7 σημάδια που δείχνουν ότι το Σύμπαν προσπαθεί να σας πει κάτι

7 σημάδια που δείχνουν ότι το Σύμπαν προσπαθεί να σας πει κάτι

27 Απριλίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:600
Μοίρασέ το

 

 

Κάποιες φορές αυτά που μοιάζουν σαν ένας τεράστιος πόνος και φαίνονται πως καθυστερούν την πρόοδο μας, είναι στην πραγματικότητα είναι μεταμφιεσμένες ευλογίες.

Για κάποιο λόγο συμβαίνουν όλα… τίποτα δεν γίνεται τυχαία και οι ζωές μας συντονισμένες με το σύμπαν… ας το αφουγκραστούμε…
Καλλιόπη

Όλη η ζωή μας έχει χτιστεί πάνω στο εξαιρετικό σύστημα της πρόθεσης και της ανταπόδοσης. Καλείτε κάτι, (συνειδητά ή υποσυνείδητα) και τότε το Σύμπαν θα απαντήσει με την μορφή απάντησης ή μηνύματος για την καθοδήγηση μας στο μονοπάτι της εκδήλωσης των επιθυμιών μας.

Ως διαισθητικά όντα, μια από τις διασκεδαστικές πτυχές της ζωής είναι να ξέρουμε πώς να αναγνωρίσουμε και διαισθητικά να το διακρίνουμε όταν ένα καινούργιο μήνυμα έρχεται στον δρόμο μας.

Εδώ είναι 7 σημάδια που δείχνουν πως το Σύμπαν προσπαθεί να σας πει κάτι

 

 1. Déjà vu

Είχατε ποτέ την αίσθηση πως έχετε ξαναζήσει ένα συγκεκριμένο γεγονός; Οι λεπτομέρειες κάθε λεπτού δείχνουν να σας είναι οικείες σαν μια ταινία που είχατε δει και ξεχάσατε. Η λέξη ¨déjà vu¨ από τα Γαλλικά σημαίνει ¨ήδη ιδωμένο¨ και πιστεύεται πως είναι μια στιγμή που αναστέλλεται στο τώρα όπου ο ανώτερος εαυτός σας θυμάται πως πάντα πλησιάζουμε την δόνηση μας. Αυτό σημαίνει πως απλά αντηχούμε τις δονήσεις που προσφέραμε στο αιθερικό πεδίο εξ αρχής.

 

Πρόθεση= η δόνηση που προσφέρεται στο Σύμπαν

Δόνηση= η δόνηση που απαντάται από το Σύμπαν και εκδηλώνεται

Θυμηθείτε: όλα συμβαίνουν και εκδηλώνονται πρώτα στο μη φυσικό/αιθερικό πεδίο.

 

 1. Βλέπετε αριθμητικές αλληλουχίες όπως 111 ή 11:11

Αυτοί οι αριθμοί συχνά αποκαλούνται ‘αγγελικοί’ αριθμοί επειδή είναι ένας όμορφος τρόπος με τον οποίο οι καθοδηγητές, οι φύλακες άγγελοι ή ο ανώτερος εαυτός μας επικοινωνούν για να μας δείξουν πως είμαστε ευθυγραμμισμένοι με την διαδρομή που βρισκόμαστε επί του παρόντος. Εγώ, βλέπω τον αριθμό 111 ως υπενθύμιση για να δώσω προσοχή στα πνευματικά στοιχεία με τα οποία βρίσκομαι. Επίσης, τα γενέθλια μου είναι στις 1/11 οπότε έχει ένα ξεχωριστό νόημα στην καρδιά μου.

 

 1. Έχετε επαναλαμβανόμενα όνειρα

Τα όνειρα είναι οι νυχτερινοί μας γκουρού. Μας βοηθούν να διορθώσουμε τις στροφές του υποσυνείδητου μυαλού μας και είναι μια ευθεία γραμμή για τον Θεό ώστε να μας μιλήσει συμβολικά καθώς ξεκουραζόμαστε.

Δεν είναι όλα τα όνειρα προφητικά, αλλά αν έχετε κάποιο το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε νύχτα θα σας πρότεινα να αναζητήσετε έναν διερμηνέα ονείρων ώστε να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τα μηνύματα που προφανώς πρέπει να προσέξετε.

 

 1. Απλώς ξέρετε κάτι

Κάποιες φορές νιώθετε αυτό το άμεσο ΄ ναι ΄ ή ΄ όχι’ από το ένστικτό σας. Μπορεί να αψηφά την λογική, μπορεί να μην βγάζει κανένα νόημα απολύτως αλλά ξέρετε πως το Σύμπαν (ή ο Θεός) σας έχει δώσει την διαισθητική διάκριση για να ξέρετε ακριβώς τι είναι ένα συγκεκριμένο γεγονός.

Μάθετε να τιμάτε αυτή την πνευματική ικανότητα και εμπιστευθείτε την στην διαδικασία.

 

 1. Εμπόδια ίσως εμφανιστούν

Μηνύματα δεν στέλνονται, τα email μπλοκάρονται, οι κλήσεις δεν μπορούν να συνδεθούν και τότε συνειδητοποιείτε πως το Σύμπαν σας παρέχει την καθυστέρηση ώστε να κολλήσετε στο τέλειο πρόγραμμα του Θείου συγχρονισμού. Τα πάντα συμβαίνουν όταν πρέπει να συμβούν. Κάποιες φορές αυτά που μοιάζουν σαν ένας τεράστιος πόνος και φαίνονται πως καθυστερούν την πρόοδο μας, είναι στην πραγματικότητα είναι μεταμφιεσμένες ευλογίες.

 

 1. Βοήθεια εμφανίζεται μαγικά

Θέτετε την πρόθεση σας και τότε ξαφνικά συναντάτε ένα τυχαίο πρόσωπο που μπορεί να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας. Ίσως πατήσετε έναν σύνδεσμο στο Facebook και σας εμφανιστεί η σωστή πηγή ή ίσως αυθόρμητα δίνετε χρήματα για την εγγραφή σε ένα μάθημα που πάντα θέλατε να παρακολουθήσετε.

Θυμάμαι όταν η μητέρα μου ήθελε να πάρει διαζύγιο από τον πατέρα μου αλλά δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την δικαστική αμοιβή των 800$. Την ίδια εβδομάδα που έθεσε αυτή την πρόθεση έλαβε μια επιταγή των 800$. Το αντίστοιχο ποσό ήταν μια υπερβολική συγχρονικότητα για να την αγνοήσω, οπότε έλαβε την βοήθεια που χρειαζόταν.

 

 1. Βιβλία, κρύσταλλοι ή σύμβολα σας βρίσκουν και σας ακολουθούν

Κάποιες φορές ένα βιβλίο κυριολεκτικά πέφτει από το ράφι του βιβλιοπωλείου ή ίσως βρείτε ένα κρυστάλλινο μενταγιόν στην άκρη του δρόμου. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό που συνεχίζει να εμφανίζεται στην συνείδηση σας είναι κάτι που πρέπει να αναγνωριστεί γιατί κατέχει σημαντικές ενδείξεις για τα επόμενα βήματα στην επέκταση της συνείδησης σας.

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 600


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα