Hunter Biden: οι συνωμοσιολόγοι είχαν (και πάλι) δίκιο!

5 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:679
Μοίρασέ το

 

Σχόλιο Καταχανά: Εχει καταντήσει πραγματικά ρουτίνα! Λέμε κάτι, μας χλευάζουν, μας αποκαλούν «συνομωσιολόγους» και μετά από λίγο τσουπ! Ο,τι έχουμε πει επαληθεύεται πανηγυρικά… Πείτε μου εσείς οι «ορθολογιστές» ειλικρινά: δεν κουραστήκατε να διαψεύδεστε και να γίνεστε ρεζίλι;

 

 

 

Για να νοιώσει κάποιος πόσο ρεζίλι γίνεται, θα πρέπει να έχει συνείδηση και όχι… φουσκωμένο πορτοφόλι από την απόκρυψη της αλήθειας.

Άλλωστε, η οικογένεια Μπάιντεν, φημίζεται για τις διαστροφές της και πληρώνει αδρά για να μην δουν αυτές την δημοσιότητα.

Όσο για τον υιό Μπάιντεν, ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και η διαστροφές του, εκτός από την κόκα, περιλαμβάνουν και σεξουαλικές σχέσεις με τις ίδιες του τις κόρες.

Όλα υπάρχουν μέσα στο λαπτοπ που έδωσε για επισκευή…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Επέλεξα την πιο ήπια φωτογραφία να βάλω ως κεντρική, γιατί όλες οι άλλες είναι γεμάτες διεστραμμένη πορνογραφία.

 

Σχόλιο Καταχανά: Εχει καταντήσει πραγματικά ρουτίνα! Λέμε κάτι, μας χλευάζουν, μας αποκαλούν «συνομωσιολόγους» και μετά από λίγο τσουπ! Ο,τι έχουμε πει επαληθεύεται πανηγυρικά… Πείτε μου εσείς οι «ορθολογιστές» ειλικρινά: δεν κουραστήκατε να διαψεύδεστε και να γίνεστε ρεζίλι;


Αχ, Ουκρανία! Δεν είναι μόνο μια χώρα της Ανατολικής Ευρώπης που προσελκύει Ρώσους τουρίστες που αναζητούν συγκινήσεις, είναι επίσης μια χαμογελαστή χώρα γεμάτη ευκαιρίες για καταφερτζήδες επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένου ενός συγκεκριμένου Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο.

Και αν δεν γνωρίζετε αυτόν τον ζωηρό πενηντάρη, ας θυμηθούμε ότι εκτός από γιος του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, είναι και επιχειρηματίας με πολύ κούφια μύτη, αφού κατάφερε να γίνει διευθύνων σύμβουλος κινεζικού fund αμέσως μετά την επίσκεψη του πατέρα του στην Κίνα, όταν ήταν Αμερικανός αντιπρόεδρος επί κυβέρνησης Ομπάμα. Ακόμα καλύτερα και σε άμεση σχέση με την εισαγωγή μας: μετά την επίσκεψη του πατέρα του στην Ουκρανία, ο γενναίος μας Hunter κατάφερε να μπει στο διοικητικό συμβούλιο της Burisma, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας.

Είναι κατανοητό: ο γιος του Τζο Μπάιντεν είναι σίγουρα πολύ καλός στις επιχειρήσεις και, σαν ευέλικτος και προσαρμοστικός χαμαιλέοντας, βρίσκεται πάντα σε άριστα σχέδια, παρά την έλλειψη κάθε γνώσης για την Κίνα ή την Ουκρανία, τα επενδυτικά κεφάλαια ή τον τομέα της ενέργειας πετρελαίου και φυσικού αερίου. Είναι καλός αυτός ο Χάντερ.

Επομένως, με μεγάλη έκπληξη ανακαλύψαμε τον Οκτώβριο του 2020 και με εντελώς τυχαίο τρόπο ότι ο άνθρωπός μας ήταν μερικές φορές επιρρεπής σε μερικά ένοχα ελαττώματα: έχοντας καταθέσει το φορητό του υπολογιστή αρκετούς μήνες πριν για επισκευή σε έναν τοπικό ειδικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, είχε ξεχάσει βλακωδώς να παραλάβει τη συσκευή του, η οποία, συμβατικά, κατέληξε να περιέλθει σε αχρηστία.

Ο επισκευαστής, λαμβάνοντας υπόψη του τις πληροφορίες από αυτό που είχε γίνει το δικό του μηχάνημα, ανακάλυψε κάποια ανησυχητικά στοιχεία για τις συνήθειες του πελάτη του, ο οποίος, όπως έμαθε αργότερα, ήταν ο γιος του τότε υποψηφίου των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία.

Λόγω του εν λόγω περιεχομένου, ο άνθρωπός μας αποφάσισε γρήγορα να μιλήσει στο FBI. Και για καλό λόγο: ναρκωτικά, παιδεραστία, αμφίβολες ανταλλαγές ηλεκτρονικών υπολογιστών με την Κίνα που οδηγούν σε αδικαιολόγητες οικονομικές συναλλαγές και η άμεση εμπλοκή του πατέρα του – όλα τα στοιχεία ήταν εκεί για να μετατρέψουν αυτό το φορητό υπολογιστή σε βόμβα καπνού για τον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

Δεν ήταν γραφτό να συμβεί.

Παρά την έρευνα της New York Post, οι πληροφορίες δεν έκαναν σχεδόν καθόλου θόρυβο: όλα τα μέσα ενημέρωσης τις χαρακτήρισαν ως ρωσική παραπληροφόρηση («Ω, αυτοί οι Ρώσοι!»), το Twitter και το Facebook έκαναν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι όλες αυτές οι πληροφορίες θα εξαφανίζονταν ενώ η αμερικανική προεκλογική εκστρατεία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Όσο για τον γαλλικό Τύπο, ανέφερα τότε την πλήρη υποταγή του στη θέση μιας ρωσικής-Ρεπουμπλικανικής συνωμοσίας που επινοήθηκε από το μηδέν για να συκοφαντήσει τον γενναίο Τζο Μπάιντεν.

Η υπόθεση εκδικάστηκε: όλη αυτή η απίστευτη ιστορία δεν ευσταθεί και ήταν προφανές ότι απλώς προσπαθούσαν να βλάψουν τον άσωτο γιο του γενναίου προέδρου Μπάιντεν.

Έτσι, οι βρώμικοι συνωμοσιολόγοι αναγκάστηκαν να μαζέψουν την παραπληροφόρηση και να προχωρήσουν. Είχαν ήδη κάνει λάθος με τις ενοχλητικές ανοησίες τους σχετικά με την προέλευση του άσχημου κινεζικού ιού ούτως ή άλλως, εξακολουθούσαν να ισχυρίζονται ανόητα ότι ορισμένες πτυχές των αμερικανικών εκλογών δεν ήταν πολύ διαφανείς και ότι υπήρξε απάτη, ότι σύντομα θα επιβαλλόταν ένα διαβατήριο εμβολίου (παρόλο που το εμβόλιο δεν είχε ακόμη διανεμηθεί, πφφ, οι ανόητοι) και άλλες θεωρίες, η μία πιο επιπόλαιη από την άλλη.

Οι επόμενοι μήνες ευτυχώς έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους και μας υπενθύμισαν ότι οι πραγματικές ειδήσεις διανέμονται ευτυχώς μόνο σε πραγματικές εφημερίδες.

Έτσι, με μια νέα δόση έκπληξης μάθαμε πρόσφατα ότι οι New York Times υπαναχώρησαν κάπως, χωρίς να φτάσουν στο σημείο να παρουσιάσουν κάποια διόρθωση των ισχυρισμών που είχε τυπώσει η σεβάσμια εφημερίδα πριν από μερικούς μήνες: προφανώς, δεν ήταν όλα αυτά ρωσική παραπληροφόρηση, αλλά ναι, ο φορητός υπολογιστής ήταν όντως του Hunter Biden, και ναι, περιείχε ανησυχητικά στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδηλώσουν ότι ο 50χρονος μας δεν είναι ακριβώς υπόδειγμα αρετής και πολιτικού πνεύματος.

Λοιπόν, για πρώτη φορά, οι συνωμοσιολόγοι είχαν δίκιο, και λοιπόν;

Ας συνοψίσουμε λοιπόν: Ο Hunter Biden είχε φορητό υπολογιστή. Το άφησε σε ένα συνεργείο επισκευών, για να το ξεχάσει.

Όταν αναλύεται, ο φορητός υπολογιστής αποκαλύπτει πληροφορίες που δικαιολογούν την έναρξη πολλαπλών ερευνών.

Επιπλέον, με μεγάλη διακριτικότητα, η έρευνα για τη φορολογική ευελιξία του γιου του Αμερικανού προέδρου έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση αξιοσέβαστες εφημερίδες, όπως οι New York Times, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να αναφερθούν στην υπόθεση, η οποία έρχεται σε αντίθεση με το ψέμα που είχαν δημοσιεύσει προηγουμένως, σύμφωνα με το οποίο δεν υπήρχε τίποτα να αναφέρουν…

Κάποιες άλλες εφημερίδες, εξίσου αξιοσέβαστες, προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει την παντελή έλλειψη αντιμετώπισης της υπόθεσης εκείνη την εποχή, επισημαίνοντας την ελαφρότητα των συναδέλφων τους, όπως έδειξε περίφημα η Washington Post, η οποία πρέπει να αναπολεί με νοσταλγία τα χρόνια του «Watergate«…

Έτσι, όπως ακριβώς η υποτιθέμενη συμπαιγνία μεταξύ του Τραμπ και των Ρώσων («Russiagate») γυρίζει τώρα μπούμερανγκ στους Δημοκρατικούς, έτσι και η σιωπή του Τύπου για τον Χάντερ Μπάιντεν γυρίζει μπούμερανγκ σε αυτόν, ενώ η ισχνή αξιοπιστία του δεν το χρειαζόταν. Με τον ίδιο τρόπο, αυτό στρέφεται εναντίον των κοινωνικών δικτύων, των οποίων ο στρατός των μικροπρεπών συντονιστών και των ελεγκτών γεγονότων κάνει πλέον πεντάλ σε μια πυκνή αντίφαση: κάθε μέρα που περνάει φέρνει λίγο περισσότερο νερό στο μύλο όσων χαρακτηρίζουν πυρετωδώς «θεωρητικούς συνωμοσίας» και των οποίων οι διευκρινίσεις ενισχύονται όσο περνάει ο καιρός.

Α, και παρεμπιπτόντως, το γεγονός ότι η Ουκρανία αναφέρεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προφανώς καθαρή σύμπτωση.

Οι τίτλοι των εφημερίδων, πριν και μετά τις εκλογές των ΗΠΑ.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

 

Πηγή: Hashtable

 

Πηγή

Προβολές : 679


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.