαναλαμβανόμενες εκεχειρίες το 1915 και το 1916, αλλά μέχρι τότε ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΟΠΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. (!!!!!)

Στην πραγματικότητα ήταν το τραγούδισμα αμοιβαία γνωστών Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που ώθησε τους στρατιώτες να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον χωρίς τα όπλα τους. κατά τη διάρκεια των σύγχρονων μαχών, οι στρατιώτες οδηγούνται από την ωμότητα που τροφοδοτεί η αδρεναλίνη, η οποία μετατρέπεται έπειτα σε τύψεις κατά την ανάπαυση στα χαρακώματα μεταξύ των μαχών.

Το διάλειμμα από την απόλυτη απανθρωπιά αυτού που κάνουν, μάλλον κράτησε πολλούς από αυτούς από το να χάσουν για πάντα την ανθρωπιά τους.

Λυπηρό είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς που συμμετείχαν στην εκεχειρία του 1914 δεν επέζησαν του πολέμου.

Ο δρ. Weber ανέφερε επίσης ότι οι Γάλλοι στρατιώτες δεν συμμετείχαν στην πρώτη εκεχειρία. μόνο Βρετανοί και Γερμανοί.

Ένας άλλος που δεν ενέκρινε την εκεχειρία μαζί με τους διοικητές των μεραρχιών και τους Γάλλους ήταν ο δεκανέας αγγελιαφόρων της πρώτης γραμμής του αρχηγείου του συντάγματος Hitler.

Τουλάχιστον, αυτό κατέγραψε στο πολεμικό του ημερολόγιο ένας από την ταξιαρχία του Hitler, ο Heinrich Lugauer.

Ο Βέμπερ τον αναφέρει. “κι ενώ όλοι μιλούσαν για την αδελφοποίηση των Χριστουγέννων του 1914 με τους Άγγλους, ο Hitler αποκάλυψε ότι ήταν πικρός αντίπαλός τους, λέγοντας, “κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε ούτε καν να συζητείται κατά τη διάρκεια του πολέμου”

 

Πηγή σχολίου

πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 277


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα