O πρόεδρος του Π.Ο.Υ. επιβεβαίωσε ότι ο ιός είναι εργαστηριακός και ξεπετάχτηκε από εργαστήριο στην Wuhan.Είναι αλήθεια..;

25 Ιουνίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,207
Μοίρασέ το

 

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος: “Τα μεγαλύτερα ψέματα λοιπόν σε βάρος της ανθρωπότητας δεν έχουν ξεκινήσει μόνο τα τελευταία 2,5 χρόνια με τον κορονοιό αλλά διαιωνίζονται  επί πολλά χρόνια καθώς οποιοσδήποτε αμφισβητούσε την σύχρονη επιστήμη θεωρείται ψεκασμένος ή αμόρφωτος..

Όλο το ψέμα στήθηκε εδώ και πολλά χρόνια από τον μασόνο ΠΑΣΤΕΡ που δήθεν ανακάλυψε τους ιούς και από εκεί ξεκίνησε η επιστημονική κοινότητα να ασχολείται με τους ιούς οι οποίοι είναι ανύπαρκτοι…”

 

 

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΙΟΙ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ…

Όταν αυτό γίνει κατανοητό, θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε πως η ΜΑΣΣΟΝΙΑ, επηρέασε και τον χώρο της ιατρικής επιστήμης, διαστρεβλώνοντας τις όποιες ασθένειες παρουσιάζονταν κυρίως και βασικά από τον μη υγιεινό τρόπο ζωής… και ο Παστέρ, ήταν ένας ακόμη τσαρλατάνος της ιατρικής…

Αυτό διακήρυξε και ο διάσημος ιατρός Herbert Shelton…:

“Οι ασθένειες, ποτέ δεν “μεταδίδονται”… δημιουργούνται από τις ανθυγιεινές συνήθεις διαβίωσής μας”.

Και ο κορονοϊός, είναι μια ακόμη απάτη… μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, που σχεδιάστηκε και στόχευσε στον εκφοβισμό των ανθρώπων και σε ένα ακόμα σκαλί για την αφάνισή τους…

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ. 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος

 

Εδώ και πολύ καιρό οι παγκοσμιοποιητές συνεχίζουν να ψεύδονται στα πάντα σε ότι αφορά την ψευτοπανδημία ,τα θανατηφόρα εμβόλια και τον ιό που όπως λένε συνεχίζει να κυκλόφορεί ελεύθερος..

Το τελευταίο δυνατό ψέμα που ακούσαμε από επισημα χείλη είναι αυτό της προέλευσης του ιού…

Για να ψάχνουμε όμως να βρούμε την προέλευση του ιού σημαίνει ότι δεχόμαστε ότι ο ιός είναι υπαρκτός και ότι με κάποιο τρόπο βρέθηκε στους ανθρώπους και ξεκινήσαμε να έχουμε πανδημία.

Αυτό που κάνουν αυτή την στιγμή είναι να συνεχίζουν να κοροιδεύουν τους λαούς με την ψεύτικη υγειονομική κρίση.

Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ και δεν υπάρχει πανδημία …

Με το να ασχολούμαστε με τις ψευδείς ειδήσεις που βγάζουν στην φόρα δήθεν ως αποκάλυψη ,πέφτουμε στην παγίδα της Ψευδούς Αντιπολιτευσης(false opposition) .

Η ψευδής αντιπολίτευση έχει να κάνει με τους ίδιους καθώς στην αρχή βγάζουν μία ιστορία για έναν ανύπαρκτο ιό αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζουν και το έδαφος για το σενάριο b για να πιάσουν ή να κοροιδέψουν τους περισσότερους ανθρώπους που δεν πίστεψαν ότι είναι κάποιος ιός της φύσης αλλά κάποιος τεχνητός ιός που φτιάχτηκε σε εργαστήρια για να βλάψει την ανθρωπότητα..

Υπάρχουν όμως πολλά ερωτήματα λογικής φύσεως που κάθε άνθρωπος θα σκεφτόταν…

1)Αφού εξαπολύσανε κάποιον θανατηφόρο ιό ,γιατί δεν πεθάναμε όλοι..; Mάλλον τελικά δεν είναι και τόσο θανατηφόρος ή μάλλον πολύ καλύτερα να πούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως..

2)Ας πούμε ότι υπήρχε κάποιος θανατηφόρος ιός που ήταν να σπαρθεί στην ανθρωποτητα..Υπάρχει τρόπος να σπαρθεί …;Μάλλον όχι..

Οτιδήποτε κάνουν θέλουν να είναι ελεγχόμενο οπότε ο μοναδικός τρόπος για να νοσήσεις από κάτι εργαστηριακό είναι να το βάλεις μέσα σου και αυτό γίνεται μόνο με το εμβόλιο και τίποτα παραπάνω..

3) Γιατί επιμένουν τώρα ότι ο ιός είναι εργαστηριακός.; Γιατί στόχος τους είναι να πιστέψεις ότι κάτι όντως υπάρχει που θερίζει την ανθρωπότητα..Δεν θα σου πουν ποτέ την πλήρη αλήθεια ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και πάντα θα κρύβονται πίσω από έναν ανύπαρκτο ιό..

 

Πολλά παραδείγματα για τις δήθεν απομονώσεις των ιών γενικότερα δείχνουν ότι αυτό που λέμε ιός είναι τοξικές απεκκρίσεις των κυττάρων και τίποτα παραπάνω..

Όλο το ψέμα στήθηκε εδώ και πολλά χρόνια από τον μασόνο ΠΑΣΤΕΡ που δήθεν ανακάλυψε τους ιούς και από εκεί ξεκίνησε η επιστημονική κοινότητα να ασχολείται με τους ιούς οι οποίοι είναι ανύπαρκτοι..

Mπορείτε να δείτε εδώ από γιατρούς και επιστήμονες τις αλήθειες περι των απομονώσεων των ιών και γενικά για την υποτιθέμενη ύπαρξή τους…

https://andrewkaufmanmd.com/sovi/

 

https://off-guardian.org/2021/01/31/phantom-virus-in-search-of-sars-cov-2/

https://greatreject.org/dr-stefan-lanka-claims-about-viruses-are-false/

 

https://fytro.wordpress.com/2021/02/26/%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%8c%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b9%cf%8e%ce%bd/

 

Εδώ σε αυτό το βίντεο ο Stefan Lanka απέδειξε ότι ο ιός της ιλαράς δεν ευθύνεται για την ιλαρά.. Επίσης το δικαστήριο δεν κατάφερε να βρεί καμία απόδειξη περί ύπαρξης του ιού της ιλαράς..

https://www.youtube.com/watch?v=UoGtTi5_qfA

 

https://truthcomestolight.com/statement-of-virus-isolation-conclusion-the-sars-cov2-virus-does-not-exist/

Και εδώ για τον μούφα ιό του ΕΙΤΖ https://vaccineimpact.com/2022/jon-rappoport-exposing-the-hiv-aids-fraud-for-over-30-years/

 

https://blog.nomorefakenews.com/2020/08/11/does-hiv-exist-explosive-interview/

 

Τα μεγαλύτερα ψέματα λοιπόν σε βάρος της ανθρωπότητας δεν έχουν ξεκινήσει μόνο τα τελευταία 2,5 χρόνια με τον κορονοιό αλλά διαιωνίζονται  επί πολλά χρόνια καθώς οποιοσδήποτε αμφισβητούσε την σύχρονη επιστήμη θεωρείται ψεκασμένος ή αμόρφωτος..

Οι πραγματικοί επιστήμονες όμως είναι αυτοί που αμφισβητούν τα πάντα….

Ας μην διαιωνίζουμε άλλο το θέμα με τον ιό για το εάν είναι εργαστηριακός ή όχι καθώς στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας ιός ..

Ας βγούμε έξω από το πλαίσιο της παγίδας που θέλουν να περιπέσουμε και ας αναρωτηθούμε για τα ψέματα όλων αυτών των δεκαετιών που ζούσαμε στην πλήρη άγνοια…

Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς…..

 

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος

 

 

Προβολές : 2,207


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα