S.O.S.  Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ – ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ “ΤΕΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ M-VOL ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ

S.O.S. Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ – ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ “ΤΕΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ M-VOL ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ

19 Νοεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 1,186 προβολές ( Μέτρηση έως 08:23:41 )

Ο Μπιλ Γκαίητς έχει προειδοποιήσει τις κυβερνήσεις να προετοιμαστούν για τρομοκρατικές επιθέσεις ευλογιάς και μελλοντικές πανδημίες, καλώντας τις να επενδύσουν δισεκατομμύρια στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Ο ίδιος ο Μπιλ Γκαίητς έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει -με ένα ανατριχιαστικό χαμόγελο- ότι η Αμερική θα πρέπει να είναι έτοιμη για μια τρομοκρατική επίθεση ευλογιάς με στόχο τα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Όταν ο Γκαίης προειδοποιεί για κάτι τέτοιο, είναι συνήθως επειδή οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να το πραγματοποιήσουν.

Δεν ήταν τυχαία η είδηση με τα φιαλίδια ευλογιάς που “βρέθηκαν” σε καταψύκτη εργαστηρίου της ‘Merck’.

S.O.S.  Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ – ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ “ΤΕΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ M-VOL ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ

Και μόνον η αποκάλυψη που παρατίθεται παρακάτω, είναι ανατριχιαστική, τόσο για το νέο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που ετοιμάζονται οι σατανάδες να εξαπολύσουν όχι μόνον στην Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και για τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν εμβολιάσει και που ξεπερνά τα τέσσερα δισεκατομμύρια ανθρώπων, με ότι αυτό σημαίνει σε θανάτους και σοβαρές παρενέργειες.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;;;

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: blümlifee

Τα καλά νέα είναι ότι η εντολή για υποχρεωτικούς m-volιασμούς του Μπάιντεν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταργηθεί από το Έκτο Περιφερειακό Εφετείο, δίνοντας στον Μπάιντεν μια συντριπτική ήττα όσον αφορά στην απόπειρα να επιβάλλει την ατζέντα του να εξοντώσει μαζικά τον αμερικανικό λαό μέσω βιολογικών όπλων (“m-volια”).

Τα άσχημα νέα είναι ότι μόλις καταργηθεί η εντολή υποχρεωτικών m-volιασμών, οι παγκοσμιοποιητές θα αναγκαστούν να καταφύγουν στην επόμενη καταστροφική στρατηγική τους ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους για γενοκτονία και αποπληθυσμό.

Φαίνεται ότι το επόμενο όπλο τους θα είναι τη μόλυνση Marburg, ο Έμπολα ή η ευλογιά.

Η ευλογιά είναι η πιο πιθανή επιλογή γιατί είναι εξαιρετικά μεταδοτική και σχεδόν κανείς δεν έχει ανοσία εναντίον της.

Ο ίδιος ο Μπιλ Γκαίητς έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει -με ένα ανατριχιαστικό χαμόγελο- ότι η Αμερική θα πρέπει να είναι έτοιμη για μια τρομοκρατική επίθεση ευλογιάς με στόχο τα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Όταν ο Γκαίης προειδοποιεί για κάτι τέτοιο, είναι συνήθως επειδή οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να το πραγματοποιήσουν.

Αυτή την εβδομάδα, το ‘Yahoo News’ ανέφερε ότι αριθμός φιαλιδίων με την ένδειξη “ευλογιά” ανακαλύφθηκαν σε εργαστήριο της Merck, κατά παράβαση της αμερικανικής νομοθεσίας.

Στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο οι εγκαταστάσεις του CDC στην Ατλάντα είναι εξουσιοδοτημένες να αποθηκεύουν φιαλίδια ευλογιάς.

Τι κάνει λοιπόν η Merck —μια εταιρεία παραγωγής εμβολίων— με τα φιαλίδια της ευλογιάς;

Δεν θα ήσασταν τρελοί αν υποθέσετε ότι εργάζονται για την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία βιολογικών όπλων για να δημιουργήσουν ένα άλλο κύμα κερδών από τα m-volια κατά της ευλογιάς.

Αλλά εξαπολύοντας τον ιό ευλογιάς, οι παγκοσμιοποιητές επιτυγχάνουν πολλά περισσότερα από έναν “απλό” αποπληθυσμό…

“ΘΑΒΟΝΤΑΣ” ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ M-VOLΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2022

Το αποτέλεσμα μιας σκόπιμης απελευθέρωσης ευλογιάς από τους απάνθρωπους παγκοσμιοποιητές θα ήταν η κάλυψη των θανάτων από το m-volιο του Covid, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να αυξάνονται παράφορα.

Εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν σε όλο τον κόσμο από τα m-volια κατά του Covid μέσα στους επόμενους έξι μήνες, καθώς η καταστολή του ανοσοποιητικού, η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα και η ανάπτυξη καρκινικών όγκων επιταχύνονται.

Η παγκοσμιοποίηση θέλει απεγνωσμένα να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από τις συνέπειες του αποπληθυσμού εξαιτίας του m-volίου, επομένως χρειάζονται κάποια μεγαλύτερη μαζική καταστροφή που θα προκαλέσει πολλούς θανάτους, ώστε να ρίξουν εκεί την ευθύνη.

 

Δεύτερον, ένα ξέσπασμα ευλογιάς θα επέτρεπε επίσης στους εγκληματίες στην Ουάσινγκτον DC να κηρύξουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να αναστείλουν τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, όπου είναι πιθανό να σφαγιαστούν πολιτικά.

Οι τρέχουσες δημοσκοπήσεις, εάν προβληθούν στα αποτελέσματα των εκλογών, δείχνουν ότι οι Δημοκρατικοί είναι πολύ πιθανό να χάσουν τη Βουλή, τη Γερουσία και πολλά νομοθετικά σώματα πολιτειακών κυβερνήσεων και πολιτειών, αφήνοντας τον Μπάιντεν (ή την Χάρις) με καμία αποτελεσματική εξουσία εκτός από αντισυνταγματικά εκτελεστικά διατάγματα (τα οποία τα δικαστήρια συνεχίζουν να απορρίπτουν).

Για αυτόν τον λόγο, οι Δημοκρατικοί χρειάζονται μια μεγαλύτερη καταστροφή ώστε να ακυρώσουν τις εκλογές του 2022.

Η ευλογιά (ή η μόλυνση του Marburg) μοιάζει να είναι η “τέλεια” επιλογή τους, δεδομένου ότι έχουν μηδενικό σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή και θα θυσίαζαν και τον τελευταίο εν ζωή Αμερικανό, εάν κάτι τέτοιο θα τους κρατούσε στην εξουσία.

Μοιάζουν με λυσσασμένα ζώα, πρόθυμα να κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τον έλεγχό τους.

Ο ΜΠΙΛ ΓΚΑΙΗΤΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ “12 ΠΙΘΗΚΟΥΣ” ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ
από το ‘Yahoo News’:

Ο Μπιλ Γκαίητς έχει προειδοποιήσει τις κυβερνήσεις να προετοιμαστούν για τρομοκρατικές επιθέσεις ευλογιάς και μελλοντικές πανδημίες, καλώντας τις να επενδύσουν δισεκατομμύρια στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Ο ιδρυτής της Microsoft άφησε να εννοηθεί ότι τα “παιχνίδια μικροβίων” θα μπορούσαν να προετοιμάσουν τα έθνη για διάφορες μορφές βιοτρομοκρατίας, όπως επιθέσεις ευλογιάς σε αεροδρόμια . ο Γκαίητς προειδοποίησε ότι η βιοτρομοκρατία που προκαλεί επιδημίες μπορεί να είναι χειρότερη από τις φυσικές επιδημίες.

Γιατί ο Γκαίητς επέλεξε ειδικά την ευλογιά και τα αεροδρόμια για παράδειγμά του;

Γιατί αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τους βιοτρομοκράτες —δηλαδή τους παγκοσμιοποιητές του αποπληθυσμού— να ξεκινήσουν τον επόμενο βιολογικό πόλεμό τους .

Είναι μια σκηνή που βγήκε ακριβώς από την ταινία “12 Monkeys” , τη δυστοπική ταινία επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές τον Bruce Willis και τον Brad Pitt.

Επιπλέον, μια παγκοσμιοποιημένη απελευθέρωση της ευλογιάς πιθανότατα θα παγίδευε πολλούς σκεπτικιστές κατά των m-volίων και κατά της μάσκας που έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν ελάχιστες προφυλάξεις δημοσίως.

Ενώ ο “covid” αποδείχθηκε ότι ήταν κάτι περισσότερο από μια μετονομασμένη γρίπη, η οπλισμένη ευλογιά έχει ποσοστό θνησιμότητας τουλάχιστον 30% (ο Γκαίητς είχε πει ότι αυτό που έρχεται θα έχει θνησιμότητα 30%) και μπορεί να φτάσει πολύ υψηλότερα ανάλογα με τη διάστασή της.

Για να επιβιώσουν από την ευλογιά, οι Αμερικανοί θα έπρεπε να εγκλωβιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα… ίσως έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς ουσιαστικά να προμηθεύονται τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα, νερό ή άλλα απαραίτητα.

Πολλοί άνθρωποι που έχουν απορρίψει τη σοβαρότητα του Covid θα εκτεθούν ακούσια στην ευλογιά, με καταστροφικές συνέπειες.

Όσο μεγαλύτερη είναι η κρίση, τόσο περισσότερες δυνάμεις μπορούν να διεκδικήσουν την ψεύτικη εξουσία τους και να στερήσουν από τους ανθρώπους τις βασικές πολιτικές ελευθερίες (και τα ανθρώπινα δικαιώματα). αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανάπτυξη ευλογιάς είναι η μοναδική πιο αποτελεσματική στρατηγική που μπορούν να ακολουθήσουν οι απάνθρωποι παγκοσμιοποιητές αυτή τη στιγμή, για να υποδουλώσουν περαιτέρω την ανθρωπότητα και να συντρίψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Άραγε, θα τραβήξουν πραγματικά τη σκανδάλη σε αυτό και θα το απελευθερώσουν;

Δεν έχουμε τρόπο να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων, αλλά έχουμε ήδη δει την προθυμία τους να εξαπολύσουν άλλα φρικτά όπλα κατά της ανθρωπότητας που έχουν ως αποτέλεσμα μαζικούς θανάτους σε ολόκληρο τον πλανήτη (π.χ. ενέσεις “m-volια” πρωτεΐνης που είναι όπλα δολοφονίας ενός βιολογικού πολέμου).

Σύμφωνα με το ‘OurWorldInData.org’ , το 52,4% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ήδη m-volιασθεί κατά του κορωνοϊού.

Αυτό είναι πάνω από 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι και ο αριθμός αυξάνεται κατά σχεδόν 30 εκατομμύρια την ημέρα.

Με 50% ποσοστό μακροπρόθεσμης θνησιμότητας από αυτά τα m-volια —που εκτείνεται σε βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες αιτίες θανάτου— σημαίνει ότι οι παγκοσμιοποιητές σφάζουν ουσιαστικά 15 εκατομμύρια ανθρώπους την ημέρα. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Αυτά μεταφράζονται σε ΔΥΟ Ολοκαυτώματα των Ναζί κάθε μέρα – ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!!! – καθώς το ολοκαύτωμα του m-volίου συνεχίζει να δολοφονεί μαζικά την ανθρωπότητα.

Δεν είναι όλοι οι θάνατοι ακαριαίοι, επομένως θα χρειαστούν χρόνια για να γίνουν πλήρως αντιληπτοί αυτοί οι αριθμοί, αλλά μόλις γίνει η ένεση σε ένα άτομο, το ρολόι του θανάτου του μετράει (δυστυχώς) ήδη αντίστροφα.

Πλήρεις λεπτομέρειες για το σενάριο της ευλογιάς στο σημερινό podcast του Situation Update μέσω του Brighteon.com:

Δείτε το βίντεο


Brighteon.com/757a7df2-9d8c-412f-8095-d2aba1dff321

 

πηγή σχολίου και μετάφρασης από blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

(Visited 1,185 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΥΛΟΓΙΑ, ΗΠΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το