Bill Gates, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ για να αποτρέψουν τις επιπτώσεις της “κλιματικής αλλαγής”

16 Μαΐου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

(την ώρα που στην Αμερική υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε βρεφικά γάλατα φόρμουλας και οι γονείς βρίσκονται σε απόγνωση…)

Οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑΣ.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Gateway Pundit, ο μεγαλύτερος παραγωγός βρεφικής φόρμουλας έκλεισε από τον Μπάιντεν/Ομπάμα για 3 μήνες.

Ο Μπάιντεν φταίει επειδή ο FDA έκλεισε ένα τεράστιο εργοστάσιο που παράγει βρεφικά γάλατα στο Μίσιγκαν.

 

Μετάφραση blümlifee

 

Από Jim Hoft

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την Daily Mail στις 19 Ιουνίου 2020, αποκάλυψε ότι ο Bill Gates, ο Mark Zuckerberg, ο Jeff Bezos και άλλοι δισεκατομμυριούχοι επένδυσαν σε μια νέα εταιρεία εκκίνησης για την παραγωγή τεχνητού μητρικού γάλακτος από καλλιεργημένο ανθρώπινο επιθήλιο μαστού.

Σύμφωνα με το άρθρο, η αμερικανική εταιρεία BIOMILQ έχει λάβει 3,5 εκατομμύρια δολάρια από ένα επενδυτικό ταμείο που συνιδρύθηκε από τους Bill Gates, Jeff Bezos, Richard Branson, και Mark Zuckerberg για να “αποτρέψει την κλιματική αλλαγή λόγω των αερίων που δημιουργούνται κατά την παραγωγή παρασκευασμάτων”.

Η Daily Mail αναφέρει:

Μια νεοφυής επιχείρηση παραγωγής τεχνητού μητρικού γάλακτος που προσφέρει μια πράσινη εναλλακτική λύση για το βρεφικό γάλα έχει λάβει 3,5 εκατομμύρια δολάρια (2,8 εκατομμύρια λίρες) από ένα επενδυτικό ταμείο που συνιδρύθηκε από τον Bill Gates.

Έχει υπολογιστεί ότι περίπου το 10% της παγκόσμιας γαλακτοκομικής βιομηχανίας – ένας σημαντικός παραγωγός αερίων του θερμοκηπίου (!!!!!!!) – χρησιμοποιείται για την παρασκευή γάλακτος για μωρά.

Το ταμείο 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων (800 εκατ. £), Breakthrough Energy Ventures, ιδρύθηκε για να βοηθήσει (!…) στην πρόληψη των χειρότερων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής που προκύπτουν από τις εκπομπές άνθρακα.

Μαζί με τον Gates, τα άλλα μέλη της ομάδας περιλαμβάνουν τον CEO της Amazon, Jeff Bezos, τον ιδρυτή του ομίλου Virgin, SIr Richard Branson και τον επικεφαλής του Facebook, Mark Zuckerberg.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, το 2021 παρήγαγαν με επιτυχία το πρώτο στον κόσμο κυτταροκαλλιεργημένο ανθρώπινο γάλα εκτός του μαστού.

Η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει ότι παράγαμε το πρώτο ανθρώπινο γάλα που καλλιεργείται σε κύτταρα στον κόσμο εκτός του μαστού. Βρισκόμαστε στα σύνορα της επιστήμης της γαλουχίας, βοηθώντας στην πρόοδο ολόκληρου του τομέα βάζοντας τις μητέρες και τα μωρά στην πρώτη γραμμή.

Σύμφωνα με την ερευνήτρια στον τομέα ανθρώπινου γάλακτος του UC Davis και τεχνικού συμβούλου της BIOMILQ Δρ. Jennifer Smilowitz, “το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΑΛΑ είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΖΟΝΤΑ ΓΟΝΕΑ”. (ποιού “θηλάζοντα γονέα”, ρε όρνιο! της μητέρας!!!!) Αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα.

Σε μόλις 11 μήνες, μεταφέραμε τον τομέα της επιστήμης της γαλουχίας από την απόδειξη της ιδέας στην απόδειξη της πολυπλοκότητας, δημιουργώντας συνθέσεις γάλακτος που μοιάζουν περισσότερο με συμφωνία παρά με κονσέρτο. Είμαστε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα πιο κοντά στην ενδυνάμωση των γονέων με μια άλλη επιλογή σίτισης για βρέφη, που παρέχει μεγάλο μέρος της διατροφής του μητρικού γάλακτος με την πρακτικότητα της φόρμουλας. (θα ρίξουν και κανα m-volιο μέσα)

Μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι το προϊόν της BIOMILQ έχει προφίλ μακροθρεπτικών συστατικών που ταιριάζουν στενά με τους αναμενόμενους τύπους και αναλογίες πρωτεϊνών, σύνθετων υδατανθράκων, λιπαρών οξέων και άλλων βιοενεργών λιπιδίων που είναι γνωστό ότι υπάρχουν σε αφθονία στο μητρικό γάλα.

Οι χρήστες του Διαδικτύου βρίσκουν αυτές τις ειδήσεις επίκαιρες, λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα νέα για την έλλειψη γάλακτος για μωρά.

Η Candace Owens έγραψε στο Twitter: “Πολύ τυχερός ο Bill Gates, δεν συμφωνείτε; Ακριβώς ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Μ-VOLIO κατά του COVID- ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Ή ΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ. Σαφώς και θα επένδυε στο εργαστηριακό μητρικό γάλα!”

Σύμφωνα με το ακροαριστερό Politifact, “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι οι ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ που αφορούν τους Bill Gates και Mark Zuckerberg στο ΤΕΧΝΗΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑΣ”. (αααα μπα!…κακοήθειες)

“Ούτε η BIOMILQ ούτε η επένδυση του ταμείου στην εταιρεία έχουν καμία σχέση με την τρέχουσα έλλειψη. Η Leila Strickland, συνιδρυτής και επικεφαλής επιστήμης της BIOMILQ, είπε στο CNN στις 3 Μαΐου ότι η εταιρεία απέχει ακόμη τρία έως πέντε χρόνια από την κυκλοφορία ενός προϊόντος στην αγορά.

Η έλλειψη οφείλεται εν μέρει σε μια ανάκληση γάλακτος τον Φεβρουάριο του 2022 από την Abbott, μια μεγάλη αμερικανική εταιρεία παραγωγής βρεφικών τροφών, η οποία διέκοψε την παραγωγή στο εργοστάσιό της στο Sturgis του Μίσιγκαν.

Οφείλεται επίσης σε ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19 που ήδη επηρέαζαν τη βιομηχανία βρεφικών παρασκευασμάτων. Ο υψηλός πληθωρισμός φαίνεται επίσης να έχει επιδεινώσει το πρόβλημα”, ανέφερε η Politifact στον έλεγχο στοιχείων τους. (ξεχάσατε και τον πόλεμο στην Ουκρανία και στο γατί που @κλασε)

Οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑΣ. Όπως ανέφερε προηγουμένως το Gateway Pundit, ο μεγαλύτερος παραγωγός βρεφικής φόρμουλας έκλεισε από τον Μπάιντεν/Ομπάμα για 3 μήνες. Ο Μπάιντεν φταίει επειδή ο FDA έκλεισε ένα τεράστιο εργοστάσιο που παράγει βρεφικά γάλατα στο Μίσιγκαν.

Το NRCC μοιράστηκε αυτό:

Σχόλιο NRCC: “Προτού ο Τζο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί πάρουν τον έλεγχο της κυβέρνησής μας, θα ήταν αδιανόητο οι γονείς να μην μπορούν να βρουν βρεφικό γάλα για να ταΐσουν τα παιδιά τους. Η εκπληκτική ανικανότητα και η κακοδιαχείριση της οικονομίας των Δημοκρατικών δεν έχει όρια”. – Εκπρόσωπος του NRCC Mike Berg

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 369


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα