S.O.S. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ... Ενορχηστρωμένο σχέδιο νόθευσης εκλογών – Κυβέρνηση και Άρειος Πάγος, θέλουν τα κόμματα εκτός Βουλής να υπερβούν το 8%-9%...

S.O.S. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ... Ενορχηστρωμένο σχέδιο νόθευσης εκλογών – Κυβέρνηση και Άρειος Πάγος, θέλουν τα κόμματα εκτός Βουλής να υπερβούν το 8%-9%...

28 Απριλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:485
Μοίρασέ το

 

 

Η κυβέρνηση ξεκάθαρα εμπλέκεται στο σχέδιο αυτό, ο Άρειος Πάγος δεν είναι ανεξάρτητη δικαστική αρχή αλλά χειραγωγούμενη που λαμβάνει εντολές.

Η κυβέρνηση δεν έχει μόνο τον Ντογιάκο τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως άνθρωπο της… αλλά πλήθος δικαστών του Αρείου Πάγου που δεν θα πάνε κόντρα στις εντολές και στα κελεύσματα της κυβέρνησης.

 

Καταλάβατε τώρα γιατί έγιναν ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ;;;
ΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;
ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ;
ΜΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ;
ΜΕ ΠΑΘΗ;;;
Γίνεται τώρα κατανοητό αφενός μεν πως ο βασικότερος πυλώνας της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και αφετέρου πως αυτές κυρίως οι εκλογές, θα είναι εκλογές ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ;;;
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Καταλάβατε γιατί γράφω τόσα χρόνια πως ο πρώτος πυλώνας που πρέπει να γκρεμιστεί είναι αυτός της Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και πολύ κακώς διαδηλώνει ο λαός στο Σύνταγμα…;;;
Καταλάβατε τώρα, γιατί χαντάκωσαν και εξαφάνισαν τις καταγγελίες της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ;;;
Καταλάβατε γιατί “πέθανε από καρκίνο” ο Εισαγγελέας ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ;;;
Προφανώς τα δεξιά κόμματα απομονώνονται αλλά εδώ φαίνεται να υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο, ώστε τα κόμματα εκτός Βουλής να αθροίζουν πάνω από 8%, εξέλιξη θα χαμηλώσει τον πήχη αυτοδυναμίας της ΝΔ
Το Εθνικό κόμμα Έλληνες που στις δημοσκοπήσεις λαμβάνει 4,5% με 5% κινδυνεύει να κοπεί από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου αφού με 3 τροπολογίες άκρως αντισυνταγματικές ψηφίστηκαν 3 φωτογραφικοί νόμοι με σκοπό να αποτρέψουν τον Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές.
Η τύχη του κόμματος κρίνεται στο διάστημα μεταξύ 2 με 5 Μαίου 2023.
Η Πατριωτική Ένωση των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου που θα ελάμβανε ποσοστά περίπου 1% με 1,5% κόπηκε από τον Άρειο Πάγο μετά από καταγγελία άλλου κόμματος με το ίδιο όνομα Πατριωτική Ένωση Ελλάς, ότι χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα… και ταυτόχρονα κρίθηκε ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν εθνικό σύμβολο τον Ήλιο της Βεργίνας στα ψηφοδέλτια τους.
Στην Ελληνική Λύση του Βελόπουλου το κόμμα σπαράσσεται από πρωτοφανείς κατηγορίες, βουλευτές αποκαλούν απατεώνα τον Πρόεδρο του κόμματος Βελόπουλο…

Η Ελληνική Λύση ελάμβανε στις δημοσκοπήσεις 5% αλλά εσχάτως λόγω των αποχωρήσεων και καταγγελιών συρρικνώνεται.

Προφανώς τα δεξιά κόμματα απομονώνονται αλλά εδώ φαίνεται να υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο, ώστε τα κόμματα εκτός Βουλής να αθροίζουν πάνω από 8% εύρος από 8% με 9%, εξέλιξη θα χαμηλώσει τον πήχη αυτοδυναμίας της ΝΔ  και θα αυξήσει την πιθανότητα και στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο, εάν υπάρξει, η ΝΔ να εκλέξει περισσότερους βουλευτές.

Η κυβέρνηση ξεκάθαρα εμπλέκεται στο σχέδιο αυτό, ο Άρειος Πάγος δεν είναι ανεξάρτητη δικαστική αρχή αλλά χειραγωγούμενη που λαμβάνει εντολές.

Η κυβέρνηση δεν έχει μόνο τον Ντογιάκο τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως άνθρωπο της… αλλά πλήθος δικαστών του Αρείου Πάγου που δεν θα πάνε κόντρα στις εντολές και στα κελεύσματα της κυβέρνησης.

Το σχέδιο εδώ είναι ξεκάθαρο.

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να διευκολύνει τα εκλογικά του σενάρια και για να εκλεγεί με όρους ευνοϊκότερους χειραγωγεί το αποτέλεσμα… αυξάνοντας το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής.

Εάν η ΝΔ του Μητσοτάκη μπορούσε να διασφαλίσει αυτοδυναμία π.χ. από τις 21 Μαίου όλα αυτά τα κόμματα που κόβονται ή δυνητικά θα κοπούν… δεν θα ήταν στο στόχαστρο.

Για ορισμένους όλα αυτά μπορεί να φαίνεται λογικά.
Εάν ο Άρειος Πάγος δεν εγκρίνει την κάθοδο στις εκλογές του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Κασιδιάρη θα πουν ήταν καταδικασμένος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.
Για το κόμμα Πατριωτική Ένωση θα πουν… ας πρόσεχαν αφού απλά ο Άρειος Πάγος εφαρμόζει τον νόμο…
Για την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου θα πουν αλληλοσπαράσσεται από εσωτερικές έριδες.
Εδώ δεν έχει σημασία εάν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τις ιδεολογικές θέσεις των κομμάτων αλλά εάν όλα αυτά είναι τυχαία περιστατικά ή συντονισμένα και ενορχηστρωμένα;
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντογιάκος ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ότι λειτουργεί ελεύθερα λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος του.
Ωστόσο ο Ντογιάκος θα πουν ορισμένοι δεν συμμετέχει στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου αλλά… υπάρχουν άλλοι αφανείς δικαστές που εύκολα παίρνουν εντολές…
Το σχέδιο είναι ξεκάθαρο… για τον Μητσοτάκη έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής, ευνοεί τα μέγιστα τα εκλογικά του σενάρια.

Εάν θα τα καταφέρει να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα με αυτό τον τρόπο, εάν καταφέρει το σχέδιο του… θα το μάθουμε στις 5 Μαίου που αποφασίζει το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου και βεβαίως στις 21 Μαίου την ημέρα των εκλογών.

 

Το σχέδιο είναι υπαρκτό και δεν είναι σενάριο συνομωσίας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 485


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα