Great Reset: Η αναβίωση της ειδωλολατρίας και η τρίτη διαθήκη του Αντιχρίστου (ελληνικοί υπότιτλοι)

Great Reset: Η αναβίωση της ειδωλολατρίας και η τρίτη διαθήκη του Αντιχρίστου (ελληνικοί υπότιτλοι)

16 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:981
Μοίρασέ το

 

Τώρα που οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει στην απόλυτη επιτήρηση και στα εξαναγκαστικά lockdowns, το έδαφος έχει στρωθεί για αυτήν την πραγματικά σατανική αντιστροφή: τη λατρεία της κτίσεως, αντί του Κτίστη, μια ημέρα της εβδομάδας που επιλέχθηκε από την παπική εκκλησία

 

 

 

 

Χωρίς Πάπα, δεν υπάρχει σατανισμός… όπως δεν υπάρχει και χωρίς … ραββίνους… αλοίμονο αν έλειπε και η ψυχασθενής έφηβη…

Νομίζω πως στην πλέον πλούσια γλώσσα του κόσμου, η ελληνική, δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω όλη αυτή την νοσηρή κατάσταση που επιβάλεται στους λαούς.

Και ο Πάπας έρχεται λιαν συντόμως στην Ελλάδα…

Ετοιμαστείτε για πολλά δεινά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

“Όσοι προειδοποιούν για την κλιματική αλλαγή –από τον Πάπα και τους Ραββίνους έως τη Γκρέτα– ζητούν τις Κυριακές έναν «Πράσινο Σαββατισμό», αναγκάζοντας τους ανθρώπους να μένουν σπίτι τους ως ένδειξη σεβασμού προς τη…Γαία.

Τώρα που οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει στην απόλυτη επιτήρηση και στα εξαναγκαστικά lockdowns, το έδαφος έχει στρωθεί για αυτήν την πραγματικά σατανική αντιστροφή: τη λατρεία της κτίσεως, αντί του Κτίστη, μια ημέρα της εβδομάδας που επιλέχθηκε από την παπική εκκλησία (σ.ι. οι λόγοι επιλογής της Κυριακής αναφέρονται στο βίντεο).

Η Ατζέντα 2030 και οι πνευματικές μάχες εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας – θα κλίνετε γόνυ ή θα σταθείτε ως ελεύθερος άνθρωπος και θα αρνηθείτε να λατρέψετε τη Γαία, αρνούμενοι να εορτάσετε το ιωβηλαίο της;”

Αυτά είναι τα ακριβή λόγια του παρουσιαστή του βίντεο. βλ. εδώ

Για τον αναγνώστη :

Το ιωβηλαίο είναι παπικός θεσμός σύμφωνα με τον οποίο κάθε 25 χρόνια τα Χριστούγεννα δίνεται άφεση αμαρτιών στους πιστούς που εξομολογούνται κι επισκέπτονται τόπους προσκυνήματος.

Για την αναβίωση της ειδωλολατρίας στα έσχατα εδώ

Για την τρίτη διαθήκη του Αντιχρίστου εδώ.

Για τα κλιματικά lockdowns εδώ.

Πανθρησκειακή συμπροσευχή μπροστά σε ομοίωμα της Γαίας.

Πηγή

Προβολές : 981


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα