S.O.S. Τα... “δωρεάν κρατικά σπίτια”, είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ! ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ.

S.O.S. Τα... “δωρεάν κρατικά σπίτια”, είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ! ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ.

15 Σεπτεμβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,117
Μοίρασέ το

 

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!

Έσκασε η «βόμβα» στην Ελλάδα 

Ποιούς θα βάζουν μέσα.

 

Ελπίζω και εύχομαι να αντιληφθούν όλοι, τι σημαίνει αυτό και τι σηματοδοτεί!

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ.

Το έχω γράψει πολλές φορές… αλλά μάλλον δεν το έχει συνειδητοποιήσει η πλειοψηφία.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τα είπε και η κυρία Εύα Δουβάρα στην συνέντευξή της. (εδώ)

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

Ετοιμάζεται η επόμενη μέρα της Μεγάλης Επανεκκίνησης… Έχουν δώσει λεφτά ήδη οι διεθνιστές στην κυβέρνηση!

Και να λοιπόν!

Μεταξύ των μέτρων… ελάφρυνσης που εξετάζει η κυβέρνηση είναι να δοθούν στα νέα ζευγάρια και στα ευάλωτα νοικοκυριά ΔΩΡΕΑΝ κρατικά σπίτια!!!

Σημειώνεται πως στον Κομμουνισμό οι πολίτες έμεναν σε τέτοιου είδους κτίρια, ενώ, όπως μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει, χρόνια τώρα, προειδοποιήσει, στόχος της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Ατζέντας 2030 είναι να μην υπάρχει περιουσία και όλοι να στεγάζονται από το Κράτος ή μία παγκόσμια εξουσία με αντίτιμο, για παράδειγμα, να κάνουν ένα εμβόλιο ή αργότερα ένα υπερμβόλιοεμφύτευμα(;), το οποίο δεν αποκλείεται να χρησιμοποιείται και για άλλες υπηρεσίες.

Όπως δίνονται GB ή κάρτες με χρήματα στους νέους που κάνουν το εμβόλιο, το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί με κρατικά σπίτια! Σε αυτά, ίσως, μένουν αργότερα και άλλοι, για παράδειγμα πτωχευμένες οικογένειες ή λαθραίοι μετανάστες!

Για την ώρα γίνονται διεργασίες, προκειμένου να βρεθούν αυτά τα σπίτια που ανήκουν στην ΕΤΑΔ (Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου), και να ανακαινιστούν και να διατεθούν στους δικαιούχους. Για αυτό το μέτρο θα χρειαστούν και χρήματα, αλλά η κυβέρνηση υπολογίζει στο Ταμείο Ανάκαμψης προκειμένου να υλοποιήσει αυτά τα σχέδια.

Τα λεφτά άλλωστε για αυτά τα έργα έχουν ανακοινωθεί ήδη από τους διεθνιστές, λόγω του ότι η Ελλάδα είναι από τα πιο υπάκουα παιδιά!!!

Τα ακίνητα θα παραχωρούνται για δωρεάν χρήση σε ευάλωτα νοικοκυριά, σε νέα ζευγάρια. Είναι ακίνητα (διαμερίσματα και κατοικίες) που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου.

Η ΕΤΑΔ διαθέτει περισσότερα από 70.000 ακίνητα κι ένας πολύ μεγάλος αριθμός αυτών μπορεί να παραχωρηθεί σε νέα ζευγάρια.

Το μέτρο αναμένεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την πριμοδότηση προσλήψεων νεοεισερχόμενων έως 29 ετών στην αγορά εργασίας, με 600 ευρώ για τον εργαζόμενο και άλλα 600 για τον εργοδότη για έξι μήνες.

 

Δείτε από το 1.37: εδώ

Πηγή

Προβολές : 1,117


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα