5 επιπλέον θανατηφόρες ασθένειες έχουν αναφερθεί σε όλο τον κόσμο. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ

5 επιπλέον θανατηφόρες ασθένειες έχουν αναφερθεί σε όλο τον κόσμο. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ

12 Μαΐου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:880
Μοίρασέ το

 

Διάφορες αναφορές υποδηλώνουν ότι άλλες ασθένειες όπως ο ΕΜΠΟΛΑ και η ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Παρά την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει ο κόσμος, οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι μάλλον ευάλωτοι. Και παρόλο που ο COVID-19 δεν είναι τόσο σοβαρός όσο ισχυρίζονται οι αρχές, άλλες ασθένειες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σκοτώσουν εκατομμύρια αρχίζουν να εξαπλώνονται παγκοσμίως.

 

Η Παγκόσμια ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ρίχνει στην ανθρωπότητα, νέα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ, προκειμένου να επιτύχει την ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο κόσμος εξακολουθεί να στροβιλίζεται από τον εκτεταμένο αντίκτυπο της πανδημίας του κοροναϊού της Wuhan (COVID-19), ωστόσο φαίνεται ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν να χειροτερεύουν προτού βελτιωθούν.

Διάφορες αναφορές υποδηλώνουν ότι άλλες ασθένειες όπως ο ΕΜΠΟΛΑ και η ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Παρά την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει ο κόσμος, οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι μάλλον ευάλωτοι. Και παρόλο που ο COVID-19 δεν είναι τόσο σοβαρός όσο ισχυρίζονται οι αρχές, άλλες ασθένειες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σκοτώσουν εκατομμύρια αρχίζουν να εξαπλώνονται παγκοσμίως.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ:

 

ΕΜΠΟΛΑ

Πρόσφατα αναφέρθηκαν και επιβεβαιώθηκαν κρούσματα Έμπολα στην Κεντρική Αφρική, όπου τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει λόγω της τελευταίας επιδημίας. Ένα δεύτερο άτομο από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό φέρεται να πέθανε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης αναζωπύρωσης του θανατηφόρου ιού.

Οι τοπικοί προϊστάμενοι υγείας προσπαθούν να περιορίσουν το ξέσπασμα, το οποίο ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου.

Το πρώτο κρούσμα Έμπολα καταγράφηκε στις 21 Απριλίου, όταν ένας 31χρονος άνδρας από το Mbandaka στην επαρχία Equateur πέθανε από τον ιό. Δυστυχώς, η 25χρονη κουνιάδα του ήταν το δεύτερο θύμα της επιδημίας.

Οι αναφορές ανέφεραν ότι κανείς άλλος δεν έχει βρεθεί θετικός στον Έμπολα μέχρι στιγμής, αλλά οι γιατροί παρακολουθούν στενά 145 άτομα που ήρθαν σε επαφή με τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ο Έμπολα είναι ένας αιμορραγικός πυρετός που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 11.000 ανθρώπους αφότου έφτασε στη Δυτική Αφρική και εξαπλώθηκε γρήγορα μέσα σε δύο χρόνια.

 

H3N8 ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ

Μόνο στις ΗΠΑ, περισσότερα από 28 εκατομμύρια κοτόπουλα και γαλοπούλες είχαν θανατωθεί από τότε που επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της γρίπης των πτηνών H3N8 τον Φεβρουάριο.

Εάν ο H3N8 εξαπλωθεί στους ανθρώπους, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) προειδοποίησαν ότι το κοινό θα πρέπει να προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο. Το ποσοστό θνησιμότητας για τη γρίπη των πτηνών H3N8 στους ανθρώπους μπορεί να φτάσει το 60%.

Στις 26 Απριλίου, οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανέφεραν την πρώτη ανθρώπινη μόλυνση με H3N8 . Σύμφωνα με αναφορές, ένα τετράχρονο αγόρι από την κεντρική επαρχία Χενάν μολύνθηκε με την παραλλαγή αφού ανέπτυξε πυρετό και άλλα συμπτώματα στις 5 Απριλίου. Σε μια δήλωση, η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας (NHC) είπε ότι δεν είχαν μολυνθεί στενές επαφές με τον ιό.

 

“ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ” ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ

Εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανέφερε επίσης ότι σε λιγότερο από ένα μήνα, τουλάχιστον 170 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ “ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ” ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ.

Ο ΠΟΥ ανέφερε ότι το πρώτο κρούσμα εντοπίστηκε στη Σκωτία στα τέλη Μαρτίου. Μέχρι σήμερα, ένα παιδί έχει πεθάνει και τουλάχιστον 17 χρειάστηκαν μεταμοσχεύσεις ήπατος μετά τη διάγνωση.

Κορυφαίοι ιολόγοι ανησυχούν ότι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ.

Περιστατικά έχουν επίσης αναφερθεί στην Αμερική, με τουλάχιστον 11 παιδιά άρρωστα με ανεξήγητη ηπατίτιδα να επιβεβαιώνονται τις τελευταίες εβδομάδες. Υπήρχαν εννέα περιπτώσεις στην Αλαμπάμα και δύο ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΗΠΑΤΟΣ.

Υπήρχαν επίσης δύο καταγεγραμμένα κρούσματα στη Βόρεια Καρολίνα. Κάποιοι λένε ότι τα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ Μ-VOLIA για τον COVID-19, αλλά τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης επιμένουν ότι δεν σχετίζονται.

 

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑ

Στην Αυστραλία, το ξέσπασμα της ιαπωνικής εγκεφαλίτιδας έχει επίσης επιδεινωθεί. Τουλάχιστον 11 κρούσματα σε ανθρώπους έχουν επιβεβαιωθεί, με τρεις θανάτους σε εθνικό επίπεδο.

Τριάντα χοιροτροφεία της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW) έχουν προσβληθεί από την ιαπωνική εγκεφαλίτιδα, η οποία προκαλείται από έναν ιό που ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. (σ.τ.μ. είχαμε αναφερθεί από πέρυσι για την απελευθέρωση μεταλλαγμένων κουνουπιών, αρχικά στην Καλιφόρνια, αλλά και αλλού) Ενώ η ιαπωνική εγκεφαλίτιδα είναι ενδημική σε άλλα μέρη του κόσμου, δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ τόσο νότια στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τη Sarah Britton, επικεφαλής της κτηνιατρικής υπηρεσίας του Τμήματος Πρωτογενών Βιομηχανιών της ΝΝΟ, οι περιπτώσεις έχουν ασκήσει αδικαιολόγητο άγχος στους παραγωγούς χοίρων, ειδικά επειδή επηρέασε την παραγωγή κατά 60 έως 80%.

 

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ (ΗΠΑ)

Εκτός από τις μολυσματικές ασθένειες που εξαπλώνονται στους ανθρώπους, υπήρξαν επίσης αναφορές για μια “μυστήρια ασθένεια” που σκοτώνει άλογα στο Κολοράντο.

Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε, η ασθένεια έχει σκοτώσει δεκάδες άγρια ​​άλογα στο Κολοράντο. Σύμφωνα με ομοσπονδιακούς αξιωματούχους, η μυστηριώδης ασθένεια θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από τον θάνατο 57 άγριων αλόγων σε μια ιππική εγκατάσταση στο Canon City του Κολοράντο.

Το ξέσπασμα της “άγνωστης αλλά εξαιρετικά μεταδοτικής και μερικές φορές θανατηφόρου ασθένειας” αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις 23 Απριλίου, δήλωσε το Γραφείο Διαχείρισης Γης.

Η εγκατάσταση φιλοξενεί 2.550 άλογα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εθελοντική καραντίνα. (Σχετικό: Ορισμένοι μελετητές της Βίβλου πιστεύουν ότι η κρίση του κορωνοϊού ταιριάζει με τις βιβλικές προβλέψεις των εσχάτων καιρών.)

Δεδομένου ότι η Αμερική εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον απόηχο της πανδημίας COVID-19, η χώρα θα μπορεί ευκολότερα να αναρρώσει εάν αυτές οι αναφερόμενες ασθένειες επιλυθούν το συντομότερο δυνατό.

Αλλά ποιός μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξει επανάληψη της πανδημίας του κορωνοϊού, ειδικά από τη στιγμή που εξαπλώθηκε για πρώτη φορά από μια εγκατάσταση στην Κίνα όπου οι επιστήμονες πειραματίζονταν με μια από τις πιο επικίνδυνες ασθένειες στον πλανήτη;

Επισκεφτείτε το Pandemic.news για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η πανδημία COVID-19 έχει επηρεάσει την Αμερική και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πιθανή σύνδεση μεταξύ των m-volίων COVID-19 και της πρόσφατης αύξησης των κρουσμάτων ηπατίτιδας στα παιδιά.


(διάρκεια 21:00)

Αυτό το βίντεο είναι από το InfoWars channel στο Brighteon.com

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

COVID-19 lockdowns linked to increased hepatitis risk in children, says Australian infectious diseases expert.

Pfizer’s COVID “vaccine” responsible for hepatitis outbreak in children.

WHO now says three times more people died from “covid” than previously reported, but clearly it was the jabs.

NY Times forced to admit that COVID-19 immunity is better in red states that opened sooner.

Russian scientist claims omicron strain “could end COVID pandemic.”

– Τα lockdown λόγω COVID-19 συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο ηπατίτιδας στα παιδιά, λέει Αυστραλός ειδικός μολυσματικών ασθενειών (COVID-19 lockdowns linked to increased hepatitis risk in children, says Australian infectious diseases expert.)

– Το “m-volιο” της Pfizer για τον COVID ευθύνεται για το ξέσπασμα της ηπατίτιδας στα παιδιά. (Pfizer’s COVID “vaccine” responsible for hepatitis outbreak in children.)

– Ο ΠΟΥ λέει τώρα ότι τρεις φορές περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από “covid” από ό,τι είχε αναφερθεί προηγουμένως, αλλά ξεκάθαρα ήταν τα m-volια. (WHO now says three times more people died from “covid” than previously reported, but clearly it was the jabs.)

– Οι NY Times αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι η ανοσία του COVID-19 είναι καλύτερη στις κόκκινες πολιτείες που άνοιξαν νωρίτερα. (NY Times forced to admit that COVID-19 immunity is better in red states that opened sooner.)

– Ρώσος επιστήμονας ισχυρίζεται ότι το στέλεχος Οmicron “θα μπορούσε να τερματίσει την πανδημία COVID”. (Russian scientist claims omicron strain “could end COVID pandemic.”)

ΟΙ πηγές περιλαμβάνουν:

SHTFPlan.com

DailyMail.co.uk

StraitsTimes.com

Brighteon.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 880


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα