Maher Abu Tair: Εισερχόμαστε σε δύσκολο οκταήμερο. Οι Άραβες θα ξυπνήσουν μία ημέρα και δεν θα υπάρχει Τέμενος.

Maher Abu Tair: Εισερχόμαστε σε δύσκολο οκταήμερο. Οι Άραβες θα ξυπνήσουν μία ημέρα και δεν θα υπάρχει Τέμενος.

17 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:826
Μοίρασέ το

 

Οι κατοχικές αρχές αφαίρεσαν πριν από δύο ημέρες ένα πανό που είχε τοποθετήσει ο ισραηλινός αρχιραβίνος πριν από δέκα χρόνια που απαγόρευε στους Εβραίους να εισέλθουν στο Αλ Άκσα και τοποθέτησαν άλλη μια ενθαρρυντική εισβολή στο τέμενος και την εκτέλεση ταλμουδικών τελετουργιών στις αυλές και τις πλατείες του.

Υπό το πρίσμα των πολιτικών αλλαγών στο Ισραήλ, πρέπει να περιμένουμε ότι το τέλος αυτού του έτους θα είναι πολύ δύσκολο για την Ιερουσαλήμ, ως προοίμιο για μια πιο δύσκολη χρονιά, δηλαδή το έτος 2023.

Ανάθεμα σας καταραμένοι… κι εσείς και οι Ταλμουδικές Βαβυλωνιακές σατανιστικές σας τελετές… όπου πηγαίνετε μόνο το διαβολικό σπέρνετε και την καταστροφή…και τώρα που ήρθε στα πράγματα πάλι ο σατανικός Νετανιάχου, θα χυσετε ποταμούς αίματος…

Δεν επεμβαίνει κι ο μοναδικός Θεός, ναι… ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ, να σας αφανίσει από προσώπου γης…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Για το τι είναι το ΤΑΛΜΟΥΔ, διαβάστε τα συγκλονιστικά άρθρα εδώεδώεδώ… κι εδώ…  και οπωσδήποτε εδώ, που ο συγγραφέας ιστορικός Διόδωρος Ράμμος, αναλύει τι σημαίνει ΤΑΛΜΟΥΔ… και θα αντιληφθείτε τι έρχεται με την κατεδάφιση του Τζαμιού Αλ Άκσα…

 

>Maher Abu Tair: Εισερχόμαστε σε δύσκολο οκταήμερο. Οι Άραβες θα ξυπνήσουν μία ημέρα και δεν θα υπάρχει Τέμενος.
Η Ιερουσαλήμ βρίσκεται σε μια ημερομηνία με μεγάλο κίνδυνο από τις δεκαοκτώ αυτού του μήνα έως τις είκοσι πέντε του ίδιου μήνα, λόγω των σχεδιαζόμενων εισβολών στο Τζαμί Αλ Άκσα.
Οι κατοχικές αρχές αφαίρεσαν πριν από δύο ημέρες ένα πανό που είχε τοποθετήσει ο ισραηλινός αρχιραβίνος πριν από δέκα χρόνια που απαγόρευε στους Εβραίους να εισέλθουν στο Αλ Άκσα και τοποθέτησαν άλλη μια ενθαρρυντική εισβολή στο τέμενος και την εκτέλεση ταλμουδικών τελετουργιών στις αυλές και τις πλατείες του. Η ισραηλινή αστυνομία στάθμευε στις πύλες του Al-Aqsa και επέβαλε περιορισμούς στην είσοδο των πιστών στο τζαμί, που οι περιορισμοί αυτοί γίνονται καθημερινότητα μέσα στο Όρος του Ναού.
Σε λίγες μέρες οι ισραηλινές εισβολές θα ενταθούν λόγω των εβραϊκών εορτών και ταυτόχρονα πληθαίνουν οι κλήσεις εντός της Ιερουσαλήμ και όλης της Παλαιστίνης για κινητοποίηση και συγκέντρωση μέσα στο τζαμί Αλ Άκσα, εν μέσω πληροφοριών που δείχνουν ότι θα υπάρχει ισραηλινή σύγκρουση που σχεδιάζεται μέσα στο τέμενος Al-Aqsa, τη συγκεκριμένη περίοδο.
Το Ισραήλ εφαρμόζει μια πολιτική σταδιακής υποταγής με τη μορφή δόσεων, και όσοι προειδοποιούν για προσωρινή διαίρεση του Όρους του Ναού είναι τυφλοί στο γεγονός ότι αυτή η διαίρεση έχει λάβει χώρα, είναι γεγονός.
Υπό το πρίσμα των πολιτικών αλλαγών στο Ισραήλ, πρέπει να περιμένουμε ότι το τέλος αυτού του έτους θα είναι πολύ δύσκολο για την Ιερουσαλήμ, ως προοίμιο για μια πιο δύσκολη χρονιά, δηλαδή το έτος 2023.
Όλες οι πολιτικές προειδοποιήσεις και οι διπλωματικές επαφές ανάμεσα σε Άραβες και Ισραηλινούς δεν πραγματοποιούνται.
Το Ισραήλ έχει σχέδιό κατά του τζαμιού Al-Aqsa και το ισραηλινό σχέδιο θα παραμείνει.
Το σχέδιο είναι να κατεδαφίσει ένα από τα δύο τα τζαμιά Al-Qibli ή το Αλ Άκσα και αυτό είναι ένα στάδιο που σχετίζεται με την κοινή χρήση του χώρου και είναι ένα επερχόμενο στάδιο στο δρόμο μας, η σημασία του σχεδίου αυτού μειώνεται από κάποιους που λένε ότι το Ισραήλ δεν θα τολμήσει να παραβιάσει και να μοιραστεί το Όρος του Ναού χωροταξικά, υπό τον φόβο των Παλαιστινίων, αυτό είναι απλώς μια υπόθεση.
Σε προηγούμενες επιδρομές ζητήθηκε από τους Ισραηλινούς να φέρουν όπλα στην Ιερουσαλήμ, παντού και να φέρουν όπλα κατά τις επιδρομές και είναι βέβαιο ότι το Ισραήλ θα λάβει μέτρα κατά των Ιεροσολυμιτών στο διάστημα που εκτείνεται από τις 18 αυτού του μήνα έως τις 25 και θα προσπαθήσει να αποτρέψει το itikaf και τη συγκέντρωση μέσα στο τέμενος Al-Aqsa και να εμποδίσει τους Παλαιστίνιους από τα εδάφη που κατέλαβαν στην Παλαιστίνη το 1948 σε μια προσπάθεια να μειώσει τη λαϊκή άμυνα του Al-Aqsa .
Αντιμετωπίζουμε έναν εκρηκτικό φάκελο, από τον οποίο όλοι προειδοποιούν, χωρίς λύσεις και περνάμε σήμερα, τη χειρότερη φάση που σχετίζεται με το Τζαμί Αλ Άκσα, το οποίο το Ισραήλ εμποδίζει την αναστήλωσή του και εμποδίζει την προσθήκη νέων κτιρίων μέσα σε αυτό και θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια επικίνδυνη πραγματικότητα που δεν συγκρίνεται με τις επιδρομές των προηγούμενων εορτών που πέρασαν με μικρότερο κόστος και αυτή είναι η κατεδάφιση του τεμένους.  Η γενική κατάσταση στην Ιερά Πόλη έχει γίνει πολύ τεταμένη.

 

Πηγή

Προβολές : 826


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα